Los Angeles – Chicago 6:3 (kon.) | Boston – New Jersey 1:0 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 1:5 (kon.)
Tampa – Ottawa 5:1 (kon.) | Florida – Carolina 3:4 (po pr.) | Toronto – Buffalo 5:2 (kon.)
Arizona – Detroit 3:1 (kon.) | St. Louis – Dallas 1:4 (kon.) | Calgary – Minnesota 2:4 (kon.)
NY Rangers – Washington 2:3 (2:3 po s.n.) | NY Islanders – Philadelphia 1:4 (kon.) | Vegas – Vancouver 3:0 (kon.)
Anaheim – Colorado 2:1 (kon.) | Florida – Ottawa 2:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
5:2 (2:2, 2:0, 1:0)
Buffalo Sabres
Neděle 03.03.2019, 01:25 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    TORONTO MAPLE LEAFS

    Domácí dnešního zápasu jsou se svým nabitým kádrem považováni za jednoho z favoritů na zisk Stanley Cupu a také proto není divu, že se snaží držet co nejvýše společně s dalšími silnými celky na vrcholu tabulky. Momentálně se svěřenci Mikea Babcocka nacházejí na třetím místě Východní konference se ztrátou tří bodů na Boston, přičemž oba celky mají shodně odehraných zápasů.

    V posledních pěti utkáních parta okolo Austona Matthewse a Johna Tavarese dokázala třikrát zvítězit. Jednou si v této sérii vylámala zuby na Washingtonu a New Yorku Islanders, kde se javorové listy představily naposledy. Na tuto událost by však jistě rádi zapomenuli, jelikož zde utrpěli debakl 1:6.

    Nejproduktivnějším mužem výběru je jednadvacetiletý Mitchell Marner, který má již na svém kontě 75 bodů za 22 gólů a 53 asistencí. Hned za ním se nachází v týmových statistikách letní posila John Tavares s 68 body zásluhou 36 přesných tref a 32 podílů na brance svého týmu.
     
    BUFFALO SABRES

    Hostující celek z Buffala se v poslední době spíše trápí. Na začátku sezóny to sice vypadalo velmi nadějně a zdálo se, že by hráči pod vedením Phila Housleyho mohli letos předvést povedený ročník. Následně však jako by jim došel dech a nyní se nacházejí na 11. místě Východní konference se ziskem 68 bodů. Jejich ztráta na desátou Philadelphii činí dva body, přičemž mají hráči Buffala jeden zápas k dobru. Šance na play-off tedy ještě rozhodně nejsou ztracené.

    Jejich forma by se však musela jednoznačně zlepšit. Ta aktuální je totiž spíše záporná. Z posledních pěti zápasů zvítězil výběr Sabres v základní hrací době pouze jednou. K tomu přidal další výhru v prodloužení na ledě Pittsburghu a jeden bod si vysloužil za prohru v prodloužení. Z dlouhodobějšího hlediska, ale převažují prohry.

    Nejpilnějším hráčem sestavy je dvojka draftu z roku 2015 se 70 body Jack Eichel zásluhou 23 gólů a 47 přihrávek. Druhým nejproduktivnějším borcem je kanadský útočník Sam Reinhart s 60 body (20+40) a hned za ním letní posila Jeff Skinner s 57 body (36+21)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Rielly, Hainsey, Muzzin, N. Zajcev, Marinčin, Ožiganov – Hyman, Tavares, Marner – A. Johnsson, Matthews, Kapanen – Marleau, W. Nylander, Co. Brown – Petan, F. Gauthier, Moore.

    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – McCabe, Ristolainen, Bogosian, Dahlin, Montour, Scandella – S. Reinhart, Eichel, Skinner – Okposo, Rodrigues, Sheary – T. Thompson, Mittelstadt, S. Wilson – Pominville, Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodčí: Sutherland, Rooney – Devorski, Amell.
     
    Vzhledem k událostem posledních dnů byl bouřlivým potleskem přivítán domácí útočník John Tavares. Následovat bude kanadská hymna.
     
