Pittsburgh – Buffalo 2:3 (1:2 po s.n.) | Dallas – Colorado 4:3 (po s.n.) | NY Islanders – NY Rangers 4:2 (kon.)
Tampa – Florida 0:1 (0:1 po s.n.) | Toronto – Detroit 5:0 (kon.) | Montreal – Ottawa 4:3 (po pr.)
Calgary – Edmonton 3:2 (kon.) | Anaheim – Arizona 2:1 (kon.) | Carolina – Washington 3:4 (kon.)
Eisbären – Chicago 1:3 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:5 (po pr.) | Columbus – St. Louis 0:0 (zruš.)
konec
Toronto Maple Leafs
5:0 (1:0, 4:0, 0:0)
Detroit Red Wings
Neděle 29.09.2019, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:34 John TAVARES - 5:0
     
    36:34
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JOHN TAVARES si najel před bránu na krásnou bekhendovou přihrávku Austona Matthewse z pravého křídla a z blízkosti usměrnil puk k levé tyči! Leafs využili třetí přesilovou hru v řadě! Asistence: Auston Matthews a Tyson Barrie.
    29:50 Auston MATTHEWS - 4:0
     
    29:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    AUSTON MATTHEWS napřáhl na bodu pravého kruhu k rychlé střele zápěstím, která poté mezi betony Jimmyho Howarda prošla do sítě! Maple Leafs využili druhou přesilovou hru za sebou – 4:0! Asistence: Morgan Rielly a John Tavares.
    28:45 William NYLANDER - 3:0
     
    28:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    WILLIAM NYLANDER zamíchal s pukem a na bodu pravého kruhu pro buly napřáhl k fantastické střele zápěstím, kterou nad lapačkou brankáře Jimmyho Howarda vymetl bližší pravý horní roh brány! Střela byla tak prudká, že někteří hráči nepostřehli, že se puk odrazil ven od oblouku. Asistence: Tyson Barrie a Alexander Kerfoot.
    26:01 Trevor MOORE - 2:0
     
    26:01
    Toronto právě vstřelilo branku!
    TREVOR MOORE nádherným způsobem vystihl rozehrávku Red Wings a z vlastního obranného pásma se řítil do samostatného úniku, který zakončil krásnou střelou zápěstím, a vymetl pravý horní roh brány! Gól v oslabení – 2:0!
    00:29 Andreas JOHNSSON - 1:0
     
    00:29
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Auston Matthews na pravém křídle vybojoval puk a rychle ho diagonální přihrávkou předložil ANDREASOVI JOHNSSONOVI, který poté střelou zápěstím zamířil z pravého kruhu pod horní tyč! Leafs vedou 1:0! Asistence: Auston Matthews.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Johnsson (Matthews), 27. Moore, 29. Nylander (Barrie, Kerfoot), 30. Matthews (Rielly, Tavares), 37. Tavares (Matthews, Barrie)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Muzzin (A), Barrie, Rielly (A), Ceci, Gravel, Holl – Kapanen, Tavares (A), Marner – Johnsson, Matthews, Nylander – Michejev, Kerfoot, Moore – Korškov, Shore, Gauthier. Hlavní trenér: Mike Babcock.
    Detroit Red Wings: Howard (41. Larsson) – DeKeyser, Hronek, Nemeth, Green, Cholowski, Bowey – Bertuzzi, Larkin (A), Mantha – Abdelkader (A), Filppula, Hirose – Erne, Nielsen (A), Ehn – Helm, Glendening, de la Rose. Hlavní trenér: Jeff Blashill.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Ghislain Hebert. Čároví: Greg Devorski, Mark Shewchyk

    Diváci: 18892
    bahis siteleri