NY Rangers – Philadelphia 2:1 (1:0 po s.n.) | Detroit – St. Louis 4:1 (kon.) | Florida – Tampa 2:4 (kon.)
Winnipeg – Edmonton 3:5 (kon.) | Dallas – Minnesota 1:2 (kon.) | Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
San Jose – Calgary 4:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:4 (2:1, 0:2, 0:1)
Arizona Coyotes
Pátek 27.09.2019, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (06:46:44)
     
    Československá stopa v utkání:
    Do hry nezasáhl žádný český ani slovenský zástupce.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Barrett Hayton (ARI) 1+0
    2. Jacob Markström (VAN) 31 zák., 3 góly, 91,2%
    3. Jordan Oesterle (ARI) 0+1.
     
    Střely na branku: 19 – 35 (6:12, 5:11, 8:12).
     
    Je dobojováno! Kojoti dorazili do Britské Kolumbie s papírově slabší a méně zkušenou sestavou, která však předvedla proti Kosatkám vynikající výkon a zaslouženě si domů odváží vítězství 4:2. Úvod zápasu přitom lépe vyšel Vancouveru, který díky Ferlandovi od druhé minuty vedl. Na Pedersonův gól z oslabení pak odpověděl MacEwen, ale to už bylo z domácí strany vše. Klíčový obrat nastal ve 32. a 33. minutě, kdy se s nemalým přičiněním Markströma postupně prosadili Söderström a Hayton. Kosatky začaly kousat až v posledních sedmi minutách, nejnebezpečnější byly při hře bez gólmana, na kterou v samotném závěru ale doplatily gólem Sóderberga.
     
    Konec zápasu.
    59:45 Carl SÖDERBERG - 2:4
     
    59:45
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes už mohou slavit cenné vítězství! Hughesovu střelu zpoza levého kruhu zablokoval Fischer. Edler pak nezpracoval nepovedené vyhození Oesterleho a odražený kotouč se dostal ke CARLU SÖDERBERGOVI, jenž z vlastní poloviny trefil nikým nehlídanou branku Canucks. Bez asistence.
     
    59:30
    Od hokejky některého z hostujících hráčů se puk dorazil mezi diváky. Canucks využili přerušení k oddechovému času.
     
    59:06
    Jednoznačně nejlepší střídání Canucks, kteří už nějakou dobu hrají v šesti proti pěti. Po nepřesné střele Biegy však puk vycestoval ven z útočné třetiny.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:42
    Ještě jednou švédský supertalent Pettersson, který při střele z levého kruhu zřejmě trefil tyčku. Gólem neskončily ani dvě dělovky Hughese.
     
    58:19
    Ferland dlouhou přihrávkou založil nebezpečné přečíslení, které z druhé vlny zakončoval Pettersson, ovšem do cesty se mu postavil Fasching.
     
    57:59
    Fasching od červené čáry bekhendem nahodil směrem do brankoviště. Markström nepřerušoval hru a rychlou rozehrávkou rozjel brejk Kosatek.
     
    57:21
    Crouse přihrál jenom na rozhodčího. Volný puk však dojel Söderberg a Kojoti tak šetří vteřiny hodně daleko od své branky.
     
    56:52
    Gaudette dvakrát vyhrál buly, což vedlo k okamžitým střelám Leiva a Edlera. Gólman Arizony si s oběma pokusy ale hravě poradil.
     
    56:45
    Quinn Hughes zavezl puk do domácího útočného pásma. Po bekhendové střele Goldobina se přes Goligoského dostal k dorážce Ferland, jenže trefil pouze střed branky a výstroj Hilla.
     
    56:15
    Crouse si vybruslil před pravý kruh, jenže Pettersson jeho střelu zablokoval do ochranné sítě za Markstrómovým brankovištěm.
     
    55:45
    Biega bez cizího zavinění ztratil po odehrání puku stabilitu a nepříjemně vletěl do mantinelu u střídačky Vancouveru. Po chvíle se ale zvedl a snad bude moci pokračovat.
     
    55:25
    Velká šance Arizony! Garland vyjel z trestné lavice a zapojil se do brejku tří na jednoho. Markstróm jeho střelu z levého kruhu betonem vyrazil a pak lapačkou fantasticky ukradl gól dorážejícímu Schmaltzovi!
     
    55:17
    Hosté v plném počtu.
     
    54:59
    Ani přesilovka Canucks není žádná velká hitparáda, Faschingův forčeking drží puk hodně daleko od Hillovy klece.
     