    Již se mělo vhazovat, ale mantinel za jednou z branek je poškozený a start utkání se zpozdí. Hráči obou celků krouží po ledě ve velkém počtu a čekají, co bude.
    Aktuální pohled na ledovou plochu. Kdy se začne, to nikdo neví...
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Konečně se hraje a do prvního útoku šlo Toronto. Mitchell Marner zakončoval z pravé strany, ale Linus Ullmark parádně zakročil hokejkou.
     
    01:13
    Domácí se mohli dostat do další slušné akce, ale Auston Matthews přečíslení nevyřešil ideálně a jeho přihrávku zachytili hokejisté Buffala.
     
    01:53
    Martin Marinčin zakončoval snažení kanadské mužstva dělovkou od modré čáry. Jeho rána se ale mezi tři tyče nevešla.
     
    02:50
    Nyní se hra přerušuje, protože Jake Muzzin zahrál rukou. Stejný bek se před pár sekundy ukázal parádním hitem, který ocenil zaplněný stadion v Torontu.
     
    03:20
    Hosté se ve středu hřiště pokoušeli něco vymyslet, ale sudí pískali hru vysokou holí. Opět se tak přerušuje a pokračovat se bude dalším vhazováním.
     
    03:44
    Auston Matthews si nyní s kotoučem najel až na levý kruh a zakončoval k pravé tyčce. Linus Ullmark byl ovšem připraven a jeho pokus skryl ve své lapačce.
     
    04:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to byla parádní akce a Toronto vede 1:0! Martin Marinčin poslal puk od modré čáry před branku, kde ještě došlo k teči. Domácí poté doráželi u pravé tyčky a JOHN TAVARES dotlačil kotouč do branky pod tělem ležícího Ullmarka! Asistence: Mitchell Marner a Martin Marinčin.
    04:20 John TAVARES - 1:0
     
    05:11
    Martin Marinčin jde dneska zatím pořádně vidět. Nyní si slovenský bek najel před švédského brankáře, ale u levé tyčky jej nedokázal po ledě nadvakrát překonat!
     
    06:00
    Sabres právě vstřelili branku!
    Autorem branky je JASON POMINVILLE! Buffalo hodně rychle srovnává a začínáme opět od začátku! Marco Scandella nahazoval od modré čáry na branku a Andersen neudržel kotouč. Pominville jej poté u levé tyčky dotlačil do branky. Asistence: Zemgus Girgensons a Marco Scandella.
    06:00 Jason POMINVILLE - 1:1
     
    06:49
    Hraje se opravdu útočný hokej a klidně mohla přijít druhá branka hostů! Jack Eichel se a levém kruhu otočil a zakončoval do dánského brankáře. U pravé tyčky dorážel Jeff Skinner, ale ani on nedal branku!
     
    07:34
    Sabres právě vstřelili branku!
    Branka nakonec padá a Buffalo jde do vedení! CONOR SHEARY se dostal s kotoučem do útočné třetiny a po střele po ledě překonal Andersena, který byl nyní dosti zmatený! Asistence: Kyle Okposo.
    07:34 Conor SHEARY - 1:2
     
    08:27
    Morgan Rielly po ledě zakončoval a Ullmark si s pokusem produktivního obránce poradil. Hra bude pokračovat po pravici švédského brankáře.
     
    09:40
    První lajna Toronta se dostala do aktivní kombinaci v útoku, ale nepřišla nakonec ani jedna střela na branku. Buffalo následně protečovalo kotouč do střední třetiny.
     
    10:31
    Patrick Marleau se dostal do útoku po levé straně a zakončoval na první tyčku. Linus Ullmark byl ovšem pozorný i nyní a pokus zkušeného hráče vyrazil ramenem.
     
    11:21
    Domácí si aktivně najeli do útoku a dostali se ke střeleckému pokusu z pravé strany. Ullmark sice vyrazil, ale předtím sudí viděli faul a dvě minuty dostává Kyle Okposo.
     
    12:04
    Domácí kombinovali a nakonec se ke střele dostal Auston Matthews. Ten zakončoval z levého kruhu a dokonce prostřelil Ullmarka. Na čáře ovšem parádně zakročil obránce Jake McCabe!
     
