Třinec – Litvínov 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Sobota 02.11.2019, 13:30 • LOGSPEED CZ Aréna • turnaj O Pohár DHL • 17. kolo
Partner:
     
    50:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Oddechový čas Bruslařům vyšel a z rychlého protiútoku střílí kontaktní gól! Jan Grim ještě v dobré šanci neuspěl, Michal Pícl jeho střelu vyrazil betonem, na dorážku MICHALA SIMONA byl ovšem krátký. Čeká nás zřejmě ještě pořádné drama! Asistence: Jan Grim a Eric Mežnar.
     
    37:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Smolný vlastní gól Bruslařů! Domácí tedy využívají dvojnásobnou početní výhodu a odskakují na rozdíl dvou gólů. SEBASTIÁN MALÁT ještě z pravé strany přihrával na volného Šuhaje a ležící hráč Mladé Boleslavi srazil kotouč za Matěje Kmece. Bez asistence.
     
    20:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rychlá souhra v úvodu druhé třetiny a Západočeši otáčejí skóre! DANIEL MALÁK dostal přihrávku na levý kruh, Kmec si proti němu povyjel, ale plzeňský obránce ještě přihrával před branku. Zakončovat se snažil Sebastián Malát, ale nebylo to třeba, jeden z hostů si srazil puk do sítě. Gól je tedy připsán Malákovi. Asistence: Tomáš Čermák a Sebastián Malát.
     
    14:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Na tuto situaci už byl Matěj Kmec krátký. Pánkovo nahození hosté zastavili, mladoboleslavský gólman se však přesouval mimo brankoviště za původním směrem střely a dorážející TOMÁŠ ČERMÁK bekhendem doklepl puk do sítě. Asistence: Štěpán Říha a Tomáš Pánek.
     
    10:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Poprvé v zápase si Bruslaři vytvořili větší tlak a hned se prosazují! DAVID SÝKORA si našel odražený kotouč mezi kruhy a nekompromisní ranou z první zamířil přesně pod horní tyčku! Pícl neměl šanci. Asistence: Ján Petriska a Jan Závora.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 15. Čermák (Říha, Pánek), 21. Malák (Čermák, Malát), 38. Malát – 11. Sýkora (Petriska, Závora), 51. Simon (Grim, Mežnar)


    HC Škoda Plzeň: Pícl (Bočan) – Moravec, Pánek, Kremláček, Kovařík, Šilhán, Malák – Marcel, Kvasnička, Hollar, Kopic, Adamec, Šuhaj, Říha (A), Slanina, Čermák, Kolář (C), Malát, Ženíšek
    BK Mladá Boleslav: Kmec (Zeithaml) – Sýkora, Dotter (C), M. Houška (A), Vacík, Dudycha, Rudolph – Schulz, Závora, Dlask, Petržilka, Grim, Mežnar, Moucha, V. Houška, Petriska, Vasilev (A), Šíma, Simon

    Rozhodčí: Šindel – Pešek, Malý
    bahis siteleri