Barys – Riga 3:4 (po pr.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Soči – Magnitogorsk 3:4 (po pr.)
Spartak Moskva – Novosibirsk 1:2 (kon.)
konec
Spartak Moskva
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
HC Sibir Novosibirsk
Středa 16.10.2019, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Spartakem Moskva a HC Sibir Novosibirsk. Duel začíná v 18:30.
     
    HC Sibir Novosibirsk

    Celek ze Sibiře zatím prožívá průměrný ročník KHL. Po šestnácti odehraných duelech má na svém kontě dvacet bodů a patří mu sedmá pozice Východní konference. Na devátý Kunlun má v tuto chvíli náskok čtyř bodů. Novosibirsk je ale tradičně silný na domácí půdě. Poslední duel odehrál v Nižněkamsku, kde prohrál 1:2 v prodloužení.
     
    Spartak Moskva

    Domácí Spartak Moskva je na tom velmi podobně jako jeho dnešní soupeř. Celek z ruské metropole sehrál osmnáct zápasů, ve kterých získal osmnáct bodů a patří mu sedmá příčka Západní konference. Na devátý Minsk má k dobru jen tři body. Doma se Spartak velmi trápí. V osmi duelech získal na svém ledě jen šest bodů. Naposledy prohrál 1:2 po nájezdech s Amurem Chabarovsk.
     
    Češi a Slováci

    Robin Hanzl (SPM)
    Julius Hudáček (SPM)
     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Rylov, Hersley, D. Višněvskij, Kutějkin, Gončarov, Pedan, Trišin – Daugavinš, Karsums, Zubov – R. Hanzl, Nikoncev, Chochlačov – Šaškov, Stoljarov, Fjodorov – Cyplakov, Šablovskij, Juňkov – Kokarev.

    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Säteri) – Jokipakka, Piganovič, Loginov, Jermakov, Ilja Morozov, Timašov, Glazkov, Pastuchov – Michajlov, Ruohomaa, Puustinen – Milovzorov, Sajustov, Šarov – Česalin, V. Komarov, J. Peltola – A. Jakovlev, Romancev, Zyrjanov.

    Rozhodčí: Hribik, Cyplakov – Zacharov, Susujev.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba týmy už naskakují na ledovou plochu. Novosibirsk bude hrát v bílém, zatímco Spartak oblékne červené dresy.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Spartak uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale přihrávka na levé křídlo byla příliš prudká.
     
    00:38
    Ruslan Pedan projel s pukem na hokejce do útočného pásma, jenže jeho nahození prolétlo kolem branky a odražený puk získali obránci v bílém.
     
    01:10
    Ilja Zubov si nabruslil na přihrávku do středního pásma, jenže dostal příliš prudkou pobídku a kotouč mu utekl k prvnímu obránci.
     
    01:32
    Jevgenij Česalin si nabruslil na bekhendovou přihrávku mezi kruhy, jenže v tísni se nedokázal otočit a trefil beton domácího brankáře.
     
    02:05
    Domácí obránci uklidňují hru za vlastní brankou. Nikdo v červeném dresu Spartaku Moskva zrovna nehýří pohybem.
     
    02:28
    Arťom Fjodorov uklidnil rozehrávku Spartaku za brankou domácího mužstva. Na jeho následnou rozehrávku si nenajel nikdo v červeném dresu.
     
    03:05
    Martinš Karsums dostal přihrávku na modrou čáru, krásně si kotouč zpracoval, jenže jeho nahození na branku Novosibirsku bylo nepřesné.
     
    03:26
    Kaspars Daugavinš se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, jenže mu nevyšla stahovačka a puk mu utekl k obráncům v bílém.
     
    04:10
    Viktor Komarov obdržel nádhernou přihrávku na modrou čáru, odkud napřáhl k dělovce příklepem, jenže jeho pokus zaduněl o zadní mantinel.
     
    04:26
    Po souboji u mantinelu se kotouč odrazil na střídačku hostujícího Novosibirsku. Sudí neviděl, od koho se puk odrazil. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    05:05
    Domácí brankář si musel pohlídat mezírku u pravé tyče své branky. Romancev za něj ani přes velkou snahu kotouč neprocedil.
     
