Duisburg – Bielefeld 2:2 (kon.)
konec
MSV Duisburg
2:2 (1:1)
DSC Arminia Bielefeld
Pondělí 29.04.2019, 20:302. německá Bundesliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:26:38)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 15:17.
     
    Je konec! Duisburg nakonec uhrál s Arminiou Bielefeld remízu 2:2. ostující Arminia vlétla do zápasu hodně aktivně a Andreas Voglsammer už po osmi minutách otevřel skóre! Hosté mohli přidat i druhou branku, jenže tentokrát zachránila Duisburg tyč! Domácí po dvaceti minutách našli cestičku k vyrovnání, když se trefil Stanislav Iljutčenko. Po změně stran se hrálo mnohem bojovně. Až v 62. minutě zahrávali hosté penaltu, kterou proměnil Voglsammer. Dvacet minut před koncem dostal červenou kartu hostující stoper Behrendt a z následného přímého kopu vyrovnal Wolze. Další branka už ale nepadla.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Wolze zatáhl soupeře za dres a za svůj faul dostává žlutou kartu!
     
    90+2
    Klos dostal přihrávku na polovinu soupeře, jenže nikdo v černém dresu jeho průnik znovu nepodpořil. Zdá se, že Arminia je spokojená s bodem.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Klos si zpracoval nákop na hranici pokutového území, jenže byl sám proti přesile obránců a z otočky trefil jen hrudník jednoho ze soupeřů.
     
    89
    Klos prošel s míčem u nohy až na polovinu hřiště, jenže v souboji s domácím stoperem si pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    88
    Domácí mohli rozhodnout o svém vítězství! Iljutčenko se z hranice velkého vápna opřel do odraženého míče, ale Ortega vytáhl zákrok večera!
     
    87
    Po dalším rohovém kopu se do zakončení dostal právě Hajri, jenže jeho hlavička letěla až z hranice pokutového území a brankář Ortega si připsal snadný zákrok.
     
    86
    Hajri zahrávala rohový kop domácího celku. Jeho centr přiletěl na malé vápno, nicméně brankář Ortega vystartoval z branky a vyboxoval míč do bezpečí.
     
    85
    Yabo zastavil rodící se akci domácího celku a dostává žlutou kartu.
     
    84
    Arminia zahrávala přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, jenže nikdo v černém se nedostal k hlavičce.
     
    83
    Prietl dostal přihrávku do blízkosti pokutového území, jenže jeho pobídka vnějším nártem skončila na noze prvního obránce v bílém dresu.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Locoqui (DSC Arminia Bielefeld).
     
    81
    Střídání v týmu MSV Duisburg: ze hřiště odchází Nauber, přichází Engin.
     
    80
    Hostující brankář dostal hodně prudkou malou domů a raději odkopl míč daleko od vlastní branky. Na jeho pobídku nedosáhl nikdo v černém.
     
    79
    Pieper vypíchl pomalou přihrávku na levou stranu a odkopl míč do bezpečí. Nikdo v dresu Bielefeldu na jeho následnou přihrávku nedosáhl.
     
    78
    Domácí v posledních minutách vrhli všechny síly do útoku a tlačí se do zakončení. Naopak fotbalisté Arminie se už koncentrují jen na defenzivní činnost.
     
    77
    Další útočný výpad domácího Duisburgu zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Právě Klos si tentokrát nedal pozor na své postavení a zjevil se v ofsajdu.
     
    76
    Klos si naběhl na průnikovou přihrávku mezi obránce, jenže nikdo v bílém dresu jej nepřišel podpořit a obrana Arminie se stačila srovnat.
     
    75
    Hostující brankář se znovu zapojil do rozehrávky Arminie. Nákopem na pravou stranu však nenašel nikoho v dresu svého celku.
     
    74
    Yabo dostal prostor na pravém křídle, jenže svým přízemním centrem trefil jen prvního hráče v bílém dresu Duisburgu.
     
    73
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Weihrauch, přichází Pieper.
     
    72
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Seufert, přichází Salger.
    70. Kevin WOLZE - 2:2
     
    70
    Duisburg právě vstřelil branku! Je znovu vyrovnáno! Duisburg po předchozím zákroku zahrával přímý kop, k jehož exekuci se postavil KEVIN WOLZE a krásnou technickou střelou vyrovnal!
     
    69
    Tak pozor! Komplikace pro hosty! Behrendt fauloval unikajícího soupeře, vidí červenou kartu a musí do sprch!
     
    68
    Duisburg zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč však velkým vápnem prolétl, aniž by jej někdo v bílém dresu tečoval.
     
    67
    Schnellhardt si v blízkosti pokutového území skvěle pokryl míč tělem a nenechal se odstavit. Hostující hráč si pak musel pomoci faulem.
     
