Slavia B – Sparta B 1:2 (kon.) | Plzeň B – Písek 1:0 (kon.) | Rakovník – Štěchovice 1:6 (kon.)
konec
SK Slavia Praha B
1:2 (1:1)
AC Sparta Praha B
Neděle 27.10.2019, 10:15 • Na Chvalech, Horní Počernice - Praha • Česká fotbalová liga (A) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Krásné ráno všem fotbalovým nadšencům! Vítáme vás u online přenosu z utkání ČFL mezi SK Slavia Praha B a AC Sparta Praha B. Zápas začíná v 10:15 a bude vás jím provázet Libor Kokoška.
     
    PREVIEW ZÁPASU

    Největší české fotbalové derby je tu. I když v podání třetiligových rezerv, souboj Slavie se Spartou má vždy nezaměnitelný náboj. Přičtěme k tomu navíc to, že právě možná vzájemný zápas těchto dvou největších českých klubů rozhodne o tom, která rezerva postoupí o úroveň výš do druhé ligy, či si nakonec možnost zahrát finále třetí ligy uzurpuje jihočeské Táborsko.

    Jako mírný favorit do utkán vstoupí hostující Sparta, té se ale v poslední době příliš nedaří. Ve třech zápasech získala pouze tři body za výhru ve středočeských Štěchovicích, ve zbývajících duelech padla nejdříve s Táborskem a poté doma překvapivě i s Pískem.

    Slavia najela na vítěznou vlnu a pomalu dohání manko na čelo třetiligové tabulky skupiny A. Ve vzájemném duelu navíc tím nejtěsnějším rozdílem porazila první Táborsko, velmi překvapivá prohra přišla začátkem října, když si sešívaní z pražských Jinonic, kde má svůj domácí stadion Motorlet, neodvezli ani bod.

    Poslední vzájemné utkání je jedenáct let staré. Slavia tehdy na domácím hřišti vyválčila se Spartou cennou remízu 1:1, i ta ale stačila letenským k vybojování postupu do druhé nejvyšší tuzemské soutěže.

    Pražské derby rezerv odřídí v pozici hlavního arbitra Vojtěch Severýn, po lajnách mu budou asistovat Milan Matějček a Matěj Cichra.

    POSLEDNÍ 3 VZÁJEMNÉ ZÁPASY:

    06.06.2007 Slavia B – Sparta B 1:0
    28.10.2007 Sparta B Slavia B 1:0
    08.06.2008 Slavia B – Sparta B 1:1
     
    SK SLAVIA PRAHA B – 5. místo, 21 bodů, skóre 30:18

    Rezervě mistrovské Slavie se zatím v ČFL nedaří podle představ, tým s ambicí postoupit o úroveň výš ztrácí na první Táborsko už šest bodů, do utkání s úhlavním rivalem z Letné navíc vstupuje jako lehký outsider. Pokud by Slavia derby zvládla a získala tři body, posunula by se na druhé místo v těsném závěsu za vedoucí Jihočechy.

    Sešívaným se v posledních několika zápasech daří. Z posledních pěti utkání vyhráli čtyřikrát, o body na víc dokázali obrat i silné Táborsko. Hráče s hvězdou na hrudi musí mrzet zbytečná venkovní prohra s Motorletem, která značně zkomplikovala vršovické postupové snažení.

    Slavia je zatím jednoznačně nejproduktivnějším týmem třetí ligy. S třiceti přesnými zásahy kraluje ligové střelecké tabulce, brankový průměr sešívaných fotbalistů na zápas navíc je takřka tři vstřelené branky za devadesát minut hry.
     
    AC SPARTA PRAHA B – 4. místo, 21 bodů, skóre 22:9

    Ani Sparta nevstoupila do nové éry ligových rezerv tou správnou nohou. Dlouhou dobu sice držela krok s vedoucím Táborskem, nakonec ale s Jihočechy prohrála ve vzájemném zápase. Naposledy navíc na úkor letenských fotbalistů naplno bodoval na Strahově Písek.

    Sparta má na rozdíl od většiny ostatních zápasů jeden či dva zápasy k dobru, případné vítězství nad úhlavním městským rivalem by tak znamenalo posunutí se na tříbodový dostřel vedoucího modro-bílého Táborska.
     
