Miskolc – Trenčín 2:4 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 1:2 (kon.) | MAC Budapešť – Lipt. Mikuláš 6:0 (kon.)
Poprad – Nové Zámky 1:0 (kon.) | Michalovce – Zvolen 2:5 (kon.) | Detva – HC Slovan 2:4 (kon.)
konec
HK Poprad
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 13.10.2019, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Prajem vám príjemný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 12. kola Tipsport ligy, v ktorom HK Poprad na domácom štadióne privíta HC Mikron Nové Zámky. Stretnutie sa začne o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Pod Tatrami dnes budeme môcť sledovať duel tímov, ktorým patria v tabuľke nízke pozície. Poprad sa momentálne usídlil na 9. mieste so ziskom 13 bodov a skóre 30:28. Popradčania v poslednom zápase Tipsport ligy podľahli Slovanu Bratislava tesne 2:1 po predĺžení. Ich predchádzajúci duel proti Košiciam takisto dospel do predĺženia, v ktorom kamzíci zdolali oceliarov z Košíc 3:2 po predĺžení.

    Nové Zámky sú na tom tabuľkovo horšie ako Poprad. Patrí im aktuálne 12. pozícia so ziskom iba deviatich bodov a skóre 27:36. Novozámčania strácajú na jedenástu Nitru tri body a pred Liptovským Mikulášom sú takisto vpred o tri body. Nové Zámky ťahajú nelichotivú šnúru štyroch prehier, naposledy podľahli DVTK Miškovec na domácom ľade 4:6.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Vošvrda (Halo) – Brejčák (A), Ulrych, Ťavoda, Magovac, Erving, Kramár, Česánek, Fabian (C) – Štrauch, Mlynarovič, P. Svitana (A) – Matis, Paukovček, Vandas – Takáč, Zagrapan, Leclerc – Kundrik, Matej Paločko

    HC Mikron Nové Zámky: Kristín (Pavlas) – Mikuš (A), Šmach, Ordzovenský, Hatala, Drtina, Hain, Dlugoš – Stupka, Urban, Pospíšil – Vešutkin, Bajtek, Jurík (C) – Múčka, Šmída, Rogoň – Bečka, Ondrušek, Fábry (A)

    Rozhodca: Adamec, Juhász – Krajčík, Kis-Király.
     
    Oba tímy už prichádzajú na ľadovú plochu. Novozámčania odohrajú zápas v čiernych dresoch, domáci kamzíci v bielych.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:10
    Ulrychovi vôbec nevyšla rozohrávka útoku a puk sa dostal na hokejku Stupku v útočnom pásme. Hostia však z tejto situácie vyťažiť nevedeli.
     
    00:33
    Novozámčania v úvodných sekundách stretnutia zavreli Popradčanov v ich obrannom pásme a dočkali sme sa prvej strely. Pospíšilovo zakončenie od modrej skončilo priamo vo Vošvrdovej lapačke.
     
    01:08
    Matis nemohol pokračovať v akcii po prihrávke Ťavodu, keďže ocitol sa s pukom v útočnom pásme a bolo z toho postavenie mimo hry.
     
    01:45
    Popradčania v týchto chvíľach iba nahodili puk do útočnej tretiny a nepodarilo sa im získať pásmo. Rozohrávať môžu hostia.
     
    02:19
    Individuálnu akciu predviedol Patrik Bečka, ktorý nakorčuľoval po pravom krídle a z kruhu vystrelil. Mieril však ponad bránku.
     
    02:28
    Prvú presilovku v zápase bude hrať Poprad. Dve minúty za nedovolené bránenie dostáva Branislav Fábry.
     
    02:52
    Ervingovi odskočil puk od hokejky na modrej čiare a zmocnil sa ho Stupka, ktorý potiahol puk po krídle a získal cenné sekundy.
     
    03:40
    Magovac dokázal vypáliť z hranice ľavého kruhu. Jeho tvrdú delovku Mlynarovič netečoval, gólman Kristín predviedol spoľahlivý zákrok.
     
    04:14
    Gólový účet v popradskom drese si mohol otvoriť navrátilec Michael Vandas, ktorý dorážal Mlynarovičovu strelu. Namieril to však iba do konštrukcie.
     
