Petržalka – L. Mikuláš 4:3 (kon.) | Žilina B – Podbrezová 4:1 (kon.) | Šamorín – Slovan Bratislava U21 3:0 (kon.)
Ružomberok B – Púchov 2:0 (kon.) | Trebišov – Skalica 1:4 (kon.)
konec
FC Petržalka
4:3 (3:2)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
sk Neděle 29.09.2019, 10:30 • Štadión FC Petržalka • MONACObet liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:30.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC Petržalka a MFK Tatran Liptovský Mikuláš. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 10:30.

    Slovenská 2. liga pokračuje cez víkend 11. kolom a v ňom Petržalka na svojom štadióne privíta Liptovský Mikuláš. Pôjde o súboj tabuľkových susedov, takže sa očakáva veľmi zaujímavé stretnutie.

    FC Petržalka:
    Domáci futbalisti majú momentálne na svojom konte 13 bodov a nachádzajú sa v tabuľke na 9. mieste. Petržalku však v posledných zápasoch zdobí veľmi zlá forma, keďže tento tím ťahá šnúru troch prehier v rade. Naposledy domáci prehrali v Skalici 2:0.

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš:
    Hosťujúci celok doposiaľ nazbieral takisto 13 bodov, ale keďže má horšie skóre tak sa nachádza o jedno miesto v tabuľke nižšie. Liptákom sa takisto v posledných zápasoch nedarí, dve stretnutia v rade prehrali, naposledy to bola doma s Dubnicou 1:3.

    Ako dopadne súboj tabuľkových susedov a momentálne aj trápiacich sa celkov? Sledujte náš online prenos!
     
    Úvodné zostavy:

    FC Petržalka: Valach – Horník, Ondruš, Szöcs, Nemec, Kolčák, Christina, Turčák, Čerňanský, Piroska (C), Almási

    Náhradníci: Kamenár – Kupec, Oravec, Nagy, Pochylý, Kosorin

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Gábriš – A. Krčík, Gerát, Bartoš, Nemergut, Staš, Lišivka, Kotora, Čery, Kucharčík (C), D. Krčík

    Náhradníci: Slaniniak – Janec, Lukáč, Václavik, Porubän, Kačerík, Laura

    Rozhodca: Patrik Papuča – Michal Sluk, Jakub Košecký – Ladislav Prešinský
     
    Prajem príjemné športové dopoludnie všetkým fanúšikom futbalu! Slovenská 2. liga má cez víkend na programe 11. kolo a v nedeľu sa už tradične od 10.30 predstavujú doma rezervné tímy fortunaligistov a o tomto čase hrá svoje domáce zápasy aj Petržalka. Práve na Štadióne FC Petržalka sa dnes odohrá stretnutie tabuľkových susedov, keďže domácemu celku patrí v tabuľke 9. miesto a hosťujúcemu Liptovskému Mikuláši 10. miesto. Obom celkom sa v posledných zápasoch nedarí a tak to budú chcieť dnes určite zmeniť. My teda dúfajme, že uvidíme atraktívne stretnutie. Do jeho úvodného výkopu už veľa času neostáva, zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, o malú chvíľu sa znova prihlásime.
     
    Hlavný rozhodca tohto stretnutia Patrik Papuča spoločne so svojimi asistentmi Michalom Slukom a Jakubom Košeckým privádza oba celky na hraciu plochu, štvrtým náhradným rozhodcom je Ladislav Prešinský. Prvý polčas sa teda čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas stretnutia v Petržalke sa už rozbehol, výkop patril domácim futbalistom, ktorí nastupujú vo svojej typickej čierno-bielej kombinácii dresov, hostia vo svojej vonkajšej červenej sade.
     
    2
    Pokus o rýchly prechod na útočnú polovicu domácim nevyšiel, nepresná prihrávka sa stala ľahkou korisťou pre hosťujúci celok. Sledujeme tak už kombináciu Liptovského Mikuláša.
     
