Toronto – Ottawa 1:3 (kon.) | Columbus – Buffalo 4:1 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 3:2 (po pr.)
Tampa – Carolina 0:3 (kon.) | Detroit – Chicago 5:3 (kon.) | Minnesota – Dallas 1:2 (po pr.)
Colorado – Vegas 0:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 1:4 (kon.) | Vancouver – Edmonton 4:2 (kon.)
San Jose – Anaheim 3:4 (kon.) | Los Angeles – Arizona 0:5 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
4:2 (1:0, 0:1, 3:1)
Edmonton Oilers
Středa 18.09.2019, 04:08 • Rogers Arena, Vancouver • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:19 Tanner PEARSON - 4:2
     
    59:19
    Vancouver právě vstřelil branku!
    TANNER PEARSON se dostal k puku, který MacEwen vypíchl ve středním pásmu útočícímu soupeři, a poslal ho přes dvě třetiny kluziště do prázdné branky. Bez asistence.
     
    58:35
    Starrett je znovu na střídačce!
     
    58:01
    Zatímco brankář Starrett vyrazil na střídačku, hostující Russell přepadl přes Demka, když se ho snažil objet skrz brankoviště. To vyhání Oilers do středního pásma a Starrett musí zpět do klece.
     
    57:29
    Tyčka pomohla Demkovi při zákroku. Od ramene se mu odrazil puk do horní tyče a pak zpět před něho, kde si ho už dokázal ukrýt pod lapačku.
    50:58 Brandon SUTTER - 3:2
     
    50:58
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Okamžitě po vhazování před Starrettem se dokázali domácí znovu prosadit a strhli vedení na svou stranu! Edlerovu střílenou přihrávku usměrnil za záda hostujícího brankáře BRANDON SUTTER, který stál na pravé straně brankoviště a protečoval rychle letící puk. Asistence: Alexander Edler, Tanner Pearson.
    49:39 Elias PETTERSSON - 2:2
     
    49:39
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A je zase srovnáno! Edmonton se z vedení neradoval moc dlouho, když se o vyrovnání postaral ELIAS PETTERSSON. Tomu se podařilo najet do levého kruhu a dorazit za záda Starretta vyraženou střelu Ferlanda. Asistence: Micheal Ferland, Nikolaj Goldobin.
     
    47:23
    Střela odkrytá branka zívala před Ryanem McLeodem, který šel do protipohybu Demkovi. Jenže bekhendové zakončení trefilo pouze tyč!
    43:57 Patrick RUSSELL - 1:2
     
    43:57
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Divoká pasáž končí využitým protiútokem Edmontonu! Jurčo získal kotouč ve vlastním pásmu a rozehrál rychlý kontr, při němž posunul puk Marodymu, který poté našel zpětnou přihrávkou v prostoru před kruhy PATRICKA RUSSELLA, jenž prostřelil brankáře Demka. Asistence: Cooper Marody, Tomáš Jurčo.
    36:19 Fantastický zákrok Starretta
     
    36:19
    Parádní kontr Vancouveru, který málem přinesl gól domácích! Pearson se dostal za obranu soupeře a zároveň dostal z levého křídla přihrávku. V souboji s brankáře Starrettem si si přehodil puk do bekhendu, ale zakončení mu hostující gólman chytil nataženou lapačkou!
    33:02 Tomáš JURČO - 1:1
     
    33:02
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté se dokázali prosadit a srovnávají na 1:1! Marody po přebruslení do útočného pásma nahazoval na branku z pravého křídla, ale trefil tyčku. Puk se ovšem odrazil přímo na hokejku TOMÁŠE JURČA, který ho doklepl za záda brankáře Demka. Asistence: Cooper Marody, Patrick Russell.
     
    31:38
    Velká šance Edmontonu! Přihrávka do protipohybu Demka však zaskočila nejen brankáře, ale i Goldobina, který nedokázal zpracovat, natož vystřelit.
     
    24:10
    A další šance Ferlanda! Tentokrát byl před brankovištěm v mezikruží, ale Starrett jeho zakončení vytěsnil na zadní mantinel. Tlak Canucks pokračoval, Petterson se dostal ke střele, ale ani ta se nedostala za záda Starretta.
     
    23:33
    Neúspěšný pokus o vyhození hostů přinesl obrovskou šanci Ferlandovi, který dostal od modré přihrávku do pravého kruhu, kde byl zcela sám. V souboji se Starrettem ovšem branku nedal.
     
    23:05
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Russell – 2 min., hákování).
    16:19 Brandon SUTTER - 1:0
     
    16:19
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BRANDON SUTTER si dokázal položit brankáře Starretta a po kličce do bekhendu ho přehodil zakončením k horní tyčce! Bez asistence.
     
    16:19
    Sutter vyrazil ze středního pásma do úniku, probil se až za obranu, ale byl faulován a bude to trestné střílení pro domácí!
     
    10:59
    Další střela Samorukova a kotouč byl protečován do tyče! Canucks poté vyhazují kotouč.
     
    09:34
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Myers – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    08:49
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Arseneau – 2 min., držení).
     
    05:31
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Hebig – 2 min., vysoká hůl).

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 17. Sutter (TS), 50. Pettersson (Ferland, Goldobin), 51. Sutter (Edler, Pearson), 60. Pearson – 34. Jurčo (Marody, Russell), 44. Russell (Marody, Jurčo)


    Vancouver Canucks: Demko (McIntyre)– Edler, Myers, Hughes, Biega, Sautner, Chatfield – Ferland, Pettersson, Boucher – Goldobin, Gaudette, Ferraro – Pearson, Sutter, MacEwen – Arseneau, Graovac, Virtanen.
    Edmonton Oilers: Starrett (Wells) – Nurse, Larsson, Manning, Bear, Samorukov, Bouchard – Granlund, Cave, Russell – Jurčo, Marody, Currie – Benson, McLeod, Hebig – Gambardella, Malone, Peluso.

    Rozhodčí: Morton, Nicholson – Murchison, Rody
    bahis siteleri