Estonsko – Bělorusko 1:2 (kon.) | Kypr – Kazachstán 1:1 (kon.) | Německo – Nizozemsko 2:4 (kon.)
Slovensko – Chorvatsko 0:4 (kon.) | Wales – Ázerbájdžán 2:1 (kon.) | Rakousko – Lotyšsko 6:0 (kon.)
Slovinsko – Polsko 2:0 (kon.) | San Marino – Belgie 0:4 (kon.) | Skotsko – Rusko 1:2 (kon.)
konec
Rakousko
6:0 (2:0)
Lotyšsko
Pátek 06.09.2019, 20:45 • Red Bull Arena (Salzburg, Rakousko) • Kvalifikace ME • Skupina G
Předzápasové kurzy
    84. Michael GREGORITSCH - 6:0
     
    84
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Dle opakovaného záběru šestá branka neměla platit, ovšem v kvalifikaci se video nepoužívá! Na hranici vápna předvedl pěknou patičku Florian Grillitsch, po které zakončoval Marcel Sabitzer. Jeho pokus zamířil do tyče a zpátky do hry, a tak se k dorážce dostal MICHAEL GREGORITSCH, který se ale nacházel v ofsajdu.
    80. Konrad LAIMER - 5:0
     
    80
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Lotyšsko si z Rakouska odveze pět kousků a nutno říct, že zaslouženě! Na levé straně šestnáctky dostal hodně prostoru David Alaba, který odcentroval na zadní tyč. První soupeř míč neodhlavičkoval a druhý jej promáchl, a tak dárečku využil KONRAD LAIMER.
    76. Pāvels ŠTEINBORS - 4:0
     
    76
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Domácí mužstvo dává trochu kuriózní branku! Z pravé strany odcentroval Marcel Sabitzer, který našel Michaela Gregoritscha. ten zpracoval míč na Stefana Ilsankera, jenž zamířil do tyče. Ovšem balon se od brankové konstrukce odrazil do lýtka PAVELSE ŠTEINBORSE, od kterého zamířil za brankovou čáru.
    53. Marko ARNAUTOVIĆ - 3:0
     
    53
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Šestou branku v této kvalifikaci dává MARKO ARNAUTOVIĆ, jenž při pokutovém kopu udržel nervy na uzdě. Domácí útočník se nerozpakoval a poslal balon přesně pod břevno.
    13. Marcel SABITZER - 2:0
     
    13
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakouská reprezentace rychle odskakuje do dvoubrankového vedení! Z nějakých pětadvaceti metrů se do míče opřel MARCEL SABITZER, jehož pokus ve vzduchu trochu zaplaval a zamířil pod horní tyč. Pāvels Šteinbors se sice snažil zasáhnout, ale na balon nedosáhl.
    7. Marko ARNAUTOVIĆ - 1:0
     
    7
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Domácí mužstvo rychle plní roli favorita, jelikož se soupeř dopustil hrozné chyby při rozehrávce. Ledabyle si počínal Andrejs Ciganiks, který přihrál na hranici šestnáctky, kde byl pod tlakem Boriss Bogdaškins. Míče se poté zmocnil MARKO ARNAUTOVIĆ, který už měl snadnou úlohu, jelikož Pāvels Šteinbors se teprve vracel mezi tři tyče.

    Michal Luxa

    Branky: 7. Arnautović, 13. Sabitzer (Laimer), 53. Arnautović (pen.), 76. Šteinbors (vla.), 80. Laimer, 84. Gregoritsch (Sabitzer)

    Karty:   4. Pētersons (LAT), 52. Bogdaškins (LAT), 81. Rugins (LAT), 87. Savaļnieks (LAT)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 11:1. Střely mimo: 11:0. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 8:14.
    Rakousko: Stankovic – Lainer, Dragović (81. Grillitsch), Hinteregger, Ulmer – Baumgartlinger (C) (75. Ilsanker), Laimer – Lazaro (69. Gregoritsch), Sabitzer, Alaba – Arnautović.
    Náhradníci: Pervan, Lindner – Gregoritsch, Grillitsch, Ilsanker, Kainz, Lienhart, Onisiwo, S. Posch, Schaub, Hinterseer, Goiginger.

    Lotyšsko: Šteinbors – Maksimenko, Dubra (C), Černomordijs, Pētersons – Laizāns (81. Uldriķis), Ciganiks (66. Savaļnieks), Tobers (77. Rugins) – Bogdaškins, Gutkovskis, Kamešs.
    Náhradníci: Vaņins, Ozols – Jagodinskis, Ķigurs, Punculs, Rugins, Savaļnieks, Sorokins, Stuglis, Šabala, Uldriķis.

    Rozhodčí: Robert Hennessy – Dermot Broughton, Allen Lynch (všichni IRL)
    bahis siteleri