Samara – Kazaň 1:0 (kon.)
konec
FK Křídla Sovětů Samara
1:0 (0:0)
FC Rubin Kazaň
Pátek 12.04.2019, 17:30 • Samara Arena, Samara • Ruská Premier Liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že FK Křídla Sovětů Samara zvítězila zásluhou krásné branky Zinkovského z 56. minuty nad Kazaní 1:0 a připsala si důležité tři body vstříc záchraně, se s Vámi loučí a hezký pátek přeje Tomáš Lysý. (19:35:30)
     
    Statistiky zápasu:
    Góly: 1-0
    Střely na branku: 2-6
    Zákroky gólmanů: 6-1
    Střely mimo: 6-2
    Zblokované střely: 1-3
    Rohy: 5-1
    Držení míče: 58% – 42%
    Žluté karty: 3-2
    Červené karty: 0-0.
     
    První a druhá půle se prakticky nedají srovnat. Zatímco Kazaň byla v prvním poločase neviditelná a ani domácí toho moc nepředvedli, ve druhém poločasu bylo před oběma brankami živo. Hosté se probudili a měli během deseti minut dvě šance, ale ani jednu nedali a poté je potrestal Anton Zinkovskij, který napřáhl z pětatřiceti metrů a trefil se pod břevno.

    Kazaň měla další dobré šance a Ryžikov v domácí brance se měl co ohánět, vždyť také během druhého poločasu zapsal pět úspěšných zákroků. Nejblíže k brance měl v 79. minutě Sorokin, jehož ránu k levé tyči výborně vytáhl domácí brankář. V závěru přišli ještě dvě nevyužité šance Křídel Sovětů, kteří toho nakonec mohli litovat, ale Bucharov v 94. minutě napálil míč zblízka nad. Samara tak slaví důležité tři body, které jí mohou hodně pomoct na cestě k záchraně – 1:0.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Alexandr Bucharov mohl srovnat, když na něj prostrkoval míč Poloz a Georgij Zotov ve vápně nepředvedl vůbec dobrý odkop, kterým prakticky daroval míč Bucharovovi. Ten si ale na Ryžikova nepřišel.
     
    90+3
    Timofejev byl povalen na zem, kde chvíli ležel, takže sudí po chvíli přerušil hru a je zde míč rozhodčího pro hosty.
     
    90+2
    Hostům už moc času nezbývá, nastaveny jsou totiž tři minuty.
     
    90+1
    Zinkovskij hraje výborně. Napálil míč halfvolejem třicet metrů od branky na Konovalova, který se opět prolétl vzduchem a opět míč netrefil, ale nyní šel balon metr nad břevno.
     
    90
    Tkačuk dával z levé strany střílený centr do vápna, který o metr minul Kornilenko, jinak by jej mohl nasměřovat do branky. Poté Kanunnikov dobře odhadl, kam bude míč směřovat, a zastavil jej ještě před čarou. Ale nepovedl se mu centr.
     
    90
    Rozbíhá se poslední minuta základní hrací doby, Samara stále drží jednobrankový náskok a útočí.
     
    88
    Zinkovskij mohl navázat na svůj první gól, když se dokázal uvolnit. Jenže před vápnem možná trošku zbytečně kličkoval a nakonec nahrál na Kornilenka, který byl obsazený a míč minul.
     
    86
    Denis Tkačuk mohl svůj tým poslat do rozhodujícího náskoku, když si po levé straně naběhl na přihrávku za obranu, ale střelou z první z úhlu gólmana Konovalova nepřekonal. Jde o druhou střelu domácích na branku v celém utkání.
     
    84
    Opět dlouhý nákop, tentokrát v podání Rogela. Adresáta si ale míč z kopačky uruguajského obránce před vápnem Kazaně nenašel.
     
    84
    Konovalov odvrací centr do vápna, ale i tak zůstávají hosté nadále u míče.
     
    84
    Šiškin zachytil za půlkou postupný útok soupeře a ihned poslal míč na levou stranu pro Zinkovského, který tak může jít dopředu.
     
    82
    Domácí šetří cenné sekundy, centr z pravé strany, který šel na hlavu Kanunnikova, na poslední chvíli odvrací hosté na roh.
     
