Los Angeles – Chicago 6:3 (kon.) | Boston – New Jersey 1:0 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 1:5 (kon.)
Tampa – Ottawa 5:1 (kon.) | Florida – Carolina 3:4 (po pr.) | Toronto – Buffalo 5:2 (kon.)
Arizona – Detroit 3:1 (kon.) | St. Louis – Dallas 1:4 (kon.) | Calgary – Minnesota 2:4 (kon.)
NY Rangers – Washington 2:3 (2:3 po s.n.) | NY Islanders – Philadelphia 1:4 (kon.) | Vegas – Vancouver 3:0 (kon.)
Anaheim – Colorado 2:1 (kon.) | Florida – Ottawa 2:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Colorado Avalanche
Neděle 03.03.2019, 22:12 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám dobrou noc nebo hezké sledování dalších zápasů NHL. (00:47:45)
     
    Hráči zápasu:

    1. Cam Fowler (ANA) 1+0
    2. Jakob Silfverberg (ANA) 1+1
    3. Josh Manson (ANA) 0+0
     
    Československá stopa:

    Do utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hokejista.
     
    Třetí třetina patřila hostujícímu celku, který se dotáhl zásluhou Dericka Brassarda na jedinou branku. Colorado si vypracovalo tolik šancí, že mohl vyrovnat. Ovšem v brance Anaheimu stál výtečný John Gibson, jenž je mužem utkání. Jinak se ale hrálo vyrovnané střetnutí, které ovládli Kačeři. Ti tak přerušili sérii nezdarů a připisují si dva body do tabulky.

    Střely na branku: 23:26.
    Střely na branku ve třetí třetině: 4:10.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Neskutečné se málem povedlo! Carl Söderberg vystřelil z vrcholu kruhu, puk byl sražený před Gabriela Landeskoga, který z otočky trefil beton domácího maskovaného muže.
     
    59:53
    Coloradu už moc času nezbývá, a tak si hostující trenér bere oddechový čas, aby hráčům ukázal, jak to vlastně mají sehrát!
     
    59:53
    Jeden z domácích hráčů se dostal ke kotouči, který vyhodil bekhendem asi metr vedle hostující branky. Je z toho jen zakázané uvolnění Anaheimu.
     
    58:57
    Philipp Grubauer míří na střídačku a pouští do hry šestého bruslaře Colorada!
     
    58:39
    Za odraženým pukem spěchal Carter Rowney, který postupoval sám na brankáře. Ovšem skvěle se vrátil Gabriel Landeskog, jenž celou akci překazil.
     
    57:39
    Colorado posunulo puk po mantinelu, ale pásmo zavřel Josh Manson. Jeho pokus z pravé strany vyrazil pozorný Philipp Grubauer.
     
    57:01
    Tyson Barrie nahodil černou gumu ze středního pásma. John Gibson se dlouho rozmýšlel, zda rozehraje nebo přeruší hru, zvolil druhou napsanou variantu.
     
    56:38
    Rychlá akce Anaheimu střelou zakončena nebyla. Rickard Rakell přihrával před branku, kde byl atakován najetý Adam Henrique. ten kotouč netrefil, jen v pádu srazil soupeřova gólmana.
     
    56:27
    Dalším pokusem od modré čáry se připomněl Tyson Barrie, jehož zakončení vyrazil John Gibson do ochranné sítě. Následuje vhazování po levici domácího gólmana.
     
    56:06
    Domácí hráči už nic nevymýšlejí a posouvají puky do středního pásma. Coloradu se ovšem rychle krátí čas na vyrovnání.
     
    Střely na branku: 22:23.
     
    55:30
    Důležitý zákrok domácího brankáře! Přihrávku mezi kruhy dostal Alexander Kerfoot, jehož zakončení mířilo do pravé části branky. Jenže lapačka Johna Gibsona byla na správném místě.
     
    54:53
    Zpoza branky až do levého kruhu si najel Derick Brassard, který zadovkou přihrával do předbrankového prostoru, ale našel jen bránícího soupeře.
     
    53:16
    Z ostrého úhlu vystřelil aktivní Mikko Rantanen, jehož pokus mířil do vzdálenější šibenice. Ovšem domácí maskovaný muž vytáhl pěkný zákrok ramenem.
     