    04:54
    Rozohrávka Mikuša bola tečovaná a puk vyletel na ochrannú sieť. Vhadzovať sa bude v obrannom pásme Nových Zámkov.
     
    05:20
    Hatala si pri mantineli vzal na starosť Leclerca, ktorému nedovolil dostať sa z tejto ťažkej situácie. Boje o puk napokon lepšie zvládli hostia.
     
    05:48
    Strela spoza ľavého kruhu z hokejky Šmídu smerovala ponad plexisklo. Brankár Vošvrda iba pohľadom skontroloval dráhu strely.
     
    06:20
    Matis sa poľahky zbavil Haina, prekorčuľoval po pravom krídle a na prihrávku sa mu už ukazoval Paukovček. Pas napokon nebol presný a Poprad si šancu nevytvoril.
     
    06:59
    Hatalova rozohrávka z obranného pásma nebola presná a puk vyletel iba k zadnému mantineli, kde si ho prebrali kamzíci.
     
    07:32
    Nahodenie od modrej čiary z hokejky Svitanu skončilo iba na tele Mlynaroviča. Kristín teda zasahovať nemusel, hostia potom dokázali získať puk.
     
    07:52
    Strela spomedzi kruhov z hokejky Urbana bola blokovaná a neohrozila Vošvrdu. Rozohrať rýchlo chcel Vandas, s pukom sa do pásma dostal.
     
    08:34
    Peter Kundrik prekorčuľoval poza pravý kruh a odtiaľ zakončoval z otočky. Jeho pokus skončil na pravej žrdi Kristínovej bránky.
     
    09:14
    Takáč chcel cez stredné pásmo preniesť hru na Zagrapana. Ten však iba tečoval túto prihrávku a domáci potom o puk prišli.
     
    10:00
    Strela Ťavodu od modrej čiary bola tečovaná a puk smeroval iba na zadný mantinel. V útočnom pásme teraz držia puk domáci a predvádzajú svoje ofenzívne chúťky.
     
    10:24
    Zbytočná nebola ani delovka Magovaca, ktorú sa snažil tečovať Vandas. Puk preletel popri žrdi. Na hokejku si ho už vzal Ordzovenský, ktorý počkal na spoluhráčov zo striedačky, aby založil útok.
     
    11:12
    Brankár Kristín po strele od modrej spadol na chrbát. Hráči bojovali o puk pred bránkoviskom, no Popradčanom sa už nepodarilo doraziť puk do odkrytej časti brány.
     
    11:29
    Po predchádzajúcej spornej situácii pred bránkoviskom brankár Matej Kristín slovne nabádal hlavného rozhodcu. Veľmi mu to však nepomohlo, sám dostal osobný trest za nešportové správanie.
     
    11:57
    Delovkou od modrej sa prezentoval obranca Peter Mikuš. Jeho tvrdý projektil však presný nebol, puk letel na zadný mantinel.
     
    12:40
    Vešutkin korčuľoval za nahodeným pukom z hokejky Ordzovenského. Pri zadnom mantineli ho ako prvý napokon získať nedokázal.
     
    12:48
    Svoju prvú presilovku budú hrať aj Novozámčania. Dominik Kramár dostáva dve minúty za hrubosť.
     
    13:18
    Vo vlastnom oslabení vyrazila do protiútoku popradská dvojica. Paukovček posunul puk na krídlo Vandasovi, ktorý zakončoval z ľavého kruhu a Kristín bezpečne zakročil.
     
    13:40
    Hatalova strela od modrej čiary síce bola veľmi prudká, no nesmerovala do priestoru bránky.
     
    14:10
    Za bránkou o puk bojoval Jurík spoločne s Hatalom. Napokon sa im ho podarilo získať a nedovolili Popradčanom vyhodiť ho.
     
    14:45
    Nové Zámky od počiatku presilovej hry držali puk v útočnom pásme. Kristín už hokejkou avizoval posledné sekundy práve vtedy, keď pálil Bajtek, no nenašiel priestor bránky.
     