    81
    Ramil Šejdajev má pro dnes odehráno, v záloze jej nahrazuje Denis Tkačuk s cílem udržet jednobrankový náskok.
     
    80
    Po rohu nebyli hosté nebezpeční, domácí stále drží jednobrankový náskok a do konce základní hrací doby zbývá deset minut.
     
    79
    Už mohlo být srovnáno. Kapitán Jegor Sorokin napřáhl zhruba pětadvacet metrů od branky k parádní střele, kteoru Sergej Ryžikov tygřím skokem sráží na roh.
     
    78
    Kazaň zapnula v posledních minutách trošku vyšší rychlostní level a nezbývá se než ptát, co dělali hosté celý první poločas.
     
    77
    Sražená střela Baškirova byla jeho posledním účinkováním v zápasu, nyní tento záložník Kazaně přepustí místo pro Vladislava Pantělejeva.
     
    77
    Bucharov číhal ve vápně na centr z pravé strany, jenže jeho snažení zastavil ofsajd.
     
    75
    Sorokin z pravé strany krásně posunul míč pro Jevgenije Baškirova přímo na hranici vápna, ale záložník Kazaně byl při střeleckém pokusu zablokován hned třemi hráči soupeře, kteří jeho střelu srazili.
     
    74
    Domácí takticky zastavili protiútok domácího celku a obránce Filip Uremović se tak důsledně dožadoval žluté karty pro protihráče, až jí za prostesty sám dostal. Stejně jako prvně faulující Maxim Kanunnikov.
     
    72
    Ramil Šajdajev výborně vybojoval mezi třemi protihráči před vápnem míč a poté jej posunul na levou stranu pro Timofejeva. Ten prováhal vhodný moment ke střelbě a nakonec je jeho střela zblokvána na rohový kop.
     
    71
    Posilnění útočné fáze hostí. Roman Akbašev jde z placu a střídá ho útočník Dmitrij Poloz.
     
    71
    Domácí ho nakonec zahráli nakrátko a po několika vteřinách centroval z levé strany do vápna Vitalij Denisov, ale svůj centřík hodně přetáhl a ten nemohl mít žádný z jeho spoluhráčů, čekajících ve vápně.
     
    71
    Rohový kop pro Samaru.
     
    70
    Dlouhý aut hostí dopadl až na hranici penalty, kde se nacházel Alexandr Bucharov, ale jeho hlavička nenadělalal Ryžikovovi žádné parametry a svou razancí prakticky ani nešla do branky.
     
    69
    Mohammed Rabiu dnes odvedl v záložní řadě Samary mnoho neviditelné práce. Nyní po odpracování přepouští místo na placu pro Georgije Zotova.
     
    67
    Dlouhý nákop Kazaně nebyl úspěšný, míč končí zcela bez problémů u brankáře Sergeje Ryžikova, který si na nedostatek práce oproti prvnímu poločasu rozhodně stěžovat nemůže.
     
    66
    Hosté se faulem na polovině hřiště zbytečně zbavují míče.
     
    64
    Další přímé ohrožení domácí branky. Nyní si Sergej Ryžikov připisuje dobrý zákrok po střele Stěpanova, která by šla zřejmě přesně k levé tyčce. Ale gólman domácích se položil do vzduchu a skočil výborně do tohoto prostoru.
     
    64
    Miral Samardžić také vidí žlutou kartu, pomohl si faulem na levé lajně u střídaček a navíc z toho bude přímý volný kop pro hosty.
     
    63
    Sergej Ryžikov si nadělal s malou domů trošku problémů, ale míč si nakonec posunul na pravou nohu a následoval dlouhý nákop dopředu.
     
    61
    Hosté střídají. Na nepříznivý stav reaguje trenér stažením Artura Sagitova, místo kterého jde na plac Alexandr Bucharov, bývalý hráč Petrohradu, dnes čtyřiatřicetiletý forvard Kazaně.
     
    60
    Nakonec k tomu došlo, ale Ruslan Kambolov netrefil míč tak, jak by chtěl před malou chvílí Zinkovskij, a gólman Ryžikov bez problémů chytá míč.
     
    59
    Standardní situace z osy hřiště zhruba čtyřicet metrů od branky pro hosty. Baškirov byl povalen na zem. Tohle asi nebude na přímé ohrožení branky.
     