    52:26
    Pas za obranu dostal najetý Daniel Sprong, kterého doháněl soupeř. Domácímu útočníkovi kotouč utekl, a tak Philipp Grubauer předvedl snadnou práci betonem.
     
    Dnešní utkání sleduje 16 690 diváků.
     
    Střely na branku: 22:19.
     
    51:48
    Rickard Rakell od levého mantinelu posílal před branku střílenou přihrávku. Na hranici brankoviště sváděli souboj Jakob Silfverberg s obráncem. Puk se od nich odrazil do ochranné sítě.
     
    50:48
    Střeleckou pozici hledal Nathan MacKinnon, jenž odcouval k modré čáře. Jeho následné zakončení trefilo bránícího hráče, puk poté putoval do neutrální zóny.
     
    49:57
    Po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry Tyson Barrie, jehož pokus byl sražený do ochranné sítě. Colorado se tlačí za vyrovnáním.
     
    49:53
    Corey Perry nedosáhl na útočné modré čáře na přihrávku, také Anaheim se dopustil zakázaného uvolnění. Hra se tak opět vrátí před domácí svatyni.
     
    Střely na branku: 22:19.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:34
    Neuvěřitelnou rychlost nabral ve středním pásmu Nathan MacKinnon, jenž střelou přes obránce minul branku. Poté ještě střílel Samuel Girard, jenže John Gibson byl pozorný.
     
    48:55
    Kevin Roy přihrál pod sebe, kde se nacházel na hranici pravého kruhu Ryan Getzlaf. Jeho tvrdá rána se ale do prostoru tří tyčí nevešla.
     
    48:33
    Přihrávku za branku zachytil Ryan Getzlaf, který okamžitě přihrával před branku, kam si najížděl Rickard Rakell. Ovšem ještě před ním operoval bránící hráč, jenž celou akci překazil.
     
    48:02
    Celá situace se opakuje i nyní, hra se tak vrátí před branku Colorada.
     
    47:55
    Carl Söderberg nedosáhl na přihrávku od spoluhráče, a tak se hra pro další zakázané uvolnění přerušuje. Následuje vhazování po pravici hostujícího brankáře.
     
    47:05
    K zakončení se dostal Troy Terry, jehož pokus zastavil hostující brankář. Dlouho se hraje bez přerušení.
     
    46:43
    Ani jeden z týmů se nemůže usadit před brankou soupeře. Sledujeme hru, která se rychle přelévá, ale střely nepřibývají.
     
    44:30
    Hned po inkasované brance se kolem soupeře protáhl Adam Henrique, který unikal sám na gólmana. Ovšem Philipp Grubauer se střelou po ledě počítal.
    44:17 Derick BRASSARD - 2:1
     
    44:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Také Laviny proměňují početní výhodu a rozdíl ve skóre je už jednobrankový! Carl Söderberg viděl na pravém kruhu DERICKA BRASSARDA, který z jedné nedal brankáři nejmenší šanci zasáhnout. Asistence: Carl Söderberg.
     
    44:06
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Josh Manson – 2 min., hákování).
     
    43:21
    Další pěknou akci předvedl Mikko Rantanen, jenž se protáhl kolem bránícího hráče. Jenže v prvním momentu mu byla přizvednuta hůl a poté se hráč nacházel ve velkém úhlu.
     
    43:03
    Mikko Rantanen nedosáhl na dlouhou přihrávku, a tak černá guma zamířila na zakázané uvolnění. Následuje vhazování po levé ruce Philippa Grubauera.
     
    42:18
    Matt Calvert nahodil puk za branku soupeře, kde se o něj statečně rvali jeho spoluhráči. Ovšem domácí byli úspěšnější a ženou se do středního pásma.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    41:30
    Colorado dlouho drželo puk v útočné třetině, ovšem střelu do prostoru tří tyčí nevyprodukovalo. Poté se Anaheim schoval za vlastní branku a oba týmy střídají.
     
    40:20
    Ryan Kesler si pokryl puk a přihrál ho pod sebe, kde se nacházel Max Jones. Jeho pokus z jedné ale zamířil jen nad branku hostujícího mužstva.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá dvacetiminutovka nabídla vyrovnanou partii, v níž si obě mužstva připsala několik slibných šancí. Ovšem gól zaznamenal jen Anaheim, který zásluhou Cama Fowlera vede už o dvě branky. Colorado také nehraje špatně, ale stále hledá recept na překonání zatím výborného Johna Gibsona. ve druhé části už byli hráči nervózní, a tak se v přerušené hře vyskytlo několik menších, čí větších šarvátek.

