St. Louis – Vancouver 3:2 (2:0 po s.n.) | Florida – New Jersey 3:4 (po pr.) | Philadelphia – Carolina 3:4 (kon.)
Pittsburgh – NY Rangers 3:4 (po pr.) | Detroit – Buffalo 1:7 (kon.) | Washington – NY Islanders 0:3 (kon.)
Ottawa – Columbus 2:6 (kon.) | Montreal – Toronto 6:5 (2:1 po s.n.) | Nashville – Chicago 5:2 (kon.)
Dallas – Minnesota 3:0 (kon.) | Calgary – Edmonton 1:3 (kon.) | Arizona – Winnipeg 2:4 (kon.)
Los Angeles – Vegas 5:2 (kon.) | San Jose – Colorado 5:2 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
3:4 (0:1, 1:2, 2:0 - 0:1)
New Jersey Devils
Neděle 07.04.2019, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:56 Travis ZAJAC - 3:4
     
    60:56
    Devils právě vstřelili branku!
    TRAVIS ZAJAC na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování zamíchal s pukem a po přihrávce Damona Seversona nádhernou střelou zápěstím vymetl bližší levý horní roh brány – 4:3! Asistence: Damon Severson a Pavel Zacha.
     
    59:59
    Jonathan Huberdeau vyhodil puk přes ochranné sklo a v poslední sekundě dostal dvě minuty za zdržování.
    58:35 Mike HOFFMAN - 3:3
     
    58:35
    Florida právě vstřelila branku!
    Útočník MIKE HOFFMAN se dostal v mezikruží k odraženému puku a střelou bez přípravy ho napálil do levého horního rohu brány! Asistence: Aleksander Barkov a Vincent Trocheck. (3:3)
    56:35 Jonathan HUBERDEAU - 2:3
     
    56:35
    Florida právě vstřelila branku!
    JONATHAN HUBERDEAU si najel před bránu na bekhendovou přihrávku Jevgenije Dadonova z nulového úhlu a z blízkosti zamířil bekhendem nad levým betonem brankáře Devils k pravé tyči! Asistence: Jevgenij Dadonov a Keith Yandle.
     
    53:47
    Rozhodčí si ihned sjednali během komerční přestávky pořádek. Nico Hischier a Will Butcher dostali deset minut za nesportovní chování, zatímco Troy Brouwer stejný trest, k němu ale ještě dvě minuty za krosček.
     
    50:54
    Miles Wood nakonec ještě dostal dvě minuty za držení, celkem tedy 14 trestných minut. To je porce.
     
    50:54
    Miles Wood natlačil do svého brankáře Mackenzieho Blackwooda domácího Denise Malgina a poté došlo k ostré srážce. Oba dostali od rozhodčích dvě minuty, Miles Wood ale navíc 10 minut za nesportovní chování.
     
    50:10
    Jonathan Huberdeau na vrcholu mezikruží nádherně zamíchal s pukem a střelou zápěstím mířil do levého horního rohu brány, Mackenzie Blackwood ale puk vyrážečkou skvěle vyrazil!
     
    49:17
    Vincent Trocheck dostal dvě minuty za vražení na hrazení a Devils si zahrají třetí přesilovou hru.
     
    49:17
    Michael McLeod sice schytal od Joshe Browna hodně ran, statečně se ale držel na nohou a na konci pěstního souboje je nakonec rozdělili rozhodčí.
     
    46:52
    Keith Yandle dostal dvě minuty za sekání a New Jersey si zahraje druhou přesilovou hru v zápase.
     
    43:19
    Jonathan Huberdeau si najel před bránu na přihrávku Jevgenije Dadonova z pravého křídla a ostrého úhlu, z blízkosti ale brankáře Devils nepřekonal! Další velká příležitost Panthers.
     
    40:29
    Jonathan Huberdeau nádhernou střelou z vrcholu levého kruhu mířil do bližšího horního rohu brány a už to vypadalo na gól, jenže puk nakonec orazítkoval tyč! Panthers byli blízko!
     
