Slavia – Poruba 2011 6:2 (kon.) | Ústí n/L – Frýdek-M. 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Vsetín 2:3 (kon.)
Motor ČB – Přerov 3:2 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 6:1 (kon.) | Kadaň – Havířov 1:4 (kon.)
Jihlava – Chomutov 4:0 (kon.) | Třebíč – Sokolov 4:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
6:2 (1:0, 4:1, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 28.09.2019, 15:30Chance liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:16 Jan KÁŇA - 6:2
     
    57:16
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ve třech se Porubě daří snížit náskok soupeř, na vítězi zápasu to už ale nic nezmění! Špatnou kombinaci sešívaných vystihl JAN KÁŇA, který v úniku mířil tvrdou ranou přesně pod horní tyčku! Asistence: Petr Kanko.
     
    55:56
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Patrik Urbanec – 2 min., podrážení).
     
    54:33
    Filip Kuťák (SLA) je potrestán za podrážení, hrát se tak bude ve čtyřech.
     
    53:20
    Dominik Rudl (POR) trefil Vrdlovce do obličeje a vzhledem ke krvavému zranění si na trestné lavici posedí čtyři minuty. Poslední zbytky naděje pro hosty jsou definitivně pryč.
     
    52:50
    Práci měl i Málek, který v těžké pozici dokázal nechat na ledě svůj levý beton, díky čemuž zastavil kotouč mířící do branky! Následně si poradil i se dvěma povedenými střelami od modré čáry!
    48:56 Aleš FURCH - 6:1
     
    48:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia nechce nechat nic náhodě a za vítězstvím si jde na sto procent! Martínek zpoza branky nahrál Kohútovi, který už mohl zakončovat sám, místo toho ale přiťukl puk ALEŠI FURCHOVI, a ten měl už jednoduchou úlohu! Asistence: Dávid Kohút a Viktor Martínek.
     
    47:12
    V obrovské šanci byl Doležal, který nikým nehlídaný trefil jen povyjetého Kůdelu! V následné dorážce nebyl úspěšný Kubík.
     
    45:38
    Daniel Vrdlovec (SLA) podrazil Obdržálka v šanci, a tak musí na trestnou lavici.
     
    43:18
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Jan Káňa – 2 min., sekání).
     
    41:57
    Tečovaná rána od modré čáry prošla Málkovi mezi betony, kotouč ale následně zamířil jen do pravé tyčky a zpátky do hřiště!
    39:04 Patrik HUSÁK - 5:1
     
    39:04
    Poruba právě vstřelila branku!
    Slavii se nepodařilo vyhodit, čehož využil Sikora! Ten nahrál na modrou čáru PATRIKU HUSÁKOVI, jehož povedená rána prolétla kolem clonících hráčů až do sítě! Málek měl zakrytý výhled, a tak na střelu vůbec neviděl! Poruba tak dává v závěru druhé části důležitý gól, v poslední dvacetiminutovce má ale před sebou ještě hodně složitý úkol! Asistence: Marek Sikora a Vladimír Svačina.
     
    37:30
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Petr Vampola – 2 min., hákování).
     
    36:13
    Všetečka v rychlém protiútoku nahrál Brožovi, ten si puk navedl do ideální střelecké pozice, ze které orazítkoval levou tyčku!
     
    33:58
    Gřeš se dostal v oslabení ke střele, puk se ale od horní tyčku odrazil zpět do hřiště!
     
    32:28
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Tomáš Jáchym – 2 min., podrážení).
    29:38 Jiří DOLEŽAL - 5:0
     
    29:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté vystřídali brankáře, jenže ani Kůdela řádění slávistů nezastavil! Šmerha přesnou přihrávkou vyslal do obrovské příležitosti JIŘÍHO DOLEŽALA, který si puk hodil do bekhendu a mezi betony brankáře navýšil vedení sešívaných už na pět branek! Asistence: Tomáš Šmerha a Tomáš Duda.
     
