Dánsko – USA 1:7 (kon.) | Lotyšsko – Rusko 1:3 (kon.) | Kanada – Německo 8:1 (kon.)
Itálie – Norsko 1:7 (kon.) | Velká Británie – Slovensko 1:7 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 4:3 (kon.)
konec
Velká Británie
1:7 (1:3, 0:3, 0:1)
Slovensko
Sobota 18.05.2019, 20:15 • Steel Arena • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
    58:00 Dávid BONDRA - 1:7
     
    58:00
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    jenže jim to k ničemu nebylo a Slováci ještě dvě minuty před koncem zápasu přidávají ještě jeden gól! Patrik Koch nahodil kotouč od modré a ten v letu tečoval DÁVID BONDRA, jenž zamířil nechytatelně do protipohybu gólmana! Asistence: Patrik Koch a Ladislav Nagy.
     
    47:00
    Británie hraje v pěti!
    45:26 Slováci sedmou branku nepřidali.
     
    45:26
    Obrovská skrumáž před brankou Velké Británie! Ladislav Nagy dostal přihrávku před branku, ale svým pokusem neuspěl. Kotouč však zůstal ležet v brankovišti, tak se ho snažilo dorazit hned několik hráčů, jenže neúspěšně!
     
    45:00
    Vyloučení v týmu Velká Británie (Ben O'Connor – 2 min., podrážení).
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    37:30
    Slováci na druhé straně ve velmi zajímavé šanci! Tomáš Tatar dostal přihrávku do prostoru kruhu, jenže ranou z první minul!
    35:11 Matúš SUKEĽ - 1:6
     
    35:11
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci se prosazují i v početní nevýhodě, tedy i v poslední činnosti, která jim chyběla! Adam Liška vystřelil a Jackson Whistle vyrazil puk betonem přesně na hůl MATÚŠE SUKEĽA, jenž dorazil kotouč do prázdné branky! Asistence: Adam Liška a Patrik Koch.
     
    33:57
    Vyloučení v týmu Slovensko (Róbert Lantoši – 2 min., podrážení).
    29:09 Marián STUDENIČ - 1:5
     
    29:09
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Jackson Whistle na druhé straně zasahovat musel, ale úspěšný nebyl! Navíc není odehrána ani polovina hrací doby a máme zde bůra a celkem jsme viděli šest branek, parádní ofenzivní podívaná! MARIÁN STUDENÍČ si najel do útočného pásma a střelou na zadní tyč rozradostnil diváky v aréně. Asistence: Michal Krištof.
    24:33 Michal ČAJKOVSKÝ - 1:4
     
    24:33
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Jenže nyní je vše zapomenuto, jelikož Slováci střílí čtvrtou branku v dnešním utkání! MICHAL ČAJKOVSKÝ napřáhl na modré a jeho nabídka na teč skončila až v brance! Jackson Whistle si tuto střelu za rámeček nedá, vždyť letěla rychlostí 62 kilometrů za hodinu... Asistence: Richard Pánik.
     
    23:22
    Nebezpečné šance na straně Británie přibývají! Jonathan Phillips dostal křižnou přihrávku a pálil z první na zadní tyč. Denis Godla stihl zakročit svým betonem včas!
     
    20:06
    Tak to mohlo být hodně rychlé! Andrej Sekera poslal ukázkový pas na Libora Hudáčka, jenž díky tomu jel sám na branku. Zkoušel vymíchat gólmana a vystřelit, ale Jackson Whistle puk udržel!
     
    18:47
    Róbert Lantoši posunul puk na Marka Daňa, který chvilku váhal se střelou. Nakonec si najel do lepší pozice, ale trefil jen soupeře do nohy!
    17:44 Mike HAMMOND - 1:3
     
    17:44
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    A z toho navíc skóruje, takže střílí svou dnešní první branku! MIKE HAMMOND dostal přihrávku od Richardsona. Byl u tyčky, tak to zkusil zamést a trefil mezírku mezi betony Godly! Asistence: Mark Richardson.
     