    39:18
    Damon Severson bránil modrou čáru, jenže se postavil do cesty jednomu z hráčů Panthers a dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Druhá přesilová hra.
    34:29 Pavel ZACHA - 1:3
     
    34:29
    Devils právě vstřelili branku!
    PAVEL ZACHA v pravém kruhu pro vhazování nádherně objel Aarona Ekblada, který se po něm sápal oběma rukama, na přední tyči si hodil puk do jízdy pod hokejkou Roberta Luonga a na vzdálenější levé tyči poté skóroval do prázdné sítě! Asistence: Joey Anderson a Kevin Rooney.
     
    32:18
    Pavel Zacha byl vyloučen ihned po gólu Panthers za hákování a domácí si zahrají první přesilovou hru.
    31:58 Aleksander BARKOV - 1:2
     
    31:58
    Florida právě vstřelila branku!
    ALEKSANDER BARKOV prostřelil Mackenzieho Blackwooda střelou z pravého kruhu pod levým betonem a překonal rekord Pavla Bureho, který v sezóně 1999/2000 zaznamenal 94 kanadských bodů! Je to tu! Asistence: Jonathan Huberdeau.
     
    27:57
    Aaron Ekblad vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry.
    27:41 Nathan BASTIAN - 0:2
     
    27:41
    Devils právě vstřelili branku!
    Jegor Jakovlev se na levém křídle opřel do puku z ostrého úhlu a na přední tyči tečoval kotouč čepelí hole přiloženou k ledu NATHAN BASTIAN, který usměrnil kotouč ke vzdálenější pravé tyči a vstřelil svůj druhý gól v zápase! Devils vedou 2:0. Asistence: Jegor Jakovlev a Blake Coleman.
    19:15 Jonathan Huberdeau se mezi dvěma věžemi protáhl do šance! V rozhodující chvíli mu ale sjel puk z hole a nezakončil.
     
    19:15
    Jonathan Huberdeau se řítil sám na bránu, mezi betony ale brankáře Devils nepřekonal! Puk mu sjel v rozhodujícím okamžiku z čepele hokejky.
    06:50 Gól Drewa Stafforda nebyl uznán kvůli hře vysokou holí
     
    06:50
    Kenny Agostino napřáhl od modré čáry ke střele zápěstím, kterou těsně nad úrovní horní tyče sklepl do sítě Drew Stafford, takže gól nebyl po přezkoumání videa uznán kvůli hře vysokou holí!
     
    05:54
    Panthers mohli skórovat u pravé tyče, jenže ani nadvakrát klečícího brankáře Devils nepřekonali!
     
    05:45
    Mackenzie Blackwood skvěle zasáhl proti ráně Henrika Borgströma z pravého kruhu pro vhazování a vzápětí dvěma dorážkám Panthers!
    01:27 Nathan BASTIAN - 0:1
     
    01:27
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí Nico Hischier se u levé tyče neukvapil se zakončením a nádhernou přihrávkou přenesl hru na vzdálenější pravou tyč, kde skóroval z úhlu do prázdné brány NATHAN BASTIAN! Roberto Luongo sice škrtl puk lapačkou, vytáhnout ho mimo ale nedokázal. Devils tedy vedou venku 1:0. Asistence: Nico Hischier a Will Butcher.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 32. Barkov (Huberdeau), 57. Huberdeau (Dadonov, Yandle), 59. Hoffman (Barkov, Trocheck) – 2. Bastian (Hischier, Butcher), 28. Bastian (J. Jakovlev, Coleman), 35. Zacha (J. Anderson, Rooney), 61. Zajac (Severson, Zacha)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Matheson, Ekblad, Yandle (A), Weegar, Pysyk, Brown – Huberdeau, Barkov (C), Dadonov – Hoffman, Trocheck (A), Malgin – Vatrano, Sheahan, Brouwer – J. McGinn, Borgström, Sceviour. Hlavní trenér: Bob Boughner.
    New Jersey Devils: Blackwood (Schneider) – A. Greene (C), Severson, J. Jakovlev, C. Carrick, Butcher, Santini – Coleman, Hischier (A), Bastian – Wood, Zajac (A), J. Anderson – Agostino, Zacha, Stafford – Seney, Rooney, M. McLeod. Hlavní trenér: John Hynes.

    Rozhodčí: Conor O'Donnell, Dean Morton. Čároví: Ryan Daisy, Derek Nansen

    Diváci: 15259
    bahis siteleri