New Jersey – Philadelphia 3:4 (0:1 po s.n.) | NY Islanders – Tampa 5:2 (kon.) | Washington – Buffalo 6:1 (kon.)
Carolina – Detroit 7:3 (kon.) | St. Louis – Columbus 4:3 (po pr.) | Colorado – Dallas 1:2 (kon.)
Anaheim – Vancouver 2:1 (po pr.) | San Jose – Winnipeg 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Edmonton 1:2 (po pr.)
Nashville – NY Rangers 1:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
7:3 (1:1, 4:2, 2:0)
Detroit Red Wings
Sobota 02.11.2019, 00:40 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:38 Teuvo TERÄVÄINEN - 7:3
     
    56:38
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Do pásma si nabruslil TEUVO TERÄVÄINEN, jenž v poklidu zacílil do odkryté svatyně, obránce se snažil zastavit letící kotouč marně. Asistence: Jaccob Slavin.
     
    55:30
    Hosté ještě neskládají zbraně. Důkazem budiž rozhodnutí kouče Blashilla, jenž zkouší power play, Bernier zůstává na střídačce!
     
    53:38
    za katr usedá dnes tříbodový obránce Dougie Hamilton. Krajana Bertuzziho trefil holí do helmy.
     
    46:43
    Po komerní přestávce budeme svědky další přesilové hry Detroitu. Držením se provinil Trevor van Riemsdyk.
    41:49 Brock MCGINN - 6:3
     
    41:49
    Carolina právě vstřelila branku!
    Naopak přichází branka při vlastním oslabení! BROCK MCGINN v přečíslení dvou na jednoho zvolil střelu a udělal dobře! Berniera propálil nad levým betonem. Asistence: Dougie Hamilton.
     
    40:56
    Přesilová hra Vanes končí, ihned po buly totiž kapitán Jordan Staal zasáhl Filppulu holí do obličeje.
     
    39:24
    Zbytečného faulu v útočném pásmu se dopustil střelec třetí branky Detoritu Tyler Bertuzzi, jenž podrazil Slavina.
    36:12 Tyler BERTUZZI - 5:3
     
    36:12
    Detroit právě vstřelil branku!
    Už je to opět jen o dvě branky! Dylan Larkin vjel do útočné třetiny a svižným nahozením vybídl ke skórování TYLERA BERTUZZIHO, kanadský forvard nabídnutou příležitostí nepohrdl, před brankou byl úplně sám. Asistence: Dylan Larkin a Patrik Nemeth.
     
    31:03
    Střídání v týmu Detroit Red Wings: ze hřiště odchází Jimmy Howard, přichází Jonathan Bernier.
    31:03 Sebastian AHO - 5:2
     
    31:03
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurikáni završují pověstného "bůra!" Druhý zážez si připisuje SEBASTIAN AHO, který prokázal velkou šikovnost, z úhlu poslal puk do brány od Howardových zad. Asistence: Andrej Svečnikov a Dougie Hamilton.
    28:28 Martin NEČAS - 4:2
     
    28:28
    Carolina právě vstřelila branku!
    To je odpověď, jak se sluší a patří! Dzingel na sebe navázal až čtyři protihráče a poté nezištně přihrál MARTINU NEČASOVI, jenž z jedničky zavěsil nechytatelně pod břevno! Asistence: Ryan Dzingel a Trevor van Riemsdyk.
    28:02 Anthony MANTHA - 3:2
     
    28:02
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rychlé využité přesilové hry má na svědomí ANTHONY MANTHA! Kanaďan znovu využil výborné práce krajana Athanasioua, ránou příklepem z první nedal Mrázkovi šanci na reakci. Asistence: Andreas Athanasiou a Valtteri Filppula.
     
    27:57
    Bude se vylučovat. Za hru vysokou holí usedá na trestnou lavici Sebastian Aho.
    26:06 Neuznaný gól Foegela
     
    26:06
    Zase se vyplatilo otřepané pravidlo nedáš – dostaneš! Po zákroku Mrázka domácí ujeli do přčíslení tří proti jednomu. Aho nahrál WARRENU FOEGELOVI, který za pomoci břevna dosahuje prvního zásahu v sezóně.
     
