Dánsko – USA 1:7 (kon.) | Lotyšsko – Rusko 1:3 (kon.) | Kanada – Německo 8:1 (kon.)
Itálie – Norsko 1:7 (kon.) | Velká Británie – Slovensko 1:7 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 4:3 (kon.)
konec
Velká Británie
1:7 (1:3, 0:3, 0:1)
Slovensko
Sobota 18.05.2019, 20:15 • Steel Arena • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:00 Dávid BONDRA - 1:7
     
    58:00
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    jenže jim to k ničemu nebylo a Slováci ještě dvě minuty před koncem zápasu přidávají ještě jeden gól! Patrik Koch nahodil kotouč od modré a ten v letu tečoval DÁVID BONDRA, jenž zamířil nechytatelně do protipohybu gólmana! Asistence: Patrik Koch a Ladislav Nagy.
    35:11 Matúš SUKEĽ - 1:6
     
    35:11
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci se prosazují i v početní nevýhodě, tedy i v poslední činnosti, která jim chyběla! Adam Liška vystřelil a Jackson Whistle vyrazil puk betonem přesně na hůl MATÚŠE SUKEĽA, jenž dorazil kotouč do prázdné branky! Asistence: Adam Liška a Patrik Koch.
    29:09 Marián STUDENIČ - 1:5
     
    29:09
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Jackson Whistle na druhé straně zasahovat musel, ale úspěšný nebyl! Navíc není odehrána ani polovina hrací doby a máme zde bůra a celkem jsme viděli šest branek, parádní ofenzivní podívaná! MARIÁN STUDENÍČ si najel do útočného pásma a střelou na zadní tyč rozradostnil diváky v aréně. Asistence: Michal Krištof.
    24:33 Michal ČAJKOVSKÝ - 1:4
     
    24:33
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Jenže nyní je vše zapomenuto, jelikož Slováci střílí čtvrtou branku v dnešním utkání! MICHAL ČAJKOVSKÝ napřáhl na modré a jeho nabídka na teč skončila až v brance! Jackson Whistle si tuto střelu za rámeček nedá, vždyť letěla rychlostí 62 kilometrů za hodinu... Asistence: Richard Pánik.
    17:44 Mike HAMMOND - 1:3
     
    17:44
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    A z toho navíc skóruje, takže střílí svou dnešní první branku! MIKE HAMMOND dostal přihrávku od Richardsona. Byl u tyčky, tak to zkusil zamést a trefil mezírku mezi betony Godly! Asistence: Mark Richardson.
    09:02 Martin MARINČIN - 0:3
     
    09:02
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko využívá přesilovou hru a dnes to tady vypadá na těžký debakl pro Británii! posunul puk na MARTINA MARINČINA, jenž si trochu popojel a krásnou ranou trefil po ledě místečko u tyčky! Asistence: Michal Krištof a Ladislav Nagy.
    02:25 Tomáš TATAR - 0:2
     
    02:25
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Reportér ani nestihl říct střelce gólu a Slovensko vede už o dvě branky! TOMÁŠ TATAR se dostal rychlou kličkou před gólmana, kterého nakonec dokázal překonat!
    02:04 Andrej SEKERA - 0:1
     
    02:04
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak to je rychlost, jelikož Slovensko se dostává po dvou minutách do vedení! ANDREJ SEKERA dostal přihrávku zpoza branky na modrou a měl dostatek času i prostoru. Proto si trochu povyjel a střelou zápěstím rozradostnil slovenské fanoušky! Asistence: Dávid Buc.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 18. Hammond (Richardson) – 3. Sekera (Buc), 3. Tatar, 10. Marinčin (Krištof, Nagy), 25. Čajkovský (Pánik), 30. Studenič (Krištof), 36. Sukeľ (Liška, Koch), 58. Bondra (Koch, Nagy)


    Velká Británie: Bowns (17. Whistle) – O'Connor, D. Phillips, Lee, Richardson (A), Ehrhardt, Mosey, Billingsley – Lake, Davies, Betteridge – Farmer, Hammond, Dowd (A) – Kirk, Perlini, Shields – Ferrara, Lachowicz, J. Phillips (C) – Lewis.
    Slovensko: Godla (Rybár) – Sekera (C), Černák, Marinčin, Čajkovský, Koch, Fehérváry – Tatar (A), L. Hudáček, Pánik – Nagy (A), Krištof, Studenič – Daňo, Sukeľ, Lantoši – Lunter, Buc, Liška – Bondra, Zigo.

    Rozhodčí: Brett Iverson (CAN), Stephen Reneau (USA) – Bill Hancock (USA), Miroslav Lhotský (USA)

    Diváci: 7440 (vyprodáno)
    bahis siteleri