    66
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Clauss, přichází Yabo.
     
    65
    Hajri se dostal k odraženému míči na hranici velkého vápna, jenže jeho odkop skončil v zámezí. Domácím se vůbec nedaří v kombinaci.
     
    64
    Domácí se ihned vydali do útoku s pokusem o rychlou odpověď. Tashchy odcentroval na přední tyč, jenže nikdo v bílém na jeho pobídku nedosáhl.
    62. Andreas VOGLSAMMER - 1:2
     
    62
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Arminia se dostává do vedení! K exekuci pokutového kopu se postavil ANDREAS VOGLSAMMER a se štěstím procpal míč do sítě!
     
    61
    Žlutou kartu dostává Nauber (MSV Duisburg).
     
    60
    Penalta pro hosty! Nauber fauloval v pokutovém území a rozhodčí neváhal!
     
    59
    Iljutčenko dostal přihrávku na hranici pokutového území, jenže sklepl míč jen do prostoru, kde kralovali fotbalisté v černých dresech Arminie.
     
    58
    Seufert si obhodil statického obránce v bílém dresu, jenže následně neustál svůj pohyb a upadl. Sudí faul nepíská, rozehrávat bude Duisburg.
     
    57
    Wolze krásnou patičkou na polovině hřiště nepřesně přihrál svému spoluhráči. Brunner jeho pobídku přečetl a stačil míč odehrát do zámezí.
     
    56
    Seufert dostal přihrávku do běhu na levé křídlo, jenže domácí brankář přečetl situaci, vystartoval mimo pokutové území a zakopl míč na tribunu.
     
    55
    Weihrauch dostal přihrávku na polovinu hrací plochy, jenže se nedokázal otočit kolem svého strážce a přišel o míč. Druhý poločas je zatím hodně bojovný.
     
    54
    Wolze dostal přihrávku na levou stranu, jenže nedokázal z voleje uklidit míč mezi tři tyče. Jeho dělovka prolétla hodně vysoko nad břevnem.
     
    53
    Hra je přerušena! Jeden z domácích hráčů zůstává po hlavičkovém souboji ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Uvidíme, zda bude pokračovat.
     
    52
    Seufert dostal přihrávku na levou stranu, odkud odcentroval na malé vápno, jenže nikdo v černém dresu na jeho centr nedosáhl.
     
    51
    Stoppelkamp upadl na hranici pokutového území a dožadoval se odpískání pokutového kopu. Sudí měl souboj metr před očima a nechal pokračovat ve hře.
     
    50
    Hostující brankář Ortega se musel zapojit do rozehrávky svého mužstva. Brankář Arminie nakopl míč na levou stranu, kde se Klos dopustil útočného faulu.
     
    49
    Brunner podpořil útočnou akci Arminie náběhem po pravém křídle a ve skluzu se pokusil odcentrovat do velkého vápna. Na jeho pobídku nikdo v černém nedosáhl.
     
    48
    Střídání v týmu MSV Duisburg: ze hřiště odchází Oliveira, přichází Albutat.
     
    47
    Schnellhardt dostal přihrávku do blízkosti pokutového území, jenže jeho zakončení placírkou postrádalo razanci. Hostující brankář si hravě poradil.
     
    46
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Domácí celek v něm bude chtít po delší době zlomit vítězství na svou stranu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali hodně zajímavou podívanou! Hostující Arminia vlétla do zápasu hodně aktivně a Andreas Voglsammer už po osmi minutách otevřel skóre! Hosté mohli přidat i druhou branku, jenže tentokrát zachránila Duisburg tyč! Domácí po dvaceti minutách našli cestičku k vyrovnání, když se trefil Stanislav Iljutčenko! Do kabin se odchází za stavu 1:1.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Hajri podpořil útočnou akci domácího celku na pravé straně, kde včasným skluzem udržel míč na hrací ploše, ale získal jen vhazování.
     
    44
    Oliveira dostal přihrávku na hranici velkého vápna, ale nestačil se otočit kolem statického obránce a jeho zakončení prolétlo vysoko nad břevnem.
     
    43
    Wolze to přehnal s agresivitou v souboji u postranní čáry, jenže sudí jeho počínání dobře viděl a odpískal domácímu hráči nedovolený zákrok.
     
    42
    Nauber diriguje rozehrávku domácího celku na polovině soupeře. Hráči v bílých dresech se zatím nenabízí do volného prostoru.
     
    41
    Clauss dostal přihrávku na levou stranu, jenže jeho oblouček na malé vápno skončil na hlavě pozorného obránce, který míč odehrál do bezpečí.
     
    40
    Hostující brankář se znovu zapojil do rozehrávky. Gólman hostujícího celku nakopl míč na levé křídlo, jenže tam nebyl nikdo z hostů.
     