    05:29
    Maxim Gončarov rozjel útok Spartaku po levém křídle. Domácí obránce hledal Martinše Karsumse, ale ten na dlouhou pobídku nedosáhl.
     
    06:10
    Jyrki Jokipakka obdržel krásnou přihrávku na modrou čáru a pohotově vypálil příklepem. Jeho dělovka trefila beton pozorného brankáře v bílém.
     
    06:28
    Jyrki Jokipakka si prodloužil pobyt na ledové ploše a znovu se prosmýkl do útočného pásma. V tomto případě jej nikdo ze spoluhráčů neoslovil.
     
    07:12
    Novosibirsk je v úvodních minutách dnešního souboje aktivnějším týmem. Domácí Spartak se po většinu hracího času musí bránit.
     
    07:30
    Také hostující brankář musel po delší době zasahovat. Jeho pozornost prověřil rozjetý Kutějkin, který vyslal jen ránu do lapačky.
     
    08:08
    Michail Juňkov na modré čáře ještě udržel pro Spartak útočné pásmo. Domácí následně přišli o kotouč v rohu útočného pásma.
     
    08:28
    Viktor Komarov dostal přihrávku na modrou čáru, jenže jeho dělovku příklepem domácí brankář dobře viděl a vykopl puk pravým betonem.
     
    09:12
    Andrej Jermakov si udělal prostor na modré čáře, jenže zadovkou nenašel nikoho v bílém dresu. Spartaku se poté podařilo kotouč vyhodit.
     
    09:45
    Domácí brankář vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Spartak má ale obrovské problémy s přechodem do útočného pásma.
     
    10:30
    Spartak znovu rozehrál zpoza vlastní branky. Gončarov prudkou přihrávkou našel osamoceného spoluhráče, který na kotouč nedosáhl.
     
    11:10
    Maxim Cyplakov dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, protečoval puk do útočného pásma, jenže tam nebyl nikdo v červeném dresu.
     
    11:35
    Juuso Puustinen si nabruslil na nahození za branku Spartaku, jenže na prudkou pobídku nedosáhl a domácí následně dokázali kotouč vyhodit.
     
    12:08
    Mikael Ruohomaa skvěle napadal rozehrávku domácího brankáře. Dojíždějící útočník Novosibirsku však nedopravil puk do odkryté branky.
     
    12:38
    Ilja Morozov dostal další krásnou přihrávku na modrou čáru, jenže jeho dělovka prolétla kolem levé tyče.
     
    13:10
    Gennadij Stoljarov se v rohu obranného pásma zbavil dotírajícího soupeře, krásně se otočil s kotoučem a vyhodil jej do středního pásma.
     
    13:32
    Hosté už jsou znovu na puku a tlačí se do útočného pásma. Obranu domácího Spartaku hosté svírají prakticky celou první třetinu.
     
    14:05
    Denis Kokarev před brankou Novosibirsku tečoval prudkou střelu od modré čáry. Pozorný brankář v bílém na poslední chvíli zasáhl.
     
    14:35
    Hosté přestáli krátký tlak svého soupeře a bez problémů vyhodili kotouč do středního pásma.
     
    14:50
    Bude se vylučovat! Mikael Ruohomaa dostává dvě minuty za držení.
     
    15:12
    Hosté se v obranném pásmu dostali k odraženému kotouči a bez váhání jej vyhodili přes všechny čáry za branku Spartaku Moskva.
     
    16:05
    Arťom Fjodorov dostal přihrávku na modrou čáru, odkud hledal lépe postaveného Cyplakova, ale trefil špičku čepele hostujícího obránce.
     
    16:32
    Gennadij Stoljarov uvolnil Patrika Hersleyho, jež vypálil příklepem, ale také jeho pokus se podařilo obraně Novosibirsku zablokovat.
     
    16:50
    Hosté v plném počtu.
     
    17:05
    Mikael Ruohomaa se mezi obránci prosmýkl až před branku domácího Spartaku, jenže svou kličkou si nedokázal rozhýbat pozorného Hudáčka.
     
    17:40
    Domácí se znovu ubránili jen za cenu vyhození kotouče do středního pásma. Nikdo v červeném dresu za nahozením ani nespěchal.
     