    3
    Nepríjemnosť pred bránou hostí! Turčák vyslal skvelý center pred Gábrišovu bránu, do zakončenia sa chcel v dobrej pozícii dostať Čerňanský, ale chýbal mu azda jeden krok!
     
    4
    Na druhej strane sme mohli sledovať spoluprácu Krčíkovcov. Adam našiel na hranici pokutového územia Dávida, ale jeho veľmi nepresná strela letela vysoko nad bránu domácich.
     
    5
    Z oboch strán môžme sledovať vysoké napádanie po strate lopty. Oba celky vstúpili veľmi aktívne do tohto stretnutia a snažia sa nám ponúknuť ďalšiu zaujímavú situáciu či už na jednej alebo druhej strane.
     
    6
    Rýchly prechod domácich do útoku nebol úspešný, pri lopte sú tak už hostia a to kombinácie Tatrana sa zapája aj brankár Gábirš. Petržalka na nič nečaká a okamžite napáda súperovu rozohrávku.
     
    7
    Hra je v tejto chvíli prerušená, na ihrisku ostáva ležať Horník a nevyzerá to s ním dobre. Okamžite sú pri ňom lekári a ochádza za postranú čiaru, zrejme tak bude v tomto stretnutí pokračovať.
     
    8
    Je tomu naozaj tak, Horník je späť na hracej ploche a dianie v Petržalke tak pokračuje ďalej. Pri lopte je domáci celok, ktorý sa chce čo najrýchlejšie presadiť na útočnej polovici.
     
    9
    Petržalka presunula svoju kombináciu na vlastnú polovicu ihriska. Hostia sa znova púšťajú do vysokého napádanie a chcú tak súperovi celú rozohrávku znepríjemniť.
     
    10
    Piroska výbornou prihrávkou vysunul do šance Turčáka, ktorý potom prenikol do pokutového územia, ale z uhla nedokázal presne zakončiť! Je to však výstraha pre defenzívu Liptovského Mikuláša.
     
    11
    V akcii bol opäť Turčák, jeho prízemná prihrávka pred bránku súpera je len ľahkou korisťou pre brankara Gáboriša. Došlo ešte k menšiemu kontaktu hosťujúceho brankára s Piroskom, ale obaja sú v poriadku.
     
    12
    Domáci Turčák pokračuje vo svojej aktivite a opäť sme z jeho strany sledovali zaujímavý strelecký pokus. Loptu su potiahol na hranicu pokutového územia, pekne sa zbavil obrancu, ale jeho zakončenie smeruje veďla troch žrdí.
     
    13
    V týchto chvíľach je jednoznačne aktívnejšia Petržalka, ktoré neustále operuje aj s loptou na útočnej polovici. Tatran je teda pod tlakom, ale zatiaľ všetko úspešne zvláda.
     
    14
    Petržalka takisto zvládla aj svoje povinnosti v defenzíve, úspešne ubránila útok súpera a ihneď sa už vracia späť na útočnú polovicu.
     
    15
    Štvrťhodina zo stretnutia v Petržalke už uplynula, zatiaľ sa hrá bez gólov. Väčšia aktivita je na strane domácich, ale svoje šance zatiaľ Petržalka na úvodný presný zásah nepremenila.
     
    16
    Hosťom prechod na útočnú polovicu nevyšiel, domáci získavajú autové vhadzovanie na svojej polovici ihriska. Zrejme môžme potom znova očakávať rýchly prechod na polovicu súpera.
     
    17
    Ale na pozore sa musel mať brankár domácich Valach. Musel zasahovať pri ostrom zakončení z uhla, s čím si však úspešne poradil. V pokutovom území sa potom k odrazenej lopte dostal ešte Gerát, ale jeho strelecký pokus už bol nepresný.
     
    18
    Opäť sledujeme kombináciu domáceho celku, ktorý sa však ťažko presadzuje cez prepracovanú defenzívu súpera. Najavo o sebe začínajú dávať aj domáci fanúšikovia.
     