    59
    Další faul domácích přišel u střídaček, kde se proti pravidlům provinil Miral Samardžić. Hosté tak zůstávají u míče.
     
    58
    Roman Šiškin za půlí hřiště taktickým faulem zastavil soupeře a dostává jasnou žlutou kartu.
    56. Anton ZINKOVSKIJ - 1:0
     
    56
    Samara právě vstřelila branku!
    Dámy a pánové, tohle byl gól z kategorie nádherných. ANTON ZINKOVSKIJ dostal zhruba pětatřicet metrů od vápna po přihrávce Timofejeva kvanta volného prostoru. Vůbec nikdo z hráčů Samary se neměl k tomu, aby k němu přistoupil. Záložník domácích neváhal, vystřelil a míč zapadl přes letícího gólmana s lehkým přispěním břevna do sítě. Opravdu krásná rána. Asistence: Mohammed Rabiu.
     
    54
    Další šance hostí. Po standardní situaci z pravé strany se míč odrazil na hranici vápna pro Romana Akbaševa, který jej v obtížné pozici trefil slušně. Balon ještě přizvedl hlavičkou Sorokin, ale ten šel metr nad branku.
     
    52
    Roman Akbašev sprintuje po pravé straně k vápnu a kombinace to nakonec byla úspěšná. Dal míč za sebe, kde z druhé vlny nabíhající Baškirov poslal míč před vápno na Mogilevce. Ten se i se stěsttím dostal přes obránce Timofejeva a z velkého úhlu z levé strany vystřelil, ale Ryžikov byl připravený.
     
    51
    Samardžić byl napadán Sagitovem, proto raději zahrál malou domů na svého brankáře, který hned nakopává balon dopředu.
     
    51
    Další faul na domácí straně, tentorkát se provinil Agustín Rogel.
     
    50
    Jenže přišla nepřesná přihrávka a v držení míče jsou opět domácí.
     
    49
    Sudí Vasilij Kazarcev viděl faul na hráče hostí, ti tak poprvé v druhém poločasu mohou přejít k brance soupeře.
     
    47
    Druhá polovina začíná stejně jako první, domácí jsou v držení míče.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:38.
     
    Statistiky prvního poločasu:
    Góly: 0-0
    Střely na branku: 0-0
    Zákroky gólmanů: 0-0
    Střely mimo: 4-0
    Zblokované střely: 1-0
    Rohy: 2-0
    Držení míče: 76% – 24%
    Žluté karty: 0-1
    Červené karty: 0-0.
     
    První poločas je u konce a viděli jsme jen málo zajímavých situací. Hosté se vyjma posledních pěti minut nedostali k brance soupeře, domácí si vytvořili zhruba dvě zajímavé šance, ale ve finální fázi schází hráčům Samary k lepšímu zakončení krok nebo dva. Proto je také stav 0:0, což odpovídá nulovým střeleckým pokusům na branku z obou týmů.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+4
    Konovalov ještě v poslední minutě vyboxoval nákop domácích ven z branky.
     
    45+3
    Sagitov si naběhl na centrovaný míč k vápnu a byl o něco rychlejší než Samardžić, který do útočníka Kazaně lehce strčil. Nebylo to nic vážného, kdyby Artur Sagitov pokračoval, možná by měl větší šanci na vstřelení prvního gólu zápasu. Jenže spadl a chtěl si vymodlit penaltu.
     
    45+3
    Kazaňští se probrali alespoň na konci poločasu. Stěpanov se po levé straně protáhl až k vápnu, jenže přišla hodně nepřesná přihrávka na spoluhráče do útoku.
     
    45+2
    Baškirov nedokázal prostrčit míč do vápna na útočníka Sagitova, domácí poté rychle odkopávají balon dopředu.
     
    45
    V prvním poločasu se budou hrát dokonce čtyři minuty nad rámec základní hrací doby. Je pravda, že jsme viděli asi dvě ošetřování.
     
    45
    Jenže Timofejevův centr nebyl úspěšný, navíc ho Konovalov doběhl, takže bude moct vykopávat z rukou.
     
    45
    Konec prvního poločasu se blíží, domácí se snaží po jednu z posledních ztečí branky Kazaně.
     
    44
    Domácí střídají, z placu odchází zřejmě kvůli zranění Alexandr Samedov, kterého nahrazuje běloruský forvard Sjarhej Kornilenko.
     