    18:06
    Bude se znovu vylučovat! Dvě minuty za podrážení dostává Timašov.
     
    18:32
    Hosté se znovu hned na úvod oslabení dostali k odraženému kotouči a bez problémů jej vyhodili přes všechny čáry za branku domácího Hudáčka.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:13
    Arťom Fjodorov dostal krásnou přihrávku mezi kruhy, jenže neměl moc prostoru na zakončení, proto přihrával, ale Karsums netrefil branku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali zajímavou podívanou. Mnohem aktivněji vlétl do utkání hostující Novosibirsk, který na dlouhé minuty zamkl soupeře před jeho brankou. Spartak poté vytěžil dvě přesilové hry, jenže ani v jedné z nich nedokázal ohrozit branku soupeře. Do kabin se proto odchází bez branek.
     
    Střely na branku: 12 – 6
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:06
    Hosté v plném počtu.
     
    20:10
    Spartak uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale nahození skončilo v lapačce brankáře.
     
    21:10
    Domácí obránce zastavil rodící se útok soupeře a získal volný kotouč. Následný přechod do útoku se Spartaku rovněž nevydařil.
     
    21:35
    Spartak se ubránil jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Vhazovat se tak bude před brankou domácího Spartaku Moskva.
     
    22:05
    Ilja Morozov u mantinelu dojel rozjetého soupeře a přišpendlil jej na hrazení. Hokejisté v bílém se snaží hrát aktivněji.
     
    22:28
    Hostující brankář si musel dát pozor na střelu z levého kruhu, ale slabý projektil přizvedl ramenem mimo prostor branky.
     
    22:44
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak se hned v úvodu prostřední periody dočkal branky! ARŤOM FJODOROV si od zadního mantinelu vybruslil před branku a svým důrazem procedil kotouč za záda bezmocného brankáře! Bez asistence.
    22:44 Arťom FJODOROV - 1:0
     
    23:40
    Novosibirsk se ihned vydal do útočného pásma se snahou o rychlou odpověď. Nikdo v bílém dresu se však nedostal do zakončení.
     
    24:09
    Alexandr Chochlačov projel do útočného pásma, kde si přehodil puk na forhend, jenže střelou zápěstím trefil hruď připraveného brankáře!
     
    24:48
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexandr Chochlačov – 2 min., sekání).
     
    25:15
    Spartak se dostal k odraženému kotouči a bez problémů jej vyhodil přes všechny čáry. Domácí celek zvládá své první oslabení s přehledem.
     
    25:40
    Znovu se hokejistům v červených dresech podařilo poslat puk přes všechny čáry za klec Novosibirsku. Hráči v bílém se nemohou usadit v útočném pásmu.
     
    26:12
    Anatolij Nikoncev zabojoval na modré čáře a vyhodil puk do středního pásma. Domácí kvarteto mezitím stačilo vystřídat.
     
    26:48
    Domácí v plném počtu.
     
    27:02
    Alexandr Chochlačov zahodil vyloženou šanci! Domácí útočník byl sám před brankou Novosibirsku, položil si brankáře, ale už jej bekhendem nestačil přehodit!
     
    27:35
    Danil Romancev si nabruslil na přihrávku od mantinelu mezi kruhy, přehodil si puk na forhend, ale svižnou střelou přestřelil branku Spartaku.
     
    28:18
    Chochlačov se dral za další dlouhou přihrávkou na polovinu soupeře, ale tentokrát na puk pro změnu nedosáhl. Obrana Novosibirsku měla i kus štěstí.
     
    28:45
    Ilja Morozov číhal na přihrávku na modrou čáru, ale Loginov nedokázal kotouč poslat jeho směrem. Obrana Spartaku byla důraznější.
     
    29:08
    Opět se bude vylučovat! Domácí Fjodorov dostává dvě minuty za hákování.
     
    29:32
    Domácí obránci zastavili přesilovkovou kombinaci Novosibirsku v útočném pásmu a bez problémů vyhodili puk přes všechny čáry.
     
    30:10
    Jevgenij Česalin dostal přihrávku do útočného pásma, jenže bekhendem už nenašel Ruohomau. Obrana Spartaku pokračuje ve skvělém výkonu.
     
