Košice – Lipt. Mikuláš 8:0 (kon.)
konec
HC Košice
8:0 (3:0, 4:0, 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Úterý 19.11.2019, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas medzi HC Košice a MHK 32 Liptovský Mikuláš je definitívne na konci. Po 60 minútach sú s výsledkom spokojnejší domáci, tí si vďaka výsledku v pomere 8:0 do tabuľky pripisujú tri body.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 37:17

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:54:50)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Už sa pravdepodobne nič zaujímavé neudeje.
     
    58:16
    Posledné dve minúty.
     
    57:58
    Suja z uhla tesne ponad ľadovú plochu. To sú pre gólmanov veľmi náročné situácie, Romančík to teraz so šťastím ustál.
     
    57:07
    Ubehla ďalšia minúta. Domáci fanúšikovia oslavujp, na ľade sa hrá za Košarišťanom.
     
    56:15
    Bortňák sa snažil oklamať Romančíka a poklepaním o ľad si pýtal puk. To mu nevyšlo, 25-ročný rodák zo Skalice si dal dostatočný pozor.
     
    55:10
    Hrá sa v strednom pásme. Oba celky sa už sústredia na koncepčnú prácu v defenzívy, do bezhlavých útočných výpadov sa púšťať nebudú.
     
    53:46
    Milimetrová prihrávka pred bránkovú čiaru, Skokan do nej len vkládal svoju čepeľ. Romančík má na svojom konte ďalší skvelý zákrok.
     
    52:50
    Ale aj pästný súboj. Pri striedačkách si v družnom objatí „zatancovali“ domáci Koch a hosťujúci Haluška. Všetko vyriešil postranný arbiter, ktorý borcov dopravil na hráčske lavice.
     
    51:54
    Košice pokračujú v útočení, vo vzduchu visí ďalší gól.
     
    50:53
    Hokejová exhibícia v celej svojej kráse. Jokeľ so Sujom rozobrali defenzívu súpera na drobné a vypracovali si obrovskú šancu. Romančík okrajom lapačky Liptákov fantasticky podržal.
     
    49:51
    Píska sa zakázané uvoľnenie v neprospech Oceliarov z Košíc.
     
    49:30
    Romančík kontroloval dlhé košické nahodenie. Puk si vzal následne na čepeľ Nemec, ktorý sa vydal na útočný výpad. Všetko to bolo bez podpory jeho spoluhráčov.
     
    48:26
    Marcel Petran je na ľade, táto presilová hra Oceliarov ostane nevyužitá. Už sa skôr čaká na záver stretnutia.
     
    47:56
    Hostia teraz dobre vykrývali stredné pásmo, čím súperovi znemožňovali nakorčuľovať až pred Romančíka.
     
    47:04
    Bellušovi puk odskočil od korčule, hostia sa dokázali oslobodiť. Za takéhoto stavu sa ale nemôžu hnevať ani domáci fanúšikovia.
     
    46:20
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Marcel Petran – 2 min., hákovanie).
     
    45:49
    Hostia pôsobia rezignovane, niet sa čomu čudovať. Mezovský ale naďalej bráni Košiciam v kombinácii, dnes ide o jedného z najvýraznejších mužov v červenom drese.
     
    44:33
    Košice dali gól!
    No a to je voda na mlyn pre Košice. Tie pokračujú v neuveriteľnej efektivite. Ich 29. zakončenie prináša gól s poradovým číslom osem. Presadil sa OLIVER JOKEĽ. Asistencie: Martin Belluš, Pavel Klhůfek.
     
    44:15
    A ďalšie vyhodenie puku. Odhliadnuc od zakončenia Kuráliho hostia nevymysleli nič a túto presilovú hru nevyužijú.
     
    43:50
    Suja s aktívnym napádaním, Romančík si musel dať pozor. Trojica brániacich sa Košičanov stihla vďaka svojmu spoluhráčovi prestrieľať.
     
    43:03
    Košice sa oslobodili, puk pretína všetky čiary.
     
    42:43
    Mário Kuráli mal na ľavej strane dostatok priestoru na strelu. Puk si preto pristavil a volil delovku príklepom. Košarišťan si s ňou poradil a hru prerušil.
     