    25:58
    Parádní zákrok Petra Mrázka drží Carolinu ve dvoubrankovém vedení! Český fantom se skvěle přesunul proti střele Manthy, kterou vyrazil pravým betonem!
    21:48 Nino NIEDERREITER - 3:1
     
    21:48
    Carolina právě vstřelila branku!
    Branka nakonec platí! Hlavní rozhodčí po shlédnutí videa přehodnotil své původní rozhodnutí a potvrdil dvoubrankové vedení Caroliny. Důrazná práce v brankovišti se NINOVI NIEDERREITEROVI vyplatila. Asistence: Sebastian Aho a Jake Gardiner.
     
    21:48
    Domácí hokejisté dosáhli gólu, podařilo se to důraznému Niederreiterovi! Zdá se ale, že hvizd rozhodčího se ozval ještě před dosažením gólu, bude se volat.
     
    20:27
    Poměrně dlouho se rozhodčí radili, nakonec ale branku uznávají! Detroit navíc kvůli neúspěšné challengi dostává dvouminutový trest.
    20:27 Sebastian AHO - 2:1
     
    20:27
    Carolina právě vstřelila branku!
    Bleskový vstup Canes do druhé periody! Sražené nahození Slavina dokázal Foegele i v pádu poslat za sebe k SEBASTIANOVI AHOVI, na něhož už zívala prázdná brána. Asistence: Warren Foegele a Jaccob Slavin.
     
    17:15
    Hurikáni mají šanci rychle si vzít své ztracené vedení zpět. Za katr usedá za podrážení český bek FIlip Hronek.
    16:52 Anthony MANTHA - 1:1
     
    16:52
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tlak Detroitu přináší vyrovnávací gól! Athanasiou na sebe navázal až tři protihráče a poté přes padajícího Nečase dokázal nahrát volnému ANTHONYMU MANTHOVI, za jehož zakončením k bližší tyči se Mrázek natahoval marně. Asistence: Andreas Athanasiou a Joe Hicketts.
    10:44 Zakončení Filppuly zastavila horní tyč
     
    10:44
    Nyní už byl český fantom na zakončení Valteriho Filppuly z bezprostřední blízkosti krátký, zachránila ho ale horní tyčka!
    07:15 Andrej SVEČNIKOV - 1:0
     
    07:15
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přesilovka nakonec je využita, Canes jdou do vedení! Skvělou práci předvedl bek Slavin, jenž nabruslil do pásma po pravé straně a před brankou našel volného ANDREJE SVEČNIKOVA. Ruský mladík prostřelil pozdě se přesunujícího Howarda. Asistence: Jaccob Slavin a Dougie Hamilton.
     
    05:43
    Přesilovou hru si vyzkouší i Hurikáni z Caroliny. Mimo dění hry Kristian Nemeth nedovoleně zabránil v pohybu kapitánu Staalovi.
     
    01:08
    Už ve druhé minutě uvidíme přesilovou hru, Erik Haula se provinil hrou vysokou holé proti Hirosemu.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 8. Svečnikov (Slavin, D. Hamilton), 21. Aho (Foegele, Slavin), 22. Niederreiter (Aho, Gardiner), 29. Nečas (Dzingel, T. van Riemsdyk), 32. Aho (Svečnikov, D. Hamilton), 42. B. McGinn (D. Hamilton), 57. T. Teräväinen (Slavin) – 17. Mantha (Athanasiou, Hicketts), 29. Mantha (Athanasiou, Filppula), 37. Bertuzzi (D. Larkin, Nemeth)


    Carolina Hurricanes: Mrázek (Reimer) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Gardiner, T. van Riemsdyk, Edmundson – T. Teräväinen (A), J. Staal (C), Niederreiter – Foegele, Aho, Svečnikov – Nečas, Haula, Dzingel – Gibbons, Wallmark, B. McGinn.
    Detroit Red Wings: Howard (32. J. Bernier) – Hronek, Nemeth, Green, Hicketts, Bowey, Daley – Helm, D. Larkin (A), Bertuzzi – Mantha, Filppula, Athanasiou – Hirose, Nielsen (A), Perlini – Erne, J. de La Rose, Abdelkader.

    Rozhodčí: Luxmore, Furlatt – Pancich, Alphonso

    Diváci: 15 383
    bahis siteleri