    43
    Ale ne dlouho, nyní byl poslán na zem Alexandr Samedov, jeden z hráčů, který je přece jen o něco více vidět. Nakonec míří za postranní čáru, kam kulhá v doprovodu zřejmě kustodů nebo masérů.
     
    42
    Ačkoliv se to nyní domácímu kouči nelíbí, tak Anton Zinkovskij v souboji o míč na půlce jasně přistrčil Ruslana Kambolova a hosté zůstanou u míče.
     
    39
    Hra je přerušena po tom, co byl podruhé během pár minut zastaven Artur Sagitov a v obou případech dovoleně. Útočník hostí má na tváři masku, patrně památku po zlomeném nosu, a přece jen je jeho zdvih z placu o něco delší.
     
    38
    Záběr televizní kamery na umělého robota mezi střídačkami možná ukazuje, že ani fotbalista s robotickým uměním by nebyl schopný dát v úvodních 38 minutách gól. Je to špatný výkon z obou stran.
     
    37
    Šiškin na pravé straně prostrčil míč dopředu, byť se zdálo, že balon brzy přejde postranní čáru. Nestalo se tak, ale Šejdajev vzápětí nezpracoval dobře míč a poslal Kambolova chvatem na zem. Jasný faul domácích.
     
    36
    Uremović zahrál šlapákem na Šejdajeva, jehož noha ale také nebyla v bůhvíjak bezpečné pozici. Sudí nechal pokračovat hru a vzápětí už jí přerušil, protože přišel faul na obránce Kambolova.
     
    35
    Snad podruhé v utkání se Ryžikov, gólman Samary, dostal k míči. A to tak, že vzduchem stáhl dlouhý nákop hostí. Ti jsou zatím v útočné fázi naprosto neškodní.
     
    34
    Samedov si na pravé straně vyměnil míč se Šejdajevem a rychle prošel do vápna, kde si ho ale pohlídal Uremović. Obrana Kazaně funguje výborně, to je třeba uznat.
     
    32
    Stejně jako nyní průnik Ramila Šejdajeva. Další roh pro Křídla Sovětů.
     
    32
    A další dobrá situace domácích. Odkop Konovalova od branky totiž nebyl úplně dobrý a vzápětí po dlouhém nákopu propadl míč do vápna pro Agustína Rogela. Ten si na střelu z první netroufl, což byla možná chyba, protože jeho další možnost byla zblokována.
     
    31
    Konečně jsme viděli nebezpečnou situaci. Rogel na hranici penalty prostrčil míč pro Samedova, který v pádu nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče. Na pravé straně branky mu chyběl metr.
     
    30
    Další rohový kop pro domácí, nyní z levé strany.
     
    29
    Jenže centr je rychle odvrácen a další už nebyl tak přesný. Kazaň bude svým gólmanem Konovalovem zahrávat odkop od branky.
     
    28
    První kartička je na světě. Danil Stěpanov zezadu zbytečně zajel do Samedova a ihned vidí žlutý kartonek zblízka. Navíc z toho bude standardní situace domácích z dobré vzdálenosti.
     
    26
    Kanunnikov se před vápnem srazil s Kambolovem. Domácí nezakopli míč v domnění, že se nejedná o nic vážného. Akce tak ještě dvacet sekund pokračovala, než si z levé strany natáhl míč na střelu Alexandr Samedov. Pálil na vzdálenější tyč, ale míč se vytočil opačnou falší a mířil hodně vedle levé tyče branky Konovalova.
     
    25
    Pokud by někdo chtěl charakterizovat prvních pětadvacet minut, tak asi následovně. Domácí hrají a hosté se ještě nedostali ani náznakem k ohrožení branky Křídel Sovětů.
     
    24
    Rogel si na polovině hřiště vyměnil míč se Samardžićem. Nyní i aktivita domácích trošku opadá, Samara se hůře dostává k vápnu soupeře.
     
    23
    Dalšímu postupnému útoku se ubránili hosté jen za cenu dlouhého odkopu na polovinu soupeře.
     
    22
    Jenže vše zatím skončilo bez šance. Obrana Samary zatím nebyla příliš prověřena, ale když už se tak stalo, domácí nezaváhali.
     
