Slovensko – Česko 0:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
2:4 (1:3, 0:0, 1:1) Stav série: 1:1
Dallas Stars
Sobota 27.04.2019, 21:20 • Enterprise Center, St. Louis • Play-off NHL • Semifinále Z. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 Roope HINTZ - 2:4
     
    59:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo na modré čáře narazilo a velice produktivní ROOPE HINTZ se dostal ke kotouči. V pádu si vše dokázal připravit a poslat tak kotouč do opuštěné klece, Stars srovnávají stav série! Asistence: Jamie Benn.
     
    59:24
    Oddechový čas pro domácí, kouč Berube dává poslední pokyny, které by měly vést ke srovnání stavu!
     
    58:20
    Jordan Binnington opouští svou branku a Blues hrají přesilovku šesti hráčů proti čtyřem!
     
    57:15
    Jaden Schwartz si nyní najel do brankoviště, kam poté dostal přihrávku. Mezi betony se zblízka ovšem neprosadil! Roope Hintz poté vyhodil kotouč mimo ledovou plochu a Blues mají přesilovku!
     
    54:41
    Neuvěřitelně Jordan Binnington! Miro Heiskanen nejdříve dostal přihrávku k levé tyčce, ale domácí brankář parádně tento pokus vyrazil. Následovaly dorážky, ale i ty všechny fantom v brance Blues pokryl! Přesilovka Stars je u konce, přinesla hned osm (!) střeleckých pokusů.
     
    53:29
    Dlouho aktivně kombinoval hostující celek. Na konci jedné z akcí byl Radulov, jenž dostal rychlý pas. Následně střílel k pravé tyčce, ale Binnington skvěle zakročil.
     
    52:39
    A bude se vylučovat, dvě minuty dostává domácí bojovník David Perron, který udělal naprosto blbost. Bishop jej v předbrankovém prostoru lehce postrčil, což mu Perron vrátil.
     
    50:56
    Skvělý Jordan Binnington! Zatímco domácí aréna zpívala hit od Johna Denvera, tak se Jamie Benn dostal ke střele z pravé strany a Tyler Seguin k dorážce u levé tyčky. Stav ale zůstává nezměněn.
     
    48:54
    Radulov si po levé straně vjel do pásma a přihrával zadovkou, nikoho ale nenašel a do protiakce šel domácí celek. Oskar Sundqvist unikal sám na Bishopa, toho ale zblízka neprostřelil!
     
    41:48
    Branka platí, Jaden Schwartz se v play-off prosazuje popáté a pořádné drama je na světě!
     
    41:48
    Ale ještě tu máme komplikace! Hostující střídačka si bere trenérskou výzvu pro nedovolené bránění brankáři. Je to opravdu těsná situace, rozhodčím asi nemůžeme závidět.
    41:48 Jaden SCHWARTZ - 2:3
     
    41:48
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Velice důležitá branka na startu třetí třetiny! JADEN SCHWARTZ se nacpal před Bishopa a Zuccarella, na poslední chvíli pak tečoval ránu Parayka od modré čáry. Domácí sedmnáctka skvěle nastavila hokejku a puk se dostal do bližší šibenice. Asistence: Colton Parayko.
     
    41:48
    Jaden Schwartz se dočkal branky, ale ještě sudí všechno budou konzultovat!
     
    37:01
    Jaden Schwartz poté od levého mantinelu posílal po ledě peprnou střelu a Patrick Maroon se pokoušel dorážet. Ben Bishop je ale tahounem Dallasu a opět kryje!
     
    36:01
    Enterprise Center na nohou! Esa Lindell provokoval Sundqvista, který se neměl zájem prát. Zezadu pak přijel John Klingberg, který domácího hráče surově srazil k zemi. Švédský bek musí být rád jen za dvouminutový trest!
     
    35:18
    Jason Spezza byl blízko velice důležité trefy! Mezi kruhy jej našel Zuccarello a zkušená devadesátka Dallasu střílela po ledě, Jordan Binnington ale svůj celek zachránil!
     
    34:41
    Mats Zuccarello se na útočné modré dostal k volnému kotouči a sjel s ním až mezi kruhy. Zde norský střelec nafejkoval střelu a přihrával na levou stranu. Justin Dowling střílel do odkryté branky, ale Binnington tygřím skokem kotouč vyrazil!
     
    31:37
    Hned po vhazování přišel faul na straně hostujícího družstva. Blake Comeau zahrál vysokou holí proti Schwartzovi a dostává dvě minuty. Šance pro Blues.
     
    29:28
    Radek Faksa se poté u levého mantinelu pokoušel něco vymyslet a David Perron jej po sérii faulů nakonec poslal k zemi. Domácí útočník inkasuje dvě minuty za držení.
     
    28:58
    Hned po vhazování přišla obrovská šance Blues! Puk se po střele Ryana O'Reillyho odrazil od zadního mantinelu a poskakoval v brankovišti. Hostující jednička ale na poslední chvíli rukavicí zasáhl a experti stanice NBC jej nazvali Dominikem Haškem.
     