    42:21
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Oliver Jokeľ – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    41:42
    Košická exhibícia pokračuje. Klhůfek dostal prihrávku na modrú čiaru, strelou odtiaľ nechal vyniknúť Romančíka. Liptákov ešte zrejme čaká poriadne náročných 18 minút.
     
    41:17
    Oba tímy hrajú v plnom počte.
     
    40:40
    Prvá šanca Košíc v tretej tretine. Suja dostal puk do pravého kruhu, odkiaľ mieril k vzdialenejšej žrdi. Romančík švihol svojou lapačkou, strela napokon presná nebola.
     
    40:06
    Záverečná časť riadnej hracej doby práve začala plynúť. Budeme zvedaví na to, aké zaujímavé momenty nám nasledujúcich 20 minút čistého hracieho času prinesie.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Siréna v Steel Aréne hlasno zatrúbila, znamená to jediné — koniec druhej tretiny. Oba celky si pôjdu odpočinúť do svojich šatní, a to za priebežného stavu 7:0.

    Pomer striel po 2. tretine: 25:13

    Tretia tretina sa začne približne o 19:24.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:17
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Richard Huna – 2 min., držanie).
     
    39:03
    Roman je medzičasom na ľade, oba tímy hrajú v plnom počte. Začala plynúť záverečná minúta druhej tretiny.
     
    38:20
    Teraz ho zašliapli aj v rohu klziska. Hlavný arbiter mal ale všetko pod kontrolou, hru tak prerušovať nemusel.
     
    37:49
    V tejto chvíli sa ale hostia dobre bránia, súpera nenechávajú kombinovať pred svojou bránkou a puk posielajú ďaleko preč.
     
    37:26
    Košiciam prepadol puk do stredného pásma, musia sa tam poň vrátiť.
     
    36:40
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Michal Roman – 2 min., podrazenie).
     
    36:39
    Na opačnej strane zakročil aj Zalivin. Vhadzovať sa bude pred jeho bránkou.
     
    35:20
    Strela Richarda Hunu nebola vôbec zlá. Nešlo o prudký puk, ale Huna ho skryl šikovne za obrancu. Košarišťan stavil na reflexy a vykopával. Zatiaľ si tak drží čisté konto.
     
    34:53
    Umožnené im to bude teraz. Nasleduje komerčná prestávka.
     
    34:20
    O čosi menej sa dnes darí inej sedemnástke — tej hosťujúcej. Uhrík sa pošmykol a spadol, jeho celok tak v kombinácii pokračovať nemohol. Oba celky by radi striedali.
     
    33:04
    Košice dali gól!
    A čo viac, je tu gól s poradovým číslom sedem. A znova pre Oceliarov z východného Slovenska. Prihrávku od mantinela zúročil tým najlepším možným spôsobom MARCEL HAŠČÁK. Štyri góly tohto muža, neuveriteľný výkon. Asistencia: Dávid Skokan.
     
    32:37
    Už sa hostia usadili v pásme. Snažili sa to tam trochu rozhýbať, ale drvivá väčšina striel smerovala do košickej defenzívy. Túto presilovku už Liptáci nevyužijú.
     
    31:26
    Smutnému sa nepodarilo zakončiť, vybojoval ale puk na kombináciu. Domácim sa však súpera podarilo vytlačiť do stredného pásma.
     
    30:54
    Rapáč okamžite vyhadzuje, Liptáci musia ísť do pásma spoza vlastného brankára.
     
    30:44
    Vylúčenie v tíme HC Košice (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    29:20
    Košice dali gól!
    Toto si už hádam ani Liptovský Mikuláš nezaslúži. Nuž, nech je to akokoľvek, gólový poltucet v jeho sieti je v tejto chvíli realitou. Do listiny strelcov sa zapisuje aj DÁVID SKOKAN. Asistencie: David Květoň, Marcel Haščák.
     
    28:36
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Richard Stehlík – 2 min., sekanie + osobný trest do konca zápasu, nešportové správanie). Trest odpyká David Růžička.
     
    28:36
    Košice dali gól!
    Začína to vyzerať na pomerne slušnú deštrukciu celku zo severného Slovenska. Liptáci doplatili na ďalšiu nedôraznosť vo vlastnom pásme, na 5:0 upravil PAVEL KLHŮFEK. Asistencia: David Růžička.
     
