Přerov – Vsetín 4:2 (kon.) | PZ Kladno – Hvězda Praha 2:3 (1:2 po s.n.) | Č. Budějovice – Slavia 2:4 (kon.)
Vítkovice – Zlín 6:4 (kon.) | Sparta – Kladno 4:6 (kon.) | Třinec – Poruba 7:0 (kon.)
Jihlava – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Technika Brno 9:3 (kon.) | Kometa Brno – HK MD Šumperk 11:1 (kon.)
Olomouc – Havířov 1:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 6:4 (kon.) | Tábor – Mountfield HK 2:8 (kon.)
K. Vary – Plzeň 1:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 26.09.2019, 16:15 • Budvar aréna • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    59:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Českobudějovičtí to zkusili s odkrytými zády, ale bez úspěchu. Slavia zřejmě jen potvrzuje své vítězství. Z prostoru mezi kruhy neměl problém trefit branku JAKUB ŠTANCL. Asistence: Marek Slavíček, Jakub Hrdlička.
     
    57:12
    Jakub Štancl se prosmýskl skrze českobudějovickou obranu, položil si brankáře a zkoušel zacílit z bekhendu nad jeho lapačku. Slanina se ale natáhl a tento pokus parádně zneškodnil!
     
    55:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Ještě to bude drama! Je to jen o jednu branku! David Kašpar poslal přihrávku na FILIPA PETRÁSKA, a ten rozradostnil domácí příznivce! Asistence: David Kašpar.
     
    52:48
    Marcel Kříž ujel slávistické obraně do samostatného úniku! Zkoušel si kotouč přehodit na bekhendovou stranu hole a zní zakončit, ovšem Pittr se nenechal rozhodit a byl přesně tam, kde potřeboval, a předvedl důležitý zákrok!
     
    50:04
    Jakub Hrdlička je opět na modré čáře, na jeho přesilovkovém místě. Tentokrát odsud vyslal velmi razantní a nebezpečnou ránu. Slanina si proti ni trochu povyjel a stihl ji v cestě do brány zabránit svými betony.
     
    49:30
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Placek – 2 min., podrážení).
     
    46:11
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Petrásek – 2 min., podrážení).
     
    42:09
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Palát – 2 min., sekání).
     
    39:37
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    První velmi důležitá branka domácího týmu! Marcel Kříž dostal brankáře Pittra mimo postavení, načež poslal přihrávku na RICHARDA PITLA, který z první trefil do odkryté části klece naprosto přesně! Důležitá trefa pro Motor! Asistence: Marcel Kříž.
     
    33:37
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Slavíček – 2 min., podrážení).
     
    29:58
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Skoupý – 2 min., podrážení).
     
    28:11
    Střídání v týmu HC Motor České Budějovice: ze hřiště odchází Šebo, přichází Slanina.
     
    28:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hostující hráči se radují ze třetí branky! MATĚJ VYMĚTAL byl u pravé tyčky z brankářova pohledu velmi důrazný a dostrkal kotouč až za brankovou čáru. Připisuje si tak již druhou branku! Bez asistence.
     
    22:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Máme tu druhou branku, hosté mohou hrát s větším klidem, jdou do komfortnější vedení! ŠIMON SLAVÍČEK ujel do situace dva na jednoho, kotouč si vyměnil s Markem Vlasákem a následně zamířil přesně mezi betony domácího brankáře! Asistence: Marek Vlasák.
     
    11:30
    Teď už ale přišla nebezpečná situace! Tomáš Březina páliil z levého kruhu, načež Pittr nepředvedl úplně jistý zákrok. Po dorážce se tak natahoval ještě Kalčík, ani ten ale neuspěl. Napodruhé pak slávistický brankář už kotouč bezpečně přikryl pod rukavici.
     
    06:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Motor si vytvořil solidní pasáž, v níž měl dobré šance, paradoxně ale inkasuje! MATĚJ VYMĚTAL se trefil naprosto přesnou střelou do horních pater branky. Tento prostor trefil zhruba z mezikruží. Bez asistence.
     
    05:10
    Domácí útočníci se dostali do přečíslení dva na jednoho a byla z toho první výraznější šance utkání! Filip Petrásek si vyměnil kotouč s Davidem Kašparem, který měl zakončovat. Jeho pokus nakonec skončil jen na betonech Pittra, který je secvakl včas.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 40. Pitel (Kříž), 56. Petrásek (Kašpar) – 7. Vymětal, 23. Slavíček (Vlasák), 29. Vymětal, 60. Štancl (Slavíček, Hrdlička)


    HC Motor České Budějovice: Šebo (29. Slanina) – Fousek (A), Dohnal, Hail (A), Placek, Kumpfmüller, Dvořák – Kříž, Lukeš, Dub, Kašpar, Petrásek, Kantor, Březina, Pitel, Kalčík (C), Kundrát, Kudrnáč, Sochor
    HC Slavia Praha: Pittr (Náhončík) – Hrdlička, Stejskal, Svoboda, Weitz, Palát, Kluch (C) – Vlasák, Slavíček (A), Jokl, Brummel, Skoupý, Novák, Hofmann (A), Štancl, Vymětal

    Rozhodčí: Poskočil – Jindra, Zíka
    bahis siteleri