St. Louis – Vancouver 3:2 (2:0 po s.n.) | Florida – New Jersey 3:4 (po pr.) | Philadelphia – Carolina 3:4 (kon.)
Pittsburgh – NY Rangers 3:4 (po pr.) | Detroit – Buffalo 1:7 (kon.) | Washington – NY Islanders 0:3 (kon.)
Ottawa – Columbus 2:6 (kon.) | Montreal – Toronto 6:5 (2:1 po s.n.) | Nashville – Chicago 5:2 (kon.)
Dallas – Minnesota 3:0 (kon.) | Calgary – Edmonton 1:3 (kon.) | Arizona – Winnipeg 2:4 (kon.)
Los Angeles – Vegas 5:2 (kon.) | San Jose – Colorado 5:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:2 (1:1, 0:0, 0:1) Stav série: 1:2
Bílí Tygři Liberec
Neděle 07.04.2019, 17:00 • DRFG arena • Generali play off Tipsport extraligy • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Pěknou hokejovou neděli!

    Zdravím vás u třetího zápasu semifinálové série mezi brněnskou Kometou a libereckými Bílými Tygry která se za vyrovnaného stavu 1:1 stěhuje na dva zápasy do jihomoravské metropole. Úvodní buly je v DRFG areně naplánováno na 17:00.

    První dvě utkání bitvy, jež mnozí nazývají soubojem titánů, byla nesmírně vyrovnaná. Oba celky totiž dokázaly urvat po jednom vítězství v prodloužení. Bílí Tygři v prvním střetnutí využili v čase 68:59 přesilovou hru díky pohotovému Petru Jelínkovi před bránou a po vítězství 4:3 po prodloužení se ujali jednozápasového vedení. Brňané svému soupeři vrátili první úder stejnou měrou. 24 sekund před polovinou prodloužení druhého zápasu napřáhl na vrcholu Peter Mueller a svou pověstnou raketou poslal kotouč po přihrávce Holíka do liberecké brány.

    Důležitým faktorem série mohou být početní výhody. Tento fakt byl potvrzen hned v prvním zápase, kdy oba týmy využily hned svou první nabídnutou přesilovou hru. Liberečtí pak rozhodli zápas právě přesilovkovou trefou. Druhý zápas byl v tomto ohledu odlišný. Ani jeden z týmů se tentokrát v početní převaze neprosadil. Liberec hrál tři přesilové hry v druhé polovině první třetiny rychle po sobě, Brňané zase nevyužili čtyřminutovou přesilovku a nepotrestali ani dvě dvojnásobná oslabení soupeře.

    Strážcem brněnské branky je slovenský gólman Marek Čiliak, který má v play-off bezmála 95% úspěšnost zákroků. Oporou Bílých Tygrů je zase Roman Will, který drží procento pochytaných střel těsně nad 92 %.

    Produktivitu Komety táhne její první formace ve složení Peter Mueller (5+2), Martin Zaťovič (4+3) a Petr Holík (1+6). Pětkrát se ve vyřazovací části prosadil Jakub Orsava. Na druhé straně potvrzují svou kvalitu třeba Michal Birner (4+3), Marek Kvapil nebo Lukáš Krenželok (oba 4+2). První dva zápasy série se povedly i rychlému Marku Zacharovi.

    První zápas série:

    Liberec – Kometa 4:3pp. (1:1, 2:2, 0:0 – 1:0)

    Branky a nahrávky: 5. M. Kvapil (Ševc, Birner), 26. L. Hudáček (Šmíd), 35. L. Krenželok (M. Zachar), 69. P. Jelínek (Redenbach) – 20. P. Holík (Mueller, O. Němec), 22. Štencel (M. Erat, Orsava), 37. Zaťovič (P. Holík)

    Druhý zápas série:

    Liberec – Kometa 2:3pp (0:0, 2:1, 0:1 – 0:1)

    Branky a nahrávky 21. L. Krenželok (M. Zachar, P. Jelínek), 38. M. Zachar (L. Krenželok) – 35. Dočekal (Orsava, Malec), 51. Orsava, 70. Mueller (P. Holík)
    Kdo ovládne třetí zápas?
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – O. Němec (A), Baranka, Štencel, Gulaši, Z. Michálek, Bartejs, Malec – Mueller, P. Holík, Zaťovič (A) – Orsava, M. Erat, Plášek ml. – Vondráček, L. Čermák (C), Dočekal – Köhler, Kusko, Mallet.