    39
    Hajri dostal přihrávku na levou stranu, jenže si netroufl na individuální průnik a jeho následná přihrávka skončila na noze obránce.
     
    38
    Oliveira si pokryl míč tělem v blízkosti pokutového území a jeden z hostujících hráčů jej fauloval. Arminia tak bude zahrávat přímý kop ze zajímavé pozice.
     
    37
    Seufert operoval s míčem na pravé straně hřiště, jenže jeho průnik neměl dlouhého trvání. Nikdo v černém se pak k míči nedostal.
     
    36
    Duisburg zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, kde ve vzdušném prostoru kraloval urostlý obránce Borner.
     
    35
    Zadáci domácího celku nyní vytáhli hru až dobrých deset metrů na polovinu soupeře. Arminia se v těchto chvílích musí hlavně bránit.
     
    34
    Do rozehrávky Arminie se nyní zapojil také brankář Ortega. Gólman hostující celku nakopl míč na pravé křídlo, kde nenašel nikoho v černém.
     
    33
    Brunner tentokrát skvěle vypomohl obraně, získal míč na levém křídle a v tísni si pomohl malou domů. Dusburg však v posledních minutách zvýšil aktivitu.
     
    32
    Brunner dostal přihrávku na levou stranu, jenže neustál souboj s domácím zadákem a poroučel se k zemi. Rozehrávat tak bude Bielefeld.
     
    31
    Hostující zadáci znovu uklidňují hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo v černém dresu nyní zrovna nehýří aktivitou.
     
    30
    Žlutou kartu dostává Stoppelkamp (MSV Duisburg).
     
    29
    Seufert dostal nabito na hranici pokutového území, jenže rána levačkou se mu vůbec nepovedla a jeho pokus prosvištěl vysoko nad břevnem.
     
    28
    Brunner si dal pozor na vysoký nákop z pravé strany a odhlavičkoval míč mimo velké vápno. Domácí celek hraje v posledních minutách rychleji.
     
    27
    Arminia se usadila na polovině domácího celku a hledá si cestičku do pokutového území. Nikdo v černém dresu se však nemůže dostat ke střele.
     
    25
    Oliveira dostal přihrávku na pravou stranu, jenže se nedostal k odcentrování do velkého vápna. Jeho pobídka skončila v rukavicích brankáře.
     
    24
    Hosté se nyní dožadovali odpískání pokutového kopu, ale sudí měl střet na hranici velkého vápna přímo před očima a rozhodl se nechat pokračovat ve hře.
     
    23
    Hosté jsou po vyrovnávacím zásahu domácího mužstva poněkud zaskočení. Hráči v černých dresech se teď nikam neženou.
    21. Stanislav ILJUTČENKO - 1:1
     
    21
    Duisburg právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Domácí celek srovnal hned z první šance! Na prudký centr z pravé strany si naběhl STANISLAV ILJUTČENKO a ve skluzu dopravil míč do sítě!
     
    20
    Weihrauch prošel s míčem u nohy až na hranici pokutového území, odkud vyslal prudkou střelu levou nohou, jenže jeho pokus prolétl kolem zadní tyče.
     
    19
    Hosté následně zahrávali rohový kop. Po secvičeném signálu však propadl Seufert, kterému míč uskočil od nohy a jeho chybu hasil za cenu žluté karty Brunner.
     
    18
    Arminia mohla navýšit své vedení na rozdíl dvou branek! V pokutovém území se do zakončení dostal Prietl, jehož dělovku zastavila až tyčka!
     
    17
    Locoqui dostal přihrávku na levou stranu, ale tentokrát se raději rozhodl uklidnit hru hostujícího mužstva. Obránce Arminie si pomohl malou domů.
     
    16
    Oliveira poslal prudkou přihrávku na pravé křídlo, jenže nikdo z domácích hráčů jej při útočné akci nepodpořil. Arminia získala míč bez problémů.
     
    15
    Klos si řekl o přihrávku mezi stopery domácího celku. Prudkou pobídku také dostal, jenže se nedokázal probít až do prostoru, ze kterého by mohl zakončit.
     
    14
    Hajri na levém křídle dojel jednoho ze soupeřů a sám si v obranném souboji ublížil. Uvidíme, zda bude po ošetření schopen pokračovat ve hře.
     
    13
    Na stadionu panuje parádní atmosféra. Starají se o ni hlavně příznivci Arminie, kterých do Duisburgu dorazila početná skupinka.
     
    12
    Duisburg zahrával svůj první rohový kop v dnešním souboji. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, jenže tam nebyl nikdo v modrobílém dresu.
     
    11
    Seufert dostal přihrávku na pravou stranu, odkud odcentroval na malé vápno, ale před dobíhajícím Klosem tentokrát stačil zasáhnout stoper Nauber.
     
