Děčín – Bílina 7:4 (kon.) | Řisuty – Dvůr Králové n. L. 3:4 (po pr.) | Trutnov – Nová Paka 2:3 (po pr.)
Jablonec n/N – Mostečtí Lvi 2:4 (kon.) | Šumperk – Žďár n/S 2:4 (kon.) | Kopřivnice – Opava 1:3 (kon.)
Klatovy – David Servis 3:0 (kon.) | Kobra – Písek 4:3 (po pr.) | Mor. Budějovice – Val. Meziříčí 3:7 (kon.)
Příbram – Tábor 3:6 (kon.)
konec
HC Děčín
7:4 (4:2, 1:2, 2:0)
HC Draci Bílina
Středa 16.10.2019, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 10. kolo
Partner:
     
    58:18
    Děčín právě vstřelil branku!
    Je hotovo. JAN SMOLA se po buly před Lavingerovou klecí dostal ke kotouči a od obranné modré čáry ho nasměroval do opuštěné hostující branky – 7:4. Bez asistence.
     
    57:54
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    52:37
    Jan Smola nahrál puk Zdeňku Petrášovi, ten měl před sebou prázdnou klec, ale puk zpomalil a nakonec za brankovou čárou neskončil!
     
    48:57
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jegor Gnusin.
     
    45:35
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní se to už povedlo a domácí jdou do dvoubrankového náskoku. Pavel Zajan našel přihrávkou ZDEŇKA PETRÁŠE a ten poté jel sám na Běhulu. Rameny mu naznačil střelu a poté puk poslal do protipohybu Běhuly – 6:4. Asistence: Pavel Zajan a Patrik Balcar.
     
    36:44
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Patrik Balcar – 2 min., sekání).
     
    29:27
    Draci právě vstřelili branku!
    Nyní už se to hostům povedlo a už jsou Děčínu na dostřel jediné branky! V přesilové hře Urban nabil ZDEŇKU FÁBRYMU. Ten sice napálil horní tyč, nakonec však puk končí za Lavingerovými zády – 5:4. Hosté se tak definitivně vrátili zpět do hry. Asistence: Tomáš Urban a Jakub Zdeněk.
     
    28:42
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radek Fojt – 2 min., sekání).
     
    27:36
    Draci právě vstřelili branku!
    JAKUB PROCHÁZKA se s Eliášem dostal do protiútoku. Prvně jmenovaný to vzal na sebe a svou střelou nedal Lavingerovi šanci – 5:3. Hosté tak snižují na rozdíl dvou branek a dost možná jsou opět zpátky v utkání. Bez asistence.
     
    24:03
    Děčín právě vstřelil branku!
    Také Běhula už inkasuje, když se před ním prosadil ŠTĚPÁN KUCHYNKA. Jeho pokus si do vlastní sítě srazil hostující hráč a Děčínští navyšují své vedení už na rozdíl tří branek – 5:2. Asistence: Patrik Zicho.
     
    20:01
    Střídání v týmu HC Draci Bílina: ze hřiště odchází Oliver Štěpánek, přichází Richard Běhula.
     
    18:23
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš. Toto pravidlo se nyní potvrdilo. Po Šmejcově šanci poslal Balcar puk Danielu Volrábovi, který uháněl se ŠTĚPÁNEM KUCHYNKOU do přečíslení a druhý jmenovaný pak neměl problém Štěpánka prostřelit – 4:2. Děčínští si tak berou v závěru první části hry zpět svůj dvoubrankový náskok. Asistence: Daniel Volráb a Patrik Balcar.
     
    15:45
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Grigorij Curkan – 2 min., pozdní dohrání).
     
    13:46
    Zdeněk se dostal tváří v tvář Lukáši Lavingerovi, ale domácí gólman předvedl další fantastický zákrok a vyrážečkou srazil kotouč do bezpečí.
     
    13:08
    Lukáš Lavinger vychytal hostující nájezd. Pohlídal si mezeru mezi svými betony, kam mířil kotouč a podržel tak Medvědy a jejich těsný náskok!
     