    19
    Dlhšiu dobu teraz loptu na svojich kopačkách drží hosťujúci celok, ktorý kombinuje na útočnej polovici. Tatran zatiaľ čaká na svoju prvú zaujímavejšiu situáciu v tomto zápase.
     
    20
    Hostia mohli ísť do vedenia! Quintón zaváhal v defenzíve a pripravil tak pre súpera veľkú šancu na skórovanie, Kotora však v stopercentnej šanci nedokázal Valacha prekonať! Domáci brankár tak výrazným spôsobom podržal svoj celok.
     
    21
    Nasledoval ešte rohový kop hosťujúceho celku, ale píska sa útočný faul a tak si Petržalka môže vydýchnuť. Kotora bol teda zatiaľ v najväčšej šanci tohto stretnutia.
     
    22
    Petržalka dala gól!

    Nedáš – dostaneš! Toto staré otrepané pravidlo sa teraz do bodky naplnilo, keď domáci založili rýchly útok a v pokutovom území hostí vznikol veľký závar, v ktorom sa najlepšie zorientoval DENIS HORNÍK a presnou strelou prekonáva Gábriša – 1:0!
     
    23
    Dostávame sa za polovicu úvodného dejstva, domáci sú tak v tesnom vedení. Ako nám však ukazuje dianie na hracej ploche, ešte stále je to všetko otvorené na oboch stranách.
     
    24
    Petržalka dala gól!

    Zakrátko sa štadión v Petržalke opäť raduje! Domáci založili ukážkový protiútok, Piroška vysunul do pokutového územia Turčáka, ktorý sa neulakomil na strelu, presnou prihrávkou na druhej strane našiel LADISLAVA ALMÁSIHO, ktorý sa vo veľkej šanci nemýlil – 2:0!
     
    25
    Žltú kartu dostáva Nemec (FC Petržalka).
     
    26
    Domáci futbalisti teraz dominujú na ihrisku a to vedenia o dva góly teda určite nie je žiadna náhoda. Hostia budú musieť pridať, ak ešte pomýšľajú na body z tohto stretnutia.
     
    27
    Dianie na hracej ploche sa teraz troška upokojilo, Petržalka sa snaží držať loptu čo najdlhšie na svojich kopačkách a hostí tak do žiadnej šance nepustiť. Na strane Tatrana sa chystá prvé striedanie.
     
    28
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza D. Krčík, prichádza Laura.
     
    29
    Na ihrisko sa dostáva najlepší strelec hostí v prebiehajúcej sezóny Ľuboslav Laura. Bolo určite prekvapením, že nehral od začiatku, Štefan Zaťko takýmto spôsobom reaguje na ten dosť nepriaznivý stav.
     
    30
    Polhodina zo stretnutia v Petržalke je už minulosťou, domáci celok aj nadalej vyhráva po góloch Horníka a Almásiho 2:0. Najväčšiu šancu hostí mal ešte za stavu 0:0 Kotora, ale využiť ju nedokázal.
     
    31
    Hostia sa už snažia postupune presadzovať znova aj v útoku, keďže po tých dvoch rýchlych góloch boli dosť otrasení. Uvidíme, čo nám ponúkne zvyšok prvého polčasu.
     
    32
    Pri lopte je však už teraz Petržalka, ktorá sa naopak nemusí nikam ponáhľať, momentálne má dostatočne nahraté a všetko ide podľa plánu domácich.
     
    33
    Domáci teraz kombinujú len na svojej polovici ihriska, pohodlne zvládajú aj vysoké napádanie zo strany svojho dnešného súpera.
     
    34
    Bol tu však rýchly útok zo strany Petržalky, jej kapitán Piroska potiahol loptu až do pokutového územia, ale tam už nedokázal loptu poslať až na Turčáka, výborne zasiahla obrana Tatrana.
     