    15:16
    Svoju druhú presilovku budú hrať domáci. Branislav Fábry dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    15:34
    Magovacovi na modrej čiare preskočila Svitanova prihrávka a puk vyletel na striedačku hostí. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    16:14
    Poprad už je späť nasťahovaný v útočnom pásme. Od modrej pálil dvakrát Magovac. Obe jeho strely boli nebezpečné a Kristín ich dokázal zlikvidovať.
     
    16:41
    Na modrej čiare Múčka odstavil od puku Svitanu a pokračoval dopredu po krídle. Zakončoval z ľavého kruhu, no nepresne.
     
    17:10
    Plynú posledné sekundy popradskej presilovej hry. Zdá sa, že sa hostia s prehľadom ubránia.
     
    17:48
    Krížna prihrávka Česánka nenašla popradské hokejky. Puku sa ujal Drtina a okamžite ho posúval dopredu po mantineli.
     
    18:36
    Jurík posunul puk po modrej čiare na hokejku Mikuša, ktorý tvrdo pálil. Jeho zakončeniu však chýbala presnosť.
     
    19:20
    Fabian získal puk po zblokovanej strele a nikam sa s ním nenáhlil, keďže jeho spoluhráči práve striedali.
     
    19:44
    Svitana zachytil puk v strednom pásme, iba ho však okamžite nahodil do útočnej tretiny. Tam si ho prebrali hostia.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Úvodná časť hry priniesla nejaké presilovky a aj nejaké šance. Gól sme však nevideli, a tak je stav bezgólový 0:0.
    Druhá tretina sa začne približne o 17:49.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:12
    Nové Zámky sa dokázali dostať do útočného pásma. Strelou z pravého kruhu preveril Vošvrdu Tomáš Pospíšil. Jeho zakončenie skončilo na betóne domáceho gólmana.
     
    20:54
    Rozohrávka novozámockého obrancu Ondřeja Šmacha nebola vôbec presná. Puk prenikol cez celé klzisko a pískalo sa zakázané uvoľnenie.
     
    21:09
    Paukovček chcel krížnou prihrávkou posúvať puk Matisovi, veľmi sa mu to však nepodarilo. Poprad však pokračuje s pukom na hokejkách v pásme.
     
    21:32
    Matisovi nakorčuľoval medzi kruhy Magovac, ktorý chcel ihneď páliť a aj sa mu to podarilo. Strelecké zakončenie Magovaca však presné nebolo.
     
    22:20
    Zagrapan si prebral puk v strednom pásme a chcel ho posúvať Leclercovi. Objavili sa tam však novozámockí hokejisti a domácim nedovolili pokračovať v akcii.
     
    22:52
    Múčka sa chcel na pravom kruhu zbaviť Česánka, no veľmi sa mu to nepodarilo. Puku sa ujali domáci a už rozbiehajú akciu.
     
    23:15
    Strelecké zakončenie Samuela Haina spoza pravého kruhu bolo mierne blokované. Vošvrda však dokázal reagovať a betónmi vyrazil puk.
     
    23:52
    Ordzovenský zastavil nahodenie puku z hokejky Ulrycha a snažil sa ihneď vyhľadať Bečku, čo sa mu aj podarilo.
     
    24:12
    Nepríjemne vyzerala strela z hokejky Tomáša Urbana, ktorý zakončoval spoza pravého kruhu a Vošvrda musel použiť svoju vyrážačku.
     
    24:56
    Stupka zastavil rozohrávku Vandasa, puk mu však odskočil od korčule a do útočného pásma teda pokračovať nedokázal.
     
    25:14
    Hostia sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Bajtek si mohol vybrať prihrávku na Juríka, napokon sa však rozhodol zakončovať sám, ale mieril iba do Vošvrdu.
     
    25:41
    Jurík si na ľavom kruhu prevzal prenechaný puk z Bajtekovej hokejky. Erving ho však vytlačil do rohu klziska a Vošvrdu teda ohroziť nestihol.
     
    26:01
    Presilovku si zahrá popradský tím. Filip Bajtek dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    26:34
    Krížna prihrávka Svitanu uskočila Mlynarovičovi a s pukom vyrazil dopredu Rogoň, ktorý nazbieral niekoľko cenných sekúnd.
     