    54:21
    Kombinace poblíž útočné modré čáry se Vancouveru trochu vymstila, kvůli signalizovanému ofsajdu hrají muži v bílém.
     
    53:59
    Hosté vyhodili a donutil Markströma k rychlé rozehrávce. Canucks se díky tomu rychle vrátili do útočného pásma.
     
    53:26
    Edlerovu prudkou střelu od modré tečoval Ferland. Hill si poradil a pak mu pomohli spoluhráči, kteří srazili další Edlerův projektil.
     
    53:17
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Conor Garland – 2 min., faul kolenem).
     
    52:46
    V posledních minutách je Vancouver přece jenom více na kotouči. Teď to každopádně neplatí, protože Gaudette protečoval prudké nahození k hráčům Arizony.
     
    51:59
    Josh Leivo posouval puk doleva právě na Petterssona, jehož střela zápěstím katapultovala hokejku Hilla, ale kotouč do sítě nedostala.
     
    51:18
    S přibývající nutnosti skórovat se ice-time švédského útočníka Petterssona rychle navyšuje. Canucks i po reklamní pauze nasadili všechny největší esa.
     
    50:59
    Svižná střela stojícího Petterssona postrádala potřebnou přesnost. Puk dokonce skončil v ochranné síti a hra musí být přerušena.
     
    50:07
    Třetí perioda se překlopila do své druhé poloviny. Canucks stále ztrácí jen jeden gól, ale zatím nemají z čeho pořádně vyrovnat. Za deset minut vyprodukovali jen dvě střely.
     
    49:04
    Oesterle přihrál Haytonovi na brusle. Pettersson se pak ve středním pásmu snažil nastartovat Ferlanda, ale jeden z hostů kotouč vystihl.
     
    48:36
    Fasching se prokličkoval do mezikruží, kde už to s fintami trochu přehnal a sám se zahnal do nepalebného úhlu. Rychlý brejk Kosatek zakončoval po nabídce Goldobina Quin Hughes, ale Hill byl na střelu z první připraven.
     
    48:07
    Oba týmy posílají na led čerstvé síly, a tak Ilja Ljubuškin v poklidu čeká za zády Adina Hilla.
     
    47:16
    MacEwen je dnes jedním z nejlepších hráčů Canucks. Teď se uvolnil k finální přihrávce z pravého křídla, ale u Hillova brankoviště znovu neměl žádného spoluhráče.
     
    46:36
    Jake Virtanen přenášel hru doleva, ale tam zrovna nebyl ani jeden hráč Vancouveru, který zrovna střídal.
     
    46:01
    Nikolaj Goldobin nenabral moc velkou rychlost, takže musel před blížícím se soupeřem rychle střílet příklepem. Branku Hilla však zleva netrefil.
     
    45:36
    Další útočnou vlnu Canucks zastavil pro změnu ofsajd.
     
    45:18
    Ferlandova zadovka na Leiva nevyšla. Vancouveru se směrem dopředu moc nedaří, na kontě má pouhopouhých dvanáct střel.
     
    44:57
    Oesterleho střela zpoza levého kruhu skončila na hrudi domácího gólmana. Arizona tak nevyužila ani pátou početní výhodu.
     
    44:52
    Domácí v plném počtu.
     
    44:25
    Beagle už měl situaci výhodnější, protože měl k dispozici Gaudettea. Akci se ale rozhodl sám zakončit a Adin Hill si připsal poměrně snadný zákrok.
     
    44:01
    Gaudette vyrazil v oslabení do útoku. Neměl ale žádnou podporu střídajících spoluhráčů a v rohu hřiště byl odzbrojen.
     
    43:26
    Oesterleho dělovku z bezprostřední blízkosti schytal Schaller. Tohle se bez pořádné modřiny asi neobejde...
     
    43:07
    Oesterle nabil na střelu Schmaltzovi, který střílel bez přípravy z levého kruhu. Sraženou střelu jeden z hostů dorážel a dost možná trefil tyč!
     
    42:52
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Jake Virtanen – 2 min., sekání).
     
    42:37
    Nakonec to byl právě Chaput, jehož střela byla sražená do ochranné sítě. Ještě předtím po centru zleva nezvládl koncovku dobře hlídaný Hinostroza.
     
    42:17
    Michael Chaput za brankou přenechal kotouč Nessovi, který také dvakrát nechává se založením útoku.
     
    41:28
    Domácí v plném počtu.
     