    Ještě jednou vás zdravíme, tentokrát přímo z pražského Xaverova, kde za pár minut odstartuje duel mezi rezervou vršovické Slavie a rezervou letenské Sparty. Přejeme vám příjemnou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Slavia Praha B: Markovič – Holeš, Vincour (C), Nabiyev, Takács, Kosek, Zinhasovič, Douděra, Silva, Vít, Rondič
    Náhradníci: Bárta, Krobot, Červ, Zeronik, Janoušek, Šilhan, Radolič

    AC Sparta Praha B: Čtvrtečka – Costa, Talovierov, Gabriel, Dudl, Pulkrab, Karabec, Šimáček, Mareček (C), Juliš, Horák,
    Náhradníci: Piško, Dao, Hucek, Prokopec, Ambler, Patrák, Kotek

    Rozhodčí: Severýn – Matějček, Cichra.
     
    Hráči za hlasitého potlesku přítomných fanoušků už přicházejí na hrací plochu. Slavisté dnes nastoupí v červeno-bílých dresech, hosté z Letné přijeli v klasické rudé.
     
    Kapitán domácích Tomáš Vincour si už potřásá rukou s Daniele Marečkem, výhodu úvodního výkopu budou mít podle všeho domácí slavisté.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop dnešního zápasu obstaral domácí Imad Rondič, zápas může začít!
     
    2
    Sparťanská defenziva pod tlakem od napadajícího Imada Rondiče raději zakopává míč daleko na polovinu svého dnešního soupeče. U míče jsou tak opět hráči v červeno-bílém dresu.
     
    2
    V hlavičkovém souboji kousek za polovinou hřiště si jeden ze sparťanů počínal nedovoleným způsobem. Slavia bude mít výhodu volného kopu.
     
    3
    Farid Nabiyev se pokusil prosmýknout mezi dvěma letenskými obránci, to se mu nepovedlo a sešívaný útočník nakonec přišel o míč.
     
    4
    U míče opět Farid Nabiyev! Jeho dalekonosná trefa zpoza šestnáctky ale trefila pouze předním stojícího obránce, od kterého se míč odrazil do zámezí. Domácí Slavia bude kopat roh!
     
    4
    Tak tenhle signál se slavistům moc nepovedl. Daniel Kosek se pokusil míč poslat do uličky mezi dvě sparťanskými obránci, volný prostor sice našel dobře, žádný z domácích hráčů se do něj ale nakonec nevydal.
     
    5
    Po sraženém centru z pravé strany bude Slavia kopat další roh.
     
    6
    Tým Slavia B právě vstřelil branku! Parádní centrem od rohového praporku našel jeden z domácích hráčů volného IMADA RONDIČE, ten v prostoru kousek před malým vápnem Sparty parádním zakončením hlavou k levé tyči poslal Slavii do jednobrankového vedení. Letenský gólman Jan Čtvrtečka se po míči jen marně natahoval.
     
    7
    Nadějný sparťanský útok ukončuje ofsajd, ve kterém se nacházel Matěj Pulkrab.
     
    8
    Sešívaný centr z hloubi pole z pravé strany našel před letenskou brankou volného Felipeho Silvu, ten se ale nacházel v ofsajdovém postavení.
     
    10
    Tak to byla obrovská šance pro Spartu! Daniel Horák poslal pas doprostřed hřiště na volného Matěje Pulkraba, který nesobecky ještě prodloužil přihrávku na úplně osamoceného Adama Karabce na pravém křídle. Talentovaný sparťanský střelec z nadějné pozice nakonec poslal míč pouze těsně vedle pravé tyče sešívané branky.
     
    11
    Daniel Mareček centrem od pravého rohového praporku našel před domácí brankou hlavu Costy. Zkušený sparťanský stoper ale nakonec poslal míč těsně nad břevno soupeřovy branky.
     
    13
    V zajímavém úniku na sešívanou branku byl Daniel Horák, jeden z dobíhajících obránců ho ale nakonec připravil o míč.
     
    15
    Matěj Pulkrab (Sparta) si za svůj nevybíravý zákrok na hranici soupeřovy šestnáctky vysloužil u hlavního arbitra přísnou žlutou kartu.
     