    Střely na branku: 19:16.
    Střely na branku ve druhé třetině: 9:9.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:54
    Na pravé straně se ocitl osamocený a rozjetý Sven Andrighetto, který vystřelil jen do připraveného Johna Gibsona. Následuje vhazování po levé ruce domácího maskovaného muže.
     
    39:01
    Z pravého kruhu pro vhazování vystřelil Brendan Guhle, jehož pokus vyrazil Philipp Grubauer. Puk poté poskakoval v brankovišti, odkud jej odpálili bránící hráči.
     
    38:27
    Ještě půlminuty budou hrát domácí přesilovou hru, ale budou muset začít za vlastní brankou.
     
    38:03
    Za přihrávkou před branku se vydal Jakob Silfverberg, jenž na černou gumu nedosáhl. Puk tak skončil pod lapačkou hostujícího brankáře.
     
    37:41
    Adam Henrique porušil pravidlo o tom, že klička na útočné modré čáře se nedělá. Tím vystavil do ofsajdu spoluhráče a hra se znovu vrátí do neutrální zóny.
     
    37:03
    Do další velké šance se hnal Mikko Rantanen, který buď mohl přihrávat nebo střílet. Hostující talent si vybral druhou možnost, ale pokus zamířil jen do lapačky domácího gólmana.
     
    36:17
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Corey Perry – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Patrik Nemeth – 2 min., hrubost).
     
    36:17
    Krásnou akcí se prezentoval Max Jones, jenž dostal přihrávku mezi kruhy, kde si obhodil soupeře a dostal se až před brankáře. Jeho bekhendový pokus pak zamířil jen do připraveného Philippa Grubauera.
     
    35:30
    Ve středním pásmu chtěl do strany přihrát Ryan Getzlaf, jenž trefil nohu soupeře. Poté se Corey Perry dostal kvůli svému kapitánovi do ofsajdu.
     
    34:51
    Troy Terry přihrával zprava před branku, kde se nacházel Adam Henrique. ten už měl nastavenou hůl, aby puk nasměřoval do branky, ale v posledním možném momentu mu do ni ťukl soupeř, a tak černá guma zamířila vedle brány.
     
    34:21
    Z pravého kruhu pro vhazování nepřesně vystřelil Brendan Guhle, jehož pokus jen zaduněl o zadní mantinel.
    33:52 Ian Cole (COL)
     
    33:52
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Ian Cole – 5 min., faul kolenem + 10 min. osobní trest, faul kolenem).
     
    33:34
    Obrovskou chybu za brankou předvedl John Gibson, jenž přihrál na soupeře. Kotouč poté putoval před branku, kde se nacházel Matt Calvert, ale ten na něj nedosáhl.
     
    32:31
    Z osy hrací plochy vystřelil Ryan Getzlaf, jehož pokus brankáři vypadl. Domácí kapitán se hnal před branku stejně jako Kevin Roy, ovšem Philipp Grubauer si poradil i s dorážkou.
     
    31:29
    Mezi kruhy měl nabito Ryan Kesler, který okamžitě zakončoval zápěstím. Ovšem jeho pokus zamířil jen do prvního bránícího hráče.
     
    Střely na branku: 14:13.
    30:26 Cam FOWLER - 2:0
     
    30:26
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři využívají početní výhodu a odskakují do dvoubrankového vedení! Od modré čáry se napřáhl CAM FOWLER, jehož pokus tečoval mezi kruhy Nikita Zadorov. Kotouč se pak ještě od ledu odrazil a zamířil do pravé části hostující svatyně. Asistence: Rickard Rakell a Jakob Silfverberg.
     
    29:10
    Nejprve Corey Perry hledal přihrávkou spoluhráče, ale to se úplně nepovedlo. Poté puk zamířil na modrou čáru, kde se napřáhl Daniel Sprong. Jeho pokus zastavil před brankou soupeř, jenž vyhodil.
     
    28:45
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Gabriel Bourque – 2 min., hákování).
     
    28:32
    Laviny protečovaly hru do útočného pásma a jdou střídat. Nyní je na tahu Anaheim, jenž si vynutil faul při přechodu přes modrou čáru.
     