    41:24
    Něco zajímavého předvedl až Vinnie Hinostroza, který měl hezký průnik po levém křídle, jenže zblízka puk za Markströma neprocedil.
     
    40:52
    Stále se hostům nedaří usadit v útočném pásmu, což je trápí prakticky celou probíhající přípravu. O loňské základní části ani nemluvě.
     
    40:10
    Coyotes zahajují třetí část čtvrtou přesilovkou, která bude trvat ještě minutu a dvacet vteřin. Po ofsajdu se ale vhazuje jen mezi modrými čarami.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku po 2. třetině: 11 – 23 (6:12, 5:11).
     
    Také druhá třetina vyzněla až překvapivě jednoznačně pro Arizonu, která nemusela řešit snad ani jeden nebezpečný moment u branky Adina Hilla. Hrálo se zejména na druhé straně, kde Jacob Markström během půlminuty inkasoval góly na 2:2 a pak i na 2:3. První situace šla rozhodně na jeho vrub, když proti propagační střele krajana Söderströma nezavřel bližší tyč. V druhém případě mu puk smolně propadl mezi nohama po střele Haytona a teči spoluhráče Chatfielda.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:52
    Hayton v levém kruhu nezpracoval střílenou přihrávku Schmaltze, puk se od jeho nohy odrazil na zadní mantinel, kde ho vybojovali hráči v modrém.
     
    39:28
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Adam Gaudette – 2 min., sekání).
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:58
    Söderström elegantně projel do útočného pásma, kde shodil puk na Pedersona a ten švihem vystřelil někam na břicho švédského gólmana Vancouveru.
     
    38:21
    Alexander Edler se nehnul od Hinostrozy a jeho zakončení zablokoval až do ochranné sítě lemující útočné pásmo Kojotů.
     
    37:09
    Oesterle vystihl přihrávku na Petterssona a okamžitě zahájil protiútok tři na dva. Po přihrávce na levou stranu střílel Söderström, ale Markström po vyražení kotouče zastavil i dorážku Fischera.
     
    37:06
    Goldobin byl v levém kruhu zdvojený a puk v těžké situaci neudržel. Protiakce Coyotes pak netrvala dlouho, ale Canucks rozehráli jen na icing.
     
    36:25
    Markström byl víceméně trefen tečovaným nahozením Ljubuškina od modré čáry. Slibnou dorážku z pravého kruhu pak měl Hinostroza, ale rozměry branky mu nestačily.
     
    36:14
    Hinostroza se dostal do brejku dvou na jednoho. Přihrávku na Pedersona ale nepropasíroval, protože výborně zasáhl poslední bek Jalen Chatfield.
     
    35:35
    Zaplněné ochozy se baví i přesto, že výsledek nyní nehraje do karet domácího Vancouveru. Stadionem obíhá mexická vlna.
     
    35:19
    Leivo měl čas a prostor na střelu, kterou mu Hill pokazil zákrokem levým betonem. Coyotes se vysvobodili vyhozením na icing.
     
    34:31
    Nessova tečovaná střela z levého mantinelu proletěla kousek vedle vzdálenější tyče. Po ofsajdu Arizony následuje reklamní přestávka.
     
    34:05
    Adin Hill v posledních minutách nemá prakticky žádnou práci. Nyní k němu doklouzala nepřesná přihrávka, po které se rozhodl rozehrávat.
     
    33:24
    Kojoti jsou při chuti a vyráží na další lov. Hinostrozovu přihrávku do druhé vlny však sebral v ofenzivě nevýrazný Elias Pettersson.
     
    32:39
    Nedá se říct, že by vedení Arizony bylo nespravedlivé. Coyotes v současné chvíli vedou na střely 19:8, což je při pohledu na sestavy nemalé překvapení.
    32:05 Barrett HAYTON - 2:3
     
    32:05
    Arizona právě vstřelila branku!
    Druhý gól během necelé půlminuty zčistajasna otáčí skóre ve prospěch hostů z Glendale! BARRETT HAYTON přenesl těžiště hry doprava na Ljubuškina, který se mu rozhodl kotouč vrátit. Následovala rychlá střela z levého kruhu, kterou hokejkou lehce tečoval Chatfield a puk zaplul do miniaturní skulinky mezi nohama Jacoba Markströma. Asistence: Ilja Ljubuškin, Aaron Ness.
    31:41 Victor SÖDERSTRÖM - 2:2
     
    31:41
    Arizona právě vstřelila branku!
    Okleštěná sestava Coyotes podruhé srovnává s favoritem krok! Úplně čisté svědomí rozhodně nemá brankář Jacob Markstróm, který nezavřel levou tyč a pustil do sítě nenápadnou střelu z pravého mantinelu od VICTORA SÖDERSTRÖMA. Asistence: Lawson Crouse.
     
