Vancouver – Buffalo 6:5 (po pr.) | Detroit – Pittsburgh 3:5 (kon.) | Tampa – San Jose 7:1 (kon.)
Florida – Columbus 4:1 (kon.) | Boston – Colorado 1:4 (kon.) | Carolina – Minnesota 6:2 (kon.)
St. Louis – Toronto 2:5 (kon.) | Nashville – New Jersey 6:4 (kon.) | Dallas – NY Islanders 3:1 (kon.)
Calgary – Los Angeles 4:3 (kon.) | Winnipeg – Anaheim 3:2 (kon.) | Florida – San Jose 5:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
5:1 (2:1, 1:0, 2:0)
San Jose Sharks
Neděle 08.12.2019, 23:08 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:31 Frank VATRANO - 5:1
     
    58:31
    Florida právě vstřelila branku!
    V útočném pásmu ztratil kotouč Tomáš Hertl. Puk pak po mantinelu doputoval k FRANKU VATRANOVI, jehož pokus z obranného pásma zamířil do tyče, od níž se odrazil do kasy. Asistence: MacKenzie Weegar a Aaron Ekblad.
    50:19 Brett CONNOLLY - 4:1
     
    50:19
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí celek využívá další početní výhodu a dost možná definitivně rozhoduje o osudu zápasu! Z pravé strany nahodil puk na branku Mike Hoffman, jehož pokus vyrazil Martin Jones před sebe. Ke kotouči se tak dostal BRETT CONNOLLY, jenž neměl problém zasunout černou gumu za dezorientovaného gólmana. Asistence: Mike Hoffman a Keith Yandle.
    26:32 Michael MATHESON - 3:1
     
    26:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers znovu unikají do dvoubrankového trháku! MICHAEL MATHESON si najel na střed modré čáry a nahozením zamířil přesně. Martin Jones toho znovu moc neviděl, protože na hranici brankoviště skvěle clonil Brett Connolly. Asistence: Aaron Ekblad a Frank Vatrano.
    10:13 Kevin LABANC - 2:1
     
    10:13
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Také Žraloci využívají početní výhodu a rychle se vrací na dostřel! Z pravého vrcholu kruhu přesně vystřelil KEVIN LABANC, jenž poslal kotouč pod horní tyčku. Sergej Bobrovskij nic neviděl, jelikož těsně před ním operoval Timo Meier. Asistence: Erik Karlsson a Evander Kane.
    08:15 Aleksander BARKOV - 2:0
     
    08:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Další krásná branka Floridy, která uniká do dvoubrankového trháku! Erik Karlsson se vykašlal na ALEKSANDERA BARKOVA, jenž po Dadonově přihrávce zametl černou gumu do odkryté branky. Asistence: Jevgenij Dadonov a Jonathan Huberdeau.
    04:31 Keith YANDLE - 1:0
     
    04:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí mužstvo se ujímá v přesilové hře vedení! Jonathan Huberdeau přihrál na modrou čáru, kde si směrem na střed odcouval KEITH YANDLE. Jeho nahození bylo přesné a zamířilo do pravé části branky. Výbornou práci odvedl také Jevgenij Dadonov, který od zadního mantinelu zaclonil před hostujícím gólmanem. Asistence: Jonathan Huberdeau a Aleksander Barkov.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 5. Yandle (Huberdeau, Barkov), 9. Barkov (Dadonov, Huberdeau), 27. Matheson (Ekblad, Vatrano), 51. Connolly (Hoffman, Yandle), 59. Vatrano (Weegar, Ekblad) – 11. Labanc (E. Karlsson, E. Kane)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Ekblad, Weegar, Strålman, Yandle, Brown, Matheson – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Connolly, Trocheck, Hoffman – Acciari, Saarela, Vatrano – Sceviour, B. Boyle, Toninato.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, Ferraro, E. Karlsson, Vlasic, Heed, Dillon – Goodrow, Couture, E. Kane – Marleau, Hertl, Meier – Labanc, J. Thornton, Sörensen – M. Karlsson, Gambrell, Gregor.

    Rozhodčí: Pollock, Rehman – Kovachik, Barton

    Diváci: 11 340
    bahis siteleri