Kunlun – Jaroslavl 3:6 (kon.) | Jokerit – Ufa 3:2 (3:2 po s.n.) | N.Novgorod – Petrohrad 1:4 (kon.)
Soči – CSKA Moskva 0:2 (kon.) | Viťaz – Minsk 3:0 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
3:6 (0:1, 2:4, 1:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 13.10.2019, 09:00 • Sportoviště univerziády Šen-čen • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (11:37:04)
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Šustr (Kunlun) 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:15
    Šimon Hrubec (Kunlun) 4 góly

    Jakub Nakládal (JAR) 1+0, 1 střela, čas na ledě 22:05
     
    Střely na branku: 34 – 36
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec poráží domácí celek rozdílem tří branek a zapisují velmi důležité dva body do tabulky. Red Star na domácím ledě nezískali ani bod.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání sleduje 2 788 diváků.
     
    59:10
    Jdeme do poslední minuty, troufám si napsat, zápasu. U puku jsou domácí a ještě se snaží o korekci skóre. Ale na Konovalova si svou střelou nepřišli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:11
    Stéphane Da Costa neudržel kotouč u branky domácích a záhy o něj přišel. Do akce na opačné straně se tak mohou vydat hráči Kunlunu.
     
    56:08
    Zápas se už zřejmě jenom dohrává. Hosté nikam nespěchají a neženou se do bezhlavých akcí, domácím se naopak nedaří koncovka před Konovalovem.
     
    55:05
    Grigorij Denisenko na pravém kruhu chtěl vystřelit, srazil se s protihráčem a skončil na ledové ploše. Přesto vleže poslal puk na branku Kunlunu, ale nepovedlo se.
     
    54:16
    Daniil Misjul si sjel na levý kruh, udělal pár kroků navíc a poté vyslal svižnou střelu z mírného úhlu, tu příložníkem vykryl znovu John Muse.
     
    53:30
    Domácí ještě vycítili šanci a dostali se k další střele před Konovalovem, avšak ten dokázal pokus domácích pokrýt.
    51:54 Brandon YIP - 3:6
     
    51:54
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí přesilovou hru využívají a snižují na rozdíl tří branek. Z pravé strany dostal BRANDON YIP přihrávku na levý kruh a poté prudkou střelou propálil Konovalova – 3:6. Asistence: Gilbert Brulé a Andrew Miller.
     
    51:00
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Alexandr Polunin – 2 min., hákování).
     
    50:38
    Slibně se rodící akci Kunlunu zastavilo postavení mimo hru a ta se tedy přestěhoval zpět do středního pásma. Tam se za malý okamžik bude vhazovat.
     
    50:02
    Gilbert Brulé si sjel těsně před Konovalova, postrčil puk a ten končí u betonů hostujícího brankáře. I ten hru přerušuje a poté se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    49:54
    Ty Rattie napálil puk od modré čáry a ten končí u brankáře Kunlunu.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 25. Brulé (Foo), 29. T. Murphy, 52. Yip (Brulé, Miller) – 14. Alexejev, 24. Rattie (Kudrjavcev), 24. Kudrjavcev (Lander), 29. Misjul (Denisenko), 36. Nakládal, 44. Kudrjavcev (S. Da Costa, Rattie)


    Red Star Kunlun: Hrubec (29. Muse) – T. Murphy, Chelios, D. Osipov, Bartley, Šustr (A), Maione – Miller, Brulé, Yip (C) – Foo, Cracknell (A), Wong – Werek, Lockhart, DeFazio – Palola, Kane, Hunt.
    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Isajev) – Nakládal, Kronwall (C), Savčenko, Čerepanov, M. Osipov, N. Averin, Misjul – Rattie, Lander (A), Kudrjavcev – Kovalenko, S. Da Costa, Kajumov – Iljenko, Alexejev, Sannikov – Denisenko, Apalkov (A), Polunin – Kraskovskij.

    Rozhodčí: Soin, Sidorenko – Lazarev, Šišlo

    Diváci: 2 788
    bahis siteleri