    31:28
    Canucks dobrou minutu operují v obranném pásmu. O žádný velký tlak se ale nejedná, probíhají hlavně souboje u hrazení.
     
    30:05
    Josh Leivo se po buly vyřítil na zadní mantinel, z něhož hledal před brankou Ferlanda, ale posila z Caroliny z bezprostřední blízkosti branku netrefila.
     
    29:44
    Chatfield schytal poměrně tvrdý hit na mantinelu, při kterém ztratil helmu. Podle nových pravidel by měl odjet na střídačku, což se tak úplně nestalo, ale sudí po neproměněné šanci Leiva stejně hru přerušili.
     
    29:11
    Domácí v plném počtu.
     
    29:04
    Jacob Markström si pokryl pravou tyč a vyrážečkou zneškodnil Garlandův pokus z levého křídla.
     
    28:40
    Canucks vyhodili puk přesně na Hilla, od kterého začíná další akce Arizony. Z její přesilovky zbývá poslední čtvrtina.
     
    28:20
    Goligoského projektil se mezi tři tyče nevešel a kotouč ke smůle Coyotes odletěl pryč z útočné třetiny.
     
    27:56
    Söderströmovu střelu jeden z domácích zablokoval. Zřejmě to byl Myers, který dnes už schytal jednu ránu.
     
    27:28
    Ani start třetí přesilovky Arizoně nevyšel, Tim Schaller po několika málo vteřinách vyhodil puk ven z obranného pásma.
     
    27:11
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Zack MacEwen – 2 min., držení).
     
    26:27
    Oesterle zakřižoval Schallera a nepustil ho k přihrávce na zadní mantinel. Coyotes se poměrně snadno ubránili a znovu se ženou do ofenzivy.
     
    25:39
    Nessovo nahození se od zadního mantinelu odrazilo přesně na rozjetého Buntinga, ovšem domácí gólman si se střelou z mezikruží poradil.
     
    24:53
    Domácí v plném počtu.
     
    24:28
    Další menší chybička hostů. Söderströmovi se zamotal puk mezi nohama a ve finále mu utekl do středního pásma.
     
    24:06
    Hayton přenášel hru do pravého kruhu. Schhmaltz přihrávku nezpracoval, načež se Garlandovi nepovedlo tečovat nahození od modré.
     
    23:32
    Opět prohrané buly ze strany Coyotes, kteří se kvůli tomu musí složitě prokousávat zpět před domácí brankoviště.
     
    23:16
    Tim Schaller protečoval puk na střídačku Arizony, která hned zkraje přišla o útočné pásmo.
     
    22:53
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Nikolaj Goldobin.
     
    22:05
    Hosté si vytvořili menší tlak, jenže Hinostroza ani Ljubuškin své střely mezi tyče nenasměrovali.
     
    21:51
    Hughesovu přihrávku Pettersson nezpracoval, což zavinilo postavení mimo hru. Hned poté se pískal pro změnu icing Kojotů.
     
    20:58
    Schmaltz to měl hodně složité v prostoru mezi kruhy. Canucks pádili ve čtyřech lidech do protiútoku, ale ten nezvládli nijak zakončit.
     
    20:20
    Hodně svižný úvod do druhé třetiny. Beagle se nadvakrát neprosadil a na druhé straně měl Markström práci proti střele Lawsona Crouse.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku po 1. třetině: 6 – 12.
     
    Je za námi první třetina, ve které Canucks skórovali hned z první střely na Hillovu branku. Po trefě Ferlanda mohli zvýšit v početní výhodě, ale místo toho přišla vyrovnávající trefa v oslabení od Pedersona. Domácí tým si každopádně vzal vedení zpět, po parádní akci Gaudette upravil stav na současných 2:1 Mac Ewen.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:36
    Nick Schmaltz vyhrál vhazování na Christiana Dvoraka, jehož střelu zablokoval Myers a způsobil si evidentně velmi bolestivé zranění.
     
    19:25
    Canucks se dostali do postavení mimo hru, což se o pár vteřin později zopakovalo i během přechodové fáze Arizony.
     
    19:00
    Poslední minuta první třetiny.
     
