Francie – Švédsko 1:2 (kon.) | Švýcarsko – USA 0:8 (kon.)
konec
Francie
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
Švédsko
Neděle 07.04.2019, 15:00 • Metro Areena, Espoo, Finsko • Mistrovství světa žen • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Grahmová měla puk na holi a před sebou odkrytou branku, na poslední chvíli se jí ale pod nohy vrhla Gendarmeová a střele zabránila.
     
    59:43
    Francouzky tlačí, Baudritová několikrát hrnula puk na Grahnovou, ale ta zatím náporu odolává!
     
    56:53
    Švédky teď mohly definitivně pojistit vítězství, Winbergová měla na holi po nahrávce Johanssonové rozhodující branku, ale v cestě opět stála Baldinová.
     
    52:42
    Hanna Olsonová (Švédsko) sekla soupeřku a dává Francouzskám možnost zahrát si přesilovku 4 na 3.
     
    52:08
    Počet hráčů na ledě se srovná, Erika Grahmová (Švédsko) si vysloužila dvouminutový trest za hákování.
     
    51:30
    Vyloučení v týmu Francie (Parmentová – 2 min., naražení zezadu).
     
    45:55
    Vyloučení v týmu Francie (Vixová – 2 min., naražení zezadu).
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Francie (Duvinová – 2 min., sekání).
     
    37:57
    Příležitosti pro Francouzky, v závěru druhého dějství si zahrají přesilovku. Johanna Olofssonová (Švédsko) byla vyloučena za vražení na hrazení.
    34:01 WINBERGOVÁ - 1:2
     
    34:01
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Druhý gól Švédek doslova visel na vlásku! Baldinová nejprve pohotově zasáhla proti střele před brankou osamocené Raskové, následně teč Kullerové skončila na tyčce. Pohotová PERNILLA WINBERGOVÁ se pak v nepřehledné situaci zorientovala ze všech nejlíp a došťouchla puk za bezmocnou Baldinovou. Asistence: Fanny Rasková, Emma Nordinová.
     
    33:18
    Wow! Tohle byl možná nejlepší moment Baldinové v utkání. Proti střele z mezikruží máchla lapačkou. V hloučku francouzských fanoušků to jen obdivuhodně zahučelo.
     
    31:34
    Melinda Olssonová se hezky natlačila až k brance Francie. Ukázkově si odstavila soupeřku, ale Baldinová se zapřela a nedovolila švédské útočnici docílit druhého gólu v zápase.
    26:55 M. OLSSONOVÁ - 1:1
     
    26:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Na tenhle pokus už ale byla Baldinová krátká. MELINDA OLSSONOVÁ dokončila akci Hanny Olssonové, zhostila se puku před brankou a nechytatelnou střelou do horní části branky vyrovnala stav zápasu na 1:1. Asistence: Hanna Olssonová.
     
    23:08
    Nahození Adolfssonové od modré čáry se otřelo o jednu ze clonících hráček, puk navíc skočil o led. Baldinová ale měla beton na správném místě, i když možná ani nevěděla, jak zasáhla.
     
    21:07
    Velká šance na vyrovnání! Melinda Olssonová byla před brankou chvíli nikým nehlídaná, ale puk, který se odrazil od zadního mantinelu nedokázala usměrnit do sítě.
     
    15:18
    Francie právě vstřelila branku!
    Tak to je gól jak blesk z čistého nebe! Hned po vhazování se puk po zblokované střele Baudritové odrazil k LAŘE ESCUDEROVÉ, která střelou bez přípravy dostává Francouzky do vedení! Asistence: Lore Baudritová a Marion Allemozová.
     
    15:01
    Střela Carlssonové se od brankářky Baldinové odrazila přímo na hůl Johanny Olofssonové, která před sebou měla téměř odkrytou branku, ale francouzská gólmanka skvělým zákrokem vyráží!
     
    07:56
    Duvinová našla na pravém kruhu stojící Passardovou, která tvrdou ránou prověřuje pozornost Grahnové!
     
    07:15
    Vyloučení v týmu Švédsko (Hölmgrenová – 2 min., nedovolené bránění).
     
    06:30
    Adolfssonová našla na středu nikým nehlídanou Hannu Olssonovou, která pálí do připravené Baldinové!
     
    04:47
    Eloise Jureová (Francie) zahákovala soupeřku a nabízí Švédkám první příležitost, jak ukázat sílu v přesilovkách.
     
    02:56
    Rasková opět v akci, tentokrát nahazovala puk před branku pro kapitánku Nordinovou, která z bezprostřední blízkosti trefuje připravenou Baldinovou!
    Marken.cz

    David Jahoda

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 16. Escuderová (Baudritová, Allemozová) – 27. M. Olssonová (H. Olssonová), 35. Winbergová (Rasková, Nordinová)


    Francie: Baldinová (Lambertová) – Locatelliová, Gendarmeová, Villiotová, Grenierová, Jureová, Mermierová, Harrisonová – Escuderová, Allemozová (C), Baudritová (A) – Passardová, Duvinová, Aurardová – Vixová, Jouannyová, Rozierová, Parmentová – Desvignesová, Rihetová (A), Cuasnetová.
    Švédsko: Grahnová (Selanderová) – Adolfssonová, Nylenová, Waxinová, Olofssonová, Engströmová, Holmgrenová (A), Fällmanová – Winbergová, Rasková, Nordinová (C) – Grahmová (A), M. Olssonová, H. Olssonová – Kullerová, Johanssonová, Carlssonová – Hjalmarssonová, Palmová, Ljungblomová – Lundinová.

    Rozhodčí: Hertrichová (GER), Nakayamová (JPN) – Kainbergerová (AUT), Spresserová (USA)

    Diváci: 553
    bahis siteleri