    27:02
    Erving chcel od modrej čiary páliť z prvej. Puk mu však nesadol, Poprad však ostáva v útočnom pásme.
     
    27:13
    Poprad dal gól!
    Kamzíci napokon využívajú túto presilovku a v zápase idú do vedenia. Obranca Erving zastavil puk medzi kruhmi, posunul ho na pravú stranu MICHAELOVI VANDASOVI, ktorý strelou z prvej prekonal Kristína.
    Asistencie: Joona Erving, Andreas Štrauch.
    27:13 Michael VANDAS - 1:0
     
    27:55
    Leclerc chcel od zadného mantinelu nasmerovať prihrávku pred bránkovisko, kde korčuľoval Takáč, no nedostal napokon presný pas.
     
    28:16
    Vošvrda chcel využiť situáciu a ponúknuť Paukovčekovi možnosť hrať hybridný icing. Pri puku však bol prvý Hain, a tak sa zakázané uvoľnenie pískalo.
     
    28:48
    Mlynarovič sa dostal do útočného prieniku. Svoju akciu ešte chcel rozvinúť prihrávkou na Svitanu, ktorý bol na pravom kruhu, no dostal nepresný pas.
     
    29:22
    Svitana prekorčuľoval s pukom na modrú čiaru a odtiaľ ho chcel nahadzovať na bránu. Protihráči mu však tieto plány prekazili a strelu zablokovali.
     
    30:23
    Leclerc dokázal zakončiť spoza ľavého kruhu. Jeho strelecké zakončenie smerovalo priamo na výstroj gólmana Mateja Kristína.
     
    31:05
    Nahodenie spoza ľavého kruhu z hokejky Juríka presné vôbec nebolo a Nové Zámky pomerne rýchlo prišli o útočné pásmo.
     
    31:44
    Popradčanom nevyšlo založenie nového útoku. Puku sa v obrannom pásme ujali hostia a takisto sa snažia založiť akciu.
     
    32:32
    Založenie útoku v tejto chvíli nevyšlo domácim, Brejčák vyhadzoval puk preč po mantineli a Kundrik ho už nestihol dokorčuľovať. Bolo z toho teda zakázané uvoľnenie.
     
    32:55
    Strieľať síce Pospíšil chcel a aj tak učinil, no jeho koncovka už uznaná nebola, keďže tesne pred ňou sa pískal ofsajd hostí.
     
    33:35
    Dopredu vyrazil Leclerc, ktorý sa dokázal zbaviť novozámockých obrancov. Prekorčuľoval poza bránku a hľadal Takáča, no túto prihrávku už hostia zastavili.
     
    34:23
    Poprad získava presilovú hru. Maxim Vešutkin dostáva dve minúty za faul kolenom.
     
    34:38
    Strela od modrej čiary z hokejky Zagrapan mierila priamo do stredu brány. Tečovať ju kamzíci nedokázali a Kristín teda predviedol bezpečný zákrok.
     
    35:11
    Leclerc to skúsil tesne spoza ľavého kruhu. Kristín zasiahol, Paukovček ešte stihol vydolovať puk, no hra bola prerušená kvôli jeho postaveniu v bránkovisku.
     
    35:13
    Presilovka Popradu sa predčasne končí. Dve minúty za nedovolené bránenie dostáva Guillaume Leclerc.
     
    36:06
    Vandas sa zbytočne dopredu neponáhľal a po zisku puku v obrannom pásme radšej počkal a posunul ho dozadu.
     
    36:13
    Poprad bude znovu hrať presilovku. Tomáš Pospíšil si odsedí dve minúty pre hráčsku lavicu za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    36:39
    Vešutkin si síce dokázal spracovať puk v strednom pásme, dozadu sa však rýchlo vrátil Magovac a vzal mu ho.
     
    37:28
    Poprad sa už usadil v útočnom pásme a Svitana sa pokúšal strieľať spoza ľavého kruhu. Jeho zakončenie však mierilo iba na plexisklo.
     
    38:09
    Do dobrej šance z tesnej blízkosti brány sa dostal Samuel Mlynarovič, po prihrávke však zakončoval iba do betónu a bol aj faulovaný.
     