    18:27
    Guillaume Brisebois chyboval ve středním pásmu, kde pustil do úniku Buntinga, ale ten vypálil jen vedle pravé tyče Markströmovy branky.
     
    18:15
    Loui Eriksson trochu zadrbal přečíslení tři na dva, když prodlužoval přihrávku Chatfielda za paty Gaudettea.
     
    17:29
    Crouseho střelu se snažil na brankovišti dorážet Fischer. Úspěšný ale nebyl a domácí se vysvobodili Myersovým vyhozením.
     
    17:19
    Sražený kotouč se stal cenným suvenýrem jednoho z fanoušků, jenž pmohl velmi solidně zaplnit Rogers Arenu.
     
    17:05
    Graovac znovu číhal před brankou. Zack MacEwen se ale rozhodl z těžkého úhlu střílet a Hill si připsal poměrně snadný zákrok.
     
    16:53
    Zack MacEwen předvedl parádní stahovačku na levém křídle. Navázat na ni ale nedokázal, bekhendová přihrávka nenašla nikoho v modrém.
     
    16:10
    Hinostroza pod velkým tlakem vrátil puk na modrou čáru, podél které Capobianco přihrával Oesterlemu, ale jeho nahození daleko neprošlo.
     
    15:29
    Edlerovo svižné nahození bylo nepřesné. Puk si ale sebral Virtanen a prvně jmenovaný napodruhé donutil Hilla zasahovat.
     
    14:44
    Schmaltz zatím dělá domácí obraně nemalé starosti, teď se prokličkoval až před branku a tam jeho přihrávku musel vykopávat Markström.
    13:15 Zack MACEWEN - 2:1
     
    13:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí si berou zpět ztracený náskok! Gaudette dojel Bärtschim nahozený puk, na levé straně na sebe navázal hned dva hráče a skvostnou bekhendovou přihrávkou dostal do šance ZACKA MACEWENA, jenž pohotově zakončil mimo Hillův dosah. S autorem gólu se vůbec nestihl zachytit Pederson. Asistence: Adam Gaudette, Sven Bärtschi.
     
    12:17
    Jake Virtanen vystřelil přes Capobianca, jenže kotouč letěl hodně vedle levé tyče Adina Hilla.
     
    11:30
    Conor Garland aktivně napadal a trochu zkomplikoval rozehrávku Kosatek. Domácí nakonec kotouč ztratili.
     
    10:54
    Joakim Markström jenom vyrazil Ljubuškinovu střelu z pravého kruhu. Domácí měli štěstí, že rozhodčí trochu ukvapeně přerušili hru.
     
    10:09
    Hosté v plném počtu.
    09:57 Lane PEDERSON - 1:1
     
    09:57
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti ve vlastním oslabení vyrovnávají! Hudson Fasching se díky Oesterleho práci dostal do úniku. Markström první střelu vyrazil a betonem zlikvidoval i dorážku, nicméně k té došlo ještě jednou a LANE PEDERSON se proti ležícímu brankáři už nemýlil. Asistence: Hudson Fasching, Jordan Oesterle.
     
    09:28
    Gaudette nezpracoval přihrávku Petterssona do levého kruhu. Puk proletěl k mantinelu a hosté ho dokázali vyhodit.
     
    09:02
    Coyotes se nenechali zatlačit a po vyhození kotouče přes všechny čáry mají dostatek času na prostřídání.
     
    08:28
    Edler nabil Petterssonovi, který mohutně napřáhl z vrcholku pravého kruhu, jenže Oesterle srazil puk do ochranné sítě.
     
    08:09
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Michael Chaput – 2 min., vražení na hrazení).
     
    07:45
    Domácí v plném počtu.
     
    07:12
    Fischerova střela z pravého křídla za Markströma rovněž neprošla. O pár vteřin později se hosté provinili zakázaným uvolněním.
     
    06:39
    Schmaltz dal puk pod sebe na Oesterleho, jehož táhlá střela proletěla přes balík těl a zastavila se až o dobře postaveného gólmana.
     
    06:28
    Kosatkám se povedlo dvakrát vyhodit. Po nahození Garlanda byl u kotouče jako první Markström, který ho ale nedostal na žádného spoluhráče.
     
    05:49
    První zákrok pro domácího gólmana. Schmaltz vyhrál buly a umožnil střílet z levého kruhu Barrettu Haytonovi.
     
    05:45
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Jay Beagle – 2 min., hákování).
     