    12:26
    Toronto pokračovalo v aktivní hře a nakonec napálilo tyčku, puk následně skončil pod Ullmarkem! Dorážející John Tavares byl poslán k zemi a vznikla menší šarvátka. Vše bylo ovšem rychle vyřešeno.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    13:13
    V závěru první početní výhody utkání zakončoval od modré čáry Jake Muzzin. Ten tvrdou střelou ale napálil jen hostujícího brankáře, jenž touš vyráží do rohu.
     
    13:22
    Hosté v plném počtu.
     
    14:08
    Opět se bude vylučovat, nyní ovšem na druhé straně. Po komerční přestávce bude hrát Buffalo přesilovku, Mitchell Marner sekl pronikajícího Mittelstadta a inkasuje trest.
     
    14:35
    Začátek přesilovky hostujícímu Buffalu nevyšel a Toronto již dvakrát vyhodilo kotouč mimo pásmo. Naposledy tomu bylo po nepovedené akci Ristolainena.
     
    15:15
    Nyní zavážel puk Rasmus Dahlin a Sabres se dostali do třetiny. Modří se ale hned dostali ke kotouči a opět jej poslali mimo obranné pásmo. Skvělé oslabení.
     
    16:05
    Na úplném konci přesilovky se kotouč dostal mezi kruhy, kde byl Kyle Okposo. Ten svižně zakončoval k levé tyčce, ale branku Andersena nakonec jen minul.
     
    16:09
    Domácí v plném počtu.
     
    17:07
    Zemgus Girgensons dostal puk do útočné třetiny, kde byl ovšem sám. Počkal si tak na nájezde Pominvilleho. Tomu přihrál a ten mu kotouč hned vracel do brankoviště, lotyšský útočník ale nezakončil ideálně.
     
    18:04
    V další akci dostával přihrávku před branku John Tavares, který u levé tyčky zakončoval. Jack Eichel se ale ukázal v obraně a pokus kanadského útočníka zablokoval.
     
    19:02
    Jake McCabe se po dobré akci hostujících hráčů dostal ke střele na modré čáře. Jeho dělovka ale byla brankářem Andersen parádně zachycena.
     
    19:42
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto se poté dostalo do útoku a v posledních sekundách srovnává stav duelu na 2:2! MORGAN RIELLY posílal kotouč od modré čáry na branku a ten se nakonec mezi betony doklouzal až do branky Linuse Ullmarka. Asistence: Auston Matthews a Ron Hainsey.
    19:42 Morgan RIELLY - 2:2
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Divoká první třetina nabídla čtyři branky, oba celky se prosadily shodně dvakrát. Skóre otevřel John Tavares, ale slepené branky Pominvilleho a Shearyho duel otočili. V poslední minutě se pak celkem šťastně prosadili obránce Reilly.

    Střely na branku: 16:10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:11
    Hned po vhazování se do střelecké pozice najel Sam Reinhart. Ten střílel před kruhy, ale jeho zakončení přesné nebylo a kotouč skončil nad brankou.
     
    20:39
    Od pravého mantinelu se až mezi kruhy dostal Conor Sheary. Ten následně v pádu zakončoval, ale kotouč netrefil ideálně a Andersen zasahovat nemusel.
     
    21:37
    Nikita Zajcev si nyní od levého mantinelu najel před kruh a svižně zakončoval. Linus Ullmark ovšem pozorný a pokus ruského beka kryje.
     
    22:33
    Po zakázaném uvolnění hostujícího celku se bude vhazovat po pravici Ullmarka. Pokračujeme ve sledování rychlého hokeje, oba celky se tlačí do útoku a na obranu se úplně nemyslí.
     
    23:52
    Střela od modré čáry se tak divně odrazila a Ullmark moc nevěděl, kde kotouč je. Ten se zjevil u pravé tyčky, kde baseballově zakončoval Tavares. Ten ale v těžké pozici branku těsně minul!
     
    25:04
    Hraje se opět několik minut bez přerušení. Kyle Okposo zavezl kotouč do útoku, ale připravit gólovku se mu nepovedlo. Domácí následně nahazovali kotouč, aby mohli vystřídat.
     
    26:31
    Hosté se dostali do útoku a konečně se přerušuje. Jake McCabe zakončoval od levého mantinelu, ale kotouč se od brankáře Andersena dostal mimo mantinel.
     