    16
    Po špatné přihrávce od Matěje Pulkraba, který přesně našel nohu jednoho ze svých soupeřů, se musel dobrým obranným zákrokem blýsknout Doniel Mareček, když skluzem připravil o míč unikajícího slávistu.
     
    17
    Při tvrdém hlavičkovém souboji kousek za středovou lajnou byl hostující kapitán Daniel Mareček udeřen do obličeje. Sparta tak bude rozehrávat z vlastní poloviny hřiště.
     
    18
    Výkop Jana Čtvrtečky od sparťanské branky je nepřesný a končí v zámezí. Sešívaní teď tak budou vhazovat aut.
     
    19
    Jeden ze sparťanů si v souboji s Imadem Rondičem pomohl popostrčením, Slavia bude zahrávat nadějně vypadající standardní situaci, domácí hráči už se staví na hranici šestnáctky připravení na centr.
     
    20
    Tak tenhle signál Slavii nevyšel. Daniel Kosek se pokusil vyslat Felipeho SIlvu nečekanou přihrávkou po lajně, druhý jmenovaný ale svého spoluhráče plně nepochopil a za nadějnou přihrávkou do běhu se nevydal.
     
    21
    Jakub Markovič teď měl více štěstí než rozumu! Už to vypadalo, že sešívaný gólman bez problémů schová dlouhý pas za domácí obranou v rukavicích, nakonec se ale zastavil kousek před míčem, čehož využil letenský Matěj Pulkrab a jednoduchým uvolněním do strany nechal vršovického gólmana za sebou. Zakončení sparťanského střelce dokázal srazit tělem jeden z dobíhajících obránců, k dorážce se dostal Lukáš Juliš, ani ten ale nedokázal překonat sešívaného gólmana.
     
    23
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! A máme vyrovnáno! Adam Gabriel parádním zatočeným pasem za sešívanou obranu z pravé strany našel před domácím brankou úplně volného MATĚJE PULKRABA, který z první jednoduše poslal míč k pravé tyči.
     
    24
    Únik Adama Karabce zastavil nedovoleným způsobem jeden z domácích fotbalistů. Sparta teď tak bude zahrávat nadějně vypadající volný kop.
     
    25
    Pro sparťanský centr z volného kopu si bez větších problémů vyskočil Jakub Markovič.Do útoku teď půjde Slavia.
     
    26
    Tak to byla dělovka! K zakončení zpoza šestnáctky se dostal hostující Daniel Mareček, jeho trefu pod břevno sešívané branky dokázal pohledným zákrokem vyrazit mimo tři tyče vlastní branky gólman Jakub Markovič. Sparta teď tak bude kopat roh.
     
    27
    Sparťanský centr z rohu sešívanou branku už nijak neohrozil. Míč bude vykopávat z vlastní šestnáctky talentovaný gólman Jakub Markovič.
     
    28
    Hostující kapitán v souboji o míč skluzem tvrdě přejel rychlonohého Felipeho Silvu. Hlavní rozhodčí mu rozhodným gestem jasně naznačil, že příští takový zákrok už bude trestat žlutou kartou.
     
    30
    Daniel Kosek nedovoleným způsobem zastavil u pravé lajny unikajícího Adama Karabce. Na účet hlavního rozhodčího se na to zejména z řad fanoušků vznesla vlna kritiky, pan Severýn se zřejmě nezapíše do paměti sešívaných v dobrém.
     
    31
    Daniel Mareček jednoduše prošel středem hřiště a zpoza šestnáctky vystřelil. Jeho zakončení doprostřed branky ale dokázal bez větších problémů dobrým zákrokem zneškodnit Jakub Markovič.
     
    32
    Adam Karabec vyslal parádním pasem za obranu svého letenského spoluhráče Lukáše Juliše. Zkušený sparťanský střelec se z pokusil vrátit míč pod sebe na nabíhajícího Daniel Horák, do trajektorie přihrávky ale zasáhl Jakub Markovič, který míč schoval v rukavicích.
     
    33
    Po sraženém centru z levé strany bude Sparta kopat roh.
     
    34
    Sparťanský centr z levé strany našel hlavu jednoho z obránců, od kterého se míč odrazil do zámezí. Sparta tak bude v útoku pokračovat dál, tentokrát vhazováním autu.
     
