Litvínov – Liberec 4:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 4:3 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 0:3 (kon.)
Zlín – Kladno 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 4:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 3:1 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
4:3 (2:2, 2:0, 0:1)
Rytíři Kladno
Pátek 27.09.2019, 16:00turnaj O Pohár DHL • 7. kolo
Partner:
     
    43:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté dramatizují vývoj zápasu a snižují na nejtěsnější možný rozdíl ve skóre! MATYÁŠ RENDLA zakončoval po přihrávce od Funka z bezprostřední blízkosti a překonal přesouvajícího se Quappa. Asistence: Ladislav Funk a Tomáš Urban.
     
    37:49
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté nedokázali skórovat ve dvojnásobné početní převaze a přišel trest. O ten se postaral DANIEL PRONIN, který těžil z přihrávky od Cimmermana! Asistence: Sebastian Cimmerman a Oskar Maier.
     
    30:54
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Rakouský celek dnes dokáže z minima vytěžit maximum! Střelu Leonhardta ještě Novotný vyrazil betonem před sebe, ovšem k dorážce se dostal JAKUB BORZECKI, a ten se nemýlil! Asistence: Jeppe Müller a Daniel Schwaiger.
     
    15:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přestřelka pokračuje, hosté dotahují krok a začínáme od začátku! Brankář Quapp toho proti střele od modré čáry moc neviděl, za autora gólu je označen MARTIN BLÁHA. Asistence: Adam Zich a Matěj Zíka.
     
    13:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ticháček obelstil bránícího hráče, který šel na zem, vzápětí našel úplně volného FILIPA SACHRA, který skóroval do prázdné branky! Asistence: Jiří Ticháček a Filip Šimek.
     
    11:48
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Nepřehledná situace před hostující brankou. Novotný ležel na zemi, kotouč za jeho záda dostal z bezprostřední blízkosti OSKAR MAIER! Asistence: Jeppe Müller a Daniel Schwaiger.
     
    04:00
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Mezi kruhy zůstal úplně volný CHRISTIAN OBU, který střelou do horní části branky překonal Novotného a otevřel skóre dnešního zápasu! Asistence: Julian Lutz a Sebastian Cimmerman.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 4. Obu (Lutz, Cimmerman), 12. Maier (Müller, Schwaiger), 31. Borzecki (Müller, Schwaiger), 38. Pronin (Cimmerman, Maier) – 14. Sachr (Ticháček, Šimek), 16. Bláha (Zich, Zíka), 44. Rendla (Funk, Urban)


    EC Red Bull Salzburg: Quapp (Kolarz) – Obu, Schwaiger, Menner, Szuber, Reich, Hadamczik – Cimmerman, Hänelt, Eham, Lutz, Maier, Leonhardt, Hangelmüller, Borzecki, Pronin, Bjerrum, Müller
    Rytíři Kladno: Novotný (Burda) – Zich, Staněk, Šmatlák, Zíka, Funk, Ticháček, Volráb – Klíma, Šimek, Kraus, Hašek, Sachr, Filip, Sojka, Urban, Rendla, Ladman, Bláha

    Rozhodčí: Kainbergerová – Wimmler, Seewald

    Diváci: 20
    bahis siteleri