    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Kolmann, Derner, T. Hanousek, Šmíd (A), Havlín, Ševc, Doherty – Ordoš, L. Hudáček, Birner – Lenc, Filippi, M. Kvapil – M. Zachar, P. Jelínek (C), L. Krenželok – Lakatoš, Redenbach, J. Vlach.

    Rozhodčí: V. Pešina, O. Hejduk – J. Frodl, T. Pešek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Ještě před státní hymnou a vhozením úvodního buly vstupují na led dorostenci brněnské Komety, kteří na nedávném finálovém turnaji v Ostravě vybojovali stříbrné medaile.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:45
    Brňané čekali dlouho za svou bránou, posléze mohl protečovaný kotouč převzít Plášek, ten byl však bráněný.
     
    01:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Skvělý start pro hostující tým! Kotouč se odrazil do mezikruží k MICHALU BIRNEROVI a nikým nehlídaný liberecký útočník překonal Čiliaka střelou nad lapačku. Asistence: Libor Hudáček.
    01:09 Michal BIRNER - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    02:26
    Další práce po Čiliaka, tentokrát musel zasahovat proti přízemní střele od modré čáry.
     
    03:02
    Hosté se i nadále drželi v útočné třetině, poté však Holík překazil přihrávku a Mueller dokázal vyjet s pukem do středního pásma.
     
    03:26
    Kotouč zůstal po nahození od modré čáry někde ve skrumáži těl před brněnským brankářem, ten jej dokázal po chvíli přikrýt.
     
    03:44
    O chvíli později nastala podobná situace, tentokrát Marek Čiliak včas sklapl betony a nedal soupeřům prostor k dorážkám.
     
    04:30
    Dočekal se pokusil posunout puk na osu hřiště k Silvesteru Kuskovi, liberecká obrana jej však odrazila k Tomáši Vondráčkovi, jehož pokus z levého kruhu z otočky nebyl přesný.
     
    05:47
    Peter Mueller nabral rychlost ve středním pásmu a po přejezdu modré čáry zkusil vystřelit, liberecký obránce jeho pokus srazil mimo tři tyče.
     
    06:07
    Mueller vybojoval kotouč za hostující bránou a pokusil se najít volného Holíka ve skvělé pozici, ten na kotouč ale nedosáhl.
     
    06:59
    Němec se pokusil zavezením kotouče na útočnou polovinu podpořit své spoluhráče, byl však zastaven hned za modrou čarou.
     
    07:09
    Po komerční přestávce se vhazovalo ve středním pásmu, do útoku se dostal Liberec, dlouho však kotouč za modrou čarou neudržel.
     
    07:29
    Hostující hokejisté vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    07:50
    Brňané po vhazování před Willem puk neudrželi, při další snaze probít se do útočné třetiny jim byl odpískán ofsajd.
     
    08:19
    Erat nabíjel k pravému mantinelu Orsavovi, ten promáchl. O chvíli později posílal kotouč na Will, liberecký brankář vyrazil kotouč betonem do rohu.
     
    09:25
    Brňané se i v dalších desítkách sekund drželi v útočném pásmu a snažili se vymyslet vyrovnávací akci. To se jim nepovedlo, vhazovat se však bude opět před Willem.
     
    09:48
    Liberecký brankář byl pozorný a včasným vyjetím za svou bránu zastavil kotouč projíždějící po mantinelu. Následně pomohl spoluhráčům i se založením útoku.
     
    10:03
    Čiliak měl na druhé straně práci s tečovanou střelou od modré čáry, kotouč mu trochu odskočil, ale i tak jej brněnský brankář dokázal pokrýt.
     
    10:33
    Martin Zaťovič se dostal až na pravý kruh a zkusil prostřelit libereckého brankáře bekhendem, ten zakročil svým pravým betonem.
     
    11:11
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Tyler Redenbach – 2 min., sekání).
     
