Barys – N.Novgorod 3:1 (kon.) | Petrohrad – Spartak Moskva 2:1 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
3:1 (2:0, 1:0, 0:1) Stav série: 3:2
Torpedo Nižnij Novgorod
Středa 06.03.2019, 14:30 • Kazachstan Arena • Play-off KHL • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:52:59)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 9423 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Brankář Astany Dominik Hrachovina do zápasu nezasáhl.
     
    Střely na branku: 28 – 23
     
    Je konec! Astana zvládla páté utkání s Torpedem Nižnij Novgorod a po výhře 3:1 se v sérii ujímá vedení 3:2 na zápasy! Ve třetí třetině sice hosté dosti zlepšili svůj výkon, ale zmohli se jen na jedinou branku, kterou vsítil Robert Sabolič! Torpedo sice mělo obrovské šance, ale domácí brankář Henrik Karlsson vytáhl několik perfektních zákroků. V závěru už Astana přidala na důrazu a výhru si s přehledem pohlídala. Na ledě svého soupeře si tak může zajistit postup.
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Celá hala už je na nohou a žene své oblíbence za důležitým vítězstvím v pátém utkání osmifinálové série! Dokonce i brankář Karlsson hecuje diváky.
     
    59:06
    Michail Smolin na modré čáře udržel pro hostující celek útočné pásmo. Hráči v bílých dresech se ale nemohou dostat do zakončení.
     
    58:12
    Torpedo zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:54
    Domácí v plném počtu.
     
    57:06
    Henrik Karlsson si povyjel proti dělovce od levého mantinelu a bez problémů vykopl kotouč levou nohou. Torpedo se však drží v tlaku.
     
    56:35
    Dustin Boyd projel s pukem do útočného pásma, nahodil jej za branku a odjel střídat. Čerstvou přesilovkovou formaci posílá na led i hostující kouč.
     
    56:08
    Hosté se už radovali z druhé branky, ale domácí brankář nakonec našel kotouč ještě před brankovou čárou!
     
    55:54
    Vylučuje se však také na straně domácího celku! Alichan Asetov dostává dvě minuty za podrážení.
     
    55:20
    Hosté v plném počtu.
     
    55:00
    Torpedo vybojovalo v obranném pásmu odražený kotouč a hosté jej pohotově vyhodili za modrou čáru. Astana však spěchá vpřed s další akcí.
     
    54:10
    Astana se v přesilovce usadila v útočném pásmu a snaží se hrát s kotoučem na hokejkách. Tohle domácím hráčům stačí.
     
    53:20
    Hosté si zbytečně komplikují situaci! Dvě minuty za podrážení totiž dostává Michail Orlov.
     
    53:12
    Vladimir Galuzin projel s pukem po levém křídle do útočného pásma, jenže obránce v modrém proti němu vystoupil a špičkou čepele kotouč vypíchl.
     
    52:35
    Hosté rozjeli další útočnou akci po pravé straně. Astana však v posledních minutách předvádí fantastický defenzivní výkon.
     
    52:10
    Dmitrij Ševčenko v obranném pásmu získal pro Astanu odražený kotouč, dlouhou přihrávkou rozjel Blackera, ale ten se nechal vytlačit k mantinelu.
     
    51:40
    Domácí v plném počtu.
     
    51:25
    Vladimir Galuzin si v útočném pásmu udělal prostor k zakončení, jenže jeho pokus letící těsně nad ledem skončil na brusli domácího zadáka.
     
    50:19
    Michail Varnakov si sjel na další povedenou přihrávku mezi kruhy, odkud střílel v kleče, jenže při zakončení zlomil hůl a jeho pokus nebyl nebezpečný.
     
    50:05
    Karlsson potřetí v závěrečné části uhlídal domácí celek před pohromou! Domácí brankář reflexivně vyrazil dělovku z mezikruží!
     
    49:40
    Pro Torpedo se tady naskýtá šance! Dvě minuty za podrážení dostává Anton Sagadejev.
     
    49:10
    Anton Šenfeld projel s pukem do útočného pásma, jenže při kličce do forhendu upadl a ztratil puk. Domácí hokejisté tak mohou uklidnit hru.
     
    48:40
    Anton Sagadejev v obranném pásmu vystoupil proti rozjetému soupeři a odehrál puk bekhendem za modrou čáru. Torpedo se teď ne a ne dostat do tlaku.
     
    48:10
    Patrice Cormier v obraně zastavil prudkou přihrávku putující na pravou stranu a odehrál kotouč bekhendem za modrou čáru.
     