    34
    Další roh pro Spartu, tentokrát z pravé strany.
     
    35
    Centrem z pravé strany nenašel Daniel Horák nikoho ze svých letenských spoluhráčů. Sešívaná defenzíva opět dopravuje míč mimo hrací plochu.
     
    36
    Adam Gabriel v silovém souboji povalil na zem drobného Felipeho Silvu. Tenhle zákrok rozhodčí posoudil jako faul.
     
    37
    Matěj Vít parádním centrem z hloubi hřiště z levé strany našel u zadní tyče nabíhajícího Imada Rondiče. Sešívaný střelec z nadějné pozice ale poslal míč pouze do vnější sítě sparťanské branky.
     
    38
    Pas Felipeho Silvy na pravé křídlo nebyl přesný, míč nenašel nikoho z hráčů v sešívaném dresu a skončil v zámezí za sparťanskou brankou.
     
    39
    Lukáš Juliš šikovně za obranu poslal do náběhu Matěje Pulkrab, sparťanský střelec chtěl ještě míč poslat pod sebe před branku pražské Slavie, jeho razantní přihrávku dokázal ale na poslední chvíli zastavit jeden z domácích obránců.
     
    40
    Matěj Pulkrab dostal nadějný pas za sešívanou obranu, jeden z domácích stoperů ho ale za pět minut dvanáct ještě stihl odtlačit od míče.
     
    41
    Tak to byla obrovská šance! Parádní pas za letenskou obranu dostal Imad Rondič, gólman Jan Čtvrtečka dobře přečetl hru a vyběhl proti domácímu útočníku, ten nakonec poslal míč pouze těsně vedle pravé tyče sparťanské branky.
     
    43
    Slavia se ještě snaží obléhat sparťanskou branku, letenští hráči ale poctivě brání a nedávají sešívaným moc možností ke střele.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas je u konce. Pražské derby rezerv je zatím po pětačtyřiceti minutách nerozhodné 1:1. V první čtvrtině hry měla navrch Slavia, ta se ale postupně musela začít bránit vzrůstajícímu letenskému tlaku.

    Slavia šla do vedení už po šesti minutách hry, když po centru od rohového praporku míč k levé tyči uklidil střelec Imad Rondič. O čtyři minuty později měl velkou šanci na snížení Adam Karabec, míč nakonec ale poslal pouze vedle pravé tyče sešívané branky. Ve 23. minutě se už ale sparťané mohli radovat naplno Adam Gabriel našel parádním zatočeným pasem za domácí obranu volného Matěje Pulkraba, který z prvního dotyku zakončil míč pozemní trefou k levé tyči. Na závěr poločasu si ještě vytvořil obrovskou příležitost vršovický střelec Imad Rondič, Jana Čtvrtečku ale podruhé v zápase překonat nedokázal.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 11:16.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B: ze hřiště odchází Matěj Vít, přichází Lukáš Červ.
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B: ze hřiště odchází Tomáš Holeš, přichází Alexandr Bárta.
     
    46
    Výhodu úvodního výkopu v druhém poločase má hostující Sparta.
     
    47
    Do nadějné střelecké pozice z ostrého úhlu se teď během rychlého sparťanského brejku dostal Lukáš Juliš. Jeho tvrdé zakončení ale nakonec letělo nad břevno domácí branky.
     
    48
    Dominik Mareček (Sparta) teď za cenu žluté karty na polovině hřiště tvrdým zákrokem zastavil rodící se sešívaný brejk.
     
    49
    Po tvrdém souboji na polovině hřiště zůstal ležet hostující Dominik Šimáček, už se ale zvedá a vypadá to, že by měl v dnešním zápasem bez problémů pokračovat.
     
    50
    Sparta tlačí na sešívanou branku. Centr Lukáše Juliše ani Dominika Šimáčka ale neprošel až před sešívanou branku.
     
    51
    Po nedovoleném zákroku kousek před vlastní šestnáctkou od jednoho domácí hráče bude Sparta rozehrávat nadějně vypadající volný kop.
     
    52
    Tak to bylo opravdu těsné! Střílený nízký centr proletěl sešívanou šestnáctkou a jen těsně minul pravou tyč branky Jakuba Markoviče. Vršovický gólman na míč vůbec neviděl a neměl tak jakoukoliv možnost proti němu zasáhnout.
     
