Slavia B – Sparta B 1:2 (kon.) | Plzeň B – Písek 1:0 (kon.) | Rakovník – Štěchovice 1:6 (kon.)
konec
SK Slavia Praha B
1:2 (1:1)
AC Sparta Praha B
Neděle 27.10.2019, 10:15 • Na Chvalech, Horní Počernice - Praha • Česká fotbalová liga (A) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Daniel Horák, přichází Martin Ambler.
     
    90+1
    Ladislav Krobot (Slavia) si za svůj nevybíravý zákrok na polovině soupeře vysloužil žlutou kartu. Čas na vyrovnání se Slavii nekompromisně krátí.
     
    90
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Daniel Mareček, přichází Zdeněk Hucek.
     
    88
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Sparťanská euforie v hlediště i ve hřišti! Po centru Daniela Horáka z levé strany se do gólového zakončení po obrovské hrubce v sešívané obraně dostal LUKÁŠ JULIŠ, který bez větších problémů uklidil míč do sítě svého vršovického soupeře. Sparta jde do vedení a vypadá to, že dnešní utkání už dotáhne do vítězného konce.
     
    79
    Felipe Silva kvůli zranění odchází mimo hřiště, vypadá to, že Slavia dočerpala počet střídání a bude po zbytek utkání hrát pouze v deseti lidech!
     
    76
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Adam Karabec, přichází Vojtěch Patrák.
     
    75
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B: ze hřiště odchází Imad Rondič, přichází Jiří Janoušek.
     
    74
    Hra je přerušena. Dva hráči se klepli hlavami a vypadá to, že jak Slavii i Sparta bude muset střídat.
     
    73
    Tak to byla obrovská šance pro Slavii! Po parádním průniku jednoho z domácích hráčů podél zadní lany a přihrávce pod sebe se k míči dostal Nedžad Zinhasovič. Jeho zakončení zázrakem ale dokázal mimo tři tyče vytěsnit přesouvající se Jan Čtvrtečka, kterým se tak rázem stává hrdinou sparťanských fanoušků.
     
    70
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Adam Gabriel, přichází Milan Piško.
     
    69
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B: ze hřiště odchází Ladislav Takács, přichází Jakub Zeronik.
     
    65
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B: ze hřiště odchází Farid Nabiyev, přichází Ladislav Krobot.
     
    64
    Za nesportovní chování vůči svému soupeři si jeden z domácích hráčů vysloužil žlutou kartu. Podrobnosti doplníme později.
     
    62
    Tak tohle nebyl hezký zákrok! Alexandr Bárta (Slavia B) byl v souboji s Daniel Horákem pozdě a sparťanského útočníka nemilosrdně přejel skluzem. Rozhodčí mu za to bez váhání ukázal žlutou kartu a jasně naznačil, že za další takový zákrok mu už ukáže červenou.
     
    59
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Matěj Pulkrab, přichází Youssouf Dao.
     
    54
    Sparťanské gólové radosti ukončuje pomezní rozhodčí odmáváním ofsajdu! Lukáš Juliš se po žákovské chybě od Tomáše Vincoura procpal podél zadní lajny až do nadějné pozice pro zakončení z úhlu, střelu sparťanského střelce dokázal Jakub Markovič vyrazit pouze před sebe, kde míč do sítě dorazil Matěj Pulkrab. Ten se ale podle pomezního rozhodčího v době střely nacházel v ofsajdu.
     
    52
    Tak to bylo opravdu těsné! Střílený nízký centr proletěl sešívanou šestnáctkou a jen těsně minul pravou tyč branky Jakuba Markoviče. Vršovický gólman na míč vůbec neviděl a neměl tak jakoukoliv možnost proti němu zasáhnout.
     
    48
    Dominik Mareček (Sparta) teď za cenu žluté karty na polovině hřiště tvrdým zákrokem zastavil rodící se sešívaný brejk.
     
    46
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B: ze hřiště odchází Matěj Vít, přichází Lukáš Červ.
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B: ze hřiště odchází Tomáš Holeš, přichází Alexandr Bárta.
     
    41
    Tak to byla obrovská šance! Parádní pas za letenskou obranu dostal Imad Rondič, gólman Jan Čtvrtečka dobře přečetl hru a vyběhl proti domácímu útočníku, ten nakonec poslal míč pouze těsně vedle pravé tyče sparťanské branky.
     
    23
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! A máme vyrovnáno! Adam Gabriel parádním zatočeným pasem za sešívanou obranu z pravé strany našel před domácím brankou úplně volného MATĚJE PULKRABA, který z první jednoduše poslal míč k pravé tyči.
     
    21
    Jakub Markovič teď měl více štěstí než rozumu! Už to vypadalo, že sešívaný gólman bez problémů schová dlouhý pas za domácí obranou v rukavicích, nakonec se ale zastavil kousek před míčem, čehož využil letenský Matěj Pulkrab a jednoduchým uvolněním do strany nechal vršovického gólmana za sebou. Zakončení sparťanského střelce dokázal srazit tělem jeden z dobíhajících obránců, k dorážce se dostal Lukáš Juliš, ani ten ale nedokázal překonat sešívaného gólmana.
     
    15
    Matěj Pulkrab (Sparta) si za svůj nevybíravý zákrok na hranici soupeřovy šestnáctky vysloužil u hlavního arbitra přísnou žlutou kartu.
     
    10
    Tak to byla obrovská šance pro Spartu! Daniel Horák poslal pas doprostřed hřiště na volného Matěje Pulkraba, který nesobecky ještě prodloužil přihrávku na úplně osamoceného Adama Karabce na pravém křídle. Talentovaný sparťanský střelec z nadějné pozice nakonec poslal míč pouze těsně vedle pravé tyče sešívané branky.
     
    6
    Tým Slavia B právě vstřelil branku! Parádní centrem od rohového praporku našel jeden z domácích hráčů volného IMADA RONDIČE, ten v prostoru kousek před malým vápnem Sparty parádním zakončením hlavou k levé tyči poslal Slavii do jednobrankového vedení. Letenský gólman Jan Čtvrtečka se po míči jen marně natahoval.

    Libor Kokoška

    Branky: 6. Rondič – 23. Pulkrab, 88. Juliš

    Karty:   62. Bárta (SLB), 90+1. Krobot (SLB) – 15. Pulkrab (SPB), 48. Mareček (SPB)


    SK Slavia Praha B: Markovič – Holeš (46. Červ), Vincour (C), Nabiyev (65. Krobot), Takács (69. Zeronik), Kosek, Zinhasovič, Douděra, Silva, Vít (46. Bárta), Rondič (75. Janoušek)
    Náhradníci: Bárta, Krobot, Červ, Zeronik, Janoušek, Šilhan, Radolič

    AC Sparta Praha B: Čtvrtečka – Costa, Talovierov, Gabriel (70. Piško), Dudl, Pulkrab (59. Dao), Karabec (76. Patrák), Šimáček, Mareček (C) (90. Hucek), Juliš, Horák (92. Ambler)
    Náhradníci: Piško, Dao, Hucek, Prokopec, Ambler, Patrák, Kotek

    Rozhodčí: Severýn – Matějček, Cichra
    bahis siteleri