Mohuč – RB Lipsko 3:3 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
3:3 (1:2)
RB Lipsko
Pátek 03.05.2019, 20:30 • OPEL ARENA, Mohuč • Německá Bundesliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
    83. Jean-Philippe MATETA - 3:3
     
    83
    Mainz právě vstřelil branku!
    Nyní OPEL ARÉNA již bouří a má parádní důvod, Mohuč stahuje dvoubrankové manko! JEAN-PHILIPPE MATETA dostal úžasnou přihrávku od Jeana-Paula Boëtiuse. Nejlepší domácí střelec poté zamířil k levé tyčce a Péter Gulácsi se jen marně snažil zasáhnout. Asistence: Jean-Paul Boëtius.
    67. Moussa NIAKHATÉ - 2:3
     
    67
    Mainz právě vstřelil branku!
    Domácí vykřesali branku naděje! Aarón rozehrál rohový kop z levé strany a po sérii odrazů se míč dostal až na nohu MOUSSY NIAKHATÉHO, jenž se v malém vápně prosazuje a snižuje!
    49. Timo WERNER - 1:3
     
    49
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic se prosazují hosté, kteří si berou zpátky své dvoubrankové vedení! Emil Forsberg dostal přihrávku na levou stranu vápna, kde šikovně přihrál na nohu TIMA WERNERA. Ten si vylepšil pozici a po zemi dává svou šestnáctou branku v sezóně. Asistence: Emil Forsberg.
    43. Karim ONISIWO - 1:2
     
    43
    Mainz právě vstřelil branku!
    Domácí si tuto trefu zasloužili a před koncem poločasu se dostávají na dostřel! Danny Latza našel na hranici vápna KARIMA ONISIWA, který to proti bránícím hráčům neměl lehké. Nakonec se ale vymotal a levačkou k první tyčce snížil. Asistence: Danny Latza.
    32. Lukas KLOSTERMANN - 0:2
     
    32
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    LUKAS KLOSTERMANN je ve formě a přidává druhou branku v utkání! Domácí se sice zlobí, ale šlo o čistý zákrok před vstřelením branky. Hostující obránce pak dostal míč do šestnáctky, kde hned z prvního doteku obstřelil Müllera v brance. Asistence: Timo Werner.
    20. Lukas KLOSTERMANN - 0:1
     
    20
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Všechny síly byly v útoku a domácí si ty zadní vrátka nepohlídali! Werner dostal přihrávku za obranu a zachoval se skvěle. Místo střely předal míč na nohu LUKASE KLOSTERMANNA, jenž se trefil do prázdné klece. Asistence: Timo Werner.

    David Panuška

    Branky: 43. Onisiwo (Latza), 67. Niakhaté, 83. Mateta (Boëtius) – 20. Klostermann (Werner), 32. Klostermann (Werner), 49. Werner (Forsberg)

    Karty:   55. Brosinski (MAI) – 52. Kampl (RBL)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 9:1. Fauly: 14:12.
    1. FSV Mohuč 05: F. Müller – Brosinski, Niakhaté, Hack, Aarón – Baku (67. Malong), Gbamin (79. Maxim), Latza – Boëtius – Onisiwo (46. Mateta), Quaison.
    Náhradníci: Zentner – Bungert, Malong, Öztunali, Maxim, Ujah, Mateta.

    RB Lipsko: Gulácsi – Klostermann, Mukiele, Konaté, Orban, Halstenberg – Laimer (70. Haidara), Kampl, Forsberg – Y. Poulsen (90. Cunha), Werner.
    Náhradníci: M. Müller – Saracchi, Demme, Bruma, Haidara, Ilsanker, Cunha.

    Rozhodčí: Steinhausová – Aarnink, Stein
    bahis siteleri