    30:35
    Juuso Puustinen se sice pro změnu dostal do zakončení, ale jeho ránu zápěstím přizvedl jeden z domácích zadáků do ochranné sítě za brankou.
     
    31:02
    Mikael Ruohomaa se prosmýkl do útočného pásma, ale střelou do horního rohu z ostrého úhlu dal domácímu gólmanovi čas na zákrok!
     
    31:08
    Domácí v plném počtu.
     
    32:10
    Alexandr Loginov dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, ale jeho nahození domácí brankář viděl a schoval kotouč do lapačky.
     
    32:35
    Alexandr Šarov zavezl puk do útočného pásma, zadovkou jej přenechal Jokipakkovi, který příklepem o kousek minul zadní tyč!
     
    33:10
    Spartak se po delší době nastěhoval do útočného pásma, ale Stoljarov už neudržel puk na modré čáře. Postavení mimo hru, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    33:35
    Michail Juňkov si dal pozor na zpracování prudké přihrávky, projel do útočného pásma, jenže střelou zápěstím trefil levý beton hostujícího brankáře.
     
    34:03
    Spartak si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Jevgenij Česalin.
     
    34:28
    Hráči Novosibirsku krátce po vhazování získali puk na své hokejky a pohotově jej vyhodili za branku Spartaku. Domácí celek musí začít nanovo.
     
    35:06
    Kaspars Daugavinš poslal střílenou přihrávku před branku soupeře, jenže Nikoncev na jeho pobídku nedosáhl a puk prolétl až k mantinelu.
     
    35:22
    Právě Nikoncev se nyní pro změnu dostal do zakončení, ale špičkou čepele poslal puk do ochranné sítě. Vhazuje se před brankou Novosibirsku.
     
    36:03
    Hosté v plném počtu.
     
    36:28
    Alexandr Loginov svedl souboj na modré čáře, ve kterém se mu podařilo vypíchnout kotouč do pásma středního. Hosté alespoň stačili vystřídat.
     
    37:06
    Arťom Fjodorov schytal před brankou nějaký úder přes prsty. Rozhodčí souboj dobře viděl a rozhodil se nevylučovat. Autor dosud jediné branky však potřebuje ošetření.
     
    37:28
    Dmitrij Višněvskij se ujal rozehrávky Spartaku zpoza domácí klece. Zkušený obránce našel prudkou přihrávkou Cyplakova, ale ten do zakončení neprojel.
     
    38:10
    Alexandr Šarov projel s pukem po levém křídle do útočného pásma, jenže Kaspars Daugavinš jeho ránu zápěstím přizvedl do ochranné sítě.
     
    38:29
    Před brankou hostujícího celku se strhla menší potyčka. Kaspars Daugavinš trošku dotíral na brankovišti, což se nelíbilo zadákům Novosibirsku.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:27
    Juuso Puustinen dostal přihrávku na modrou čáru, protečoval puk za sebe, ale nikdo v bílém jeho úmysl nepochopil. Hráči Spartaku poté kotouč vydolovali.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! V prostřední části hry jsme se dočkali úvodní branky dnešního souboje. Hned v jejím úvodu poslal domácí Spartak do vedení Fjodorov! Následně hrál Novosibirsk dvě přesilové hry, jenže nikdo v bílém se nedostal do šancí. V závěru třetiny naopak získal početní převahu Spartak, ale ani domácí celek se gólu nedočkal. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:0.
     
    Střely na branku: 26 – 16
     
    Další třetina začne přibližně v 20:11.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování závěrečné třetiny. Novosibirsk se vydal do útoku, ale nahození skončilo za brankou.
     
    40:43
    Patrik Hersley získal odražený puk u mantinelu, ale před dotírajícím soupeřem jej poslal do středního pásma, kde byli soupeři.
     
    41:08
    Ilja Morozov si dal pozor na vyhození puku přes všechny čáry. Hostující hokejista poté zavezl puk do útočného pásma, ale nedostal se ke střele.
     
    41:38
    Hudáček si betonem pokryl mezírku u levé tyče a nenechal se překonat. Domácí brankář dnes podává opravdu fantastický výkon.
     