    38:13
    Výlučeným hráčom je Ondřej Šmach, ktorý dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    38:35
    Takáč chcel zakončovať z tesnej blízkosti, veľmi sa mu to však nepodarilo. Novozámčania získali puk a vyhodili ho cez všetky čiary.
     
    39:30
    Svitana krížnou prihrávkou našiel Magovaca, ktorý tvrdo vypálil od modrej, no Kristín vytiahol svoj betón a strelu bezpečne zlikvidoval.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V prostrednej časti hry sa skóre menilo raz. V 28. minúte do vedenia Popradčanov poslal Vandas a domáci teda vedú po dvoch tretinách 2:0.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:23
    Sám to vyskúšal obranca Brejčák, ktorý sa natlačil poza bránku a chcel zakončovať k žrdi. Kristín tam však dal svoj betón a nepustil puk za seba.
     
    40:58
    Popradčania aktívne napádali rozohrávku hostí, ale puk sa im napokon získať nepodarilo.
     
    41:23
    Vandas si spracoval Ťavodovu prihrávku v útočnom pásme. S pukom sa však dostal von z tretiny a prihral na obrancov.
     
    42:32
    Štrauch v rohu klziska prenechal puk Svitanovi, ktorý chcel potom prihrávať pred bránku, no nemal tam spoluhráčov.
     
    42:58
    Svitanova prihrávka v útočnom pásme mala smerovať na Mlynaroviča, pred bránkoviskom ju však dokázal zastaviť pozorný Ordzovenský.
     
    43:57
    Magovac nedovolil Novozámčanom pokračovať v pohybe do útočného pásma, zastavil rozohrávku na obrannej modrej.
     
    44:32
    Ordzovenského strela spoza ľavého kruhu nenašla priestor bránky, hostia však ešte ostávajú v útočnom pásme.
     
    45:01
    Delovka Fábryho od modrej čiary bola veľmi nebezpečná. Len tesne minula priestor Vošvrdovej bránky.
     
    45:12
    Do samostatného prieniku sa natlačil Guillaume Leclerc, ktorý prenikol po pravom krídle, prikryl si puk, vytvoril blafák na forhend, no Kristín fantasticky nastavil svoj betón.
     
    46:16
    Ťavoda chcel ešte zastaviť puk v útočnom pásme, no veľmi sa mu to nepodarilo. Následne nahodil späť do tretiny a hostia mohli rozohrávať.
     
    46:49
    Samuel Takáč sa uvoľnil na ľavom krídle a už smeroval sám na Kristína. Vytvoril blafák na forhend, oklamal ním gólmana hostí, ale už zasúval iba do konštrukcie bránky!
     
    47:25
    Leclerc chcel smerovať do útočného pásma, na modrej čiare však svoj pohyb zmenil a prihral radšej dozadu na obrancov.
     
    48:27
    Štrauch bojoval o puk v útočnom pásme. V rohu klziska sa mu ho napokon podarilo získať, aj keď o neho musel poriadne zabojovať.
     
    48:52
    Nové Zámky majú dobrú príležitosť na vyrovnanie. Hráčska lavica Popradu dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 341 divákov.
     
    49:38
    Nové Zámky sú nasťahované v útočnom pásme a snažia sa zakončovať. Od modrej pálil Jurík, jeho delovka bola zblokovaná.
     
    49:59
    Z prvej na pravom kruhu nepríjemne pálil Václav Stupka a Vošvrda poriadne nevedel, kde letí puk.
     
    50:23
    Až do týchto chvíľ od začiatku presilovej hry držali hostia puk v útočnom pásme. Teraz ho však stratili a musia rozohrať.
     
    50:45
    Od modrej čiary to strelou vyskúšal Pospíšil. Jeho strelecké zakončenie mierilo priamo do Vošvrdovej lapačky.
     
    51:11
    Ordzovenský nahadzoval puk od modrej čiary, Vošvrda použil svoju vyrážačku, aby strelu eliminoval.
     
    52:06
    Zagrapan si vytváral pozíciu medzi kruhmi. Dlhšie však váhal a napokon jeho delovku zblokoval protihráč smerom na ochrannú sieť.
     