    05:15
    Edler měl hodně času před levým kruhem, odkud vyslal rychlou střelou tahem a jen o malý kousek netrefil prostor mezi tyčemi.
     
    04:50
    Nikolaj Goldobin se jednou rukou natáhl po volnému puku, ale z levého kruhu jej poslal za vzdálenější tyč Hillovy branky.
     
    04:06
    Gaudette trefil jen první překážku, kterou byl urostlý ruský obránce Ilja Ljubuškin.
     
    03:38
    Coyotes se zatím nemohou dostat do útoku. Po další rychlé ztrátě puku následoval ofsajd Vancouveru.
     
    03:29
    Elias Pettersson nedosáhl na dlouhý pas Hughese, ze kterého se stal zbytečný icing.
     
    02:36
    Virtanenova střela z delší vzdálenosti byla tečovaná Beaglem, ale ve finále skončila za Hillovou brankou.
     
    02:32
    Virtanenova střela z delší vzdálenosti byla tečovaná, ale ve finále skončila za Hillovou brankou.
     
    01:58
    Třikrát za sebou se hra přerušila, puk dvakrát vyletěl na střídačky a jednou šlo o ofsajd Canucks.
    01:20 Micheal FERLAND - 1:0
     
    01:20
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vynikající úvod pro Kosatky, které se hned z první střely dostávají do vedení! Pettersson předal kotouč Leivovi, který ho ze zadního mantinelu s trochou štěstí dostal na MICHEALA FERLANDA a ten ho nadvakrát dorazil z bezprostřední blízkosti za Hilla. Asistence: Josh Leivo, Elias Pettersson.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – Edler (A), Q. Hughes, Biega, Myers (A), Brisebois, Chatfield – Leivo, Virtanen, L. Eriksson, Pettersson, Graovac, Bärtschi, Schaller, MacEwen, Goldobin, Ferland, BEagle (A), Gaudette.

    Arizona Coyotes: Hill (Prosvetov) – Goligoski (A), Ness, Ljubuškin, Capobianco, Söderström, Oesterle – N. Schmaltz, Hinostroza (A), Dvorak, Fasching, Chaput, Söderberg (A), Hayton, Fischer, Bunting, Crouse, Garland, Pederson.

    Rozhodčí: Anderson, Meier – T. Gawryletz, Knorr..
     
    Vancouver Canucks

    Domácí tým přes léto podepsal několik zajímavých posil, a tak se s ním v nové sezóně rozhodně musí počítat v boji o play-off. Přípravné zápasy Kosatek nezaujaté fanoušky musí bavit, po sedmi zápasech mají divoké skóre 29:26, které způsobily například výhry 6:1 nad Edmontonem a 6:4 nad Ottawou. O poznání hůře pro Vancouver dopadly zápas na ledě Los Angeles, kde prohrál 5:7. Naposledy doma nestačil 2:6 na Ottawu.
     
    Arizona Coyotes

    Kojoti v pěti přípravných zápasech posbírali tři výhry a dvě porážky. Před dvěma dny se představili na ledě Edmontonu, kde zaznamenali cenné vítězství 4:2. Do utkání na ledě dalšího kanadského klubu jistojistě nezasáhne brankář Raanta, který je po dlouhodobém zranění opět mimo hru.
     
    Všem hokejovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu z přípravného zápasu před začátkem nové sezóny National Hockey League. Od čtyř hodin se můžeme těšit na utkání mezi Vancouverem Canucks a Arizonou Coyotes!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 2. Ferland (Leivo, Pettersson), 14. MacEwen (Gaudette, Bärtschi) – 10. Pederson (Fasching, Oesterle), 32. Söderström (Crouse), 33. Hayton (Ljubuškin, Ness), 60. Söderberg


    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – T. Myers (A), Edler (A), Biega, Q. Hughes, Chatfield, Brisebois – Leivo, Pettersson, Ferland – Eriksson, Gaudette, Bärtschi – MacEwen, Graovac, Goldobin – Virtanen, Beagle (A), Schaller.
    Arizona Coyotes: Hill (Prosvetov) – Goligoski (A), Söderström, Capobianco, Oesterle, Ness, Ljubuškin – Garland, N. Schmaltz, Dvorak – Fischer, Söderberg (A), Crouse – Hinostroza (A), Pederson, Hayton – Fasching, Chaput, Bunting.

    Rozhodčí: Anderson, Meier – T. Gawryletz, Knorr.

    Diváci: 18 528
    bahis siteleri