    41:51
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Novosibirsk hned v úvodu závěrečné části hry dotahuje krok! JEVGENIJ ČESALIN si najel na přihrávku od modré čáry a střelou mezi betony překonal domácího brankáře! Asistence: Viktor Komarov.
    41:51 Jevgenij ČESALIN - 1:1
     
    42:12
    Patrik Hersley nahodil puk bekhendem do útočného pásma, jenže tam nebyl nikdo další v červeném dresu domácího Spartaku Moskva.
     
    42:35
    Jakov Rylov si krásnou kličkou udělal prostor v útočném pásmu, jenže bekhendem z těžké pozice nepřekvapil brankáře Novosibirsku.
     
    43:10
    Robin Hanzl poslal prudkou přihrávku do útočného pásma, ale na jeho pobídku nedosáhl nikdo z domácích hráčů. Zakázané uvolnění.
     
    43:42
    Hudáček si dal pozor na nahození ze středního pásma a před dojíždějícím Česalinem ukryl puk do lapačky. Vhazuje se po pravici hostujícího brankáře.
     
    44:10
    Alexej Jakovlev počkal na přihrávku na levou stranu útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu jej tentokrát nepřijel podpořit.
     
    44:28
    Patrik Hersley tentokrát na modré čáre zbrzdil rozehrávku Sibiru a nepustil puk před branku. Hosté se následně dostali do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    45:10
    Gennadij Stoljarov dojel nahození do rohu útočného pásma, zadovkou poslal kotouč na modrou čáru, jenže tam nebyl nikdo v červeném.
     
    45:30
    Ani jeden z týmů se nyní nemůže dostat do tlaku. Oba trenéři využili tuto hluchou pasáž hry k výměně hráčů na ledě.
     
    46:05
    Domácím se vůbec nepovedla rozehrávka. Prudká přihrávka na pravé křídlo se odrazila o mantinelu na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Hudáčkem.
     
    46:25
    Jyrki Jokipakka dostal přihrávku k mantinelu na pravou stranu útočného pásma, ale ihned u něj byli hned dva hokejisté v červeném, kteří mu nedovolili rozehrát.
     
    47:10
    Jakov Rylov bekhendem rozehrál na modrou čáru, nicméně nikdo v červeném si na jeho pobídku nenabruslil. Pokračuje ospalá část hry.
     
    47:28
    Hosté se zbavili kotouče nahozením do útočného pásma. Domácí obránci odražený puk sebrali a bez problémů rozjeli novou útočnou akci.
     
    48:07
    Maxim Gončarov dostal nabito na modrou čáru, jenže střelou příklepem trefil jen prvního hokejistu v dresu hostujícího Sibiru.
     
    48:30
    Arťom Fjodorov se dral za nahozením do útočného pásma, jenže jeden z obránců Novosibirsku před ním protečoval kotouč mimo ledovou plochu.
     
    49:10
    Novosibirsk se vydal do útoku po levém křídle hrací plochy. Ani hosté se svou kombinací neprobili až do střelecké pozice.
     
    49:41
    Andrej Kutějkin střílel od modré čáry, nicméně do jeho rány se položil jeden z hráčů v bílém a srazil puk mimo nebezpečný prostor.
     
    50:04
    Spartak nyní sevřel svého soupeře před jeho branku, jenže rány domácích hokejistů zatím nemíří mezi tři tyče branky Sibiru.
     
    50:28
    Nikolaj Timašov vyvezl puk za červenou čáru, nahodil jej do útočného pásma a podobně jako jeho spoluhráči odjel střídat.
     
    51:10
    Nikolaj Timašovnašel přihrávkou mezi kruhy Jokipakku, kterému v klíčovou chvíli sjel puk z hokejky.
     
    51:17
    Sibir právě vstřelil branku!
    Sibir přidává druhou branku a otáčí vývoj dnešního souboje! ALEXANDR ŠAROV si najel na přihrávku z rohu kluziště a dělovkou z prostoru mezi kruhy poslal kotouč pod břevno! Asistence: Jyrki Jokipakka.
    51:17 Alexandr ŠAROV - 1:2
     
    52:05
    Spartak se musel opět bránit. Domácí hokejisté se z tlaku svého soupeře vymanili jen za cenu zakázaného uvolnění. Vhazuje se před Hudáčkem.
     
