Lipt. Mikuláš – Miskolc 0:5 (kon.) | Michalovce – Detva 2:0 (kon.) | Banská Bystrica – HC Slovan 1:3 (kon.)
Nitra – Poprad 3:1 (kon.) | Zvolen – Košice 0:1 (kon.) | Trenčín – Nové Zámky 9:2 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
9:2 (2:0, 3:2, 4:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Středa 30.10.2019, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:33
    Trenčín dal gól!
    Hostia vypijú kalich horkosti až do dna. Mladý DAVID MANIAČEK pri svojom prvom zápase skóroval, keď sa preštrikoval s pukom od mantinelu až pred bránku, odkiaľ presne vymietol horný roh bránky.
    Asistencie: Kristián Kováčik, Marko Stacha
     
    56:24
    Trenčín dal gól!
    Dobre zahratá presilovka Dukly, nakoniec zakončil Alderson, jeho ranu Pavlas neudržal a do odkrytej brány dorazil puk JOSEF MIKYSKA.
    Asistencie: Brandon Alderson, Graeme McCormack
     
    50:08
    Trenčín dal gól!
    Tretí útok Dukly sa nasťahoval do tretiny, Kajínkova strela prepadla Pavlasovi a ležiaci puk v bránkovisku dorazil do siete MARTIN CHROMIAK.
    Asistencie: David Kajínek, Jozef Švec
     
    48:49
    Trenčín dal gól!
    Dukla skórovala v oslabení, dostala sa do prečíslenia, kde dvojica Valach – Starosta zakombinovala a TOMÁŠ STAROSTA zakončoval do prázdnej brány.
    Asistencia: Marek Valach.
     
    39:35
    HC Nové Zámky dali gól!
    Úspešná presilovka v podaní hostí, Jakúbek na pravom kruhu naznačil strelu, poslal krížny pas na volného TOMÁŠA POSPÍŠILA, ten zajončoval do odkrytej brány.
    Asistencie: Martin Jakúbek, Peter Mikuš
     
    33:39
    HC Nové Zámky dali gól!
    Útočná aktivita priniesla hosťom gól, Šmach vystrelilod modrej a medzi kruhmi JURAJ JURÍK nechytateľne tečoval za bezmocného brankára.
    Asistencie: Ondřej Šmach, Filip Bajtek
     
    29:26
    Trenčín dal gól!
    Ďaľšia využitá presilovka, hostia v snahe o gól v oslabení prepadli a prečíslenie 2 na 1 Trenčania premenili. BRANDON ALDERSON z ľavého kruhu trafil milimetrovo presne do ľavého horného rohu.
    Asistencie: Graeme McCormack
     
    23:57
    Trenčín dal gól!
    Dukla pokračuje v nastolenom trende, MILAN BARTOVIČ sa ocitol s pukom medzi kruhmi a obstrelil brankára hostí, ktorý následne opustil bránu.
    Asistencie: Boris Sádecký, Brandon Alderson
     
    22:50
    Trenčín dal gól!
    MARKO STACHA neprestrelil brankára spomedzi kruhov, potom bol dôrazný v bránkovisku a dostal puk do brány. Po sťažnostiach hostí sa rozhodca rozhodol pozrieť situáciu na videu..
    Asistencie: Josef Mikyska, Graeme McCormack
     
    15:30
    Trenčín dal gól!
    Druhá presilovková eskadra Dukly úspešná, Sádecký šikovne z bránkovej čiary poslal medzi kruhy na MARTINA CHROMIAKA, ten pálil z prvej, strela mu síce nesadla, ale práve preto zapadla vedľa brankára.
    Asistencie: Boris Sádecký, Lubomír Štach.
     
    03:53
    Trenčín dal gól!
    BRANKO RADIVOJEVIČ.sa triafa hneď v druhom striedaní, nakorčuľoval s pukom do pásma a z pravého kruhu príklepom obstrelil Kristína.
    Asistencia: Boris Sádecký

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 4. Radivojevič (Sádecký), 16. Chromiak (Sádecký, Štach), 23. Stacha (Mikyska, McCormack), 24. Bartovič (Sádecký, Alderson), 30. Alderson (McCormack), 49. Starosta (Valach), 51. Chromiak (Kajínek, Švec), 57. Mikyska (Alderson, McCormack), 58. Maniaček (Kováčik, Stacha) – 34. J.Jurík (Šmach, Bajtek), 40. Pospíšil (Jakúbek, Mikuš)


    HK DUKLA Trenčín: Valent – Starosta, McCormack, Štach, Rajnoha, Kajínek, Stacha, Sládok – Valach, Mikyska, Alderson – Džugan, Sádecký, Bartovič – Radivojevič, J.Švec, Chromiak – Krajč, Kováčik, Ďurina – Maniaček
    HC MIKRON Nové Zámky: Kristín (24.Pavlas)– Šmach, P.Mikuš, Hatala, Ordzovenský, Hain, Drtina – Pospíšil, T.Urban, D.Mikula – Štumpf, Bajtek, J.Jurík – Jakúbek, Fábry, Rogoň – Múčka, R.Hruška, Ondrušek

    Rozhodčí: Goga, Fridrich – Kacej, Frimmel
    bahis siteleri