Jekatěrinburg – N.Novgorod 3:4 (kon.) | Magnitogorsk – Barys 1:2 (po pr.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Čerepovec – Riga 1:2 (po pr.) | Minsk – Vladivostok 2:3 (po pr.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 4:1 (kon.)
Jokerit – Chabarovsk 4:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:3 (1:0, 0:3, 1:0)
CSKA Moskva
Úterý 26.11.2019, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:29 Nick BAILEN - 2:3
     
    48:29
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    O zápletku je postaráno! Střelu od modré čáry vyslal NICK BAILEN, puk se ještě snažil tečovat Tomáš Hyka, ale nakonec to nebylo potřeba. Střela propadla za záda Sorokina. Asistence: Lukáš Sedlák.
    37:31 Sergej ANDRONOV - 1:3
     
    37:31
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A je z toho další puk za zády Suchačova. Před brankovištěm SERGEJ ANDRONOV úspěšně dostal puk pod horní tyč Suchačovovy klece. Asistence: Arťom Blažilevskij, Nikita Nestěrov.
     
    29:33
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Jenže zatímco aktivita domácích nic nepřinesla, hosté po dvou a půl minutách od vyrovnání znovu skórují. Křižnou přihrávku od pravého mantinelu přetavil ve střelu z voleje MAXIM ŠALUNOV, který strhl vedení na stranu CSKA. Asistence: Arťom Blažilevskij, Jiří Sekáč.
    29:33 Maxim ŠALUNOV - 1:2
    27:07 Jiří SEKÁČ - 1:1
     
    27:07
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Útok po pravém křídle vzal na sebe JIŘÍ SEKÁČ, který se přiblížil k brance a střelou po ledě se trefil pod Suchačova! Asistence: Konstantin Okulov, Maxim Šalunov.
     
    19:07
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Přeci jen v první třetině padla branka a dosáhl ji po nájezdu do levého kruhu český útočník LUKÁŠ SEDLÁK, který vystřelil zápěstím do pravého horního rohu! Asistence: Andrew Calof.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 20. Sedlák (Calof), 49. Bailen (Sedlák) – 28. Sekáč (Okulov, Šalunov), 30. Šalunov (Blažijevskij, Sekáč), 38. Andronov (Blažijevskij, Nestěrov)


    Traktor Čeljabinsk: Suchačov (Fedotov) – Virtanen, Bailen, Kalinin, Sergijenko, Karpuchin, Menšikov, Borodkin – Sedlák, Hyka, Calof – An. Popov, Avcin, Ščerbak – Šarov, Kravcov, Kručinin – Stěpanov, Koňkov, N. Komarov – Kosov.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Nestěrov, Blažijevskij, Kiselevič, Marčenko, M. Robinson, Dahlbeck – Grigorenko, Vey, Kaprizov – Šalunov, Okulov, Sekáč – Andronov, Slepyšev, Kalinin – Al. Popov, P. Karnauchov, Světlakov.
    bahis siteleri