    27:59
    Jeden z hostí spadol, Košice tak dostali priestor na kombináciu v pásme. Nič z toho nevyťažili, Zalivinovi sa podarilo puk poľahky prikryť.
     
    26:22
    Košice dali gól!
    Domácim zatiaľ vychádza zápas na výbornú, naďalej ťažia z minima maximum. Liptáci mierne zaspali v defenzíve, MARCEL HAŠČÁK dostal prihrávku pred bránku a upravil na 4:0. Hetrik košického ostrostrelca je dokonaný. Asistencie: David Květoň, David Růžička.
     
    25:50
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Richard Stehlík – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    25:24
    Tomáš Slovák so snahou urobiť niečo so statickosťou Košíc. Tie si ale príliš nepomohli, puk prirýchlo nahodili do pásma, a tak sa pred Zalivina nepozreli.
     
    24:49
    Druhá tretina zatiaľ pripomína v mnohom tú prvú. Hráči sú v dobrých pozíciach nedôrazní, aj preto sledujeme minimum striel. Pri puku sú teraz Košičania.
     
    23:30
    Dobrá práca Krišku, ktorý od zadného mantinela zadovkou šikovne prehodil puk pred bránkovisko. Tvrdá strela z bezprostrednej blízkosti sa neujala, Košarišťan s ďalším úspešným zákrokom.
     
    22:43
    Na opačnej strane košická aktivita. Domáci sa Zalivina snažili prekvapiť rýchlou prihrávkou pred jeho svätyňu, každopádne, gólman puk prikryl.
     
    21:33
    Obrovská šanca pre Liptovský Mikuláš! To bol zrejme Nechaj, kto teraz dostával milimetrovú prihrávku pred bránkovisko. Vložil do nej svoju čepeľ, no puk napokon minul priestor troch žrdí.
     
    21:13
    Puk končí v lapačke Andreja Košarišťana.
     
    20:41
    Čížek si kľakol na ľad, Petran popri ňom zakončil nepresne. Úvodná minúta druhej tretiny poniekla po vzore svojej predchodkyne viacero nepresností.
     
    20:05
    Prostredná časť riadnej hracej doby začala plynúť, jeden z hlavných arbitrov sa postaral o jej úvodné vhadzovanie. Oba celky sa formujú v strednom pásme, odkiaľ sa budú chcieť presunúť pred súperovu bránku.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina je na konci. Po 20 minútach hry môžu byť o čosi spokojnejší domáci hokejisti, ktorí odchádzajú do kábiny za priaznivého stavu 3:0.

    Pomer striel po 1. tretine: 10:9

    Druhá tretina sa začne približne o 18:28.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:10
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
     
    18:30
    Košice dali gól!
    Paradoxne, prvé ich zakončenie medzi tri žrde končí aj v sieti. MARCEL HAŠČÁK dostal prihrávku na ľavú stranu a jeho strelu už presúvajúci sa Zalivin nezachytil. 3:0 pre Oceliarov. Asistencie: Dávid Skokan, David Květoň.
     
    18:17
    Ďalšie vyhodenie. Oceliari zatiaľ počas tejto presilovky nestrieľali.
     
    17:58
    Domáci to nezahrali dobre, poslali len čitateľnú prihrávku pred bránkovisko. Liptovský Mikuláš ju zachytil a puk zavedie na opačný koniec.
     
    17:19
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Michal Uhrík – 2 min., hákovanie).
     
    16:55
    Pokus o strelu od modrej našiel len hradbu tiel.
     
    16:04
    Petranov dobrý pohyb proti súperovi, ktorého si odstavil telom. Liptáci ale znova zlyhali v nasledujúcej fáze — kombinácii. Hostia majú zatiaľ výrazný problém so zavezením puku pred Košarišťana.
     
    15:16
    Liptáci si vo vlastnom pásme poslali niekoľko prihrávok cez šírku klziska. Sledujeme ďalšiu hluchú pasáž úvodného dejstva.
     
    14:48
    Zrážka štyroch mužov pri mantineli, ťažiť z nej chcel Mezovský. Ten sa po ľavom krídle vydal na útočný výpad, chýbala mu ale podpora zo strany jeho spoluhráčov.
     