    27:50
    z mezikruží z otočky zakončoval po ledě Derick Brassard, jenž trefil jen před sebou stojícího bránícího hráče. Colorado se sice snaží o vyrovnání, ale zatím marně.
     
    27:24
    Gabriel Landeskog obkroužil branku a snažil se zasunout černou gumu k tyči. Jenže John Gibson převedl rychlou práci betonem a celou akci opět zneškodnil.
     
    Střely na branku: 13:10.
     
    26:46
    Přihrávku na modrou čáru dostal Tyson Barrie, jenž na zakončení neměl moc času a trefil jen bránícího hráče. Od jeho nohy se pak černá guma odrazila do ochranné sítě, následuje reklamní pauza.
     
    26:00
    Elitní formace hostujícího celku se spíše trápí a po dalším útoku je rychle vyhnána z pásma.
     
    25:00
    Cink! Daniel Sprong si z osy hrací plochy najel do pravého kruhu pro vhazování, odkud vyslal střelu zápěstím. Jeho pokus ale místo radosti přinesl jen zacinkání na brankovou konstrukci.
     
    24:28
    K odraženému kotouči se ve středním pásmu dostal Daniel Sprong, jehož nahození bylo nepříjemné, ale Philipp Grubauer si poradil a hru raději přerušil.
     
    24:11
    Brendan Guhle chtěl před branku spíše přihrávat, ale byl rychle napadán Svenem Andrighettem, a tak puk zamířil jen pod lapačku brankáře Lavin.
     
    23:28
    To mohl změnit Rickard Rakell, který vletěl do pásma a z levé strany se dostal k zakončení. Jeho pokus zamířil jen na branku hostujícího mužstva.
     
    23:04
    Sledujeme poněkud hluchou část zápasu, jelikož se na ledové ploše nic neděje.
     
    21:49
    Anaheim vyhrál souboj u mantinelu a kotouč hned míří do útočné třetiny. Domácí mužstvo pak poslalo do hry čerstvé hráče.
     
    21:24
    Po ubráněném oslabení se kačeři nacházeli pod tlakem, a tak vyhodili jen za cenu zakázaného uvolnění. Následuje vhazování po levé ruce domácího gólmana.
     
    20:53
    Za domácí brankou velmi dobře pracoval Mikko Rantanen, který zadovkou naslepo hledal spoluhráče před brankou, ovšem tam nikdo v bílém nebyl.
     
    20:33
    z vrcholu levého kruhu zakončoval Mikko Rantanen, jehož pokus končí na hrudi domácího brankáře. Tomu clonil ještě jeden ze soupeřů, ale John Gibson si výhled našel.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Na červené čáře zůstala díra v ledové ploše, kterou se snaží čároví sudí upravit. Za malou chvilku už budeme pokračovat.
     
    Do zápasu lépe vstoupili domácí hráči, kteří svého soupeře zatlačili a vsítili jedinou branku, o kterou se přesnou ranou postaral Jakob Silfverberg. Dvanáct minut byla hra v režii Ducks, kteří si dělali téměř co chtěli. Ovšem poté už se probudilo Colorado, které odehrálo i několik přesilových her, ale recept na překonání Johna Gibsona nenašlo.

    Střely na branku: 10:6.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:32
    Mikko Rantanen vymyslel přihrávku na Nathana MacKinnona, jemuž se puk nabalil na hůl. Toho mohl využít Jakob Silfverberg, ovšem do přečíslení už mu chyběla síla.
     
    18:51
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Ryan Kesler – 2 min., podrážení).
     
    18:44
    Po zaváhání domácí obrany se z rohu hrací plochy až před branku nacpal Gabriel Landeskog, jenž betonem trefil jen hruď Johna Gibsona.
     
    18:03
    Daniel Sprong nabral ve středním pásmu velkou rychlost a snadno si obhodil soupeře. Domácí útočník se tak dostal až před brankáře, ale místo mezi betony nenašel.
     
    17:16
    Zprava se snažil přihrávat přes celou šířku útočného pásma Cam Fowler, který ale trefil nohu prvního hráče. Černá guma tak zamířila do neutrální zóny.
     
    16:39
    Kačeři se vydali za druhou brankou, ale jeho snažení zastavuje další ofsajd, do kterého se dostal Corey Perry. Postavení mimo hru bylo navíc posouzeno jako úmyslné.
     
    16:10
    Anaheim se nacházel pod tlakem a potřeboval vystřídat. Domácí celek tak hru jen posunul jen do středního pásma a střídá.
     