    11:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a srovnávají na 1:1! ONDŘEJ NĚMEC si několikrát vyměnil kotouč s Martinem Eratem a poté vypálil z první od modré čáry, kotouč zaplul přesně do pravého horního rohu liberecké brány. Asistence: Martin Erat.
    11:24 Ondřej NĚMEC - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    11:58
    Leoš Čermák se dostával do samostatného úniku, obránce se však rychle vrátil a brněnskému kapitánovi znemožnil zakončení.
     
    12:53
    Po tlaku Liberce v útočném pásmu vyhazují domácí jen na zakázané uvolnění.
     
    12:59
    Střelu obránce od modré čáry zblokoval Jan Štencel, kotouč přeskočil brněnskou bránu.
     
    13:41
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Tomáš Malec – 2 min., sekání + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Alexandre Mallet.
     
    14:13
    Bartejs nejdříve nedokázal vyhodit, Čiliak si následně musel poradit s ránou od modré čáry. Po několika další libereckých přihrávkách získal kotouč za bránou Michálek, který jej poslal až k Willovi.
     
    14:58
    Tyler Redenbach nastřelil z vrcholu pravého kruhu horní tyč brány Marka Čiliaka!
     
    15:15
    Michal Gulaši osvobozuje svůj tým.
     
    15:41
    Domácí v plném počtu.
     
    16:07
    Se střelou Ondřeje Němce z úhlu od pravého mantinelu neměl Will žádné problémy.
     
    16:33
    Tvrdou ránu z první od modré čáry musel Čiliak vyrážet nad horní tyč svým levým ramenem.
     
    17:30
    Postavení mimo hru zastavuje akci Vondráčka s Černákem.
     
    17:51
    Jakub Orsava zkusil po přihrávce Erata prostřelit libereckého brankáře střelou od pravého hrazení, ten byl však pozorný a kotouč udržel ve svém náručí.
     
    18:16
    Martin Zaťovič si stáhl kotouč do mezikruží a následně vypálil, jeho střela minula horní tyč liberecké brány.
     
    19:19
    Leoš Čermák vyhnal svou přihrávkou zpoza liberecké brány Zbyňka Michálka z útočného pásma.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina třetího semifinálového utkání mezi Kometou a Bílými Tygry je za námi. Hosté z Liberce se zásluhou Michala Birnera prosadili již po 69 sekundách a i v následujících minutách zatápěli brněnské obraně. Domácí se však před polovinou periody probrali a aktivní hrou si vybojovali přesilovou hru. Tu dokázal rychle využít ranou od modré čáry Ondřej Němec, který tak srovnal na 1:1. I Severočeši měli k dispozici početní výhodu, ovšem svižná střela Redenbacha z vrcholu kruhu jen orazítkovala břevno. Do kabin se tak odcházelo za vyrovnaného stavu. Další třetina začíná přibližně v 17:54.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:58
    Oba týmy si vyzkoušeli úvodní pobyty v útočném pásmu ve druhé třetině, ani jeden z nich se však ke střele nedostal.
     
    21:17
    K Marku Čiliakovi přiletěl puk z dobré střílené přihrávky, brněnský brankář nastavil lapačku a znemožnil číhajícímu soupeři kotouč usměrnit do sítě.
     
    21:24
    Zakázané uvolnění Komety.
     
    21:38
    Zbyněk Michálek vybojoval u mantinelu kotouč a za chvíli vstřelil z vrcholu pravého kruhu, Will puk vyrazil do rohu.
     
    22:00
    Další práce pro libereckého brankáře, tentokrát pokryl nebezpečnou dorážku Dočekala.
     
    22:09
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Libor Hudáček – 2 min., hákování).
     
    22:15
    Lukáš Krenželok osvobozuje svůj tým hned po vhazování.
     
    22:57
    Ondřej Němec zkoušel opět ránu z první, tentokrát Roman Will kotouč vyrazil a jeho spoluhráč jej posléze poslal k Čiliakovi.
     
    23:53
    Liberečtí hokejisté vybojovali puk za bránou, ten pak projel mezi dvojicí brněnských obránců.
     
    24:17
    Leoš Čermák vtrhl do útočného pásma po levé straně a vystřelil na libereckého brankáře, tomu kotouč skončil v náručí.
     