    14:09
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    13:50
    Rana Roberta Hunu od modrej čiary. Skúsený útočník to skúšal príklepom, proti ktorému sa musel Košarišťan presúvať. Stihol to.
     
    13:04
    Belluš chcel zadovkou zrýchliť košickú rotáciu, vôbec mu to ale nevyšlo. Naopak, puk poslal priamo na čepeľ Droppu, ktorý mohol bez väčších problémov rozohrať.
     
    12:20
    Po druhom košickom góle hra mierne stratila na tempe. Liptovský Mikuláš puk dvakrát ďaleko odpálil, aj preto sa teraz zápas odvíja predovšetkým za košickou svätyňou.
     
    11:30
    Oba celky striedajú počas hry, puk je za bránkou Andreja Košarišťana.
     
    10:34
    Košice dali gól!
    Nádherný gól domáceho celku. Liptáci nechali súperovi priestor na prečíslenie troch proti jednému, toto sa nemôže stávať. MARCEL HAŠČÁK dostal finálnu prihrávku na pravú stranu, Zalivin sa presunúť nestihol. Asistencia: David Květoň.
     
    09:56
    Výborne Filip Mezovský. Ten sa cez dĺžku celého klziska vrátil, aby v pásme hostí zablokoval súperov pokus o rozohrávku. Mezovský chcel následne pokračovať proti Košarišťanovi, spoluhráči si ho však nevšimli.
     
    08:36
    Veľmi rýchlo z toho mohlo byť košické vedenie o dva góly. Rapáč dostal ideálny puk pred bránkovisko, kde si ho ešte stiahol na bekhend a skúsil to proti Zalivinovi. Gólman Liptákov si na svoje konto pripísal dobrý zákrok hruďou.
     
    07:54
    Košice dali gól!
    Sukeľ vyviezol puk spred Zalivina, Košice sa tam však rýchlo vrátili. Legionár v drese Liptovského Mikuláša bol následne mierne dezorientovaný, čo znamená otvárací presný zásah. V neprehľadnej situácii sa presadil DALIBOR BORTŇÁK. Asistencie: David Růžička, Marcel Haščák.
     
    07:24
    Zaujímavo to vymyslel Dalibor Bortňák. Puk si zatiahol medzi troch súperov, spoza ktorých zakončil. Napokon tesne vedľa bránky, dokorčuľoval si však aj na dorážku. Zalivin prikryl.
     
    07:07
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    06:27
    Hrabčák v rozhodujúcej chvíli stratil stabilitu, domáci celok prišiel o možnosť kombinovať v útočnom pásme. Oba tímy sa následne rozhodli prestriedať počas hry.
     
    06:04
    Jokeľ hľadal rýchlou uličkou pred bránkoviskom jedného zo svojich spoluhráčov. Našťastie pre Liptákov ten puk prepadol ďaleko od ich bránky. Prvý náznak vážnejšej situácie.
     
    05:34
    Košická snaha o zakončenie bezprostredne po buly, Zalivin znova pozorný.
     
    05:29
    Nahodenie Suju z hranice útočného pásma. Alexander Zalivin ale všetko videl, puk preto poľahky zachytil vo svojej lapačke. Vhadzovať sa teraz bude po jeho pravici.
     
    04:55
    Oško vykreslil na ľade veľký oblúk, puk na svoju čepeľ nedostal.
     
    04:05
    Droppa si pri mantineli počkal na pohyb puku, medzičasom mu ale ušiel súper. Ten na malý moment so spoluhráčmi zakombinoval, opäť to ale nebolo nič výnimočné.
     
    03:40
    Hra ponúka rýchly spád a presúva sa zo strany na stranu. Zatiaľ je to bez vážnejších šancí, ktoré by mohli priniesť náznak otváracieho presného zásahu.
     
    02:38
    Jokeľ neprestrelil súperove korčule, napriek tomu sa ale Oceliari pred Zalivinom udržali. Už z toho každopádne nebolo nič nebezpečné, hralo sa len v rohu ľadovej plochy.
     
    02:07
    V úvode zápasu sa hra často prerušuje. Naposledy sa tak udialo v strednom pásme, kde sa aj bude vhadzovať.
     
