Vladivostok – Soči 1:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Magnitogorsk 0:3 (kon.) | Minsk – Riga 1:2 (kon.)
Omsk – Kunlun 0:3 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 25.10.2019, 16:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:43
    O platnosti gólu rozhodl videozáznam.
    55:43 Bogdan POTĚCHIN - 0:3
     
    55:43
    Metallurg právě vstřelil branku!
    O vítězi je s největší pravděpodobností rozhodnuto! Kozun zaútočil po levém křídle, před obráncem zabrzdil, otočil se zády k bráně a vpádu nabil Matuškinovi. Ten nápřahem z vrcholu kruhu trefil BOGDANA POTĚCHINA, který po šťastném odrazu začíná slavit! Asistence: Maxim Matuškin a Brandon Kozun.
     
    54:47
    Už to neplatí! Kozun (Magnitogorsk) ještě ve středním pásmu obral o puk Mamkina a uháněl na Kováře, který ho svým prvním – a hned důležitým – zákrokem ve třetí třetině vychytal!
     
    49:43
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Jevgenij Birjukov – 2 min., podrážení).
     
    43:54
    A právě domácí celek zahrozil! Poté, co pravým kruhem pro vhazování projíždějící Sexton zadovkou oslovil Hollanda a ten bleskově vystřelil, vytáhl Košečkin pozoruhodný zákrok lapačkou. Tohle byl ukázkový semafor!
    36:40 Brandon KOZUN - 0:2
     
    36:40
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Po nedorozumění v soupeřově rozehrávce odskakuje Metallurg na rozdíl dvou tref! Chybu dvou za bránou zalezlých obránců trestá BRANDON KOZUN a stává se nejlepším střelcem svého týmu. Asistence: Dennis Rasmussen.
     
    31:58
    Ani z mezikruží střílející Macek nevyrovnal! Střelecké trápení Avtomobilistu tak pokračuje, Košečkin si připsal už dvacátý zákrok.
    19:15 Alexej BĚREGLAZOV - 0:1
     
    19:15
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ano! Příležitost otevřít v přesilovce skóre uchopil za pačesy ALEXEJ BĚREGLAZOV. Kováře, který toho kvůli před sebou postaveným hráčům moc neviděl, prostřelil od modré čáry.
     
    17:59
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Jefim Gurkin – 2 min., podrážení).
     
    15:00
    Jekatěrinburský nápor přetrvával a až opakovaný záběr odhalil, že za Košečkinem zazvonila tyč! Domácí tak byli opravdu blízko!
     
    13:34
    Domácí přidali pod kotlem a před Košečkinem hned dvakrát zatopili. Setdikov a po něm ani Sexton však puk za jeho záda nedostali.
     
    08:31
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Denis Paršin – 2 min., vysoká hůl).

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 20. Běreglazov, 37. Kozun (Rasmussen), 56. Potěchin (Matuškin, Kozun)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Fomin) – Gurkin, Alexej Vasilevskij, Berezin, Trjamkin, Mamkin, D. Bodrov (A), Valitov – Dawes (C), Golyšev, Macek – Sexton, Holland, Litovčenko – Dacjuk (A), Bělousov, Setdikov – Suslov, V. Popov, Chripunov – A. Garejev.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (S. Galimov) – Běreglazov, Antipin (A), Minulin, J. Jakovlev (A), Matuškin, Dronov, J. Birjukov – A. Nestrašil, Mozjakin (C), Paršin – Rasmussen, Kozun, Potěchin – Dorofejev, N. Kuljomin, Loktionov – Ljubimov, Rožkov, Korobkin – Timkin.

    Rozhodčí: Kulakov, Olenin – Lazarev, Strelcov

    Diváci: 5 545
    bahis siteleri