    13:08
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Erik Mareš – trestné střílení, sekání).
     
    13:08
    Erik Mareš fauloval soupeře ve střelecké pozici a sudí nařizuje trestné střílení pro Bílinu!
     
    10:28
    Děčín právě vstřelil branku!
    Ovšem Medvědi si záhy berou své vedení zase zpátky. Michalu Oliveriusovi utekl puk a už to vypadalo, že je po slibné šanci. Opak však byl pravdou. Kapitán Děčína poslal puk na Smolu a ten ho ještě naservíroval TOMÁŠI FAIGLOVI, jenž pak Štěpánka prostřelil mezi jeho betony – 3:2. Asistence: Jan Smola a Michal Oliverius.
     
    09:26
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté smazali svou dvoubrankovou ztrátu a je vyrovnáno! Hanuš Petržílka nabil DOMINIKU BRZKOVI, jenž poté vyslal na děčínskou branku tvrdou ránu a Lukáš Lavinger neměl čas zareagovat – 2:2. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Hanuš Petržílka a Jegor Gnusin.
     
    07:15
    Draci právě vstřelili branku!
    Ovšem ve vlastním oslabení Bílinští snižují na rozdíl jediné branky a jsou tak rychle zpátky ve hře. Kaltenböck neudržel puk na modré čáře a k němu se pak dostal MIROSLAV POKORNÝ, jenž dokázal prostřelit Lavingera – 2:1. Asistence: Miroslav Kuba.
     
    06:28
    Děčín právě vstřelil branku!
    Pouhou vteřinu před vypršením přesilové hry pět na tři domácí navyšují své vedení. Michal Oliverius poslal přihrávku pro ZDEŇKA PETRÁŠE, který svou střelou pak nedal Štěpánkovi žádnou šanci. Medvědi tak ještě budou dohrávat klasickou početní výhodu – 2:0. Asistence: Michal Oliverius a Jan Kaltenböck.
     
    05:59
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Tomáš Urban – 2 min., napadení).
     
    04:29
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Petr Kobes – 2 min., podrážení).
     
    03:13
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se ujímají vedení. Ondřej Sýkora dostal přihrávku od Smoly před Štěpánka a akci ještě vyšperkoval na kapitána MICHALA OLIVERIUSE, který si mazácky položil Olivera Štěpánka a kotouč mu zasunul za jeho záda – 1:0. Asistence: Jan Smola a Tomáš Faigl.
     
    02:13
    Bílinští jeli tři na jednoho a domácí tak byli v ohrožení. Ovšem Gnusinovu střelu Lavinger dostal jen před sebe, poté se roztáhl po celém brankovišti a dorážející Kobes trefil jen jeho betony!

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Oliverius (Smola, Faigl), 7. Petráš (Oliverius, Kaltenböck), 11. Faigl (Smola, Oliverius), 19. Kuchynka (Volráb, Balcar), 25. Kuchynka (Zicho), 46. Petráš (Zajan, Balcar), 59. Smola – 8. Pokorný (Kuba), 10. Brzek (Petržílka, Gnusin), 28. Procházka, 30. Fábry (Urban, Zdeněk)


    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Loukota, Tenkrát, Kaltenböck, Mareš, Zicho, Tůma, Balcar – Oliverius (C), Sýkora, Faigl, Petráš, Chovanec, Zajan (A), Fojt, Kuchynka, Smola, Volráb (A), Ineman
    HC Draci Bílina: Štěpánek (21. Běhula) – Vilinskij, Curkan, Pokorný, Kolíček, Petržílka, Šilhán, Eliáš – Gnusin, Kobes, Zdeněk, Řepík, Mašek, Fábry, Kanický, Tjurin, Kuba, Brzek, Urban (C), Šmejc, Procházka (A)

    Rozhodčí: Bernat – Gabriel, Zmeškal
    bahis siteleri