    29:06
    Střídání v týmu HC RT TORAX Poruba 2011: ze hřiště odchází Frederik Foltán, přichází Hynek Kůdela.
    29:06 Robin VŠETEČKA - 4:0
     
    29:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté potvrzují skvělý výkon a přidávají čtvrtou trefu! V rychlé akci předal ROBIN VŠETEČKA puk Brožovi, který mu ho pak vrátil a nikým nehlídaný Všetečka následně přesnou ranou z mezikruží přidal svoji druhou trefu v zápase! Asistence: Jaroslav Brož.
     
    27:57
    Kuťák jel sám na Foltána, kterému udělal podobně jako Všetečka kličku do bekhendu, jenže tentokrát si porubský brankář i s trochou štěstí poradil!
    25:02 Robin VŠETEČKA - 3:0
     
    25:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    V Edenu je zase o trochu veseleji! ROBIN VŠETEČKA přetlačil v souboji na útočné modré čáře protihráče, díky čemuž se řítil na Foltána zcela sám! Slávistický junior to udělal parádně, když si porubského brankáře položil a s ledovým klidem poslal kotouč bekhendem do odkryté klece! Asistence: Jaroslav Brož a Tomáš Duda.
    20:36 Jiří DOLEŽAL - 2:0
     
    20:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po nepřesné kombinaci hostů se slávisté dostali do rychlého protiútoku, ze kterého navyšují své vedení! Šmerha od pravého mantinelu nahrál Vrdlovcovi, který sice mohl už střílet, hledal ale ještě lépe postaveného spoluhráče! Přestože kotouč neprošel, odražený puk si najel z druhé vlny najetý JIŘÍ DOLEŽAL a rychle ho poslal za záda bezmocného Foltána! Asistence: Daniel Vrdlovec a Tomáš Šmerha.
    12:23 Tomáš ŠMERHA - 1:0
     
    12:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po faulu Poruby u branky Málka dostali slávisté výhodu, kterou dokázali využít a vedou tak nad lídrem tabulky! Hořava poslal parádní přihrávku na útočnou modrou čáru na TOMÁŠE ŠMERHU, který se skvělým způsobem natlačil před obránce a prakticky v pádu dokázal prostřelit Foltána! Asistence: Petr Hořava a Marek Ryzák.
     
    11:41
    Velkou příležitost měl na druhé straně i Gřeš, který se nikým nehlídaný dostal až před Málka, kterého ale kličkou do forhendu nepřekonal!
     
    10:25
    Prakticky z trestné lavice se dostal Šmerha do šance, při které nahrál dobruslujícímu Kuťákovi, kterého v jasné příležitosti vychytal skvělý Foltán!
     
    08:06
    Tomáš Šmerha (SLA) se na trestnou lavici velmi rychle vrátí, potrestán je za nedovolené bránění.
     
    05:59
    Dávid Kohút (SLA) poslal na mantinel Husáka, za což dostal trest na dvě minuty a osobní desetiminutový trest.
     
    02:14
    Všetečkova povedená rána, která byla ještě lehce tečovaná, skončila na břevně za překvapeným Foltánem!
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 13. Šmerha (P. Hořava, Ryzák), 21. J. Doležal (Vrdlovec, Šmerha), 26. Všetečka (Jar. Brož, T. Duda), 30. Všetečka (Jar. Brož), 30. J. Doležal (Šmerha, T. Duda), 49. Furch (Kohút, Martínek) – 40. Husák (Sikora, Svačina), 58. J. Káňa (Kanko)


    HC Slavia Praha: Málek (Michajlov) – T. Duda, J. Novák (C), P. Hořava, Ryzák, Barák, Hejda, Antoš – J. Doležal (A), Vampola (A), Šmerha – Kuťák, Vrdlovec, Šteiner – Jar. Brož, Kubík, Všetečka – Furch, Kohút, Martínek.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (30. Kůdela) – Slavík, Husák, Urbanec (A), Dluhoš, Dundáček, Pastor, Rudl – Sikora (C), M. Hlinka, Svačina – Kanko, T. Jáchym, Obdržálek – Gřeš, Hudeček, Toman – Ďurač, J. Káňa (A), Špaček.

    Rozhodčí: Petružálek, Jechoutek – Belko, Doležal

    Diváci: 1612
    bahis siteleri