    47:37
    Henrik Karlsson ve třetí třetině opravdu čaruje! Domácí brankář předvedl fantastický zákrok lapačkou proti dělovce z levého kruhu!
     
    47:10
    Torpedo se nastěhovalo do útočného pásma a drží domácí Astanu pod tlakem. To se vůbec nelíbí domácím příznivcům a z tribun se ozývá pískot.
     
    46:42
    Denis Paršin vyjel zpoza branky Astany na pravý kruh, otočil se kolem svého strážce a zakončil. Henrik Karlsson jeho ránu vykopl betonem.
     
    46:12
    Alichan Asetov projel s pukem do útočného pásma, jenže se nedokázal otočit kolem soupeře a z ostrého úhlu pak netrefil branku.
     
    45:29
    Starčenko na modré čáře na poslední chvíli vypíchl soupeři kotouč a nepustil hostující mužstvo do zakončení. Třetí třetina je hodně opatrná.
     
    45:10
    André Petersson dostal přihrávku na levé křídlo, prošel do útočného pásma, ale jeho pokus příklepem skončil na betonu pozorného brankáře.
     
    44:22
    Henrik Karlsson teď podržel domácí celek! Brankář Astany se na poslední chvíli dokázal přesunout proti střele z levé strany a ukryl puk pod beton!
     
    44:00
    Astana se usadila v útočném pásmu a hokejisté v modrém si zatím hledají cestičku do zakončení. Obrana Torpeda však hraje na hranici sebeobětování.
     
    43:00
    Denis Paršin dostal krásnou přihrávku na pravou stranu, dostal se do útočného pásma, jenže obránce Darren Dietz jej přitlačil k mantinelu.
     
    42:21
    Zakázané uvolnění však přichází také na opačné straně. Vhazovat se tak bude před brankou Torpeda.
     
    42:00
    Domácí celek je najednou pod tlakem. Hokejisté Astany se nyní ubránili jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry za branku Torpeda Nižnij Novgorod.
    41:25 Robert SABOLIČ - 3:1
     
    41:25
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak pozor! Hosté ještě dramatizují závěr dnešního duelu! ROBERT SABOLIČ projel do útočného pásma, navedl si puk mezi kruhy a střelou zápěstím snížil na 3:1! Asistence: Andy Miele, Ilja Nazarevič.
     
    41:12
    Alexej Makljukov dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, našel zadovkou Jesseho Blackera, ale ten netrefil branku.
     
    40:35
    Pavel Akolzin dostal přihrávku na modrou čáru, kde ustál souboj s obráncem, ale v záklonu nedokázal trefit branku Torpeda Nižnij Novgorod.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Torpedo to však v závěrečné dvacetiminutovce bude mít nesmírně náročné.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 23 – 11
     
    Druhá třetina končí! Také prostřední část hry se mnohem lépe povedla domácí Astaně! Kazašský celek totiž po pěti minutách zužitkoval přesilovku 5 na 3. Prosadil se domácí tahoun André Petersson! Od té doby tempo hry pořádně opadlo. Bojovalo se hlavně ve středním pásmu. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 3:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:21
    Curtis Valk nahodil puk do útočného pásma, jenže jeden z obránců Torpeda jeho prudké nahození přizvedl do ochranné sítě. Vhazuje se před Brustem.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:55
    Hosté v plném počtu.
     
    38:12
    Damir Žafjarov dostal přihrávku mezi kruhy, přehodil si kotouč na forhend, jenže zakončení se mu vůbec nepovedlo. Puk jen prolétl kolem zadní tyče.
     
    37:40
    Hosté v obranném pásmu vybojovali odražený kotouč a bez problémů jej dokázali vyhodit přes všechny čáry za Karlssonovu branku.
     
    37:15
    Alexej Makljukov dostal krásnou přihrávku na modrou čáru, odkud vyslal prudkou dělovku, jenže obětavý obránce zamezil kotouči v cestě do sítě.
     
    36:55
    Další přesilovka pro Astanu! Ilja Nazarevič vyfasoval dvě minuty za hákování.
     
    36:41
    Další pokus Astany o útočnou akci zastavuje zakázané uvolnění. André Petersson na prudkou přihrávku nedosáhl. Vhazuje se před Karlssonem.
     
    36:20
    Brandon Bochenski dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže se nedokázal probít mezi dva obránce hostujícího Torpeda.
     