    21
    Díky autu Filipa Uremoviće vidíme první trošku delší pobyt hostí na útočné polovině.
     
    19
    Domácí zkusili zaútočit z pravé strany, což si ale hosté pohlídali. Samedov tak přenesl míč na druhou stranu, ale ani odtud nebyla Samara úspěšná. Nakonec se balon znovu dostal na pravou stranu, odkud Samedov centroval míč do vápna a Kanunnikov k němu neměl příliš daleko. Jenže hosté nejenže odvrátili, ale ještě rozehráli dopředu.
     
    18
    Rozhodně se nedá říct, že by se Alexandr Samedov nesnažil zakroutit míč do levé šibenice. Jenže jeho pokusu chyběl zhruba metr.
     
    17
    Přímý volný kop zhruba tři metry od vápna! To je velká šance pro domácí po zbytečném faulu Kazaňských.
     
    15
    Věc za prvních patnáct minut nevídaná. Hosté se na chvíli usadili na polovině soupeře, ale opravdu vše bylo jen tak na patnáct sekund.
     
    14
    Jeho kolega v brance Sergej Ryžikov si došel pro vysoký nákop. Bezpečně stáhl míč z rukou a rozehrává ho na volné spoluhráče.
     
    14
    Další útok Samary končí rohem, po kterém žádné nebezpečí z branky Ivana Konovalova nepřišlo.
     
    13
    Anton Zinkovskij na hranici vápna jen trošku otálel se střelbou a rychle k němu přistoupil hráč soupeře. Míč je zblokován a od kopaček hostí jde daleko od branky.
     
    12
    Vitalij Denisov si hodně říká o míč. Nyní volil přihrávku k rohu velkého vápna pro Kanunnikova, který ale šel do tří hráčů a hned na druhém míč ztratil.
     
    11
    Obránce hostí Jegor Sorokin vystoupil daleko z vápna, aby odhlavičkoval míč. Jenže vzápětí se k němu opět dostal domácí tým, který potřebuje bodovat, aby se mu v boji o udržení dýchalo výrazně lépe.
     
    10
    Domácím to ale nevadí, rychle se dostali zpět k míči a pokračují s novým útokem. Velice by mě nyní zajímal, jaký je poměr držení balonu.
     
    9
    Nyní se zdálo, že Vitalji Denisov byl při postupném útoku opět faulován, ale píšťalka sudího Kazarceva nyní zůstala němá.
     
    8
    Centra Saši Samedova skončil na obráncích Rubinu. Defenzíva hostí se od začátku zápasu musí mít pořádně na pozoru.
     
    7
    Domácí se ale rychle dostali opět k vápnu soupeře, tentokrát po pravé straně.
     
    6
    Denisov vedl míč po levé straně, ale na půlce zjistil, že nemá komu přihrát, takže balon přihrál dozadu na obránce.
     
    5
    Další centrovaný míč v podání domácích do vápna. Tentokrát se ale gólman hostí strachovat nemusí, jelikož na obránce Kazaně Filipa Uremoviće byl pískán útočný faul.
     
    4
    Domácí jsou na začátku zápasu aktivnějším týmem, naopak hráči v bílém, tedy hosté, se ještě nedostali pořádně k brankáři Ryžikovovi.
     
    3
    Další faul hostí, tentokrát u postranní čáry, kde Igor Konovalov zajel hodně nepříjemně do Antona Zinkovského. Tady se klidně mohla dát žlutá karta pro záložníka Rubinu.
     
    2
    Hned po dvou minutách budou domácí zahrávat přímý volný kop. Centr prošel do vápna, kde ho na levou tyč hlavičkoval Mohammed Rabiu a posléze měl Kanunnikov ve skluzu k míči dále.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky právě nastupují na hrací plochu.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Křídla Sovětů Samara: Ryžikov – Šiškin, Samardžić, Rogel, Vitalij Denisov – Samedov, Timofejev, Rabiu, Zinkovskij – Kanunnikov, Šejdajev.
    Náhradníci: Ovsjannikov, Konjuchov – Zotov, Karpov, Tkačuk, Kiseljov, Vučićević, P. Jakovlev, Kornilenko.

