Rio Ave – Porto 2:2 (kon.)
konec
Rio Ave FC
2:2 (0:2)
FC Porto
Pátek 26.04.2019, 21:30 • Estádio do Rio Ave Futebol Clube, Vila de Conde (kapacita: 12.815 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Nikola Jambor přišel na trávník v 69. minutě a během čtrnácti minut se stihl vyfaulovat, když nyní šel dva metry před vápnem šlapákem do soupeře. Poslední šance hostí na tři body – přímý volný kop z výborné pozice.
     
    81
    Nikolu Jambora si povodil Moussa Marega, který poté dostal zezadu přes nohy a je z toho jasná žlutá karta pro hráče domácích, který přišel na hřiště teprve nedávno.
     
    38
    Když jsem na začátku zápasu říkal, že Yacine Brahimi předvedl dlouhý sprint a bojovný skluz na Rochu, kterému doslova ukopl míč, aby se mu připomněl a možná ho i trošku rozhodil, nebyl jsem daleko od pravdy. Od té doby se obránce Rio Ave s jistotou moc nepotkal, navíc nyní v první možné chvíli v souboji bez míče podkopl právě Brahimiho a může být rád, že to není za více než jen za žlutou kartu.
     
    21
    Příjemcem žluté karty je Moussa Marega, ale nyní opravdu nevím, za co. Ani z opakovaných záběrů nebylo přesně patrné, čím si portský forvard žluté napomenutí vysloužil.

    Tomáš Lysý

    Branky: 85. N. Santos, 90. Ronan – 18. Brahimi, 22. Rocha (vla.)

    Karty:   38. Rocha (AVE), 81. Jambor (AVE) – 21. Marega (PRT)   90+4. Jambor (AVE)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 12:11.
    Rio Ave FC: Jardim – Rocha, Semedo, Borevković, Figueiredo – Gabrielzinho (82. J. Fernandes), Augusto, Tarantini (69. Ronan), N. Santos – Gelson, B. Moreira (69. Jambor).
    Náhradníci: Paulo Vítor – Reis, Carlos, Ronan, Jambor, J. Fernandes, Messias.

    FC Porto: Casillas – Militao, Felipe, Pepe, Telles – J. M. Corona (85. Tiquinho Soares), H Herrera, Danilo, Brahimi (76. Manafá) – Otávio (87. B. Costa), Marega.
    Náhradníci: Vaná – Maxi Pereira, B. Costa, Ó. Torres, Manafá, Mbemba, Tiquinho Soares.

    Rozhodčí: Artur Soares Dias – Rui Licínio, Paulo Soares
    bahis siteleri