    54
    Sparťanské gólové radosti ukončuje pomezní rozhodčí odmáváním ofsajdu! Lukáš Juliš se po žákovské chybě od Tomáše Vincoura procpal podél zadní lajny až do nadějné pozice pro zakončení z úhlu, střelu sparťanského střelce dokázal Jakub Markovič vyrazit pouze před sebe, kde míč do sítě dorazil Matěj Pulkrab. Ten se ale podle pomezního rozhodčího v době střely nacházel v ofsajdu.
     
    55
    Costa srazil sešívaný centr z levé strany hlavou do zámezí. Slavia bude kopat roh.
     
    56
    Nekvalitně kopnutý roh přeletěl sparťanské vápno a skončil až v zámezí na druhé straně hřiště.
     
    56
    Při souboji o míč jeden z domácích hráčů zasáhl Matěje Pulkraba do obličeje. Sparta bude rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    57
    Václav Dudl se parádně uvolnil kolem tří domácích obránců a stříleným přízemním centrem poslal míč před branku Jakuba Markoviče, tam se k míči dostal jede ze stoperů, který bez váhání odkopl míč za vlastní branku.
     
    58
    Sparťané si z rohu už nedokázali vytvořit žádnou větší střeleckou pozici, do útoku teď tak půjde domácí Slavia.
     
    59
    Do nadějné pozice pro zakončení se zpoza sparťanské šestnáctky dostal Daniel Kosek, navzdory očekávání domácích fanoušků ale poslal míč několik metrů vedle pravé tyče letenské branky.
     
    59
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Matěj Pulkrab, přichází Youssouf Dao.
     
    60
    Lukáš Juliš chtěl od pravé lajny poslat míč pod sebe na hráče nabíhající z druhé vlny, jeho přihrávku ale nakonec vystihl jeden z domácích obránců.
     
    62
    Tak tohle nebyl hezký zákrok! Alexandr Bárta (Slavia B) byl v souboji s Daniel Horákem pozdě a sparťanského útočníka nemilosrdně přejel skluzem. Rozhodčí mu za to bez váhání ukázal žlutou kartu a jasně naznačil, že za další takový zákrok mu už ukáže červenou.
     
    63
    Odkop Jakuba Markoviče po nepřesné přihrávce pod sebe od jednoho z obránců nebyl přesný a skončil v zámezí na polovině hřiště.
     
    64
    Centr Daniela Marečka z levé strany před branku Slavii patřil k těm přesnějším. Míč těsně předtím, než se k němu dostal Adam Karabec ale schoval do náruče Jakub Markovič.
     
    64
    Za nesportovní chování vůči svému soupeři si jeden z domácích hráčů vysloužil žlutou kartu. Podrobnosti doplníme později.
     
    65
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B: ze hřiště odchází Farid Nabiyev, přichází Ladislav Krobot.
     
    67
    Pro centr z levé strany si zkušeně vyskočil Jan Čtvrtečka, který bez problémů schoval míč v rukavicích.
     
    69
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B: ze hřiště odchází Ladislav Takács, přichází Jakub Zeronik.
     
    69
    Po tvrdém souboji zůstal Adam Gabriel ležet na zemi. Vypadá to, že letenský obránce dneska už dohrál a bude muset být vystřídán.
     
    70
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Adam Gabriel, přichází Milan Piško.
     
    71
    Adam Karabec si v souboji o míč počínal nedovoleně a svého sešívaného soupeře poslal k zemi. Slavia tak bude rozehrávat volný kop z vlastní poloviny.
     
    72
    Milan Piško chvilku po svém střídání předvedl první povedený obranný zákrok, když zkušeně na levé straně hřiště obral o míč pronikajícího sešívaného záložníka.
     
    73
    Tak to byla obrovská šance pro Slavii! Po parádním průniku jednoho z domácích hráčů podél zadní lany a přihrávce pod sebe se k míči dostal Nedžad Zinhasovič. Jeho zakončení zázrakem ale dokázal mimo tři tyče vytěsnit přesouvající se Jan Čtvrtečka, kterým se tak rázem stává hrdinou sparťanských fanoušků.
     
    74
    Hra je přerušena. Dva hráči se klepli hlavami a vypadá to, že jak Slavii i Sparta bude muset střídat.
     
    75
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B: ze hřiště odchází Imad Rondič, přichází Jiří Janoušek.
     