    35
    Na druhej strane potom museli v defenzíve zasahovať Horník a Szöcs, je tu rohový kop pre Liptovský Mikuláš. Petržalka sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    36
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Je znížené! Napokon sme sledovali až dva rohové kopy Liptovského Mikuláša, po tom druhom vznikol pred bránou domácich veľký závar, lopta sa dostala až ku kapitánoví hostí DUŠANOVI KUCHARČÍKOVI a ten ju bezpečne dopravil do siete – 2:1!
     
    37
    Nestraného diváka tak tento fakt určite teší, hostia znižujú na rozdiel jedného gólu a ešte tak bude o drámu postarané aj po ten zvyšný čas, ktorý ostáva do konca prvého polčasu.
     
    39
    Petržalka dala gól!

    V Petržalke sa nám dnes s gólmi roztrhlo vrece! Toto bola krásna útočná akcia zo strany domácich, Turčák potiahol loptu pred pokutové územie a z pravej strany vyslal vydarený center pred bránu hostí, takýmto spôsobom našiel JURAJA PIROSKU a ten parádnym zakončením upravuje na 3:1!
     
    40
    Na druhej strane tu mohla byť rýchly odpoveď hostí! Do šance sa dostával za hostí opäť Kotora, ale Valach mu výborne zmenšil strelecký uhol a tak si brankár domácich pripisuje druhý výborný zákrok v tomto zápase!
     
    41
    Petržalka je tak znova vo vedení o dva góly a to sa ešte prvý polčas nekončí. Dnes to teda vyzerá na zaujímave futbalové dopoludnie v Petržalke.
     
    42
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    No a moje slová sa teraz len potvrdili! Liptovský Mikuláš znova znižuje na rozdiel jedného gólu, keď domáca obrana zaspala pri tomto centri pred Valachovu bránu, nechala svojho brankára samého a toho dokázal presnou hlavičkou prekonať TOMÁŠ GERÁT – 3:2!
     
    43
    Rýchla akcia domácich na druhej strane, v pokutovom území súpera padá na zem Nemec, ale penalta sa nepíska. Je to len odkop od Gábrišovej brány, domáci Nemec už jednu žltú kartu má a tak radšej ani neprotestuje.
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa už čoskoro naplní, ale zrejme môžme očakávať prípadný nadstavený čas.
     
    45
    Napokon sa nadstavuje 1 minúta!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Úvodné dejstvo v prvom polčase bolo bohaté na góly, videli sme ich až päť! Oba tímy vstúpili do zápasu aktívne a prvá veľká šanca patrila hosťujúcemu Kotorovi, ktorý však Valacha prekonať nedokáza. Potom však udreli rýchlo domáci a po góloch Horníka a Almásiho vyhrávali 2:0. Gólové predstavenie potom pokračovalo aj v záverečnej časti prvého polčasu, keď za hostí znižoval Kucharčík, ale Piroska rýchlo vrátil domácich do vedenia o dva góly. Ale ani to opäť domácim nevydržalo, Gerát krátko pred prestávkou znova znížil na rozdiel jedného gólu a tak to v Petržalke bude zrejme ešte zaujímavý druhý polčas, ktorý sa začne približne o 11:31.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami stretnutia späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril hosťujúcemu celku, ktorý musí doťahovať náskok súpera. Ani jeden z trénerov pred druhým dejstvom nestriedal.
     
    47
    Čerňanský sa snažil rozvinúť útočnú akciu domácich, ale lopta končí len za čiarou a bude to odkop od hosťujúcej brány.
     
    48
    Toto bola byť veľká nepríjemnosť pre Liptákov. Obrana hostí nechala prepadnúť center až do pokutového územia a tam sa lopty chopil Turčák, ktorý však preváhal dobrú príležitosť na strelu a tak len prihral na Pirosku. Po jeho centri sa píska útočný faul Petržalky.
     
    49
    Domáci fanúšikovia povzbudzujú svoj celok, s výsledkom sú určite zatiaľ spokojní. Stále však do konca stretnutia ostáva dostatok času, je to ešte otvorené na oboch stranách.
     
