Č. Budějovice – Liberec 6:3 (kon.) | Kobra – Hvězda Praha 4:7 (kon.) | Vítkovice – Havířov 2:4 (kon.)
Plzeň – HC Litvínov 2:3 (po pr.) | HK MD Šumperk – Poruba 5:0 (kon.) | Přerov – Zlín 4:3 (kon.)
Mountfield HK – Technika Brno 4:2 (kon.) | Chomutov – Kladno 5:6 (kon.) | Sparta – K. Vary 3:9 (kon.)
Třemošná – PZ Kladno 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Vsetín 4:1 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:3 (kon.)
Tábor – Slavia 2:6 (kon.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 2:1 (3:1 po s.n.)
konec
HC Kobra Praha
4:7 (1:3, 2:1, 1:3)
HC Hvězda Praha
Čtvrtek 14.11.2019, 16:15 • ZS HC Kobra Praha • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    58:56
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Na Braníku je zřejmě dobojováno! Sedmou branku Hvězdy dokázal přesně umístit do prázdné branky Kobry ADAM JELÍNEK, čímž pojišťuje vedení svého týmu v pražském derby. Bez asistence.
     
    54:41
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Naopak Hvězda v této přestřelce po rychlém brejku navyšuje své vedení opět na dvoubrankový rozdíl. Znovu v tom měl prsty ALEN JURAK, jemuž vyšel nájezd do volného prostoru. Asistence: Filip Hron.
     
    52:50
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Hvězda se trochu překvapivě opět ujímá vedení! Rychlé souhry využil ALEN JURAK, který velmi přesnou střelou překonává Černého a vrací Hvězdě náskok. Asistence: Adam Pírs.
     
    47:04
    Kobra právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Po vhazování v pravém kruhu se krátkou cestou a rychlou kombinací dostal ke střele TOMÁŠ BUCEK, čímž je Kobra definitivně zpět ve hře. Asistence: Viktor Procházka a Patrik Bauer.
     
    30:26
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nebyl by to ale dnešní zápas, kdyby Kobra nedokázala rychle reagovat. Chaotické situace před brankou Grmely využil ONDŘEJ ŠESTÁK, jehož přesná trefa vrací Kobru na dostřel jediné branky. Asistence: Tomáš Bucek.
     
    30:11
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Sóloakce ERIKA ČERNÉHO a Hvězda vede opět o dvě branky! Odražený kotouč od srážky Adama Jelínka s obráncem Kobry nabral Černý jakožto druhý najíždějící a utrhl se do volného prostoru, z něhož propálil gólmana Černého. Asistence: Adam Jelínek a Matyáš Adam
     
    21:23
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po povedeném sehrání Kobry v útočném pásmu snižují Braničtí na rozdíl jediné branky! Do kotouče se přesně opřel MARK JEFFERSON REJNA, proti jehož dělovce neměl Grmela šanci. Asistence: Jan Halfar.
     
    09:30
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Nádherný gól ŠTĚPÁNA ŠVADLÁKA a Hvězda navyšuje vedení! Poté, co byl uvolněn do útočného pásma, pojížděl Švadlák nikým nehlídán mezikružím a před brankou krásně vymáchl Peyerla. Asistence: Erik Zajíc a Matyáš Adam.
     
    06:59
    Hvězda právě vstřelila branku!
    První třetina zatím přináší zajímavou přestřelku, neboť Hvězda jde opět do vedení! Průnik středem pole proměnil v přesnou trefu FILIP HRON. Asistence: Samuel Náhončík.
     
    04:59
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po krátkém čase ale máme srovnáno! Odražený kotouč od branky Dušana Grmely převzal PATRIK BAUER, který z první našel volný prostor u levé tyče svatyně Hvězdy. Asistence: Ondřej Nápravník a Adam Nápravník.
     
    04:05
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Trvalo to pouhých deset vteřin a Hvězda využívá přesilovku! Po rychlé kombinaci využil momentu překvapení JAN HELIKAR, který přesnou trefou posílá Hvězdu do vedení. Asistence: Adam Pírs a Matyáš Potůček.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 5. Bauer (Nápravník, Nápravník), 22. Rejna (Halfar), 31. Šesták (Bucek), 48. Bucek (Procházka, Bauer) – 5. Helikar (Pírs, Potůček), 7. Hron (Náhončík), 10. Švadlák (Zajíc, Adam), 31. Černý (Jelínek, Adam), 53. Jurak (Pírs), 55. Jurak (Hron), 59. Jelínek


    HC Kobra Praha: Peyerl (20. Černý) – Jiráček, Nápravník A., Bucek (A), Mašek, Šesták, Kalajev, Frydrich – Král (C), Nápravník O., Čečetka, Halfar, Procházka, Rejna, Svoboda, Bauer, Krásný.
    HC Hvězda Praha: Grmela (40. Vavřena) – Šercl, Procházka, Adam (A), Kubas L., Hron, Kubas M. – Helikar, Potůček, Zajíc, Pírs, Jurak (A), Borodenko, Švadlák, Srb, Černý, Jelínek, Náhončík, Štefko (C).

    Rozhodčí: Bejček – Nekvapil, Hána
    bahis siteleri