Lipt. Mikuláš – Poprad 5:2 (kon.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 3:1 (kon.) | Trenčín – Miskolc 3:0 (kon.)
MAC Budapešť – Detva 4:3 (kon.) | Žilina – Košice 1:7 (kon.) | Nitra – Zvolen 4:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
5:2 (0:0, 3:1, 2:1)
HK Poprad
Neděle 24.02.2019, 17:00 • ZS Liptovský Mikuláš • Tipos Extraliga (SR) • 54. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku! Hosté riskli hru bez brankáře, ke kotouči se ale dostal PATRIK OŠKO a střelou do prázdné brány definitivně stvrzuje vítězství Liptáků. Bez asistence.
     
    50:30
    Poprad právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec přesilovku přeci jen využívají a snižují na rozdíl dvou branek. Na konci nenápadné akce se jako poslední ke kotouči dostal PATRIK SVITANA. Bez asistence.
     
    45:00
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Sukeľ se dostal do rychlého protiútoku a v útočném pásmu našel MARKA URAMA. Ten měl před bránou volného spoluhráče, ale nakonec se rozhodl pro zakončení a zvyšuje vedení domácích na 4:1. Asistence: Jakub Sukeľ a Tomáš Nádašdi.
     
    33:17
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Další využitá přeislovka domácího týmu. Tentokrát vzal zakončení na svá bedra RÓBERT HUNA, který střelou švihem z mezikruší překonává Vošvrdu. Asistence: Adam Nechaj.
     
    31:24
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Domácí svou přesilovku bleskově využívají. Po pěkné kombinaci Oško přihrál před bránu osamocenému JAKUBU SUKEĽOVI, který posílá domácí do vedení. Asistence: Patrik Oško a Jakub Nemec.
     
    28:06
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Liptákům se nakonec podařilo přesilovku využít. Po sérii přihrávek v útočném pásmu doťuknul MICHAL UHRÍK kotouč za Vošvrdova záda. Asistence: Maroš Piatka a Patrik Števuliak.
     
    24:00
    Poprad právě vstřelil branku!
    Hosté se dostali do rychlého protiútoku, Šimko první střelu Svitany ještě vyrazil před sebe, ale tam byl přichystaný DÁVID BONDRA, který pohotově dorazil puk do sítě. Asistence: Patrik Svitana a Matúš Paločko.

    Jan Hochman

    Branky a nahrávky: 29. Uhrík (Piatka, Števuliak), 32. Sukeľ (Oško, Nemec), 34. Huna (Nechaj), 45. Uram (Sukeľ, Nádašdi), 59. Oško – 24. Bondra (Svitana, Paločko), 51. Svitana


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Šimko – Kuráli, Suchý, Nádašdi, Nemec, Mezovský, Bača, Vybíral, Droppa – Žiak, Tamáši, Čenka – J. Sukeľ, Oško, Uram – Nechaj, Ro. Huna, Ri. Huna – Števuliak, Piatka, Uhrík
    HK Poprad: Vošvrda – Miner, Petran, Fabian, Ťavoda, Karalahti, Salija, Erving, Takáč – Bondra, Miller, Svitana – Buzzeo, Heizer, Paločko – Valigura, Zagrapan, Abdul – Macík, Mlynarovič, Belluš

    Rozhodčí: Kalina, Korba – Bogdaň, Durmis
    bahis siteleri