    15:09
    Tvrdou ránu od modré čáry vyprodukoval Samuel Girard, jeho pokus domácí gólman vyrazil. K dorážce se cpal Mikko Rantanen, ale obránci ho nepustili.
     
    14:17
    Anaheim nahazoval puk za branku soupeře ještě před červenou čárou, a tak se píská první zakázané uvolnění. Následuje vhazování po levici domácího brankáře.
     
    Střely na branku: 7:5.
     
    14:08
    Další pokus z vrcholu levého kruhu vyslal proti brance Patrik Nemeth. Ovšem John Gibson na střelu velmi dobře viděl a schoval ji do lapačky.
     
    13:55
    Na modré čáře předvedl kličku jeden z hostujících hráčů, a tak se píská další ofsajd.
     
    12:31
    Z pravého kruhu přihrával Sven Andrighetto, jenž na druhé straně viděl osamoceného Erika Johnsona. Jeho pokus mířil do branky, ovšem domácí gólman se s přihrávkou skvěle přesunul a puk vyrazil.
     
    11:49
    Erik Johnson vystřelil od modré čáry, ovšem brankář Ducks se nacházel na správném místě. Puk se poté od zadního mantinelu odrazil vedle brány, ale John Gibson jej přikryl lapačkou.
     
    10:47
    Anaheim Ducks zastavil další útočnou akci u mantinelu a opět rychle vyhazuje. Domácí tým tak opět stihne vystřídat.
     
    09:52
    V levém kruhu byl opět postavený Nathan MacKinnon, jenž bez váhání vystřelil. Jeho zakončení vyrazil John Gibson betonem k zadnímu mantinelu.
     
    09:19
    Domácí mužstvo vyhrálo vhazování a Josh Manson vyvezl kotouč do středního pásma, odkud jej poslal za branku soupeře.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    Střely na branku: 7:1.
     
    09:11
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Ryan Kesler – 2 min., sekání).
     
    08:24
    Před brankou zůstal osamocený Ryan Getzlaf, jenž se zachoval netrpělivě. Po jeho zaváhání se Lavinám podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry.
     
    07:37
    Domácí celek už je v plném počtu, a tak začíná jeho zkrácená početní výhoda. Anaheim je před vlastní brankou a na začátek střídá.
     
    07:04
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Derick Brassard – 2 min., držení hole).
     
    07:00
    Cink! Z předbrankového prostoru usměrnil puk na branku Mikko Rantanen, který orazítkoval horní tyčku. Puk se poté dostal do stejného prostoru, kde ho bruslí k brankáři přikopl Gabriel Landeskog.
     
    06:26
    Z levého kruhu vystřelil velmi nepříjemně Nathan MacKinnon, jehož pokus vypadl brankáři z lapačky. Na hranici brankoviště se snažil o dorážku Alexander Kerfoot, jenže puk netrefil.
     
    06:07
    Colorado se zatím v útočné třetině neusadilo, ovšem tentokrát se žene s útokem, který vypadá už nadějně.
     
    05:38
    Domácí mužstvo vyhrálo vhazování a po prknech posílá černou gumu alespoň do středního pásma.
     
    05:24
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Hampus Lindholm – 2 min., držení).
     
    05:12
    Dalším pokusem od modré čáry se prezentoval Hampus Lindholm. Jeho pokus zastavil Philipp Grubauer, jenž na zakončení velmi dobře viděl.
     
    04:34
    Z vrcholu pravého kruhu se pokusil o zakončení Korbinian Holzer, jehož střelu zastavil bránící hráč. Colorado se zatím vůbec k ničemu nedostalo.
    03:17 Jakob SILFVERBERG - 1:0
     
    03:17
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Při signalizované výhodě se Anaheim prosazuje poprvé, nutno říct, že zaslouženě! Z pravého kruhu vyslal přesnou ránu JAKOB SILFVERBERG, který trefil přední šibenici. Tohle byla opravdu luxusní záležitost. Asistence: Brendan Guhle.
     
    02:36
    Na levou stranu dostal černou gumu Carter Rowney, jenž neudržel brusli na modré čáře, a tak se hra pro ofsajd opět vrátí do neutrální zóny.
     
    02:21
    Troy Terry si vyjel zpoza brány až na osu hrací plochy, odkud mířil mezi ruku a tělo brankáře. Ovšem hostující maskovaný muž mezeru rychle utěsnil a připsal si zákrok.
     
