Lecce – Janov 2:2 (kon.) | Sassuolo – Cagliari 2:2 (kon.) | Spal – Brescia 0:1 (kon.)
Turín – Fiorentina 2:1 (kon.) | Sampdoria – Parma 0:1 (kon.) | Bologna – AC Milán 2:3 (kon.)
konec
US Lecce
2:2 (0:2)
Janov CFC
Neděle 08.12.2019, 12:30 • Stadio Comunale Via del Mare • Italská Serie A • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní vypjaté utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 2:2. Janov sice vstupoval do druhého poločasu ve vedení o dvě branky, nicméně tento náskok nakonec neudržel. Domácímu celku hodně pomohlo vyloučení Agudela, po kterém se Lecce dostalo k vyrovnávací brance. Janov dokonce dohrával v devíti, dalším vyloučeným hráčem byl zkušený Pandev. (14:25:31)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 10:5. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:18.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Marko Pajač, přichází Peter Ankersen.
     
    90+2
    Až v tuto chvíli se domácí hráči dočkali hracího předmětu, se kterým peláší na opačnou stranu. Do konce zápasu nezbývá moc času.
     
    90+1
    Janov se už delší časový úsek drží na polovině soupeře, což mu vyhovuje. Pajač navíc trefil kopačku protihráče, následovat bude autové vhazování pro CFC.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, stav je i nadále nerozhodný. Zcela jistě se ještě dočkáme nastaveného času.
     
    88
    Na pořadu dne byl další rohový kop pro domácí. Ještě před dopadem míče bylo pískáno ve prospěch Janova, útočným faulem si totiž pomáhal obránce Lucioni.
     
    85
    Radu si dával s dalším odkopem od své branky celkem načas, avšak u sudího mu to nakonec prošlo. Na opačné polovině se ale nacházel jediný spoluhráč.
     
    84
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, ještě to bude hodně zajímavé. Nejen, že Janov přišel o dvoubrankové vedení, dokonce dohrává v devíti.
     
    83
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Andrea Pinamonti, přichází Andrea Favilli.
     
    83
    Hodně nebezpečným způsobem to zkoušel domácí Falco, který si naskakoval na hranici malého vápna, avšak ani jeho prudká hlavička nebyla přesná.
     
    82
    Calderoni si sám vybojoval autové vhazování, o které se posléze postaral. Janov však zvládl zakročit u svého pokutového území, dál se ale už nedostal.
     
    81
    Práci měl také hostující brankář Radu, který pouze odkopával od své svatyně. Jeho nákop letěl k pravé autové lajně, kde jeho oslabený celek vybojoval aut.
     
    80
    Lecce rozehrálo avizovanou standardku nakrátko, načež se k centru do pokutového území odhodlal obránce Rispoli, který nenašel nikoho ze svých spoluhráčů.
    77. Červená karta po 2. žluté
     
    77
    Neuvěřitelné, vyloučen je také hostující Pandev! Ten v krátkém časovém sledu inkasoval dvě žluté karty, v tomto případě fauloval Tachtsidise.
     
    77
    Lecce je v posledních minutách směrem dopředu nebezpečnější. Nováček soutěže si navíc vyzkoušel další rohový kop, avšak ten odvracel pozorný Pinamonti.

    David Suchý

    Branky: 60. Falco (Petriccione), 70. Tabanelli (Falco) – 31. Pandev, 45+5. Criscito (pen.)

    Karty:   21. La Mantia (LCC), 45+4. Lucioni (LCC), 55. Tachtsidis (LCC), 65. Petriccione (LCC), 71. Tabanelli (LCC) – 14. Pajač (JAN), 18. Agudelo (JAN), 67. Criscito (JAN), 73. Pandev (JAN)   69. Agudelo (JAN), 77. Pandev (JAN)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 10:5. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:18.
    US Lecce: Gabriel – Rispoli, Lucioni (C), Calderoni, Dell'Orco – Majer (46. Tabanelli), Tachtsidis, Petriccione – Šachov (59. Farias) – La Mantia, Babacar (51. Falco).
    Náhradníci: Vigorito – Dubickas, Falco, Gallo, Lo Faso, Imbula, Tabanelli, Pierno, Riccardi, Vera, Monterisi, Farias.

    Janov CFC: I. Radu – Romero, Biraschi, Criscito (C) – Ghiglione, Schöne (63. Cassata), Pandev, Sturaro, Pajač (90+3. P. Ankersen) – Agudelo, Pinamonti (83. Favilli).
    Náhradníci: Jandrei, Marchetti – P. Ankersen, Cassata, Cleonise, Favilli, Goldaniga, Jagiełło, Rovella, Radovanović.

    Rozhodčí: Rocchi – Costanzo, Peretti
    thejrc.org