    35:35
    Hostující brankář Brust předvedl zákrok zápasu! Brust už ležel na zádech, ale hokejkou dokázal vyrazit střelu, která mířila do opuštěné klece!
     
    35:10
    Anton Volčenkov se dral do útočného pásma, jenže na modré čáře proti němu vystoupil Brandon Bochenski, který jej tělem nenechal zakončit.
     
    34:41
    Po souboji na modré čáře se kotouč od jednoho z hráčů domácího celku odrazil na střídačku Astany. Vhazovat se bude před Karlssonem.
     
    34:20
    Brandon Bochenski dostal přihrávku na pravou stranu, jenže ve velké rychlosti se s pukem nedokázal otočit a byl o něj připraven.
     
    33:26
    Rozhodčí nejprve signalizovat vyloučení, jenže poté se vydal poradit se se svými kolegy a vylučovat se nakonec nebude. Vhazuje se před Brustem.
     
    33:10
    Curtis Valk udržel pro Astanu kotouč v útočném pásmu. Domácí fanoušci si dnešní duel doslova užívají a přejí si další branku hráčů v modrém.
     
    32:35
    Denis Paršin dostal přihrávku na levé křídlo, ale nikdo z hokejistů Torpeda jeho akci nepodpořil pohybem. Bojuje se hlavně ve středním pásmu.
     
    32:03
    Brust je v posledních minutách hodně aktivní. Hostující brankář vyjel ven z branky a odehrál puk do bezpečí.
     
    31:32
    Viktor Svedberg dojel nahození do útočného pásma, forhendem poslal kotouč před branku hostujícího celku, ale nikdo v modrém puk netečoval.
     
    31:10
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    30:38
    Dmitrij Sjomin táhl akci hostujícího celku po levém křídle, jenže nikdo v dresu Nižného Novgorodu mu nepřijel pomoci. Nyní se hraje spíše opatrně.
     
    30:10
    Hostující brankář vyjel za svou branku a zastavil prudké nahození po mantinelu. Torpedo však rychle přišel o kotouč.
     
    29:10
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Arťom Aljajev – 2 min., napadení).
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Pavel Akolzin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:00
    Hostující brankář Brust si skvěle pohlídal mezírku u levé tyče své branky a nepustil kotouč za svá záda. Torpedo zatím klec Astana dobývá marně.
     
    28:20
    Domácí v plném počtu.
     
    28:10
    Brandon Bochenski dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže nikdo v modrém dresu mu nepřijel pomoci. Astana však zvládá oslabení skvěle.
     
    27:35
    Patrice Cormier vybojoval odražený puk, projel do útočného pásma, kde jej nabídl Frattinovi, ale jeho ránu dokázal Brust vyrazit nad břevno!
     
    27:05
    Vladimir Galuzin dostal přihrávku do nadějné pozice, napřáhl ke střele, jenže jeho projektil prolétl kolem vzdálenější tyče branky Astany.
     
    26:20
    Přesilovou hru si nyní vyzkouší také hráči Torpeda. Dvě minuty za podrážení dostává Akolzin.
     
    26:02
    Roman Starčenko se v útočném pásmu dostal k odraženému kotouči a okamžitě jej poslal na branku. Gólman Torpeda však předvedl dobrý zákrok.
     
    25:53
    Hosté v plném počtu.
    25:00 André PETERSSON - 3:0
     
    25:00
    Astana právě vstřelila branku!
    Astana nakonec dvojnásobnou početní převahu využívá! Střela zápěstím se sice ANDRÉ PETERSSONOVI zrovna nepovedla, jenže domácí tahoun pokračoval v jízdě a doklepl odražený puk do sítě! Asistence: Patrice Cormier.
     
    24:35
    Curtis Valk dostal přihrávku na levou stranu, měl před sebou poloprázdnou branku, jenže v nejdůležitějším momentu promáchl.
     
    24:05
    Jeden z obránců hostujícího Torpeda zablokoval dělovku od modré čáry a následně vyhodil odražený kotouč přes všechny čáry za branku Astany.
     
    23:53
    A Torpedo bude hrát jen ve třech! Dvě minuty za nedovolené bránění tentokrát dostává Denis Barancev.
     
    23:44
    Astana bude hrát další přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Kirill Urakov.
     
    23:10
    Nikita Michajlis před brankou Torpeda nebezpečně tečoval nahození z pravé strany. Puk se od jeho hole odrazil jen těsně vedle pravé tyče!
     
    22:31
    Další útočnou akci kazašského celku zastavuje postavení mimo hru. Bochenski byl tentokrát příliš rychlý a projel přes modrou čáru ještě před kotoučem.
     