    01:52
    Skokan to skúšal akýmsi nahodením od ľavého mantinela. Nenápadný puk ešte Zalivin kontroloval svojou lapačkou, nakonie ho ale nechal prepadnúť za vlastnú bránku.
     
    01:16
    Kuralimu sa vo vzduchu podarilo zachytiť košický pokus o rozohrávku. Zo stredného pásma tak puk putoval do obrannej tretiny domácich. Tam Košarišťan hru prerušil.
     
    00:49
    Droppa získal puk na čepeľ a skúsil ho nahodiť za Košarišťanovu bránku. V tomto priestore ale boli Košice s dostatočným počtom hráčov a poľahky sa ubránili.
     
    00:13
    Zápas medzi Košicami a Liptovským Mikulášom sa práve začal. Úvodné buly vyznelo lepšie v prospech domácich hokejistov, ktorí sa pokúsia okamžite ohroziť bránku Alexandra Zalivina.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Repe, Čížek (A), Růžička, Michalčin, Koch (A), Bučko — Květoň, Bortňák, Haščák — Rapáč, Skokan (C), Klhůfek — Milý, Suja, Jokeľ — Belluš, Vrábeľ, Hrabčák

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (Romančík) — Petran (A), Droppa, Nemec, Kurali, Mezovský, Roman, Smutný, Stehlík — J. Sukeľ, Piatka, Kriška (C) — Lunter, Oško, Ru. Huna (A) — Nechal, Uhrík, Michalík — Ri. Huna, Ro. Huna, Haluška

    Rozhodca: Valach, Orolin — Stanzel, Šoltés.
     
    Tradičné utorkové kolo Tipsport ligy tentokrát neobíde ani košickú Steel Arénu. Na jej ľade si budú od 17:30 sily merať hokejisti HC Košice a MHK 32 Liptovský Mikuláš.

    HC Košice je pred zápasom favoritom, aj keď sa mu v ostatnom čase príliš nedarí. Po reprezentačnej prestávke získali Oceliari zatiaľ dva z možných šiestich bodov a v tabuľke sa zaradili na tretie miesto. Na Banskú Bystricu strácajú dva body, na vedúci Slovan trinásť.

    Posledné tri zápasy HC Košice:
    DVTK Jegesmedvék Miškovec — HC Košice 3:1
    HK Dukla Ingema Michalovce — HC Košice 2:3 sn
    HC Košice — HK Nitra 4:1

    MHK 32 Liptovský Mikuláš je na tom veľmi zle. Celok zo severu Slovenska vyhral v doterajšom priebehu súťaže len šesťkrát, z toho v dvoch prípadoch to bola výhra za dva body. V tabuľke mu tak patrí 12. miesto, horšie sú na tom už len 13. Nové Zámky. Ak by sa chceli Liptáci posunúť vyššie, potrebovali by minimálne o päť bodov viac.

    Posledné tri zápasy Liptovského Mikuláša:
    HC 05 Banská Bystrica — MHK 32 Liptovský Mikuláš 1:0 sn
    HK Poprad — MHK 32 Liptovský Mikuláš 2:3
    MHK 32 Liptovský Mikuláš — HC 07 WPC Koliba Detva 2:3
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 8. Bortňák (Růžička, Haščák), 11. Haščák (Květoň), 19. Haščák (Skokan, Květoň), 27. Haščák (Květoň, Růžička), 29. Klhůfek (Růžička), 30. Skokan (Květoň, Haščák), 34. Haščák (Skokan), 45. Jokeľ (Belluš, Klhůfek)


    HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Repe, Čížek (A), Růžička, Michalčin, Koch (A), Bučko — Květoň, Bortňák, Haščák — Rapáč, Skokan (C), Klhůfek — Milý, Suja, Jokeľ — Belluš, Vrábeľ, Hrabčák
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (41. Romančík) — Petran (A), Droppa, Nemec, Kurali, Mezovský, Roman, Smutný, Stehlík — J. Sukeľ, Piatka, Kriška (C) — Lunter, Oško, Ru. Huna (A) — Nechal, Uhrík, Michalík — Ri. Huna, Ro. Huna, Haluška

    Rozhodčí: Valach, Orolin — Stanzel, Šoltés
    bahis siteleri