Modrý tým – Bílý tým 6:7 (kon.)
konec
Modrý tým
6:7 (4:3, 2:3)
Bílý tým
Neděle 03.03.2019, 13:00 • Svijanská aréna, Liberec • Exhibiční utkání
Partner:
     
    Bílý tým právě vstřelil branku!
    Vítězný nájezd má na svědomí BORIS ŽABKA!
     
    31:26
    Bílý tým právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ KLIMENTA se konečně ve druhé půli dočkal, je vyrovnáno. Nejprve sice znovu nepropálil ležícího Koťátka, jenže následně obdržel přihrávku od Jana Plodka do bezprostřední blízkosti a nemýlil se! Asistence: Jan Plodek, Boris Žabka.
     
    29:42
    Lubomír Vaic chvátal osamocen proti Janu Koťátkovi, ovšem ten je dnes fenomenální! Střelu Vaice reflexivně vyrazil vysoko do ochranné sítě.
     
    29:00
    Bílý tým právě vstřelil branku!
    Obdobná situace byla k vidění také na druhé straně. Spolupráci jako za dob aktivní kariéry vystřihli JAROSLAV KUDRNA s Tomášem Vakem a první jmenovaný prostřeluje Koťátka! Asistence: Tomáš Vak.
     
    28:44
    Modrý tým právě vstřelil branku!
    Od Modrých je to trošku lekce z produktivity, zkušenosti jsou evidentně znát! Hned tři hráči zůstali před Pincem. Radim Šlapák poslal touš přes brankoviště a PATRIK ROZSÍVAL zakončil! Asistence: Radim Šlapák.
     
    27:49
    Fantastický Jan Koťátko! S Klimentou vyhrál i tento vzájemný souboj, přestože to střelec neudělal zle. Koťátko ovšem stihl zakročit vyrážečkou!
     
    27:49
    Šesták po vlastní chybě přidržel Klimentu a je z toho trestné střílení pro Bílý tým!
     
    27:05
    Tomáš Klimenta se s tím nepáral. Na pravé straně nakopl motory, dostal se až před Jana Koťátka, nicméně neprostřelil jej! Brankář Modrého týmu si užívá zasloužené ovace z tribuny.
     
    23:27
    Karel Ubry se z pozice beka hnal sám na Marka Pince, ten ale proti jeho střele pod břevno včas nastavil vyrážečku!
     
    22:06
    Na druhé straně mohl skórovat také druhý Plodek. Milan ale zblízka netrefil puk čistě a Petr Horčička z otočky dorážel mimo tři tyče!
     
    21:19
    Bílý tým právě vstřelil branku!
    Znovu je sníženo! JAN PLODEK si před brankou počkal na přihrávku z pravé strany. Jiří Kudrna mu ji adresoval zcela přesně a puk prošel za betony Koťátka. Asistence: Jiří Kudrna.
     
    20:51
    Modrý tým právě vstřelil branku!
    Pincovi ovšem čisté konto příliš dlouho nevydrželo! PATRIK ROZSÍVAL před ním totiž nezaváhal a pověsil kotouč parádně pod víko. Asistence: Mojmír Musil, Vítězslav Jankových.
     
    17:37
    Vaic nabil Procházkovi, jenž v obrovské šanci na vyrovnání nedokázal propálit lapačkou zasahujícího Pavla Faltu. Skvělý zákrok!
     
    15:32
    Bílý tým právě vstřelil branku!
    A je tu další korekce Bílých! Václav Pletka poslal vpřed Tomáše Vaka, který ještě nabídl střelu do prázdné klece JAROSLAVU KUDRNOVI. Padající Falta neměl šanci! Asistence: Tomáš Vak, Václav Pletka.
     
    15:15
    Bílý tým právě vstřelil branku!
    Bílý tým snižuje na rozdíl dvou tref. TOMÁŠ KLIMENTA se dostal do samostatného úniku. Těsně před Faltou si zpomalil, zamíchal kotoučem na čepeli a forhendem ho uklidil do brány! Bez asistence.
     
    14:43
    Jeden z hráčů Modrého týmu se zjevil v mezikruží a Ján Lašák si proti němu připsal důležitý zákrok!
     
    12:00
    Modrý tým právě vstřelil branku!
    A Modří vedou již o tři trefy! MOJMÍR MUSIL se prezentoval důrazem v Lašákově brankovišti a mezerou ve výstroji gólmana procedil kotouč za čáru. Bez asistence.
     
    08:30
    Modrý tým právě vstřelil branku!
    Ján Lašák bavil diváky ve vlastním brankovišti. Kotouč posléze rozehrál z otočky pouze na hokejku Libora Pěnkavy, který ho rychle poslal mezi kruhy, odkud OLDŘICH NÝČ zakončil do mezery mezi betony. Asistence: Libor Pěnkava.
     
    05:43
    Modrý tým právě vstřelil branku!
    JIŘÍ PEŘINA dostává Modré zpátky do vedení! Hnal se sám na Jána Lašáka a zlatého brankáře liberecké historie obalamutil chytrou střelou mezi nohy. Asistence: Jakub Šesták.
     
    04:37
    Bílý tým právě vstřelil branku!
    Tomáš Klimenta v samostatném úniku střelou mezi nohy neuspěl, jenže o chvíli později si puk vzal JAN VÍŠEK, který se vymanil z nulového úhlu a bekhendem zavěsil pod břevno! Asistence: Tomáš Klimenta, Valdemar Jiruš.
     
    02:44
    Modrý tým právě vstřelil branku!
    A je tu první gól, do vedení se dostává starší výběr v modrých dresech! Výborně to udělal Oldřich Nýč, jenž z mezikruží přihrál doprava a RADIM ŠLAPÁK zakončil za bezmocného Lašáka. Asistence: Oldřich Nýč, Jakub Šesták.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 3. Šlapák (Nýč, Šesták), 6. Peřina (Šesták), 9. Nýč (Pěnkava), 12. Musil, 21. Rozsíval (Musil, Jankových), 29. Rozsíval (Šlapák) – 5. Víšek (Klimenta, Jiruš), 16. Klimenta, 16. Jar.Kudrna (Vak, Pletka), 22. J.Plodek (J.Kudrna), 29. Jar.Kudrna (Vak), 32. Klimenta (J.Plodek, Žabka), ?. Žabka


    Modrý tým: Pavel Falta, Jan Koťátko – Angel Krstev, Milan Beránek, Jiří Moravec, Karel Ubry, Václav Kočí, Aleš Vála – Jiří Peřina, Oldřich Nýč, Radim Šlapák, Petr Horčička, Libor Pěnkava, Vítězslav Jankových, Mojmír Musil, Patrik Rozsíval, Milan Plodek, Jakub Šesták, Tomáš Vozka.
    Bílý tým: Ján Lašák, Marek Pinc – Martin Čakajík, Boris Žabka, Miroslav Duben, Jakub Čutta, Valdemar Jiruš –
    Stanislav Procházka, Lubomír Vaic, Andrej Podkonický, Jan Víšek, Jiří Kudrna, Jan Kudrna, Jaroslav Kudrna, Tomáš Klimenta, Jan Plodek, Václav Pletka, Tomáš Vak.
    bahis siteleri