New Jersey – Philadelphia 3:4 (0:1 po s.n.) | NY Islanders – Tampa 5:2 (kon.) | Washington – Buffalo 6:1 (kon.)
Carolina – Detroit 7:3 (kon.) | St. Louis – Columbus 4:3 (po pr.) | Colorado – Dallas 1:2 (kon.)
Anaheim – Vancouver 2:1 (po pr.) | San Jose – Winnipeg 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Edmonton 1:2 (po pr.)
Nashville – NY Rangers 1:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
7:3 (1:1, 4:2, 2:0)
Detroit Red Wings
Sobota 02.11.2019, 00:40 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (03:16:37)
     
    Československá stopa v utkání

    Petr Mrázek (CAR) 29 zákroků, úspěšnost 90,6%
    Martin Nečas 1+0, 4 střely, čas na ledě 13:21
    Filip Hronek 0+0, 0 střel, čas na ledě 23:48
     
    Tři hvězdy zápasu

    1. Sebastian Aho (CAR) 2+1
    2. Dougie Hamilton (CAR) 0+3
    3. Andrej Svečnikov (CAR) 1+1
     
    Skončilo gólově velmi bohaté utkání, v němž Carolina přestřílela Detroit v poměru 7:3. O vítězství Canes rozhodla povedená druhá dvacetiminutovka, v níž domácí nasázeli čtyři branky, zatímco inkasovali dvakrát. Ve třetí třetině se Red Wings marně snažili ještě něco udělat s výsledkem, ve vlastním oslabení nejprve navýšil vedení Brock McGinn, do prázdné brány pak pečetil vítězství Hurikánů Teuvo Teräväinen. Svěřenci kouče Brindamoura zaznamenali třetí výhru v řadě, v tabulce Východní konference ovšem zůstávají na čtvrté příčce, Detroit zapsal devátou porážku z posledních deseti klání.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Ještě se pokusil vytrhnout diváky ze sedaček Brock McGinn, druhý zásah ovšem nepřidá, zápěstím mířil vysoko nad.
     
    59:16
    Na hráčích obou táborů je vidět, že se čeká pouze na závěrečnou sirénu, oba celky hrají ani ne na půl plynu.
     
    58:35
    Petr Mrázek dlouhou nahrávkou našel Sebastiana Aha, jemuž se ale nedostala dostatečná podpora od spoluhráčů. Fin se rychle zbavil puku vyhozením za Bernierovu klec.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:56
    Pěknou kombinační akci Red Wing zastavil hvizd čárového rozhodčího, Tyler Bertuzzi se nechal nachytat v ofsajdovém postavení.
     
    57:30
    Utkání už se pouze dohrává. O osudu zápasu je jasno, Carolina si připíše třetí vítězství v řadě. Nutno podotknout, že zasloužené.
    56:38 Teuvo TERÄVÄINEN - 7:3
     
    56:38
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Do pásma si nabruslil TEUVO TERÄVÄINEN, jenž v poklidu zacílil do odkryté svatyně, obránce se snažil zastavit letící kotouč marně. Asistence: Jaccob Slavin.
     
    56:11
    Dougie Hamilton si nevěřil na pokus přes celé hřiště. Místo toho dobře přihrál Niederreiterovi, jehož pokus stihl včas zblokovat Green.
     
    55:30
    Hosté ještě neskládají zbraně. Důkazem budiž rozhodnutí kouče Blashilla, jenž zkouší power play, Bernier zůstává na střídačce!
     
    55:27
    Taro Hirose byl tím hráčem, jenž znovu zavezl touš do útočného pásma. Posléze nabil na modrou čáru Filipu Hronkovi, český bek příklepem těsně minul levou tyč.
     
    54:48
    Tyler Bertuzzi se rozhodl vzít situaci do svých rukou. Přebruslil obránce, avšak vylámal si zuby na skvěle vystrčené vyrážečce Mrázka!
     
    54:12
    Přesilovky dnes určitě nepatří mezi nejsilnější složky Detroitu. To se ukazuje i v tomto případě, domácí se dokázali snadno osvobodit dvakrát v krátkém časovém sledu.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 8. Svečnikov (Slavin, D. Hamilton), 21. Aho (Foegele, Slavin), 22. Niederreiter (Aho, Gardiner), 29. Nečas (Dzingel, T. van Riemsdyk), 32. Aho (Svečnikov, D. Hamilton), 42. B. McGinn (D. Hamilton), 57. T. Teräväinen (Slavin) – 17. Mantha (Athanasiou, Hicketts), 29. Mantha (Athanasiou, Filppula), 37. Bertuzzi (D. Larkin, Nemeth)


    Carolina Hurricanes: Mrázek (Reimer) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Gardiner, T. van Riemsdyk, Edmundson – T. Teräväinen (A), J. Staal (C), Niederreiter – Foegele, Aho, Svečnikov – Nečas, Haula, Dzingel – Gibbons, Wallmark, B. McGinn.
    Detroit Red Wings: Howard (32. J. Bernier) – Hronek, Nemeth, Green, Hicketts, Bowey, Daley – Helm, D. Larkin (A), Bertuzzi – Mantha, Filppula, Athanasiou – Hirose, Nielsen (A), Perlini – Erne, J. de La Rose, Abdelkader.

    Rozhodčí: Luxmore, Furlatt – Pancich, Alphonso

    Diváci: 15 383
    bahis siteleri