    26:37
    Robert Thomas si najel k levé tyčce, kde kotouč zasekl a po otočce dával puk do brankoviště. Nebezpečná situace to ovšem nebyla. Stejný hráč následně objel branku deset sekund na to, ale ani nyní Bishop neinkasoval!
     
    22:18
    Vladimir Tarasenko si od pravého mantinelu sjel až před branku, kde se parádně nacpal před bránícího hráče. U pravé tyčky zakončoval, ale Bishopovi se opět povedlo zakročit!
     
    20:00
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Patrick Maroon – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Mattias Janmark – 2 min., hrubost).
     
    18:41
    Vince Dunn dostal přihrávku před branku, ale tam se mu ideálně zakončit nepovedlo. Poté ale Radek Faksa hákoval a domácí mají dvojnásobnou výhodu!
     
    17:05
    První přesilovku v utkání a na lavici hanby jde obránce Taylor Fedun. Ten ve středním pásmu fauloval jednoho z domácí a za nedovolené bránění inkasuje dvojku.
    14:51 Mattias JANMARK - 1:3
     
    14:51
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečný, je tu další branka a hosté opět vedou o dvě branky! MATTIAS JANMARK si najel do útočné třetiny a u pravé tyčky vylepšoval pozici pro Dickinsona. Ten mu ovšem kotouč vrátil a Janmark u pravé tyčky zamířil po ledě mezi betony ležícího Binningtona. Asistence: Jason Dickinson.
    14:25 Colton PARAYKO - 1:2
     
    14:25
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Ve čtyřech se prosazuje i domácí celek a opět to je pouze o jednu branku! COLTON PARAYKO dostal přihrávku na modrou čáru a měl před sebou prostor. Najel si tedy do lepší pozice a k pravé tyčce překonal Bena Bishopa. Asistence: Ryan O'Reilly a David Perron.
    13:39 Miro HEISKANEN - 0:2
     
    13:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to byla úžasná kombinace a hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Roope Hintz jel po levé straně do útoku a před brankou si všiml najíždějícího obránce MIRA HEISKANENA. Finský mladík udělal domácí jedničce kličku a do prázdné branky dává druhou branku duelu. Asistence: Roope Hintz a Mats Zuccarello.
     
    13:04
    Následně se oba celky dostaly do první rozmíšky. Hvězdy Tarasenko a Benn se vzájemně krosčekovaly a oba jdou na lavici hanby. Domácího střelce se zastal bek Parayko. Hrát se bude ve čtyřech.
     
    11:54
    Jaden Schwartz dostal přihrávku mezi kruhy, kde se otočil a po zemi zakončoval do betonů Bishopa. Brayden Schenn měl dorážku u levé tyčky, ale hostující jednička opět chytá!
    07:11 Roope HINTZ - 0:1
     
    07:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    Následně se ale poprvé mění skóre a do vedení se dostávají Dallasští! ROOPE HINTZ dostal přihrávku zpoza branky a mezi kruhy zakončoval. Jeho rána tak tvrdá nebyla, ale Binnington ji v rukavici neudržel a kotouč propadl do sítě. Asistence: Mats Zuccarello a Jason Dickinson.
     
    02:06
    Hned po buly se dostal puk mezi kruhy, odkud vyslal dělovku Jason Spezza. Jordan Binnington puk hrudí vyrazil před sebe, Mattias Janmark jej u pravé tyčky poté nepřekonal.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 15. Parayko (R. O'Reilly, Perron), 42. Schwartz (Parayko) – 8. Hintz (Zuccarello, Dickinson), 14. Heiskanen (Hintz, Zuccarello), 15. Janmark (Dickinson), 60. Hintz (Ja. Benn)


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Gunnarsson, Pietrangelo, Bouwmeester, Parayko, Edmundson, Dunn – Perron, R. O'Reilly, Tarasenko – Schwartz, B. Schenn, Sundqvist – Maroon, Bozak, Thomas – Fabbri, Barbašev, Steen.
    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – Lindell, J. Klingberg, Heiskanen, R. Polák, Fedun, Lovejoy – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Dickinson, Hintz, Zuccarello – Cogliano, Faksa, Comeau – Janmark, Dowling, Spezza.

    Rozhodčí: Pollock, St-Laurent – Devorski, Berg

    Diváci: 18 285
    St. Louis 4 3 Dallas
    #1 Pátek 26.04.2019 • 03:40
    St. Louis - Dallas 3:2
    #2 Sobota 27.04.2019 • 21:20
    St. Louis - Dallas 2:4
    #3 Úterý 30.04.2019 • 02:00
    Dallas - St. Louis 3:4
    #4 Čtvrtek 02.05.2019 • 03:30
    Dallas - St. Louis 4:2
    #5 Sobota 04.05.2019 • 03:30
    St. Louis - Dallas 1:2
    #6 Neděle 05.05.2019 • 21:00
    Dallas - St. Louis 1:4
    #7 Středa 08.05.2019 • 02:05
    St. Louis - Dallas 2:1 po prodl.
    bahis siteleri