    24:26
    Hosté se po vhazování v jejich obranné třetině vydali do přečíslení dva na jednoho, střelu z pravého kruhu si Čiliak pohlídal.
     
    24:26
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Leoš Čermák – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Dominik Lakatoš – 2+2 min, hrubost).
     
    24:36
    Hosté začali oslabení vyhraným buly a vyhozením kotouče k Čiliakovi.
     
    24:51
    Tentokrát nevyšel domácí útočné formaci přechod do pásma, vhazuje se ve střední třetině.
     
    25:07
    Holík udělal na útočné modré čáře kličku a je pískáno postavení mimo hru.
     
    25:35
    Hosté zatím brání bezchybně, znovu zachytili přihrávku a vyhodili kotouč.
     
    26:12
    Muellerovi propadl kotouč po přihrávce Erata a Brňané opět ztratili pásmo.
     
    26:26
    Hosté v plném počtu.
     
    26:36
    Zachar vyletěl z trestné lavice a poslal kotouč Marku Kvapilovi, ten skvěle hledal spoluhráče na pravém kruhu, tomu však v nejdůležitější moment utekl puk.
     
    28:05
    Brňanům v posledních chvílích nevychází rozehrávka, kotouč se většinou nachází ve středním pásmu.
     
    28:43
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Martin Zaťovič – 2 min., hákování).
     
    28:53
    Gulaši vystřeluje kotouč z obranného pásma směrem k Willovi.
     
    29:19
    Dočekal zachytil Ševcovu přihrávku a po levé straně se rozjel do útočného pásma, jeho střela proletěla kolem Kvapila in tyče liberecké brány.
     
    30:06
    Brňanům se hned třikrát v řadě podařilo osvobodit.
     
    30:32
    Další nebezpečná Redenbachova přesilovková rána z kruhu, Čiliak kotouč paží vyrazil do rohu.
     
    30:43
    Domácí v plném počtu.
     
    31:13
    Parádní práce Lence, který si obskočil soupeře za brněnskou bránou a posílal puk na spoluhráče, jeho zakončení odrazil domácí obránce mimo tři tyče.
     
    31:41
    Další liberecký výpad zastavil přikrytím kotouče až brněnský brankář.
     
    32:07
    Hostující hokejisté jsou po konci své přesilové hry aktivnější, Brňané zatím odolávají.
     
    33:03
    Gulaši přitlačil Redenbacha na mantinel a nepustil jej dál, o chvíli později byl sestřelen i domácí Baranka.
     
    33:52
    Čiliak měl podruhé v zápase velké štěstí! Kotouč de zjevil v mezikruží, odkud jej liberecký útočník napálil do levé tyče brněnské brány!
     
    34:20
    Zakázané uvolnění domácího týmu.
     
    34:59
    Hosté mají za sebou další delší pobyt v útočném pásmu, ten ukončil vyhozením kotouče do středního pásma Silvester Kusko.
     
    35:15
    Peter Mueller vybojoval kotouč, ovšem hrozící přečíslení dva na jednoho pokazil nepřesnou přihrávkou.
     
    36:10
    Gulašiho ránu z první schytal Jaroslav Vlach, který do střely obětavě zalehl.
     
    36:43
    Neuvěřitelný Marek Čiliak! Štencel ztratil kotouč za bránou, liberecký hráč jej poslal k Jelínkovi před prázdnou bránu, jenž z první nastřelil beton přesouvajícího se brněnského brankáře!
     
    36:43
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Jan Štencel – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jaroslav Vlach – 2 min., hrubost).
     
    37:24
    Dlouhý boj o kotouč v libereckém obranném pásmu nakonec ovládli hosté, kteří obracejí hru.
     
    37:53
    Střela Martina Erata z pravého kruhu skončila na Romanu Willovi, jenž kotouč odrazil vyrážečkou.
     
    38:32
    Od mantinelu střílel po příjezdu do útočné třetiny Čermák, liberecký brankář se po zákroku pokusil rozehrát, nakonec byl však donucen kotouč opět přikrýt.
     
    38:43
    Oba týmy hrají v plném kotouč.
     