    52:35
    Dmitrij Sajustov ustál souboj v rohu obranného pásma a vyhozením po mantinelu vyklidil puk z nebezpečného prostoru. Spartak se nyní vůbec nemůže dostat do hry.
     
    53:10
    Jyrki Jokipakka dostal přihrávku na modrou čáru a výhozem o mantinel poslal puk do bezpečí. Hosté už se nikam neženou a koncentrují se na obranu.
     
    53:35
    Alexandr Loginov spěchal za volným pukem do středního pásma, jenže před rozjetým hráčem Novosibirsku stačil zasáhnout Zachar Šablovskij.
     
    54:10
    Gleb Zyrjanov skvělým pohybem nabral rozjetého Robina Hanzla, kterého vytlačil k hrazení. Domácí celek musí svou akci rozjet nanovo.
     
    54:38
    Zachar Šablovskij získal kotouč na modré čáře, posunul jej do středního pásma na Viktora Komarova, který o něj vzápětí přišel.
     
    55:10
    Gennadij Stoljarov projel s pukem do útočného pásma, jenže nedostal prostor pro zakončení. Domácímu Spartaku už moc času nezbývá.
     
    55:31
    Denis Kokarev se středem ledové plochy prosmýkl do útočného pásma, nicméně hráči v bílém si jej pohlídali a vytlačili jej mimo palebný úhel.
     
    56:02
    Alexandr Šarov obdržel fantastickou přihrávku mezi kruhy, ale jeho ránu zápěstím dokázal Hudáček na poslední chvíli vyrazit ramenem!
     
    56:22
    Dmitrij Višněvskij nahodil puk do útočného pásma. Spartak se v něm na chvíli usadil, jenže obrana Novosibirsku znovu odvedla skvělou práci.
     
    57:08
    Mikael Ruohomaa napadal rozehrávku Spartaku na modré čáře. Osamocený hráč Novosibirsku opět zahnal domácí hráče za Hudáčkovu klec.
     
    57:28
    Hudáček vyrazil puk jen před sebe, kde dotíral důrazný Jyrki Jokipakka, jenže ze vzduchu nedokázal puk doklepnout do sítě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:35
    Spartak se snaží usadit v útočném pásmu, ale obrana Novosibirsku odvádí neskutečně obětavou práci a nedává domácím hráčům ani metr zadarmo.
     
    59:00
    Hudáček je na střídačce! Spartak zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    59:35
    Hosté získali puk v obranném pásmu, ale vyhodili jej pouze k červené čáře. Spartak má čas na další průnik před branku Sibiru.
     
    59:46
    Bude se ještě jednou vylučovat! Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Piganovič.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Sibir Novosibirsk dokázal uspět na ledě Spartaku Moskva a vítězí 2:1! Hosté o svém triumfu rozhodli ve třetí části hry, kdy nejprve dokázal vyrovnat Jevgenij Česalin! Novosibirsk poté přečkal slabou pasáž hry a v 52. minutě rozhodl o triumfu hostů Alexandr Šarov! Spartak sice v závěru utkání zkusil hru bez brankáře, ale další šance si už nevypracoval.
     
    Střely na branku: 30 – 26
     
    Československá stopa v utkání

    Július Hudáček (SPM) – 24 zákroků, 2 góly, 92,3%
    Robin Hanzl (SPM) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 19:02
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 8321 diváků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:51:51)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 23. Fjodorov – 42. Česalin (V. Komarov), 52. Šarov (Jokipakka)


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Rylov, Hersley, D. Višněvskij, Kutějkin, Gončarov, Pedan, Trišin – Daugavinš, Karsums, Zubov – R. Hanzl, Nikoncev, Chochlačov – Šaškov, Stoljarov, Fjodorov – Cyplakov, Šablovskij, Juňkov – Kokarev.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Säteri) – Jokipakka, Piganovič, Loginov, Jermakov, Ilja Morozov, Timašov, Glazkov, Pastuchov – Michajlov, Ruohomaa, Puustinen – Milovzorov, Sajustov, Šarov – Česalin, V. Komarov, J. Peltola – A. Jakovlev, Romancev, Zyrjanov.

    Rozhodčí: Hribik, Cyplakov – Zacharov, Susujev

    Diváci: 8321
    bahis siteleri