Petržalka – L. Mikuláš 4:3 (kon.) | Žilina B – Podbrezová 4:1 (kon.) | Šamorín – Slovan Bratislava U21 3:0 (kon.)
Ružomberok B – Púchov 2:0 (kon.) | Trebišov – Skalica 1:4 (kon.)
konec
FC Petržalka
4:3 (3:2)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
sk Neděle 29.09.2019, 10:30 • Štadión FC Petržalka • MONACObet liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Gerát, prichádza Porubän.
     
    89
    Petržalka dala gól!

    Obrovská radosť v Petržalke! Piroska vyslal presný center do pokutového územia súpera a LADISLAV ALMÁSI aj keď bol chrbtom k bráne dokázal v páde hlavou umiestniť loptu do siete – 4:3! Veľký nápor domácich sa tak napokon končí gólom a to je zrejme aj rozhodujúci presný zásah.
     
    84
    Žltú kartu dostáva Gerát (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).
     
    60
    Žltú kartu dostáva Piroska (FC Petržalka).
     
    76
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Staš, prichádza Janec.
     
    71
    Videli sme po jednej veľkej šanci na oboch stranách! Najprv vytiahol skvelý zákrok Gábriš, ktorý sa zaskvel pri šanci Kolčáka a na bránkovej čiare predviedol výborný zákrok rukou! Potom na druhej strane zahrozili hostia, Staš si nabehol na presnú prihrávku pred bránu Petržalky, ale výborný zákrok rovnako vytiahol Kamenár!
     
    70
    Striedanie v tíme FC Petržalka: z ihriska odchádza Nemec, prichádza Kupec.
     
    62
    Striedanie v tíme FC Petržalka: z ihriska odchádza Valach, prichádza Kamenár.
     
    59
    Tak to je zaujímavý moment v Petržalke! Kapitán hostí Kucharčík za ten nedovolený zákrok na brankára Valacha vidí červenú kartu! Hostia tak budú toto stretnutie dohrávať s desiatimi hráčmi.
     
    57
    Petržalka mohla ísť do vedenia! Piroska opäť ukázal svoje veľké kvality, krásnym oblúčikom dostal do šance Almásiho, ten postupoval na Gábriša, ale na poslednú chvílu zasiahla obrana domácich a zťažila mu jeho zakončenie!
     
    56
    Striedanie v tíme FC Petržalka: z ihriska odchádza Čerňanský, prichádza Kosorin.
     
    51
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Je vyrovnané! Liptovský Mikuláš založil rýchly protiútok a ten hostia dotiahli do zdárneho konca, keď si TOMÁŠ STAŠ úspešne nabehol do pokutového územia a prízemnú prihrávku usmernil do domácej siete – 3:3!
     
    42
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    No a moje slová sa teraz len potvrdili! Liptovský Mikuláš znova znižuje na rozdiel jedného gólu, keď domáca obrana zaspala pri tomto centri pred Valachovu bránu, nechala svojho brankára samého a toho dokázal presnou hlavičkou prekonať TOMÁŠ GERÁT – 3:2!
     
    40
    Na druhej strane tu mohla byť rýchly odpoveď hostí! Do šance sa dostával za hostí opäť Kotora, ale Valach mu výborne zmenšil strelecký uhol a tak si brankár domácich pripisuje druhý výborný zákrok v tomto zápase!
     
    39
    Petržalka dala gól!

    V Petržalke sa nám dnes s gólmi roztrhlo vrece! Toto bola krásna útočná akcia zo strany domácich, Turčák potiahol loptu pred pokutové územie a z pravej strany vyslal vydarený center pred bránu hostí, takýmto spôsobom našiel JURAJA PIROSKU a ten parádnym zakončením upravuje na 3:1!
     
    36
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Je znížené! Napokon sme sledovali až dva rohové kopy Liptovského Mikuláša, po tom druhom vznikol pred bránou domácich veľký závar, lopta sa dostala až ku kapitánoví hostí DUŠANOVI KUCHARČÍKOVI a ten ju bezpečne dopravil do siete – 2:1!
     
    28
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza D. Krčík, prichádza Laura.
     
    25
    Žltú kartu dostáva Nemec (FC Petržalka).
     
    24
    Petržalka dala gól!

    Zakrátko sa štadión v Petržalke opäť raduje! Domáci založili ukážkový protiútok, Piroška vysunul do pokutového územia Turčáka, ktorý sa neulakomil na strelu, presnou prihrávkou na druhej strane našiel LADISLAVA ALMÁSIHO, ktorý sa vo veľkej šanci nemýlil – 2:0!
     
    22
    Petržalka dala gól!

    Nedáš – dostaneš! Toto staré otrepané pravidlo sa teraz do bodky naplnilo, keď domáci založili rýchly útok a v pokutovom území hostí vznikol veľký závar, v ktorom sa najlepšie zorientoval DENIS HORNÍK a presnou strelou prekonáva Gábriša – 1:0!
     
    20
    Hostia mohli ísť do vedenia! Quintón zaváhal v defenzíve a pripravil tak pre súpera veľkú šancu na skórovanie, Kotora však v stopercentnej šanci nedokázal Valacha prekonať! Domáci brankár tak výrazným spôsobom podržal svoj celok.
     
    10
    Piroska výbornou prihrávkou vysunul do šance Turčáka, ktorý potom prenikol do pokutového územia, ale z uhla nedokázal presne zakončiť! Je to však výstraha pre defenzívu Liptovského Mikuláša.
     
    3
    Nepríjemnosť pred bránou hostí! Turčák vyslal skvelý center pred Gábrišovu bránu, do zakončenia sa chcel v dobrej pozícii dostať Čerňanský, ale chýbal mu azda jeden krok!

    Miroslav Revaj

    Branky: 22. Horník, 24. Almási, 39. Piroska, 89. Almási – 36. Kucharčík, 42. Gerát, 51. Staš

    Karty:   25. Nemec (FCP), 60. Piroska (FCP) – 84. Gerát (LMI)   59. Kucharčík (LMI)


    FC Petržalka: Valach (62. Kamenár) – Horník, Ondruš, Szöcs, Nemec, Kolčák, Christina, Turčák, Čerňanský, Piroska (C), Almási
    Náhradníci: Kamenár – Kupec, Oravec, Nagy, Pochylý, Kosorin

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Gábriš – A. Krčík, Gerát, Bartoš, Nemergut, Staš, Lišivka, Kotora, Čery, Kucharčík (C), D. Krčík
    Náhradníci: Slaniniak – Janec, Lukáč, Václavik, Porubän, Kačerík, Laura

    Rozhodčí: Patrik Papuča – Michal Sluk, Jakub Košecký – Ladislav Prešinský

    Diváci: 1035
    bahis siteleri