Toronto – Montreal 5:6 (0:1 po s.n.) | Ottawa – NY Rangers 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 7:2 (kon.)
Florida – Tampa 4:3 (kon.) | Washington – Carolina 2:3 (po pr.) | Buffalo – New Jersey 7:2 (kon.)
St. Louis – Dallas 3:2 (kon.) | Nashville – Detroit 3:5 (kon.) | Arizona – Boston 0:1 (kon.)
Colorado – Minnesota 4:2 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:1 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:0 (kon.)
Edmonton – Los Angeles 6:5 (kon.) | Carolina – Tampa 4:3 (po pr.)
konec
Buffalo Sabres
7:2 (2:0, 3:1, 2:1)
New Jersey Devils
Neděle 06.10.2019, 01:25 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:16 Sam REINHART - 7:2
     
    56:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    Subban zachyboval na útočné modré čáře a SAM REINHART se dostal do protiútoku, který vyřešil naprosto parádně. Domácí útočník se dostal do parádní bekhendové kličky, kterou zakončil do levé šibenice a Sabres nadále drtí hosty. Bez asistence.
     
    52:53
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Conor Sheary – 2 min., podrážení).
     
    48:46
    Proti svému bývalému zaměstnanci se mohl prosadit také Marcus Johansson. Ten se nacpal před branku od pravého mantinelu, ale před Blackwoodem zakončoval jen do betonů.
    43:56 Sam REINHART - 6:2
     
    43:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí se ale hodně rychle vrací zpátky ke svému čtyřbrankovému vedení. Blackwood nezachytil ránu od modré a akce pokračovala. SAM REINHART se dostal na pravém kruhu ke střele a zakončením pod víko dává další branku. Asistence: Jake McCabe a Rasmus Ristolainen.
    40:58 Travis ZAJAC - 5:2
     
    40:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté do třetí části naskočili aktivně a dočkávají se druhé branky. TRAVIS ZAJAC si najel na levý kruh, kde lehce zasekl a střelou na první tyčku vstřelil svou první branku v novém ročníku. Asistence: Blake Coleman a Damon Severson.
     
    34:26
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Jake McCabe – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Wayne Simmonds – 2+2 min, hrubost). Trest odpyká Jack Hughes.
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Kyle Okposo – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (P. K. Subban – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    34:26
    Jake McCabe nyní tvrdě hitoval Taylora Halla, který opustil ledovou plochu a zamířil do kabin. Wayne Simmonds mu toto nedaroval a v šarvátce jej složil k zemi.
    33:33 Victor OLOFSSON - 5:1
     
    33:33
    Sabres právě vstřelili branku!
    Začíná to zavánět obrovským debaklem, domácí chvilku po polovině utkání přidávají již pátou branku. VICTOR OLOFSSON se na pravém kruhu nadvakrát prosadil a Sabres vedou již o čtyři branky.
     
    32:14
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Blake Coleman – 2 min., podrážení).
    28:57 Jeff SKINNER - 4:1
     
    28:57
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí celek přidává další branku a již vede o tři branky! JEFF SKINNER dostal chytrou přihrávku k levé tyčce, kde famózně zakončil do bližší šibenice, krásná branka. Asistence: Marcus Johansson a Marco Scandella.
     
    27:56
    Po pravé straně se do útoku dostal Hall, ale jeho zakončení bekhendem se do branky nedostalo. Následně jel sám na branku Eichel, který si nalákal Blackwooda doleva, aby rychle zakončoval na druhou stranu. Blackwood ale parádním zákrokem kryje!
     
    26:19
    Nyní je na ledě již první přesilovková lajna Devils. Simmonds zakončoval v brankovišti, ale Hutton se překonat nenechal. Následně zakončoval Hall do odkryté branky, ale ani nyní domácí jednička neinkasovala!
     
    24:52
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Colin Miller – 2 min., vražení na hrazení).
    22:49 Kyle OKPOSO - 3:1
     
    22:49
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí Buffalo delší dobu tlačilo hostující celek a nakonec se dočkalo třetí branky v utkání! KYLE OKPOSO se uvolnil na pravé straně a svižným zakončením od mantinelu překonal Mackenzieho Blackwooda v brance. Asistence: Rasmus Dahlin a Zemgus Girgensons.
     
    21:38
    Rasmus Dahlin nahazoval od modré čáry na branku a Kyle Okposo se před Blackwoodem pokoušel nadvakrát skórovat. Hostující dvojka se ale parádně zaskvěla!
    20:37 Kyle PALMIERI - 2:1
     
    20:37
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to je parádní start od hostujícího celku! Hischier s Hallem vybojovali kotouč za brankou a první jmenovaný našel mezi kruhy volného KYLEA PALMIERIHO. Ten se opřel do kotouče a svižným zakončením skóruje. Asistence: Taylor Hall a Nico Hischier.
    17:26 Jack EICHEL - 2:0
     
    17:26
    Sabres právě vstřelili branku!
    Druhá přesilovka a druhá branka ze strany Buffala! Obrana Devils udělala chybu a brankář Blackwood nezachytil kotouč v brankovišti, který nakonec Skinner popíchl do brankoviště – JACK EICHEL se zde nezmýlil a do prázdné branky navyšuje vedení. Asistence: Jeff Skinner.
     
    17:04
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Blake Coleman – 2 min., držení).
     
    16:58
    Wayne Simmonds nyní dostal přihrávku k pravé tyčce, kde se po rychlé kličce chtěl prosadit střelou po ledě. Hutton ale nakonec zasahovat nemusel, hostující útočník branku těsně minul!
     
    06:47
    Jesper Boqvist se při svém debutu v NHL dostal mezi kruhy k dobrému střeleckému pokuus, ale Hutton puk ramenem vyrazil a následně jej přikryl!
    02:56 Victor OLOFSSON - 1:0
     
    02:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    Nyní se domácímu celku již zadařilo, a to jde tako do brzkého vedení! Jack Eichel si najel na pravý kruh a přihrávkou pod sebe na střed oslovil VICTORA OLOFSSONA. Ten zamířil a svižnou ránou k pravé tyčce otevírá skóre. Asistence: Jack Eichel a Rasmus Dahlin.
     
    01:45
    Jeff Skinner se z pravého kruhu dostal ke střele, kterou Blackwood vyrazil před sebe. Přišla také dorážka, ale kotouč se do branky nakonec nedostal!
     
    01:35
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Will Butcher – 2 min., držení).

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 3. Olofsson (Eichel, Dahlin), 18. Eichel (Skinner), 23. Okposo (Dahlin, Girgensons), 29. Skinner (Ma. Johansson, Scandella), 34. Olofsson, 44. S. Reinhart (McCabe, Ristolainen), 57. S. Reinhart – 21. Palmieri (Hall, Hischier), 41. Zajac (Coleman, Severson)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Dahlin, C. Miller, McCabe, Ristolainen, Scandella, Jokiharju – Olofsson, Eichel, S. Reinhart – Skinner, Ma. Johansson, Sobotka – Vesey, Mittelstadt, Sheary – Girgensons, Jo. Larsson, Okposo.
    New Jersey Devils: Blackwood (Schneider) – A. Greene, P. K. Subban, Butcher, Vatanen, Müller, Severson – Hall, Hischier, Palmieri – Coleman, Zajac, Simmonds – Wood, J. Hughes, Bratt – J. Boqvist, Zacha, N. Gusev.

    Rozhodčí: Rehman, Chmielewski – Driscoll, Devorski
    bahis siteleri