    50
    Úvodných päť minút druhého dejstva prinieslo väčšiu aktivitu na strane domácich, ale vyloženú šancu Petržalka nemala. Uvidíme, čo teraz vymyslia hostia.
     
    51
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Je vyrovnané! Liptovský Mikuláš založil rýchly protiútok a ten hostia dotiahli do zdárneho konca, keď si TOMÁŠ STAŠ úspešne nabehol do pokutového územia a prízemnú prihrávku usmernil do domácej siete – 3:3!
     
    52
    Toto presne Tatran potreboval, čo najrýchlejšie v druhom polčase vyrovnať a začína sa tak v Petržalke odznova. Väčšia nervozita je teraz na strane domácich, ktorý dvakrát stratili dvojgólové vedenie a momentálne tu je nerozhodný stav.
     
    53
    Veľká nespokojnosť sa už ozýva aj z hľadiska domácich tribún. Do konca zápasu je stále dosť času, stále sa to dá na oboch stranách ešte zvrátiť.
     
    54
    Útočné výpady sa nám teraz striedajú na oboch stranách, oba celky chcú pokračovať v ofenzívne ladenom stretnutí.
     
    55
    Piroska potiahol rýchlu útočnú akciu domácich, ktorá smerovala až do pokutového územia, ale tam už Turčák presne zakončiť nedokázal. Domáci futbalista by si veru gól za svoju aktivitu dnes zaslúžil.
     
    56
    Striedanie v tíme FC Petržalka: z ihriska odchádza Čerňanský, prichádza Kosorin.
     
    57
    Petržalka mohla ísť do vedenia! Piroska opäť ukázal svoje veľké kvality, krásnym oblúčikom dostal do šance Almásiho, ten postupoval na Gábriša, ale na poslednú chvílu zasiahla obrana domácich a zťažila mu jeho zakončenie!
     
    58
    Na druhej strane veľká skrumáž pred bránou Petržalky, Gerát výborne centroval do pokutového územia a do zakončenia išiel Kucharčík, ktorý však nepríjemne atakoval brankára Valacha a ten ostáva ležať na trávniku.
     
    59
    Tak to je zaujímavý moment v Petržalke! Kapitán hostí Kucharčík za ten nedovolený zákrok na brankára Valacha vidí červenú kartu! Hostia tak budú toto stretnutie dohrávať s desiatimi hráčmi.
     
    60
    Brankár domácich Valach toto stretnutie nedohrá, na nosidlách opustí ihrisko a tak Petržalka bude musieť vymeniť brankára. Pri postranej čiare je už pripravený Ľuboš Kamenár.
     
    61
    Za veľkého potelsku je na nosítkach odnášaný Valach. Čoskoro by tak dianie v Petržalke malo pokračovať.
     
    62
    Striedanie v tíme FC Petržalka: z ihriska odchádza Valach, prichádza Kamenár.
     
    63
    Kamenár už zaujal miesto medzi troma žrďami, Valachovi samozrejme touto cestou želáme skóre uzdravenie. No uvidíme, ako tento moment a červená karta ovplyvnia zvyšok stretnutia.
     
    64
    Dnešné stretnutie sleduje 1035 divákov.
     
    65
    Sledovali sme peknú útočnú akciu domácich, nový muž na ihrisku Kosorin potom centroval na vzdialenejšiu žrď, ale nikto z jeho spoluhráčov sa už do zakončenia nedostal.
     
    66
    Po tom zákroku a zranení Valacha sa dlhšiu dobu nehralo, trocha to hru rozkúskovala a oba tímy sa snažia nájsť to stratené tempo. Určite sa to prerušenie potom odzrkadlí aj na nadstavenom čase.
     
    67
    Quintón len za cenu nedovoleného zákroku zastavil útok hostí a Liptovský Mikuláš získava priamy kop z celkom dobej pozície. Domáci sa teda teraz budú musieť brániť.
     
