Třinec – Litvínov 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
5:1 (1:0, 1:1, 3:0)
Rytíři Kladno
Sobota 02.11.2019, 17:45 • Zimní stadion Eden • turnaj O Pohár DHL • 17. kolo
Partner:
     
    59:25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní nakonec využívají alespoň klasickou přesilovku. Hradil se otočil s pukem v mezikruží a poslal ho přímo na branku, kde ho před brankou ještě usměrnill MATĚJ HASIL. Asistence: Damien Hradil a Jakub Janča.
     
    53:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní však přesilovou hru přece jenom využívají. Hasil vybídl k zakončení ŠIMONA SLAVÍČKA, který prostřelil Burdu. Patnáctiletý útočník tak dává svůj první gól v dresu slávistické juniorky. Asistence: Matěj Hasil a Mikuláš Hovorka.
     
    50:39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Rychlá akce sešívaných a na jejím konci dorážející MARTIN PETRÁK, jemuž připravili dorážku střílející Labuzík a tečující Havrda. Asistence: Maxim Havrda a Tomáš Labuzík.
     
    38:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se znovu dostává do vedení. Na konci rychlé akce sešívaných stál MATĚJ HASIL, jenž přidává, podobně jako v první třetině Hovorka, Kladnu téměř gól do šatny. Asistence: Damien Hradil a Mikuláš Hovorka.
     
    25:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Střela jak z čistého nebe a je vyrovnáno. Kladno se rychle dostalo do útoku a byl to nakonec ONDŘEJ BLÁHA, jenž přesnou ranou do horních prostor branky otevírá skóre. Bez asistence.
     
    18:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní nakonec přesilovou hru využívají a dostávají se do vedení. Hasil posunul puk na modrou na MIKULÁŠE HOVORKU, který si kličkou obehrál útočníka a střelou na vzdálenější tyč našel mezeru v postavení Burdy. Asistence: Matěj Hasil a Damien Hradil.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 19. Hovorka (Hasil, Hradil), 39. Hasil (Hradil, Hovorka), 51. Petrák (Havrda, Labuzík), 54. Slavíček (Hasil, Hovorka), 60. Hasil (Hradil, Janča) – 26. Bláha


    HC Slavia Praha: Pittr (Pánek) – Hovorka, Němeček, Bureš, Mareček, Srdínko, Klatt – Kižlin, Štrombach, Havrda, Hradil, Hasil, Slavíček, Ribarovski, Křenek, Turek, Labuzík, Janča, Petrák.
    Rytíři Kladno: Burda (Novotný) – Robovský, Staněk, Zíka, Funk, Zderadička, Volráb – Klíma, Bernat, Šimek, Hašek, Sachr, Filip, Sojka, Urban, Rendla, Čermák, Bláha, Chrenka.

    Rozhodčí: Jaroš – Komárek, Šimánek
    bahis siteleri