    22:10
    Brandon Bochenski si nabruslil na krásnou přihrávku do středního pásma, projel s pukem do pásma útočného, ale jeho rána prolétla kolem branky.
     
    21:45
    Robert Sabolič dostal krásnou přihrávku do útočného pásma, ale nedokázal se prosmýknout kolem Semjonova. Astana získala puk.
     
    21:10
    Nikita Michajlis projel za odraženým pukem do rohu útočného pásma, jenže v souboji s obráncem neuspěl. Torpedo tak může rozjet svůj útok.
     
    20:29
    Curtis Valk se na modré čáře otočil s kotoučem na hokejce a pohotově se vydal útočit. Domácí hokejista sice vypálil, ale neseřídil si svá mířidla.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Astana se ihned vydala do útoku, jenže Petersson nedokázal zakončit.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 13 – 6
     
    První třetina končí! Úvodní dvacetiminutovka se mnohem lépe vydařila domácí Astaně! Kazašský celek vlétl do utkání opravdu aktivně a v 7. minutě se ujal vedení, když se prosadil Matt Frattin! O dalších pět minut později navíc přidal další krásnou branku Brandon Bochenski! Torpedo je zatím směrem vpřed bezzubé. Do kabin se tak odchází za stavu 2:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:22
    Darren Dietz poslal prudký nástřel před branku. Za kotoučem se hnali hned tři hokejisté v modrém dresu, ale nikdo z nich nezakončil.
     
    19:00
    Hosté v plném počtu.
     
    18:36
    Viktor Svedberg dostal pěknou přihrávku na levou stranu, jenže byl v útočném pásmu ještě před kotoučem. Postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    18:10
    Hráči v modrém rozjeli další akci po pravém křídle. Nikdo v dresu Astany se však ani tentokrát neprosmýkl do střelecké pozice.
     
    17:35
    Dustin Boyd si zaklepal o přihrávku na modrou čáru, jenže domácí se zatím nemohou dostat do střelecké pozice. Torpedo teď brání skvěle.
     
    17:00
    Bude se znovu vylučovat! Astana bude hrát druhou přesilovku. Dvě minuty za vražená na hrazení dostává Anton Volčenkov.
     
    16:36
    Hosté v plném počtu.
     
    16:15
    Curtis Valk dostal přihrávku na modrou čáru, jenže jeden z obránců Torpeda proti němu fantasticky vystoupil a nenechal domácího hráče zakončit.
     
    15:35
    Dustin Boyd dostal přihrávku na pravou stranu ledové plochy, navedl si kotouč na forhend, jenže jeho rána zápěstím skončila v lapačce brankáře.
     
    15:10
    Anton Volčenkov vybojoval kotouč pro hostující celek a bez váhání jej poslal přes všechny čáry za branku Astany. Domácí musí začít znovu.
     
    14:36
    Astana si zahraje první přesilovku dnešního zápasu! Dvě minuty za hákování totiž dostává Miele.
     
    14:15
    Curtis Valk dostal přihrávku do jízdy do středního pásma, prosmýkl se přes modrou čáru, jenže ve velké tísni už nedokázal zakončit.
     
    13:54
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Denis Barancev – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Alichan Asetov – 2 min., hrubost).
     
    13:35
    Torpedo se v dnešním utkání zatím spíše trápí. Hosté nemohou najít recept na obranu Astany. Naopak domácí defenziva dnes působí pevným dojmem.
     
    13:06
    Pavel Makarenko dostal krásnou přihrávku mezi kruhy a pohotově zakončil zápěstím. Obětavý Maxim Semjonov jeho ránu srazil do bezpečí.
     
    12:32
    Domácí hráči nyní pouze nahodili puk za branku Torpeda a odjeli na střídačku. Čerstvé síly pouští na ledovou plochu i hostující lodivod.
     
    12:10
    Brandon Bochenski spěchal za kotoučem do útočného pásma. Hostující Vladimir Galuzin měl k odraženému puku blíže a odehrál jej do bezpečí.
    11:33 Brandon BOCHENSKI - 2:0
     
    11:33
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla opravdová nádhera! Domácí celek přidává druhou nádhernou branku! Astaně se vydařil rychlý přechod do útoku. André Petersson si puk krásně posunul kolem padajícího obránce, naservíroval jej před branku a BRANDON BOCHENSKI neměl problém skórovat! Asistence: André Petersson.
     