    Střely na branku: 18:11
     
    27:40
    Jeff Skinner se dostal do úniku. Hostující střelec šel sám na Andersena, ale Rielly jej dojel a znepříjemnil mu zakončení. Skinner nakonec po ledě pozorného Andersena nepřekonal!
     
    28:34
    Hostující Buffalo pokračuje v aktivitě v útoku. Marco Scandella nyní zakončoval od modré čáry, ale jeho pokus šel nakonec jen vysoko nad branku.
     
    29:38
    Connor Brown nyní dostával přihrávku přes celé kluziště, ale přihrávku do úniku nakonec trestuhodně nezachytil. Pokračuje se za brankou Buffala Sabres.
     
    30:30
    U levého mantinelu se pokoušel obejít hráče Rasmus Dahlin, ale to mu nevyšlo. Toronto mohlo do protiútoku, ale ten se jim nakonec rozjet nepovedlo.
     
    31:18
    Frederik Andersen si poté poradil s pokusem od modré čáry a po jeho přerušení hry budeme sledovat druhou komerční přestávku. Stále platí vyrovnaný stav, vidíme o něco pomalejší tempo než v první třetině.
     
    Střely na branku: 18:15
     
    31:32
    Puk se dostal mezi kruhy, kde byl volný a pozorný Jeff Skinner. Ten se dostal ke střele z otočky, ale jeho bomba skončila na připraveném Andersenovi!
     
    31:40
    Následně se domácí celek hnal do útoku, ale Auston Matthews si najel do ofsajdu. Po přerušení se do sebe pustili Kasperi Kapanen a Evan Rodrigues. Domácí mladík nakonec hostujícího hráče hodně rychle poslal k zemi.
     
    31:40
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Kasperi Kapanen – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Evan Rodrigues – 5 min., bitka).
     
    32:00
    Osm minut před koncem druhé třetiny se bude vylučovat a Toronto si zahraje přesilovku. Brandon Montour inkasuje dvě minuty za krosček.
     
    32:27
    Toronto sice rychle kombinovalo, ale nakonec aktivitu pokazilo a hostující obrana nezaváhala. Kotouč se dostal za branku Andersena a Buffala může vystřídat.
     
    33:13
    Auston Matthews dostal přihrávku na levý kruh a hned zakončoval. Jeho svižné zakončení ovšem přesné nebylo a kotouč skončil jen vedle branky.
     
    33:40
    Hosté se v oslabení dostali do útoku, ale jeden z hráčů před brankou nezakončil ideálně. Toronto jde hned do rychlé protiakce.
     
    34:01
    Hosté v plném počtu.
     
    35:02
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Trevor Moore parádně vybojoval kotouč za brankou a poslal jej před ní. NIC PETAN si zde počkal a svižnou střelou po ledě dává svou první branku v dresu Toronta po vytrejdování! Asistence: Trevor Moore.
    35:02 Nic PETAN - 3:2
     
    36:26
    Mitchell Marner si najel do útočné třetiny a v rychlosti zakončoval před pravým kruhem. Jeho pokus byl ovšem zablokován a Ullmark nemusel ani zasahovat.
     
    36:59
    Následně se Maple Leafs směrem dopředu moc nedomluvili a vyhodili na icing. V posledních třech minutách se tak bude vhazovat před dánským brankářem.
     
    37:20
    William Nylander se poté dostal do úniku, kdy si obhodil Dahlina. Švédský útočník unikal sám na svého krajana, ale jeho zakončení skončilo na brankové konstrukci!
     
    38:11
    Conor Sheary byl na konci akce hostujícího celku. Bývalý hráč Penguins zakončoval z levého kruhu na vzdálenější tyčku, ale branku Andersena nakonec těsně minul.
     
    38:56
    Branku následně objel Zach Hyman, který hned střílel. Jeho první střela byla ovšem zablokována, ta druhá skončila vedle branky.
     
    39:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto pokračovalo v aktivní hře v útoku a dočkalo se dosti šťastné trefy. NIKITA ZAJCEV přihrával od pravého kruhu do brankoviště, kde byl Zach Hyman. Puk se ale do branky dostal od brusle obránce Buffala, Brandona Montoura. Asistence: Mitchell Marner a John Tavares.
     