    FC Rubin Kazaň: Konovalov – Uremović, Kambolov, Sorokin – Callagov, Mogilevec, Baškirov, Konovalov, Stěpanov – Sagitov, Akbašev.
    Náhradníci: Tušjov, Baburin – Mikušin, Saba, Ustinov, Abdullin, Šekarí, Pantělejev, Bucharov, Poloz.

    Rozhodčí: Vasilij Kazarcev.
     
    Poslední vzájemné zápasy:
    Kazaň – Samara 2:1 (1.10.2018)
    Samara – Kazaň 0:0 (23.4.2017)
    Kazaň – Samara 3:0 (15.10.2016)
    Samara – Kazaň 1:1
    Kazaň – Samara 2:0 (8.11.2015).
     
    FC Rubin Kazaň:
    Tým, ve kterém v minulosti zažívali nemalé úspěchy také čeští reprezentanti, je ve výrazně lepší výchozí situaci než domácí celek. Kazani totiž patří osmé místo, když ve 22 zápasech získala třicet bodů a je ve hře o účast v Evropské lize. Aby se Rubin do pohárové Evropy dostal nebo si alespoň zajistil příčky znamenající kvalifikační kola, musí ale v posledních zápasech ztrácet co nejméně. Na páté místo, které jako poslední dává jistotu kvalifikace o Evropskou ligu, totiž ztrácí šest bodů. Ani forma Rubinu není nijak úchvatná, za poslední čtyři zápasy totiž získal jen dva body za dvě remízy.

    Poslední zápasy Kazaně:
    Kazaň – Tula 0:0
    Jenisej – Kazaň 1:1
    Kazaň – Rostov 0:2
    CSKA Moskva – Kazaň 3:0
    Kazaň – Groznyj 1:0.
     
    FK Křídla Sovětů Samara:
    Osm kol před koncem soutěže nečeká Samaru úplně lehká situace. Domácí tým je totiž na 12. místě tabulky, když během 22 zápasů získal jen 24 bodů a poslední tři zápasy prohrál. Nad Samarou se vznáší Damoklův meč v podobě sestupu, jelikož na patnácté místo, jenž je první sestupové, má náskok jen pět bodů. Se čtyřiadvaceti body jsou tak domácí na stejné bodové pozici jako třinácté Dynamo Moskva a právě třinácté místo už "zajišťuje" baráž o ruskou nejvyšší soutěž.

    Poslední výsledky Samary:
    Krasnodar – Samara 1:0
    Orenburg – Samara 3:1
    Samara – Tula 0:1
    Anži – Samara 0:2
    Samara Jenisej 4:1.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u třiadvacátého kola ruské Premier Ligy, které svoje brány otevře dnes v 17:30 hodin zápasem, ve kterém proti sobě nastoupí FK Křídla Sovětů Samara a FC Rubin Kazaň. Zatímco domácí bojují o udržení se v ruské nejvyšší soutěži, hosté pošilhávají po účast v Evropské lize.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Tomáš Lysý

    Branky: 56. Zinkovskij (Timofejev)

    Karty:   58. Šiškin (KSS), 64. Samardžić (KSS), 74. Kanunnikov (KSS) – 28. Stěpanov (RKZ), 74. Uremović (RKZ)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:2. Rohy: 5:1.
    FK Křídla Sovětů Samara: Ryžikov – Šiškin, Samardžić, Rogel, Vitalij Denisov – Samedov (44. Kornilenko), Timofejev, Rabiu (69. Zotov), Zinkovskij – Kanunnikov, Šejdajev (81. Tkačuk).
    Náhradníci: Ovsjannikov, Konjuchov – Zotov, Karpov, Tkačuk, Kiseljov, Vučićević, P. Jakovlev, Kornilenko.

    FC Rubin Kazaň: Konovalov – Uremović, Kambolov, Sorokin – Callagov, Mogilevec, Baškirov (77. Pantělejev), Konovalov, Stěpanov – Sagitov (61. Bucharov), Akbašev (71. Poloz).
    Náhradníci: Tušjov, Baburin – Mikušin, Saba, Ustinov, Abdullin, Šekarí, Pantělejev, Bucharov, Poloz.

    Rozhodčí: Vasilij Kazarcev
    bahis siteleri