    11:03
    Hostům se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Přihrávka na pravou stranu byla totiž příliš prudká a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před Brustem.
     
    10:35
    Karlsson nyní vůbec nemusel zasahovat. Domácí obránci totiž odvedli fantastickou práci a srazili kotouč mimo tři tyče kazašského celku.
     
    10:08
    Anton Šenfeld v obranném pásmu atakoval rozjetého Blackera. Domácí útočník souboj sice neustál, ale o nedovolený zákrok se v tomto případě nejednalo.
     
    09:32
    Barry Brust vyjel ven z branky a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Brankář Torpeda našel Pavla Makarenka, který táhne další útok.
     
    09:10
    Brandon Bochenski dostal prudkou přihrávku na modrou čáru, jenže ve velké rychlosti mu vůbec nevyšlo zpracování a puk mu utekl za branku Torpeda.
     
    08:32
    Domácí fanoušci se po souboji na modré čáře dožadovali vyloučení hostujícího hráče. Rozhodčí měl střet přímo před očima a nechal pokračovat ve hře.
     
    08:10
    Curtis Valk spěchal za nahozením do rohu útočného pásma. Jeden z obránců Torpeda měl však ke kotouči o pořádný kus blíže a odehrál jej do bezpečí.
     
    07:33
    Andy Miele se dostal do samostatného úniku, protlačil se až před Henrika Karlssona, jenže domácí brankář se roztáhl a bekhendový blafák zneškodnil!
     
    07:10
    Astana je po vstřelení úvodní branky dnešního utkání pořádně nabuzená. Domácí hokejisté nadále kombinují s pukem v blízkosti branky Torpeda.
    06:42 Matt FRATTIN - 1:0
     
    06:42
    Astana právě vstřelila branku!
    Astana využívá svůj dobrý vstup do utkání a rychle se dostává do vedení! Hostující brankář neudržel nahození z pravé strany, vyrazil kotouč jen před sebe a dojíždějící MATT FRATTIN jej doklepl do sítě! Asistence: Nikita Michajlis, Jesse Blacker.
     
    06:10
    Brandon Bochenski chyboval na modré čáře a málem pustil hráče hostujícího výběru do útoku. Jeho kolega z obranné dvojice se ale stačil vrátit.
     
    05:38
    Darren Dietz vybojoval odražený kotouč na modré čáře, projel s ním do útočného pásma, nicméně jeho následná střela skončila na betonu brankáře.
     
    05:10
    Dmitrij Ševčenko dostal přihrávku na modrou čáru, odkud puk okamžitě poslal směrem na branku Torpeda. Hostující brankář Brust však nemusel zasahovat.
     
    04:38
    Brandon Bochenski se mezi kruhy dostal k odraženému kotouči a ihned vyslal střelu zápěstím. Hostující brankář však stačil včas máchnout lapačkou.
     
    04:10
    Dmitrij Ševčenko dostal krásnou přihrávku do útočného pásma, kde se rychlou kličkou zbavil obránce, jenže zápěstím už vůbec netrefil branku.
     
    03:14
    Damir Žafjarov projel ve velké rychlosti do útočného pásma, kde se dostal do střelecké pozice, ale jeho ránu příklepem ukryl Henrik Karlsson do lapačky.
     
    03:04
    Anton Volčenkov v obranném pásmu doslova zalehl kotouč. Ihned se kolem něj vyrojili hokejisté v modrém, kteří jej o puk chtěli připravit. Sudí raději přerušil hru.
     
    02:35
    Ilja Nazarevič si v obranném pásmu musel dát dobrý pozor na dotírajícího soupeře. Hostující zadák byl u kotouče včas a odehrál jej do středního pásma.
     
    02:06
    Michail Varnakov se otočil před brankou domácího celku, přehodil si kotouč na forhend, ale brankář Henrik Karlsson vytáhl parádní zákrok!
     
    01:38
    Andrew Calof nahodil puk od modré čáry na branku domácí Astany. Nikdo v modrém dresu Torpeda však odražený kotouč nedostihl na ledové ploše.
     
    01:10
    Domácí celek vlétl do dnešního souboje opravdu hodně nažhavený. Astana se ihned usadila v útočném pásmu, jenže zatím tomu chybí střelba.
     
    00:25
    Dustin Boyd se prodíral do útočného pásma, jenže jeden za zádaků Torpeda jej ostrým hitem poslal k ledu. Sudí však hru nepřerušuje.
     