    52:33
    Matej Paločko vyrazil do prečíslenia spoločne s Vandasom. Strieľanú prihrávku Kristín zachytil a následne bola hra prerušená.
     
    52:51
    Hráči Nových Zámkov bojujú o puk v útočnom pásme a s ubúdajúcimi sekundami takisto bojujú aj o každý centimeter ľadu. Sú jeden gól od vyrovnania.
     
    53:24
    Bajtekova rozohrávka došla v strednom pásme na Fábryho, ktorého však ihneď obsadil Brejčák a nedovolil mu pokračovať v akcii.
     
    54:18
    Zagrapan chcel smerovať do útočnej tretiny. Veľmi sa mu to však nepodarilo, napokon sa pískalo postavenie mimo hry.
     
    54:28
    Paukovček krížnou prihrávkou na pravý kruh našiel Vandasa, ktorý vystrelil švihom. Jeho pokus smeroval priamo na pozorného Kristína.
     
    55:12
    Šikovný nahodený puk z hokejky Fabiána smeroval priamo na brankára Kristína. Gólman Nových Zámkov si s touto strelou dokázal poradiť.
     
    55:38
    Brejčák vypálil príklepom spoza ľavého kruhu. Jeho tvrdá delovka letela iba na plexisklo, domáci však ostali v pásme.
     
    56:17
    Vošvrdovi pokus o vysunutie Paločka veľmi nevyšiel. V strednom pásme puk rukou zachytil Šmach.
     
    56:41
    Sledujeme obojstranné vylúčenie. V strednom pásme ostal Matej Paločko trochu otrasený po zákroku a dostal sa do menšej strkanice s Tomášom Pospíšilom. Obaja dostávajú po dve minúty za hrubosť.
     
    57:25
    Erving z obranného pásma prehodil puk dopredu na Takáča, pri ňom však už bol Fábry, ktorý ho odstavil od puku.
     
    57:50
    Takáč chcel páliť od modrej. Jeho delovka však bola zblokovaná, no domáci ostali s pukom v pásme.
     
    58:10
    Vo výbornej šanci spred bránoviska sa ocitol Marek Zagrapan, ktorý ešte stihol premiešať puk, no potom bekhendom zakončil vedľa.
     
    58:48
    Oba tímy sú už v týchto chvíľach na ľade v plnom počte. Pri puku je Poprad, Leclerc ho má na hokejke v útočnom pásme.
     
    59:14
    Z ľavého kruhu prišla strela z hokejky Pospíšila, no ten to namieril napokon vedľa.
     
    59:28
    Nové Zámky začali svoj záverečný tlak na bránku. Pospíšil dostal puk na ľavý kruh, zakončoval zblízka, no mieril priamo na hruď Vošvrdu.
     
    59:28
    Oddychový čas pre Nové Zámky.
     
    59:28
    Hostia skúšajú hru bez brankára.
     
    Koniec zápasu.
     
    V poslednej časti hry Poprad dokázali domáci udržať čisté konto a napokon Poprad zdoláva Nové Zámky najtesnejším rozdielom. Pod Tatrami sa teda dnes zrodilo futbalové víťazstvo, jediným strelcom duelu bol Vandas. (19:22:48)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 28. Vandas (Erving, Štrauch)


    HK Poprad: Vošvrda (Halo) – Brejčák (A), Ulrych, Ťavoda, Magovac, Erving, Kramár, Česánek, Fabian (C) – Štrauch, Mlynarovič, P. Svitana (A) – Matis, Paukovček, Vandas – Takáč, Zagrapan, Leclerc – Kundrik, Matej Paločko
    HC MIKRON Nové Zámky: Kristín (Pavlas) – Mikuš (A), Šmach, Ordzovenský, Hatala, Drtina, Hain, Dlugoš – Stupka, Urban, Pospíšil – Vešutkin, Bajtek, Jurík (C) – Múčka, Šmída, Rogoň – Bečka, Ondrušek, Fábry (A)

    Rozhodčí: Adamec, Juhász – Krajčík, Kis-Király

    Diváci: 1 341
    bahis siteleri