    10
    Clauss dostal přihrávku na pravé křídlo, jenže ve skluzu nedokázal přesně odcentrovat. Obránci Duisburgu další nebezpečný centr ustáli.
    8. Andreas VOGLSAMEER - 0:1
     
    8
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Arminia se dostává do vedení! ANDREAS VOGLSAMMER si v pokutovém území naběhl na přihrávku z pravé strany a pohotovou střelou placírkou rozvlnil síť!
     
    8
    Locqui dostal skvělou přihrávku na levou stranu, zpracoval si míč hrudí, jenže jeho následný centr skončil na hlavě prvního obránce v bílém dresu.
     
    7
    Borner se skvěle vrátil na vlastní polovinu, kde se tělem natlačil před soupeře a nenechal jej dostat se k míči. Arminia zatím hraje o stupeň rychleji.
     
    6
    Zadáci domácího celku uklidňují hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo z hráčů Arminie pomalou kombinaci Disburgu neatakuje.
     
    5
    Klos si v pokutovém území brousil zuby na centr z levé strany hrací plochy, jenže pobídka byla příliš vysoká a prolétla vysoko nad brankou.
     
    4
    Weihrauch dostal přihrávku k pomezní čáře, jenže si zrovna nepotykal se zpracováním a následnou kličkou nedokázal obejít statického soupeře.
     
    3
    Bomheuer uspěl v souboji na vlastní polovině a jeden ze soupeřů jej navíc atakoval nedovoleným způsobem. Duisburg bude rozehrávat.
     
    2
    Wolze dostal přihrávku na levou stranu, jenže se svým pokusem o individuální průnik zrovna nepochodil. Důrazný obránce jej obral o míč.
     
    1
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do dnešního souboje. Duisburg poslal dlouhý nákop na hranici pokutového území, ale tam nebyl nikdo v domácím dresu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    MSV Duisburg: Wiedwald – Hajri, Bomheuer, Nauber, Wolze – Nielsen, Schnellhardt, Tašči – Oliveira, Iljutcenko, Stoppelkamp
    Náhradníci: Gyau, Wiegel, Engin, Albutat, Mesenholer, Gembalies, Daschner

    DSC Arminia Bielefeld: Moreno – Behrendt, Borner, Lucoqui, Brunner – Seufert, Prietl, Weihnauch – Clauss, Klos, Voglsammer
    Náhradníci: Salger, Harthertz, Edmundsson, Schutz, Yabo, Pieper, Klewin

    Rozhodčí: Bacher – Fritsch, Huber.
     
    Vzájemný duel

    Dnešní soupeři se spolu utkali v polovině listopadu. Disburg na půdě soupeře vyhrál těsně 1:0.
     
    MSV Duisburg

    Domácí celek je na tom mnohem hůře. Dosud vybojoval jen dvacet čtyři bodů a je na poslední pozici ligové tabulky. Na záchranu už navíc ztrácí devět bodů a je jednou nohou v druhé lize. Z posledních pěti duelů vybojoval jen tři body za tři remízy. Naposledy remizoval 2:2 se Sandhausenem.
     
    DSC Arminia Bielefeld

    Hostující Arminie Bielefeld zatím prožívá spíše průměrnou sezónu. Po třiceti kolech má na svém kontě třicet devět bodů a patří jí jedenáctá pozice ligové tabulky. Na záchranu má k dispozici devítibodový náskok. V posledním kole však doma prohrála s předposledním Ingolstadtem.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání 2. Bundesligy mezi MSV Duisburg a DSC Arminia Bielefeld. Výkop je stanoven na 20:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 21. Iljutčenko, 70. Wolze – 8. Voglsameer, 62. Voglsammer (pen.)

    Karty:   30. Stoppelkamp (DUI), 61. Nauber (DUI), 90+3. Wolze (DUI) – 19. Brunner (BIE), 82. Locoqui (BIE), 85. Yabo (BIE)   69. Behrendt (BIE)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 15:17.
    MSV Duisburg: Wiedwald – Hajri, Bomheuer, Nauber (81. Enger), Wolze – Nielsen, Schnellhardt, Tašči – Oliveira (48. Albutat), Iljutcenko, Stoppelkamp
    Náhradníci: Gyau, Wiegel, Engin, Albutat, Mesenholer, Gembalies, Daschner

    DSC Arminia Bielefeld: Moreno – Behrendt, Borner, Lucoqui, Brunner – Seufert (72. Sauger), Prietl, Weihrauch (73. Pieper) – Clauss (66. Yabo), Klos, Voglsammer
    Náhradníci: Salger, Harthertz, Edmundsson, Schutz, Yabo, Pieper, Klewin

    Rozhodčí: Bacher – Fritsch, Huber
    bahis siteleri