    38:58
    Kotouč se bezpečně odrážel do brankoviště Marka Čiliaka, nakonec však proskákal kolem tyče za bránu.
     
    39:59
    Závěrečnou minutu se Brňané drželi v útočném pásmu, ani jedna ze střel Michálka k bráně ale nedoletěla. V posledních sekundách obrátil hru Birner, který posílal kotouč na druhou tyč, tam však nikdo z jeho spoluhráčů připravenou hůl neměl.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá perioda dnešního klání je minulostí. Dá se říct, že měla opačný průběh než ta první. Brňané svého soupeře v jejím úvodu přehrávali a dokonce hráli dvě početní výhody. Liberec však tyto příležitosti ubránil a poté sám zahrával přesilovou hru, která jej nakopla. V druhé polovině periody pak byli hosté aktivnější, ani jedna z jejich střel však v brněnské brně neskončila. Stav po dvou třetinách tedy zůstává 1:1. Třetí část zápasu odstartuje asi v 18:48.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:29
    Martin Zaťovič vyjel zzoza brány a zachytil zpětnou libereckou přihrávku, zkusil vystřelit z otočky přes obránce, ten svou holí puk nadzvedl.
     
    41:35
    Libereckému útočníkovi projela rychlá přihrávka pod čepelí hole, pískáno je tak zakázané uvolnění hostů.
     
    41:54
    Vondráček nahodil ze středního pásma kotouč za bránu Liberce, kde jej zachytil Will, který následně rozehrál.
     
    42:32
    Mallet zkusil skrytou střelu od levého mantinelu zpoza obránce, Will byl pozorný a kotouč vykopl mimo bránu.
     
    43:25
    Tentokrát si Roman Will počkal na nahození Holíka.
     
    43:45
    Po chybě brněnské obrany střílel bekhendem Lukáš Krenželok, jeho pokus byl nepřesný.
     
    44:32
    Martin Erat zachytil vyhazovaný kotouč na modré čáře a poté jej nahodil na Willa, puk pak proletěl jen kousek vedle tyče.
     
    44:54
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Krenželok – 2 min., hákování).
     
    44:56
    Mueller dostal přihrávku do své oblíbené pozice a střelou zápěstím vypálil. Roman Will jen švihl lapačkou a zkušeně kotouč pokryl.
     
    45:26
    Tentokrát pokazil americký útočník přihrávku a hosté se tak osvobodili.
     
    45:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se vracejí do vedení ve vlastním oslabení! JAROSLAV VLACH obral ve spolupráci s Lakatošem o kotouč Erata a hnal se sám na Čiliaka, toho pak prostřelil přesným zakončení k levé tyči. Asistence: Dominik Lakatoš.
    45:49 Jaroslav VLACH - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:58
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Martin Zaťovič – 2 min., vysoká hůl).
     
    46:19
    Tomáš Filippi vystihl Dočekalovu přihrávku a i on se mohl hnát do úniku, neměl však potřebnou rychlost.
     
    46:30
    Po ofsajdu komety následuje komerční přestávka.
     
    46:47
    Marek Kvapil se pokusil prokličkovat až do útočného pásma, tam kotouč sebral Bartejs.
     
    46:54
    Hosté v plném počtu.
     
    47:12
    Malec sice nejdříve ztratil kotouč, poté jej však opět vybojoval o vyhodil pryč.
     
    47:45
    Střelu Lence z mezikruží po povedené kombinaci zastavil Čiliak ramenem.
     
    47:58
    Domácí v plném počtu.
     
    48:26
    Hanousek se se spoluhráčem vydal do přečíslení, přihrávka mu byla znemožněna, tak liberecký obránce zkusil sám vystřelit. Čiliak kotouč odrazil vyrážečkou.
     
    48:51
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Tyler Redenbach – 2 min., vysoká hůl).
     
    50:31
    Brňané dlouho kombinovali v útočném pásmu. Mullerova rána byla nepřesná, Holíkův pokus zastavil Will lapačkou.
     
    50:51
    Hosté v plném počtu.
     
    51:08
    Zakázané uvolnění Liberce.
     
    51:19
    Puk byl po Dočekalově rychlé střele z první přizvednut bránícím hráčem do ochranné sítě.
     
