Třinec – Kladno 2:1 (3:2 po s.n.) | Litvínov – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 5:3 (kon.)
K. Vary – Zlín 3:2 (2:1 po s.n.) | Mountfield HK – Liberec 2:3 (0:3 po s.n.) | Sparta – Plzeň 2:1 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
1:4 (1:2, 0:0, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Středa 18.12.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • turnaj O Pohár DHL • 28. kolo
Partner:
     
    57:27
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Lednický – 2 min., faul loktem).
     
    55:03
    K nepříjemné srážce došlo za domácí brankou, která je nyní u vrátek z ledu. Právě těmi nyní Beránek za pomoci spoluhráčů opustil kluziště a vypadá to, že dnešní duel pro něj skončil.
     
    55:03
    Po vzájemném souboji skončili na zadním mantinelu domácí Jaroš a hostující Beránek. Zatímco první jmenovaný odjel s bolestivou grimasou na střídačku, druhý zůstal ležet a nyní u něj zasahuje zdravotnice.
     
    53:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Postavou nevelký JOSEF KREJSA nyní ukázal přehled i nebojácnost. Prokličkoval se domácí obranou před Běhulu, kterého překonal bekhendovým blafákem. Asistence: Wiktor Bochnak a Dominik Věntus.
     
    47:46
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Berčík – 2 min., podrážení).
     
    46:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hned po buly pálil od modré Věntus, Běhula jeho ránu neudržel, což dalo šanci JANU BERNOVSKÉMU, jenž před brankou přehodil ležícího gólmana a prosadil se podruhé v dnešním utkání. Asistence: Dominik Věntus a Michal Bystroň.
     
    42:56
    To změnil až nyní Prokop, jenž se vydal od pravého mantinelu podél brankové čáry před Dolíšku, mezi jehož betony v tísni skulinu nenašel.
     
    38:23
    Přečíslení tři na dva zakončil ranou z levé strany Mrva. Následně Běhulovi sebral puk těsně před lapačkou jeden z obránců, což dalo šanci Krejsovi, neboť hostí kotouč vybojovali. Krejsa si však ranou z mezikruží na Běhulu nepřišel.
     
    33:57
    Potočný dostal od brankové čáry přihrávku mezi kruhy, kde byl úplně sám, takže měl čas zamířit. Zvolil rychlé zakončení, které šlo do středu branky, kde byl pozorný Běhula a kotouč chytil.
     
    30:39
    Od modré pálil Bystroň, jehož ránu vyrazil Běhula ramenem před sebe. Domácí gólman následně vykopl betonem i dorážku Beránka z mezikruží.
     
    28:05
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Věntus – 2 min., podrážení).
     
    22:51
    Teď už se domácí gólman řádně orosil po Mrvově ráně z pravého kruhu. tu sice vyrazil, jenže kotouč jen těsně minul levou tyč domácí branky. Následné nahození od modré Běhula chytil lapačkou a přerušil hru.
     
    18:02
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Bílý – 2 min., nedovolené bránění).
     
    14:49
    Pokračuje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    14:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přesně s návrat prvního vylučeného domácího hráče si JAN BERNOVSKÝ nabruslil do levého kruhu a ranou na vzdálenější tyč vrací hostům těsné vedení. Asistence: Vojtěch Lednický a Dominik Věntus.
     
    14:29
    Počet hráčů na ledě se nám ještě snížil. Vítkovice budou hrát ještě 18 vteřin proti třem Pirátům, ale už jen ve čtyřech.
     
    14:29
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Potočný – 2 min., podrážení).
     
    14:18
    Piráty čeká nepříjemných 29 vteřin ve třech proti pěti.
     
    14:18
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jungvirt – 2 min., sekání).
     
    12:47
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ludvík – 2 min., hákování).
     
    09:44
    Teď už se Piráti museli bránit poté, co Prokopovi nevyšel výjezd zpoza branky do levého kruhu. Tam domácímu útočníkovi uskočil kotouč, kterého se zmocnili hosté. Na konci akce protáhl Běhulu ranou nad ledem Vojtovič, jehož pokus vykopl domácí gólman špičkou betonu.
     
    09:03
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Kylnar – 2 min., napadení).
     
    02:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    A máme tu hodně svižnou odpověď domácího celku. Jaroš jako útočník našel pasem z vlastního pásma na útočné modré JANA PROKOPA, který na nic nečekal, popojel blíž k brance a propálil Dolíšku. Asistence: Jakub Ludvík a Jakub Jaroš.
     
    01:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    První rána ostravksého soubour v podání Kunce ještě branku netrefila, chvilku poté už JAKUB MRVA ranou od modré zařídil rychlé využití přesilovky. Asistence: Matěj Potočný a Jakub Kylnar.
     
    01:06
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Šuráň – 2 min., podrážení).

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 2. Prokop (Jaroš, Ludvík) – 2. Mrva (Kylnar, Potočný), 15. Bernovský (Lednický, Věntus), 47. Bernovský (Věntus, Bystroň), 54. Krejsa (Bochnak, Věntus)


    Piráti Chomutov: Běhula (Petržílka) – M. Pöschl, Petrásek, Šuráň, Ludvík, D. Vaněk, Jungvirt, F. Döring – Švec, Prokop, Jaroš, Pavlák, Berčík, Janeček, T. Svoboda, Lobodowski, Pech.
    HC Vítkovice Ridera: Dolíška (Bartošák) – Bystroň, Bílý, Zapletal, Prčík, Kunc, Věntus – Tvrdý, Bernovský, Lednický, Krejsa, Bochnak, Mrva, Kylnar, Potočný, Gebauer, Vojtovič, Beránek.

    Rozhodčí: Petružálek – Štěpánek, Hnát
    bahis siteleri