Rio Ave – Porto 2:2 (kon.)
konec
Rio Ave FC
2:2 (0:2)
FC Porto
Pátek 26.04.2019, 21:30 • Estádio do Rio Ave Futebol Clube, Vila de Conde (kapacita: 12.815 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
    90. RONAN - 2:2
     
    90
    Rio Ave právě vstřelilo branku!
    Tohle je voda na mlýn pro Benfiku Lisabon. Divíte se, když tým z hlavního města Portugalska nehraje? Spolu s Portem se totiž přetahuje o první místo tabulky a to je nyní pro Porto hodně vzdálené! Danilo naprosto zbytečně přišel o míč v souboji s Fernandesem. Ten jen přistrčil pro spoluhráče, který přihrál před vápno na RONANA. Útočník Rio Ave z otočky vystřelil a míč by patrně šel vedle levé tyče z pohledu Casillase, který se vzápětí marně natahoval po balonu, který si do vlastní sítě srazil Pepe. Z takřka vítězného zápasu tak Porto získá patrně jen bod, který mu bude stačit k posunu do tabulky, ale Benfica má s výbornou formou zápas k dobru.
    85. Nuno SANTOS - 1:2
     
    85
    Rio Ave právě vstřelilo branku!
    A zase je o co hrát! Gelson přebral za půlící čárou míč a rychle jej poslal dopředu na NUNA SANTOSE. Ačkoliv se Pepe snažil přihrávce zabránit, spíše jen ztlumil míč pro záložníka Rio Ave. Ten byl rychlejší než obránci, sběhl si do vápna a krásným dloubáčkem přehodil Ikera Casillase.
    22. Júnio ROCHA - 0:2
     
    22
    Porto právě vstřelilo branku!
    Dvoubrankové vedení pro Portské! Do pokutového území domácích šel dlouhý aut, který popostrčil hlavou za sebe Pepe. Bek Rio Ave Rúben Semedo se snažil míč odhlavičkovat za vápno, ale nedal do hlavičky patřičný důraz. Balon tak přišel přesně na nohu MOUSSY MAREGY, který z první vystřelil a odrazem od nohy Júnia Rochy zapadl pumlíč přesně k pravé tyči. Nakonec je ale branka připsána JÚNIO ROCHOVI, kterého to ale vůbec netěší, jelikož jde o vlastní gól.
    18. Yacine BRAHIMI - 0:1
     
    18
    Porto právě vstřelilo branku!
    První krok za třemi body dělají hosté! Brahimi vedl míč středem hřiště a poté přihrál na pravou stranu pro Otávia. Mezi tím si ale rychlým sprintem naběhl na hranici penaltového puntíku mezi tři hráče domácích, kteří se mu absolutně nevěnovali. Jak se sluší a patří, jelikož YACINE BRAHIMI útok svého týmu započal, tak ho i zakončil – nechytatelnou hlavičkou. Asistence:Otávio.

    Tomáš Lysý

    Branky: 85. N. Santos, 90. Ronan – 18. Brahimi, 22. Rocha (vla.)

    Karty:   38. Rocha (AVE), 81. Jambor (AVE) – 21. Marega (PRT)   90+4. Jambor (AVE)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 12:11.
    Rio Ave FC: Jardim – Rocha, Semedo, Borevković, Figueiredo – Gabrielzinho (82. J. Fernandes), Augusto, Tarantini (69. Ronan), N. Santos – Gelson, B. Moreira (69. Jambor).
    Náhradníci: Paulo Vítor – Reis, Carlos, Ronan, Jambor, J. Fernandes, Messias.

    FC Porto: Casillas – Militao, Felipe, Pepe, Telles – J. M. Corona (85. Tiquinho Soares), H Herrera, Danilo, Brahimi (76. Manafá) – Otávio (87. B. Costa), Marega.
    Náhradníci: Vaná – Maxi Pereira, B. Costa, Ó. Torres, Manafá, Mbemba, Tiquinho Soares.

    Rozhodčí: Artur Soares Dias – Rui Licínio, Paulo Soares
    bahis siteleri