    68
    Staš centroval na zadný tyč, Kosorin hlavou odvrátil loptu do bezpečia. Tatran však ešte získava rohový kop a tlak hostí v oslabení môže pokračovať.
     
    69
    Po rohovom kope tu bol dlhý nákop od Kotory, ale lopta končí len v rukaviaich brankára Kamenára, ktorý si tak pripisuje svoj prvý zákrok v tomto zápase.
     
    70
    Striedanie v tíme FC Petržalka: z ihriska odchádza Nemec, prichádza Kupec.
     
    71
    Videli sme po jednej veľkej šanci na oboch stranách! Najprv vytiahol skvelý zákrok Gábriš, ktorý sa zaskvel pri šanci Kolčáka a na bránkovej čiare predviedol výborný zákrok rukou! Potom na druhej strane zahrozili hostia, Staš si nabehol na presnú prihrávku pred bránu Petržalky, ale výborný zákrok rovnako vytiahol Kamenár!
     
    72
    Stále tu teda máme nerozhodný stav, ktorý sa oba celky snažia zmeniť. Na chválu hosťom určite slúži, že aj v oslabení sa snažia ísť za víťazstvom.
     
    73
    Na strane hostí bolo pripravené striedanie, ale tréner Štefan Zaťko si to na poslednú možnú chvíľu rozmyslel a celé to odvolal. Zaujímavý moment, ktorý tak často na futbalových trávnikoch nevidíme.
     
    74
    Kombinácia domácich pred pokutovým územím súpera úspešná nebola, Petržalka však aj naďalej ostáva pri lopte a snaží sa niečo nebezpečné vymyslieť.
     
    75
    Horník a Kosorín úspešní neboli a lopta len končí pri brankárovi Gábrišovi. Uvidime, čo teraz v útoku vymyslí Liptovský Mikuláš.
     
    76
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Staš, prichádza Janec.
     
    77
    Piroska centroval pred bránu hostí, ale zakončenie jeho spoluhráčov odvrátila defenzíva súpera do bezpečia. Tlak domácich však stále pokračuje.
     
    78
    Hra je znova prerušená, na ihrisku ostáva ležať Kolčák a Kotora. Znova tak musí prebehnúť ošetrenie a dianie v Petržalke sa zastavilo.
     
    79
    Už sa pokračuje ďalej, domáci futbalisti pokračujú vo svojej aktivite. Snažia sa tak vyťažiť z toho, že majú na ihrisku o jedného hráča viac.
     
    80
    Tlak domácich pokračuje, Petržalke získava po zrazenom centri rohový kop. Liptovský Mikuláš sa tak bráni úspešne a tento obraz hry zrejme už uvidíme až do záverečného hvizdu.
     
    81
    Necelých desať minút ostáva do konca zápasu, ale určite môžme očakávať aj väčšiu porciu nadstavených minút. Spomínaný rohový kop hostia dokázali ubrániť.
     
    82
    Tatran drží loptu na svojich kopačkách, pochopiteľne sa nepúšťa v oslabení do riskantných útočných akcií. Uvidíme, čoho všetkého ešte budeme svedkami v závere tohto zápasu v Petržalke.
     
    83
    Hostia úspešne odvracajú vešetky útoky domácich.
     
    60
    Žltú kartu dostáva Piroska (FC Petržalka).
     
    84
    Žltú kartu dostáva Gerát (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).
     
    85
    Quintón mal pred sebou otvorený priestor, ae jeho zakončenie bol oveľmi nepresné. Hosťujúci Lišivka ostáva ležať na trávniku a to sa domácim pochopiteľne nepáči.
     
    86
    Diváci v Petržalke sa búria na zdržovanie hry zo strany hostí. Hlavný rozhodca Patrik Papuča však ukazuje na svoje hodinky, že to všetko potom bude kompenzovať ohľadom nadstaveného času.
     
