Petržalka – L. Mikuláš 4:3 (kon.) | Žilina B – Podbrezová 4:1 (kon.) | Šamorín – Slovan Bratislava U21 3:0 (kon.)
Ružomberok B – Púchov 2:0 (kon.) | Trebišov – Skalica 1:4 (kon.)
konec
FC Petržalka
4:3 (3:2)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
sk Neděle 29.09.2019, 10:30 • Štadión FC Petržalka • MONACObet liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Petržalka dala gól!

    Obrovská radosť v Petržalke! Piroska vyslal presný center do pokutového územia súpera a LADISLAV ALMÁSI aj keď bol chrbtom k bráne dokázal v páde hlavou umiestniť loptu do siete – 4:3! Veľký nápor domácich sa tak napokon končí gólom a to je zrejme aj rozhodujúci presný zásah.
     
    51
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Je vyrovnané! Liptovský Mikuláš založil rýchly protiútok a ten hostia dotiahli do zdárneho konca, keď si TOMÁŠ STAŠ úspešne nabehol do pokutového územia a prízemnú prihrávku usmernil do domácej siete – 3:3!
     
    42
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    No a moje slová sa teraz len potvrdili! Liptovský Mikuláš znova znižuje na rozdiel jedného gólu, keď domáca obrana zaspala pri tomto centri pred Valachovu bránu, nechala svojho brankára samého a toho dokázal presnou hlavičkou prekonať TOMÁŠ GERÁT – 3:2!
     
    39
    Petržalka dala gól!

    V Petržalke sa nám dnes s gólmi roztrhlo vrece! Toto bola krásna útočná akcia zo strany domácich, Turčák potiahol loptu pred pokutové územie a z pravej strany vyslal vydarený center pred bránu hostí, takýmto spôsobom našiel JURAJA PIROSKU a ten parádnym zakončením upravuje na 3:1!
     
    36
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Je znížené! Napokon sme sledovali až dva rohové kopy Liptovského Mikuláša, po tom druhom vznikol pred bránou domácich veľký závar, lopta sa dostala až ku kapitánoví hostí DUŠANOVI KUCHARČÍKOVI a ten ju bezpečne dopravil do siete – 2:1!
     
    24
    Petržalka dala gól!

    Zakrátko sa štadión v Petržalke opäť raduje! Domáci založili ukážkový protiútok, Piroška vysunul do pokutového územia Turčáka, ktorý sa neulakomil na strelu, presnou prihrávkou na druhej strane našiel LADISLAVA ALMÁSIHO, ktorý sa vo veľkej šanci nemýlil – 2:0!
     
    22
    Petržalka dala gól!

    Nedáš – dostaneš! Toto staré otrepané pravidlo sa teraz do bodky naplnilo, keď domáci založili rýchly útok a v pokutovom území hostí vznikol veľký závar, v ktorom sa najlepšie zorientoval DENIS HORNÍK a presnou strelou prekonáva Gábriša – 1:0!

    Miroslav Revaj

    Branky: 22. Horník, 24. Almási, 39. Piroska, 89. Almási – 36. Kucharčík, 42. Gerát, 51. Staš

    Karty:   25. Nemec (FCP), 60. Piroska (FCP) – 84. Gerát (LMI)   59. Kucharčík (LMI)


    FC Petržalka: Valach (62. Kamenár) – Horník, Ondruš, Szöcs, Nemec, Kolčák, Christina, Turčák, Čerňanský, Piroska (C), Almási
    Náhradníci: Kamenár – Kupec, Oravec, Nagy, Pochylý, Kosorin

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Gábriš – A. Krčík, Gerát, Bartoš, Nemergut, Staš, Lišivka, Kotora, Čery, Kucharčík (C), D. Krčík
    Náhradníci: Slaniniak – Janec, Lukáč, Václavik, Porubän, Kačerík, Laura

    Rozhodčí: Patrik Papuča – Michal Sluk, Jakub Košecký – Ladislav Prešinský

    Diváci: 1035
    bahis siteleri