    16:32
    Střídání v týmu Velká Británie: ze hřiště odchází Ben Bowns, přichází Jackson Whistle.
     
    15:07
    Martin Fehérváry zachytil nepřesnou přihrávku a vydal se vstříc gólmanovi. Nikdo ho nedokázal zastavit, tak vypálil na zadní tyč. Nakonec jen těsně minul branku!
     
    13:42
    Slováci hrají v plném počtu!
    12:52 Bowns si poradil se zakončením Bondry.
     
    12:52
    To už byla velká šance Slovenska v oslabení! Dávid Bondra jel sám na gólmana, kterého zkusil překonat střelou. Ben Bowns však kotouč vyrazil mimo tři tyče!
     
    11:42
    Vyloučení v týmu Slovensko (Erik Černák – 2 min., nedovolené bránění).
    09:02 Martin MARINČIN - 0:3
     
    09:02
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko využívá přesilovou hru a dnes to tady vypadá na těžký debakl pro Británii! posunul puk na MARTINA MARINČINA, jenž si trochu popojel a krásnou ranou trefil po ledě místečko u tyčky! Asistence: Michal Krištof a Ladislav Nagy.
     
    07:43
    Vyloučení v týmu Velká Británie (Colin Shields – 2 min., podrážení).
    04:55 Ani jedna šance Slovenska nakonec brankou neskončila.
     
    04:55
    A s Británií mohlo být ještě hůř! Nejdříve netrefil puk Dávid Buc, který by dával do prázdné brány. Následně navíc Tomáš Tatar jel sám na gólmana, když byl sražen. Rozhodčí ale nepískají, takže je to stále o dvě branky.
    02:25 Tomáš TATAR - 0:2
     
    02:25
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Reportér ani nestihl říct střelce gólu a Slovensko vede už o dvě branky! TOMÁŠ TATAR se dostal rychlou kličkou před gólmana, kterého nakonec dokázal překonat!
    02:04 Andrej SEKERA - 0:1
     
    02:04
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak to je rychlost, jelikož Slovensko se dostává po dvou minutách do vedení! ANDREJ SEKERA dostal přihrávku zpoza branky na modrou a měl dostatek času i prostoru. Proto si trochu povyjel a střelou zápěstím rozradostnil slovenské fanoušky! Asistence: Dávid Buc.
    01:02 Betteridge selhal v koncovce.
     
    01:02
    Oliver Betteridge v obrovské šanci! Spolu se spoluhráčem totiž vypíchl kotouč soupeři, a tak se Betteridge dostal do samostatného úniku. V rozhodující chvíli ani nevypálil, jelikož mu puk sjel z hole!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 18. Hammond (Richardson) – 3. Sekera (Buc), 3. Tatar, 10. Marinčin (Krištof, Nagy), 25. Čajkovský (Pánik), 30. Studenič (Krištof), 36. Sukeľ (Liška, Koch), 58. Bondra (Koch, Nagy)


    Velká Británie: Bowns (17. Whistle) – O'Connor, D. Phillips, Lee, Richardson (A), Ehrhardt, Mosey, Billingsley – Lake, Davies, Betteridge – Farmer, Hammond, Dowd (A) – Kirk, Perlini, Shields – Ferrara, Lachowicz, J. Phillips (C) – Lewis.
    Slovensko: Godla (Rybár) – Sekera (C), Černák, Marinčin, Čajkovský, Koch, Fehérváry – Tatar (A), L. Hudáček, Pánik – Nagy (A), Krištof, Studenič – Daňo, Sukeľ, Lantoši – Lunter, Buc, Liška – Bondra, Zigo.

    Rozhodčí: Brett Iverson (CAN), Stephen Reneau (USA) – Bill Hancock (USA), Miroslav Lhotský (USA)

    Diváci: 7440 (vyprodáno)
    bahis siteleri