    00:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování dnešního utkání. Astana se ihned vydala do útoku, ale přihrávka na levou stranu byla příliš prudká.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Astana bude hrát v modrých dresech, zatímco Torpedo přijelo v bílém.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Barys Astana: H. Karlsson (Hrachovina) – Orechov, Dietz, Makljukov, Svedberg, Blacker, M. Semjonov, Lipin – Valk, Bochenski, A. Petersson – Michajlis, Cormier, Frattin – Boyd, R. Starčenko, Ševčenko – Akolzin, Sagadejev, Asetov.

    Torpedo Nižnij Novgorod: Brust (Tichomirov) – Orlov, Barancev, Holm, Nazarevič, Aljajev, Volčenkov, Rodionyčev – Galuzin, Paršin, Žafjarov – Miele, Sabolič, Calof – Šenfeld, Varnakov, D. Sjomin – Makarenko, Smolin, Urakov.

    Rozhodčí: Naumov, Fatejev – Sadovnikov, Kučava.
     
    Češi a Slováci

    V dresu Barysu Astana nastupuje brankář Dominik Hrachovina.
     
    1. zápas: Barys Astana – Nižnij Novgorod 4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
    Branky a nahrávky:
    40. A. Petersson (Michajlis), 42. Bochenski (Boyd, Valk), 44. Frattin (Valk, Bochenski), 57. Bochenski (Valk, Frattin) – 13. Sabolič (Žafjarov)

    2. zápas: Barys Astana – Nižnij Novgorod 5:4 po prodl. (0:2, 2:2, 2:0 – 1:0)
    Branky a nahrávky: 29. Sagadejev (Orechov, Asetov), 33. Ševčenko (R. Starčenko, Makljukov), 55. Dietz (A. Petersson, Bochenski), 59. Frattin (Valk, Bochenski), 62. R. Starčenko (Blacker) – 2. Volčenkov (Varnakov), 19. Varnakov, 21. Sabolič (Calof, Holm), 27. D. Iljin (Verjajev, Urakov)

    3. zápas: Nižnij Novgorod – Barys Astana 3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
    Branky a nahrávky:
    34. Barancev, 38. Holm, 60. Barancev – 30. Frattin (Bochenski, Svedberg)

    4. zápas: Nižnij Novgorod – Barys Astana 5:4 v prodloužení
    Branky a nahrávky: 31. Volčenkov (Aljajev), 37. Varnakov (Barancev, Galuzin), 58. Žafjarov (Barancev, Varnakov), 59. Paršin (Holm, Calof), 96. Galuzin (Holm) – 8. Cormier (Michajlis), 15. Akolzin (Sagadejev, Asetov), 17. Frattin, 50. Valk (Bochenski, Frattin)
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje" Vítejte u sledování textového přenosu z play-off KHL mezi Barysem Astana a Torpedo Nižnij Novgorod. Duel startuje v 14:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 7. Frattin (Michajlis, Blacker), 12. Bochenski (A. Petersson), 25. A. Petersson (Cormier) – 42. Sabolič (Miele, Nazarevič)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Hrachovina) – Orechov, Dietz, Makljukov, Svedberg, Blacker, M. Semjonov, Lipin – Valk, Bochenski, A. Petersson – Michajlis, Cormier, Frattin – Boyd, R. Starčenko, Ševčenko – Akolzin, Sagadejev, Asetov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Brust (Tichomirov) – Orlov, Barancev, Holm, Nazarevič, Aljajev, Volčenkov, Rodionyčev – Galuzin, Paršin, Žafjarov – Miele, Sabolič, Calof – Šenfeld, Varnakov, D. Sjomin – Makarenko, Smolin, Urakov.

    Rozhodčí: Naumov, Fatejev – Sadovnikov, Kučava

    Diváci: 9423
    Barys 4 3 N.Novgorod
    #1 Úterý 26.02.2019 • 14:30
    Barys - N.Novgorod 4:1
    #2 Čtvrtek 28.02.2019 • 14:30
    Barys - N.Novgorod 5:4 po prodl.
    #3 Sobota 02.03.2019 • 15:00
    N.Novgorod - Barys 3:1
    #4 Pondělí 04.03.2019 • 17:00
    N.Novgorod - Barys 5:4 po prodl.
    #5 Středa 06.03.2019 • 14:30
    Barys - N.Novgorod 3:1
    #6 Pátek 08.03.2019 • 15:00
    N.Novgorod - Barys 3:1
    #7 Neděle 10.03.2019 • 12:00
    Barys - N.Novgorod 3:2
    ocianews.com