    39:49
    Následně bylo na ledě vidět několik tvrdých zákroků. Jedním se ukázal Zemgus Girgensons, na střídačce jeden ze střetů vydýchával obránce Jake McCabe.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina se odehrávala v takovém klidnější tempu, ale nakonec nabídla branky. Domácímu celku se v poslední pětiminutovce povedlo dát dvě branky. Nejdříve se prosadil nováček Nic Petan, šťastně se pak trefil také obránce Nikita Zajcev. Toronto před startem třetí části vede o dvě branky a je na dobré cestě za dvěma body.

    Střely na branku: 23:17
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Domácí se hned na začátku třetiny hnali do útoku. Morgan Rielly posílal puk do brankoviště, ale Tavaresovi se nepovedlo zakončit. Buffalo jde do protiakce.
     
    41:10
    Buffalo aktivně napadalo, a tak domácí celek hru klidní a Nikita Zajcev je s kotoučem za brankou. Střelec poslední branky čeká na dostřídání a následně něco rozjede.
     
    42:07
    Mitchell Marner se na levém kruhu dostal ke střeleckému pokusu, ale jeho rána po ledě se do branky nedostala. Pokus kanadského útočníka byl zablokován.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    42:22
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (John Tavares – 2 min., hákování).
     
    42:35
    Rasmus Ristolainen zakončoval od modré čáry a kotouč byl vyražen na pravý kruh. Rasmus Dahlin hned dorážel, ale puk nakonec neprocpal přes obětavé obránce!
     
    43:40
    Buffalu se v přesilovce vůbec nedaří. Domácímu celku se totiž povedlo již snad třikrát vyhodit a i toto oslabení Maple Leafs zvládají na jedničku.
     
    44:16
    V závěru přesilovky přišla střela a Sam Reinhart se u pravého mantinelu mohl dostat do zakončení. Byl ovšem ve špatné pozici a nakonec nezakončil a jen přihrával.
     
    44:23
    Domácí v plném počtu.
     
    45:07
    Igor Ožiganov si zpracoval kotouč na modré čáře a pokoušel štěstí střelou příklepem. Linus Ullmark kotouč vyrazil betony a na gumě jsou hostující Šavle.
     
    46:34
    Evan Rodrigues zakončoval přečíslení hostujícího celku. Útočník Sabres zakončoval na vzdálenější tyčku, kde Andersen puk neudržel. Ten ale nakonec vypadl jen těsně vedle branky!
     
    47:25
    Po přejetí modré čáry se pak dostal ke střele aktivní Morgan Rielly. Jeho pokus byl ovšem tečován Scandellou a puk skončil jen na zadním mantinelu.
     
    47:58
    Johan Larsson dostal puk na pravý kruh, kde zasekl a střílel na branku. Frederik Andersen byl ovšem pozorný a betonem se mu povedlo střelu zneškodnit.
     
    48:42
    Hosté pokračovali v aktivní hře, ale nynější přihrávka se nepovedla a Ožiganov ji vystihl. Kotouč se dostal do střední třetiny, kde se o černou gumu bojuje.
     
    49:35
    Volný prostor se otevřel na pravém křídle, čehož využil Zach Bogosian. Ten se dostal až do kruhu, ale jeho dělovka k levé tyčce byla skvěle vyražena pozorným Andersenem!
     
    50:38
    Po velice dlouhé době se přerušuje. John Tavares se po přihrávce zpoza branky dostal ke střeleckému pokusu, ale jeho rána na první tyčku gólem neskončila. Pokračuje se komerční pauzou.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Střely na branku: 25:26
     
    51:14
    Rasmus Ristolainen si na levé straně prohodil kotouč mezi bruslemi a bekhendově centroval do brankoviště. Zde se ale nikdo neprosadil, nikdo v bílém ani v blízkosti nestál.
     
    52:13
    Sabres poslali na branku Andersena dalších pár pokusů. Dánský brankář zasahoval až proti té Bogosianovo. Nešlo ovšem o nic nebezpečného, další komerčka.
     
    52:45
    Teď měli domácí štěstí! Jeff Skinner z levého kruhu zakončoval a puk se mezi betony Andersena dostával do branky, těsně před čárou ovšem zakročil obránce Toronta.
     
