Třinec – Kladno 2:1 (3:2 po s.n.) | Litvínov – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 5:3 (kon.)
K. Vary – Zlín 3:2 (2:1 po s.n.) | Mountfield HK – Liberec 2:3 (0:3 po s.n.) | Sparta – Plzeň 2:1 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
1:4 (1:2, 0:0, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Středa 18.12.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • turnaj O Pohár DHL • 28. kolo
Partner:
     
    53:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Postavou nevelký JOSEF KREJSA nyní ukázal přehled i nebojácnost. Prokličkoval se domácí obranou před Běhulu, kterého překonal bekhendovým blafákem. Asistence: Wiktor Bochnak a Dominik Věntus.
     
    46:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hned po buly pálil od modré Věntus, Běhula jeho ránu neudržel, což dalo šanci JANU BERNOVSKÉMU, jenž před brankou přehodil ležícího gólmana a prosadil se podruhé v dnešním utkání. Asistence: Dominik Věntus a Michal Bystroň.
     
    14:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přesně s návrat prvního vylučeného domácího hráče si JAN BERNOVSKÝ nabruslil do levého kruhu a ranou na vzdálenější tyč vrací hostům těsné vedení. Asistence: Vojtěch Lednický a Dominik Věntus.
     
    02:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    A máme tu hodně svižnou odpověď domácího celku. Jaroš jako útočník našel pasem z vlastního pásma na útočné modré JANA PROKOPA, který na nic nečekal, popojel blíž k brance a propálil Dolíšku. Asistence: Jakub Ludvík a Jakub Jaroš.
     
    01:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    První rána ostravksého soubour v podání Kunce ještě branku netrefila, chvilku poté už JAKUB MRVA ranou od modré zařídil rychlé využití přesilovky. Asistence: Matěj Potočný a Jakub Kylnar.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 2. Prokop (Jaroš, Ludvík) – 2. Mrva (Kylnar, Potočný), 15. Bernovský (Lednický, Věntus), 47. Bernovský (Věntus, Bystroň), 54. Krejsa (Bochnak, Věntus)


    Piráti Chomutov: Běhula (Petržílka) – M. Pöschl, Petrásek, Šuráň, Ludvík, D. Vaněk, Jungvirt, F. Döring – Švec, Prokop, Jaroš, Pavlák, Berčík, Janeček, T. Svoboda, Lobodowski, Pech.
    HC Vítkovice Ridera: Dolíška (Bartošák) – Bystroň, Bílý, Zapletal, Prčík, Kunc, Věntus – Tvrdý, Bernovský, Lednický, Krejsa, Bochnak, Mrva, Kylnar, Potočný, Gebauer, Vojtovič, Beránek.

    Rozhodčí: Petružálek – Štěpánek, Hnát
    bahis siteleri