    87
    Takýto priebeh sa v týchto chvíľach očakáva, domáci častejšie pri lopte a útočia. Hostia aj v oslabení sa bránia úspešne, z ich strany už zrejme ťažko očakávať útočné snaženie.
     
    88
    Liptovský Mikuláš odráža aj naďalej všetky útoky Petržalky. Hostia si dnes určite zaslúžia pochvalu, zmazali dvojgólové vedenie súpera a ten bod by si dnes veru aj zaslúžili.
     
    89
    Petržalka dala gól!

    Obrovská radosť v Petržalke! Piroska vyslal presný center do pokutového územia súpera a LADISLAV ALMÁSI aj keď bol chrbtom k bráne dokázal v páde hlavou umiestniť loptu do siete – 4:3! Veľký nápor domácich sa tak napokon končí gólom a to je zrejme aj rozhodujúci presný zásah.
     
    90
    V druhom polčase sa nadstavuje 5 minút!
     
    90+1
    Razom to ožili aj na tribúnach, domáci fanúšikovia povzbudzujú svoj tím. Počuť však aj jedného moc aktívneho priaznivca Petržalky, ktorý hosťujúceho Lišivku posiela, aby si ľahol na zem a tak natiahol čas v prospech domácich.
     
    90+2
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Gerát, prichádza Porubän.
     
    90+3
    Už to teda vyzerá, že to domáci zvládnu. Domáci už prevažne kombinujú na svojej polovici ihriska, oslabení hostia nemajú dostatok síl, aby napádali súperovu rozohrávku.
     
    90+4
    Predsa len to ešte hostia skúšali smerom dopredu, domáci sa museli mať na pozore v zadných radoch. Všetko to zvládli a čoskoro by tri body mali ostať doma.
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    Ani v druhom polčase sme o góly neboli ukrátení. Liptovský Mikuláš do druhého dejstva vstúpil úspešne a v 51. vyrovnal na 3:3 Staš. Potom sme sledovali útočné akcie na oboch stranách, ale ďalšie presné zásahy neprichádzali. Podstatný moment sa udial v 59. minúte, keď kapitán hostí Kucharčík škaredo fauloval brankára domácich Valacha a bol za to vylúčený. Valach v zápase pokračovať nemohol a do brány tak musel Kamenár. Petržalka v presile o jedného hráča bola od tohto momentu aktívnejšia a svoju nápor korunovala gólom v 89. minúte, keď sa po centri Pirosku presadil Almási a rozhodol a výhre Petržalky 4:3!

    Boli sme tak svedkami veľmi kvalitného a dramitického stretnutia, bohatého na góly a zrejme si môžem dovoliť aj tvrdiť, že spĺňal parametre fortunaligového stretnutia.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim, ďakujem vám za vašu pozornosť a všetkým želám ešte pekný zvyšok víkendu, rovnako aj úspešný štart do nového týždňa. Dovidenia a dočítania pri ďalších športových prenosoch. (12:28:44)

    Miroslav Revaj

    Branky: 22. Horník, 24. Almási, 39. Piroska, 89. Almási – 36. Kucharčík, 42. Gerát, 51. Staš

    Karty:   25. Nemec (FCP), 60. Piroska (FCP) – 84. Gerát (LMI)   59. Kucharčík (LMI)


    FC Petržalka: Valach (62. Kamenár) – Horník, Ondruš, Szöcs, Nemec, Kolčák, Christina, Turčák, Čerňanský, Piroska (C), Almási
    Náhradníci: Kamenár – Kupec, Oravec, Nagy, Pochylý, Kosorin

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Gábriš – A. Krčík, Gerát, Bartoš, Nemergut, Staš, Lišivka, Kotora, Čery, Kucharčík (C), D. Krčík
    Náhradníci: Slaniniak – Janec, Lukáč, Václavik, Porubän, Kačerík, Laura

    Rozhodčí: Patrik Papuča – Michal Sluk, Jakub Košecký – Ladislav Prešinský

    Diváci: 1035
    bahis siteleri