    53:50
    Rasmus Dahlin si nyní najel středem hřiště do útoku a nahazoval na branku. Frederik Andersen ovšem hru přerušoval nechtěl a hned rozehrál směrem do útoku.
     
    54:10
    Následně se hra opět přerušuje a pokračovat bude po poslední komerční pauze ve třetí třetině.

    Střely na branku: 25:34
     
    54:36
    Patrick Marleau se dostal do úniku a mohl přidat pojistku! Zkušený útočník přeskočil padajícího obránce a Ullmarka chtěl překonat do pravé šibenice. Švédský brankář ovšem lapačkou zachytil!
     
    55:10
    Buffalo se dostalo do útoku a chtělo by dát co nejdříve branku. Přihrávka zpoza branky ovšem nevyšla a kotouč se nakonec dostal až do střední třetiny.
     
    56:37
    Frederik Andersen to nyní zamkl! Po střele z pravé strany před brankou dorážel Jeff Skinner, ale ten snad ani natřikrát nedostal kotouč do branky!
     
    56:59
    Zach Hyman poté ujel po pravé straně, ale Ullmark jeho pokus vyrazil. Sabres v protiakci vybojovali vhazování a odvolali svého brankáře, všechno nebo nic!
     
    57:50
    Hosté se zatím do ničeho nedostali a jejich aktivita směrem k vyrovnání zatím nevede... Buffalu už moc času navíc nezbývá.
     
    58:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je MITCHELL MARNER, je hotovo. Nejproduktivnější hráč Toronta se dostal do útoku a od pravého mantinelu zakončením po ledě dává branku na 5:2. Asistence: John Tavares a Jake Muzzin.
    58:03 Mitchell MARNER - 5:2
     
    59:24
    Poslední sekundy se už jen dohrávají. Hosté se ještě dostali na levé straně ke střele, ale ta přesná nebyla a kotouč skončil v ochranné síti.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Toronto po efektivním výkonu poráží Buffalo Sabres a udobřuje si fanoušky po výprasku na ledě Islanders. Maple Leafs sice v první třetině prohrávali, ale na konci srovnali a poté dávali branky jen oni. I přes menší střeleckou převahu soupeře se domácím povedlo dát pět branek a zapsat dva body. Výhru řídila dvojka John TavaresMitchell Marner. Dobrý výkon podal také Frederik Andersen.

    Toronto Maple Leafs 5:2 Buffalo Sabres
    5. Tavares (Marner, Marinčin), 20. Rielly (Matthews, Hainsey), 36. Petan (Moore), 40. N. Zajcev (Marner, Tavares), 59. Marner (Tavares, Muzzin) – 6. Pominville (Girgensons, Scandella), 8. Sheary (Okposo)

    Střely na branku: 32:37
    Diváci: 19 088
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. John Tavares (TOR) 1+2
    2. Mitchell Marner (TOR) 1+2
    3. Nic Petan (TOR) 1+0
     
    Československá stopa v utkání:
    Martin Marinčin (TOR) 0+1, 2 střely, čas na ledě 15:30
     
    Ode mě je to vše. Díky za pozornost, příjemné nedělní vstávání a hezký konec týdne. Zase někdy u NHL na počtěnou. (03:51:30)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 5. Tavares (Marner, Marinčin), 20. Rielly (Matthews, Hainsey), 36. Petan (Moore), 40. N. Zajcev (Marner, Tavares), 59. Marner (Tavares, Muzzin) – 6. Pominville (Girgensons, Scandella), 8. Sheary (Okposo)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Rielly, Hainsey, Muzzin, N. Zajcev, Marinčin, Ožiganov – Hyman, Tavares, Marner – A. Johnsson, Matthews, Kapanen – Marleau, W. Nylander, Co. Brown – Petan, F. Gauthier, Moore.
    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – McCabe, Ristolainen, Bogosian, Dahlin, Montour, Scandella – S. Reinhart, Eichel, Skinner – Okposo, Rodrigues, Sheary – T. Thompson, Mittelstadt, S. Wilson – Pominville, Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodčí: Sutherland, Rooney – Devorski, Amell

    Diváci: 19 088
    bahis siteleri