Jungadler Mannheim – Zürich 6:5 (2:1 po s.n.) | Junosť Minsk – Sparta 4:2 (kon.) | Nitra – North American Select 4:5 (0:2 po s.n.)
Ťumenský Legion – Eisbären 5:0 (kon.) | Davos – Rapperswil 2:1 (kon.) | Sparta – Zürich 6:1 (kon.)
Jungadler Mannheim – Junosť Minsk 2:3 (kon.)
konec
Jungadler Mannheim
2:3 (1:3, 0:0, 1:0)
Junosť Minsk
Neděle 07.04.2019, 15:30 • Tipsport arena, Praha 7 (Bubeneč) • Memoriál Jana Marka • Finále
Partner:
     
    45:51
    S vyloučeními se v posledních sekundách roztrhl pytel, teď se otevírají dvířka zase minské tresté. Fedor Nikolajeňa (YUM) jde ven za podrážení.
     
    45:07
    A domácí půjdou do tří, tohle je pro ně hodně nepříjemná situace. Za zdržování hry je vyloučen Julius Ramoser (JMA) poté, co vyhodil kotouč mimo led.
     
    44:58
    Alex Kasprzik (JMA) sice zastavil protihráče, musel si ale přitom pomoci hákováním. Na dvě minuty tak oslabuje svůj celek, přesilovka pro Minsk.
     
    39:44
    Minští hráči hrají hodně tvrdě, možná až nadmíru. Georgij Vasilenko (YUM) dostává po incidentu za brankou menší trest, Junosť tak půjde do tří.
     
    38:56
    Maskim Sučinskij (YUM) na kruhu dost nešetrně sundal kapitána Mannheimu Kälbleho, za což dostává dvouminutový trest. Přesilovka pro Němce.
     
    38:31
    Pro mne z naprosto neznámých důvodů bylo nařízeno trestné střílení pro Junosť, kterého se ujme Fedor Nikolajeňa!
     
    33:47
    Julius Ramoser (JMA) vzteky po přerušení mrštil holí o led, což se rozhodčím nelíbilo. Přesilovka Mannheimu končí, Ramoser dostává menší trest.
     
    33:13
    Jedno oslabení před chvilkou skončilo, další teď zase začíná. Ilja Sidoruk (YUM) je vyloučen za podrážení, Jungadler si tak střihne další přesilovku.
     
    31:01
    Další přesilovka pro Mannheim, využijí ji domácí tentokrát? Na dvě minuty se na trestnou lavici odebírá Georgij Vasilenko (YUM), který se provinil sekáním.
     
    26:09
    A Fedora Nikolajeňu (YUM) teď nějakou dobu neuvidíme, dostává totiž dvouminutový trest. Jungalder si tak zahraje další přesilovou hru.
     
    19:01
    Mannheim dostává šanci se vrátit do zápasu, Ilja Kruk (YUM) dostává dvouminutový trest za krosček. Junosť tak třetinu dohraje ve čtyřech.
     
    10:37
    Philip Hecht (JMA) jel do úniku, Aleksandrovič chytil. Za následné dorážení na brankáře dostal dvouminutový trest za sekání. Přesilovka pro Minsk.
     
    09:10
    Uvidíme první přesilovku, které se ujme Mannheim. Daniil Misjul (YUM) míří na trestnou lavici za hákování, kde stráví nejdéle dvě minuty.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 10. Pilu, 42. Zbaranski – 11. Karako, 13. Misjul, 16. Nikolajeňa


    Jungadler Mannheim: McIntyre (Roth) – Bender, Schams, Pilu, Möbius, Dzambor, Stowasser, Tuchel, Schuster – Elias, Kälble, Ramosser, Zbaranaski, Sonnenwald, Calce, Keune, Haaser, Hecht, Kasprzik, Gorgenländer, Fleischer.
    Junosť Minsk: Aleksandrovič (Šestakov) – Sidoruk, Besprozvannych, Suchinsky, Bespalov, Sinkevič, Nikolajeňa, Timofejev, Sereda, Polšakov, Valentej, Žmurkin, Kruk, Misjul, Žukovskij, Vasilenko, Puchljak, Gricevič, Karako, Krylov.
    bahis siteleri