Košice – Lipt. Mikuláš 8:0 (kon.)
konec
HC Košice
8:0 (3:0, 4:0, 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Úterý 19.11.2019, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:33
    Košice dali gól!
    No a to je voda na mlyn pre Košice. Tie pokračujú v neuveriteľnej efektivite. Ich 29. zakončenie prináša gól s poradovým číslom osem. Presadil sa OLIVER JOKEĽ. Asistencie: Martin Belluš, Pavel Klhůfek.
     
    33:04
    Košice dali gól!
    A čo viac, je tu gól s poradovým číslom sedem. A znova pre Oceliarov z východného Slovenska. Prihrávku od mantinela zúročil tým najlepším možným spôsobom MARCEL HAŠČÁK. Štyri góly tohto muža, neuveriteľný výkon. Asistencia: Dávid Skokan.
     
    29:20
    Košice dali gól!
    Toto si už hádam ani Liptovský Mikuláš nezaslúži. Nuž, nech je to akokoľvek, gólový poltucet v jeho sieti je v tejto chvíli realitou. Do listiny strelcov sa zapisuje aj DÁVID SKOKAN. Asistencie: David Květoň, Marcel Haščák.
     
    28:36
    Košice dali gól!
    Začína to vyzerať na pomerne slušnú deštrukciu celku zo severného Slovenska. Liptáci doplatili na ďalšiu nedôraznosť vo vlastnom pásme, na 5:0 upravil PAVEL KLHŮFEK. Asistencia: David Růžička.
     
    26:22
    Košice dali gól!
    Domácim zatiaľ vychádza zápas na výbornú, naďalej ťažia z minima maximum. Liptáci mierne zaspali v defenzíve, MARCEL HAŠČÁK dostal prihrávku pred bránku a upravil na 4:0. Hetrik košického ostrostrelca je dokonaný. Asistencie: David Květoň, David Růžička.
     
    18:30
    Košice dali gól!
    Paradoxne, prvé ich zakončenie medzi tri žrde končí aj v sieti. MARCEL HAŠČÁK dostal prihrávku na ľavú stranu a jeho strelu už presúvajúci sa Zalivin nezachytil. 3:0 pre Oceliarov. Asistencie: Dávid Skokan, David Květoň.
     
    10:34
    Košice dali gól!
    Nádherný gól domáceho celku. Liptáci nechali súperovi priestor na prečíslenie troch proti jednému, toto sa nemôže stávať. MARCEL HAŠČÁK dostal finálnu prihrávku na pravú stranu, Zalivin sa presunúť nestihol. Asistencia: David Květoň.
     
    07:54
    Košice dali gól!
    Sukeľ vyviezol puk spred Zalivina, Košice sa tam však rýchlo vrátili. Legionár v drese Liptovského Mikuláša bol následne mierne dezorientovaný, čo znamená otvárací presný zásah. V neprehľadnej situácii sa presadil DALIBOR BORTŇÁK. Asistencie: David Růžička, Marcel Haščák.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 8. Bortňák (Růžička, Haščák), 11. Haščák (Květoň), 19. Haščák (Skokan, Květoň), 27. Haščák (Květoň, Růžička), 29. Klhůfek (Růžička), 30. Skokan (Květoň, Haščák), 34. Haščák (Skokan), 45. Jokeľ (Belluš, Klhůfek)


    HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Repe, Čížek (A), Růžička, Michalčin, Koch (A), Bučko — Květoň, Bortňák, Haščák — Rapáč, Skokan (C), Klhůfek — Milý, Suja, Jokeľ — Belluš, Vrábeľ, Hrabčák
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (41. Romančík) — Petran (A), Droppa, Nemec, Kurali, Mezovský, Roman, Smutný, Stehlík — J. Sukeľ, Piatka, Kriška (C) — Lunter, Oško, Ru. Huna (A) — Nechal, Uhrík, Michalík — Ri. Huna, Ro. Huna, Haluška

    Rozhodčí: Valach, Orolin — Stanzel, Šoltés
    bahis siteleri