    76
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Adam Karabec, přichází Vojtěch Patrák.
     
    77
    Po dalším tvrdém souboji zůstává jeden ze sešívaných hráčů ležet na zemi. Hra je opět přerušena a zdravotníci opět běží na hřiště.
     
    79
    Felipe Silva kvůli zranění odchází mimo hřiště, vypadá to, že Slavia dočerpala počet střídání a bude po zbytek utkání hrát pouze v deseti lidech!
     
    80
    Costa parádním pasem za sešívanou obranu našel v útoku úplně volného Lukáše Juliš, ten se ale podle pomezního rozhodčího nacházel v ofsajdové pozici.
     
    81
    Tomáš Vincour si v souboji s Youssoufem Dao pomohl nedovoleným způsobem . Sparta bude rozehrávat volný kop z poloviny hřiště.
     
    82
    Jeden z domácích obránců byl v souboji o míč později než Youssouf Dao a sparťanské útočníka zfauloval. Letenští teď budou zahrávat nadějně vypadající standardní situaci.
     
    83
    Po centru na zadní pravou tyč se míč odrazil k úplně volného Danielu Horákovi, ten v nadějně vypadající střelecké pozici ale nakonec pouze promáchl.
     
    84
    Jeden z domácích hráčů srazil centr Daniela Horáka do zámezí. Sparta teď tak bude zahrávat roh.
     
    85
    Martin Douděra před vlastní šestnáctkou lehce přifilmoval svůj pád na zem.Takřka do vlastní branky tak bude míč odkopávat Jakub Markovič.
     
    86
    Po obrovské hrubce Costy, když tento zkušený sparťanský obránce málem založil gólovou akci sešívaných, předvedl důležitý obranný zákrok Maksym Talovierov, který svůj skluzem za pět minut dvanáct srazil střílejícímu hráči míč do zámezí. Slavia bude kopat roh.
     
    88
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Sparťanská euforie v hlediště i ve hřišti! Po centru Daniela Horáka z levé strany se do gólového zakončení po obrovské hrubce v sešívané obraně dostal LUKÁŠ JULIŠ, který bez větších problémů uklidil míč do sítě svého vršovického soupeře. Sparta jde do vedení a vypadá to, že dnešní utkání už dotáhne do vítězného konce.
     
    90
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Daniel Mareček, přichází Zdeněk Hucek.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje druhý poločas o pět minut.
     
    90+1
    Sparta bude po sraženém centru z levé strany kopat roh. Ani jeden z hráčů v rudém s rozehrávkou míče vůbec nepospíchá.
     
    90+1
    Ladislav Krobot (Slavia) si za svůj nevybíravý zákrok na polovině soupeře vysloužil žlutou kartu. Čas na vyrovnání se Slavii nekompromisně krátí.
     
    90+2
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Daniel Horák, přichází Martin Ambler.
     
    90+3
    Další domácí faul a další možnost Sparty ke zdržování. Sparta se drží na soupeřově polovině a vypadá to, že nedá svému soupeři možnosti vytvořit si jakoukoliv šanci na skórování.
     
    90+5
    Konec zápasu. (12:06:32)

    Libor Kokoška

    Branky: 6. Rondič – 23. Pulkrab, 88. Juliš

    Karty:   62. Bárta (SLB), 90+1. Krobot (SLB) – 15. Pulkrab (SPB), 48. Mareček (SPB)


    SK Slavia Praha B: Markovič – Holeš (46. Červ), Vincour (C), Nabiyev (65. Krobot), Takács (69. Zeronik), Kosek, Zinhasovič, Douděra, Silva, Vít (46. Bárta), Rondič (75. Janoušek)
    Náhradníci: Bárta, Krobot, Červ, Zeronik, Janoušek, Šilhan, Radolič

    AC Sparta Praha B: Čtvrtečka – Costa, Talovierov, Gabriel (70. Piško), Dudl, Pulkrab (59. Dao), Karabec (76. Patrák), Šimáček, Mareček (C) (90. Hucek), Juliš, Horák (92. Ambler)
    Náhradníci: Piško, Dao, Hucek, Prokopec, Ambler, Patrák, Kotek

    Rozhodčí: Severýn – Matějček, Cichra
    bahis siteleri