    51:28
    Liberecké přečíslení dva na jednoho zastavil ofsajd!
     
    51:56
    Hanouskův střelecký pokus od pravého mantinelu byl nepřesný, kotouč proletěl kolem tyče nic nevidícího Čiliaka.
     
    52:58
    Malcova žabička mířící k Willovi byla zastavena chumlem hráčů před libereckou bránou.
     
    53:57
    Marek Čiliak stále drží brněnské naděje. Tentokrát lapačkou zastavil Ordošovu nebezpečnou střelu z mezikruží po povedené akci Liberce.
     
    54:37
    Liberec skvěle brání prostor před svou svatyní, tentokrát neproletěl puk po střele Štencela od modré.
     
    55:26
    Další liberecká tutovka! Čiliak zastavil nájezd Birnera, Ordoš pak nedokázal v souboji s obráncem dorazit kotouč do odkryté klece!
     
    55:40
    Ševc dokázal i v pádu poslat kotouč do středního pásma.
     
    56:08
    Baranka ve střední třetině upadl a Vlach tak mohl přidat svůj druhý gól, tentokrát Čiliak jeho pokus zprava zastavil vyrážečkou.
     
    56:49
    Puk po nahození Zaťoviče skončil až v ochranné síti, bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    57:00
    Dnešní utkání sleduje 7 700 diváků.
     
    58:00
    Brňané se nedokáží udržet v útočném pásmu.
     
    58:20
    Po oddechovém čase domácích se bude vhazovat před Willem, Kometa už v šesti!
     
    58:40
    Po nepřesné Němcově střele vyhazuje Ševc na zakázané uvolnění.
     
    59:05
    Eratova střela byla zblokována, puk končí ve středním pásmu.
     
    59:16
    Oddechový čas pro Liberec.
     
    59:42
    Další Eratovo nahození, tentokrát zakročil Will a odrazil kotouč od ochranné sítě.
     
    59:52
    Ještě jedno vhazovaní před libereckým brankářem, tentokrát po zakázaném uvolnění.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Liberec vítězí ve třetím vzájemném zápase 2:1 a ujímá se vedení v sérii! Rozhodující gól vsítil ve vlastním oslabení Jaroslav Vlach. Brňané se v závěru snažili srovnat, ovšem kompaktní liberecká obrana je k větším šancím nepustila.
     
    Hráči utkání:

    Marek Čiliak (KOM) – Jaroslav Vlach (LIB)
     
    Ode mne je to z DRFG areny již vše. Užijte si zbytek dne a u dalšího textového sportovního přenosu opět na počtenou. (19:31:35)

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 12. O. Němec (M. Erat) – 2. Birner (L. Hudáček), 46. J. Vlach (Lakatoš)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – O. Němec (A), Baranka, Štencel, Gulaši, Z. Michálek, Bartejs, Malec – Mueller, P. Holík, Zaťovič (A) – Orsava, M. Erat, Plášek ml. – Vondráček, L. Čermák (C), Dočekal – Köhler, Kusko, Mallet.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Kolmann, Derner, T. Hanousek, Šmíd (A), Havlín, Ševc, Doherty – Ordoš, L. Hudáček, Birner – Lenc, Filippi, M. Kvapil – M. Zachar, P. Jelínek (C), L. Krenželok – Lakatoš, Redenbach, J. Vlach.

    Rozhodčí: V. Pešina, O. Hejduk – J. Frodl, T. Pešek
    Kometa Brno 2 4 Liberec
    #1 Středa 03.04.2019 • 17:00
    Liberec - Kometa Brno 4:3 po prodl.
    #2 Čtvrtek 04.04.2019 • 19:00
    Liberec - Kometa Brno 2:3 po prodl.
    #3 Neděle 07.04.2019 • 17:00
    Kometa Brno - Liberec 1:2
    #4 Pondělí 08.04.2019 • 19:00
    Kometa Brno - Liberec 3:2 po prodl.
    #5 Čtvrtek 11.04.2019 • 17:00
    Liberec - Kometa Brno 5:2
    #6 Sobota 13.04.2019 • 15:30
    Kometa Brno - Liberec 1:3
    bahis siteleri