    01:37
    Domácí celek nahodil puk za branku soupeře, kde s rozehrávkou pomohl Philipp Grubauer. Ovšem brankář Lavin musel být ve střehu, protože kačeři vyprodukovali pokus z levé strany hrací plochy.
     
    00:56
    Anaheim v útočném pásmu dlouhou kombinoval, až kotouč zamířil mezi kruhy, odkud vyslal nepřesný pokus Rickard Rakell.
     
    00:24
    Ve středním pásmu hned v úvodu zápasu schytal tvrdý hit Mikko Rantanen. Ve stejný moment se pak do ofsajdu dostal jeho spoluhráč Alexander Kerfoot.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Manson, H. Lindholm, Fowler, Guhle, Holzer, Jaycob Megna – Perry, Henrique, Sprong – Silfverberg, D. Shore, Rakell – Getzlaf, Terry, Rowney – Jones, Kesler, Roy.

    Colorado Avalanche: Grubauer (Varlamov) – E. Johnson, Girard, Cole, Zadorov, Barrie, Nemeth – Kerfoot, MacKinnon, Rantanen – Compher, Söderberg, Brassard – Calvert, Jost, Landeskog – G. Bourque, C. Wilson, Andrighetto.

    Rozhodčí: Dwyer, Hebert – Pancich, Smith.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa:

    Andrej Šustr (ANA) 5 odehraných zápasů, žádný bod – farma
    Ondřej Kaše (ANA) 30 odehraných zápasů, 20 bodů (11+9) – zraněný

    Pavel Francouz (COL) 2 odchytané zápasy, 94,26% úspěšnost zákroků – farma
     
    Anaheim Ducks

    Domácímu celku se od devatenáctého prosince nedaří, vždyť Anaheim zaznamenává již třetí sérii porážek v sezóně. Ta první trvala jedenáct zápasů, aktuální už nabízí pět proher, v němž nastupuje i kadaňský rodák Ondřej Kaše, jemuž pro zranění skončila sezóna. Kačery najdeme aktuálně na čtrnácté příčce Západní konference, když získali sedmapadesát bodů, horší už je jen Los Angeles.

    Anaheim – Vegas 0:3
    Anaheim – Chicago 3:4
    Vancouver – Anaheim 4:0

    Nejproduktivnější hráči:

    Ryan Getzlaf 39 bodů (11+28)
    Adam Henrique 32 bodů (12+20)
    Rickard Rakell 26 bodů (9+17)
     
    Colorado Avalanche

    Laviny se dlouhou část sezóny nacházely na příčkách zaručující postup do vyřazovacích bojů. Ty hostující celek opustil až v době, kdy se přestalo dařit elitní formaci a zbytek týmu ji nedokázal nahradit. Aktuálně najdeme Colorado na desáté příčce, když získalo osmašedesát bodů. Aktuální ztráta na osmou příčku je ale pouhé dva body, a tak Avalanche čeká napínavý závěr základní části.

    San Jose - Colorado 4:3
    Colorado – Vancouver 3:2 po nájezdech
    Colorado – Florida 3:4 po prodloužení

    Nejproduktivnější hráči:

    Nathan MacKinnon 82 bodů (33+49)
    Mikko Rantanen 82 bodů (28+54)
    Gabriel Landeskog 68 bodů (33+35)
     
    Vítám všechny hokejové fanoušky u dalšího zápasu NHL, v němž se představí Anaheim Ducks a Colorado Avalanche.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:00.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 4. Silfverberg (Guhle), 31. Fowler (Rakell, Silfverberg) – 45. Brassard (Söderberg)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Manson, H. Lindholm, Fowler, Guhle, Holzer, Jaycob Megna – Perry, Henrique, Sprong – Silfverberg, D. Shore, Rakell – Getzlaf, Terry, Rowney – Jones, Kesler, K. Roy.
    Colorado Avalanche: Grubauer (Varlamov) – E. Johnson, Girard, Cole, Zadorov, Barrie, Nemeth – Kerfoot, MacKinnon, Rantanen – Compher, Söderberg, Brassard – Calvert, Jost, Landeskog – G. Bourque, C. Wilson, Andrighetto.

    Rozhodčí: Dwyer, Hebert – Pancich, Smith

    Diváci: 16 690
    bahis siteleri