West Ham – Tottenham 2:3 (kon.) | Arsenal – Southampton 2:2 (kon.) | Bournemouth – Wolverhampton 1:2 (kon.)
Brighton – Leicester 0:2 (kon.) | Crystal Palace – Liverpool 1:2 (kon.) | Everton – Norwich 0:2 (kon.)
Watford – Burnley 0:3 (kon.) | Manchester City – Chelsea 2:1 (kon.)
konec
Crystal Palace FC
1:2 (0:0)
Liverpool FC
Sobota 23.11.2019, 16:00 • Selhurst Park, Londýn • Anglická Premier League • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:56:52)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 9:8. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:6.
     
    Je konec! Favorizovaný Liverpool nakonec zvládl dnešní duel a poráží Crystal Palace 2:1. Domácí celek přestál úvodní nápor Liverpoolu a dostával se do šancí. První velkou šanci měl Ayew, ale těsně minul branku. Po přímém kopu poté hlavičkoval Cahill, ale jeho pokus se jen otřel o břevno. V samotném závěru dokonce Tomkins rozvlnil síť, ale rozhodčí branku po poradě se systémem VAR odvolal.

    Po změně stran už se fanoušci branek dočkali! Ve 49. minutě otevřel skóre Sadio Mané! Domácí celek se však nevzdal a nadále bavil fanoušky pohledným fotbalem. Odměny se londýnský klub dočkal v 82. minutě, kdy vyrovnal Wilfried Zaha! O tři minuty později však vrátil Liverpoolu vedení Roberto Firmino! V nastavení mohl Zaha svou druhou brankou v utkání vystřelit domácím bod, ale minul branku.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Virgil van Dijk si v tísni pomohl zpětnou přihrávkou na Alissona. Liverpool pokračuje v kombinaci. Hosté se snaží dohrát duel s míčem na kopačkách.
     
    90+4
    Luka Milivojević našel Zahu na levém křídle, nicméně jeho průnikovou přihrávku do velkého vápna zastavil důrazný James Milner.
     
    90+3
    Crystal Palace zahrávalo rohový kop. Krátký centr odvrátila obrana Liverpoolu k Townsendovi, který ještě našel Zahu, jenže ten ve skvělé pozici poslal míč nad břevno!
     
    90+2
    Gary Cahill nakopl míč na polovinu Liverpoolu, kde se k němu dostal Wilfried Zaha, ale důrazný Georginio Wijnaldum jej skvělým napadáním o míč připravil.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Zaha v závěru utkání sportovně odevzdal míč fotbalistům Liverpoolu. Hosté už se snaží držet míč na svých kopačkách. Naopak domácí hráči teď napadají velmi aktivně.
     
    89
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Roberto Firmino, přichází Joe Gomez.
     
    88
    Hra je znovu přerušena! Na trávníku tentokrát zůstává ležet Origi, který si ublížil svou vlastní vinou.
     
    87
    Virgil van Dijk si splnil také své defenzivní povinnosti, když před sebe nepustil důrazného Bentekeho. Zadáci Liverpoolu nyní uklidňují hru.
    85. Roberto FIRMINO - 1:2
     
    85
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Liverpool si bere zpět své ztracené vedení! Hosté zahrávali rohový kop, po kterém zakončoval Virgil van Dijk, jehož pokus obrana domácího celku srazila jen před ROBERTA FIRMINA a ten s přehledem rozvlnil síť!
     
    84
    Townsend táhl další akci domácího celku. Rychlonohý fotbalista našel centrem Bentekeho, ale ten hlavičkou z těžké pozice nemohl ohrozit branku.
    82. Wilfried ZAHA - 1:1
     
    82
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek se nakonec dočkal vytoužené branky a dotahuje s favoritem krok! WILFRIEND ZAHA celou akci rozjel, poté dostal přihrávku do pokutového území a přízemní střelou rozvlnil síť!
     
    81
    Origi si naběhl na vysokou přihrávku na levou stranu, jenže už neudržel míč na hrací ploše. Crystal Palace pomalu začíná stupňovat svůj tlak.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 82. Zaha (Townsend) – 49. Mané (Robertson), 85. Firmino

    Karty:   54. Fabinho (LIV)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 9:8. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:6.
    Crystal Palace FC: Guaita – J. Ward (70. Kelly), Tomkins, Cahill, van Aanholt – Kouyaté (72. Schlupp), Milivojević, McArthur – Townsend, J. Ayew (76. Ch. Benteke) – Zaha.
    Náhradníci: Hennessey – Ch. Benteke, Dann, Kelly, Meyer, Schlupp, James McCarthy.

    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Lovren, V. van Dijk, Robertson – J. Henderson (79. Milner), Fabinho, Wijnaldum – Oxlade-Chamberlain (64. Origi), Firmino (89. Joe Gomez), Mané.
    Náhradníci: Adrián – Joe Gomez, Keïta, Lallana, Milner, Origi, M. Salah.
    thejrc.org