Florida – Dallas 7:4 (kon.) | New Jersey – Washington 3:6 (kon.) | NY Rangers – Toronto 3:6 (kon.)
Edmonton – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Buffalo – Los Angeles 3:2 (kon.) | NY Islanders – Anaheim 5:6 (1:2 po s.n.)
Minnesota – Winnipeg 0:6 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
3:6 (1:2, 1:1, 1:3)
SK Trhači Kadaň
Sobota 21.12.2019, 17:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga - o účast v předkole • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:48 Jaroslav KŮS - 3:6
     
    57:48
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, Trhači si na sever Čech odvezou tři body! Opuštěnou domácí svatyni z modré čáry trefil JAROSLAV KŮS, z ochozů se line sarkastické skandování "Hoši, děkujem!" Prostějov bude chtít na tento duel jistě velmi rychle zapomenout... Asistence: Roman Chlouba, Matěj Zabloudil.
    54:18 Vojtěch KREJČIŘÍK - 3:5
     
    54:18
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí necelých šest minut před koncem základní hrací doby snižují náskok outsidera na dvě branky, jiskru naděje rychlým zásahem vykřesal VOJTĚCH KREJČIŘÍK! Mladý prostějovský útočník se prosadil z voleje z bezprostřední blízkosti kadaňské klece – 3:5! Asistence: Václav Meidl, Jakub Březák.
    51:40 Denis ZEMAN - 2:5
     
    51:40
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté v přesilovce přidávají pátý hřebík do prostějovské rakve a je téměř jisté, že Hanou dnes opustí se třemi body! Obrana Jestřábů teď úplně zapomněla na DENISE ZEMANA, který na levém kruhu zachytil Wojnarovu dlouhou přihrávku a následně propálil strážce domácí svatyně! Asistence: Jakub Wojnar, Jurij Žolobov.
    40:51 Roman CHLOUBA - 2:4
     
    40:51
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Situace pro Jestřáby začíná být opravdu kritická, ROMAN CHLOUBA necelou minutu po startu třetí třetiny posílá Trhače do dvoubrankového vedení! Eliáš poslal dopředu Kůse, který následně v mezikruží předal puk právě úspěšnému střelci. Ten pak chladnokrevně zavěsil pod horní tyč! Asistence: Jaroslav Kůs, Filip Eliáš.
    35:06 Matěj MORONG - 2:3
     
    35:06
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tohle je neuvěřitelné! Trhači už několik minut na ledě tahali za kratší konec pomyslného lana, z nenápadné akce se ale znovu prosazují a potřetí utíkají do vedení! Wágner vyrazil dopředu s MATĚJEM MORONGEM, kterému kratičkou přihrávkou poslal puk a ten jej následně poslal za Štůralu! Asistence: František Wágner.
    32:21 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:2
     
    32:21
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí svůj mírný nápor přetavují v branku, v Prostějově tak v polovině třiatřicáté minuty máme opět vyrovnáno! Na modré čáře napřáhl Hamrlík, jehož prudkou ránu Neužil vyrazil na hokejku LUKÁŠE ŽÁLČÍKA a ten se nemýlil! Asistence: Matyáš Hamrlík, Tomáš Divíšek.
    19:55 Zdeněk ZABLOUDIL - 1:2
     
    19:55
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Prostějovské publikum je hodně nespokojené, ZDENĚK ZABLOUDIL pět sekund před přestávkou trestá laxní přístup domácí obrany dalším gólem! Kadaňský forvard překonal Divíška s Muškou a následně z kruhu rozvlnil síť Štůralovy branky! Asistence: Michael Foltýn, Jakub Trefný.
    15:06 Lukáš ŽÁLČÍK - 1:1
     
    15:06
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov třetí přesilovku už využívá, začínáme zase od začátku! V prostoru pro vhazování se uvolnil LUKÁŠ ŽÁLČÍK, který po zpracování Jandusovy nabídky poslal puk mezi vyrážečku a beton Jakuba Neužila – 1:1! Asistence: Martin Jandus, Tomáš Divíšek.
    04:42 Jurij ŽOLOBOV - 0:1
     
    04:42
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté svou velmi mírnou převahu rychle přetavují v úvodní gól a po necelých pěti minutách hry jdou do vedení! Müller naservíroval kotouč k pravé tyči nikým nehlídanému JURIJI ŽOLOBOVOVI, který z první poslal puk přesně do odkryté části svatyně! Asistence: Jan Müller.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 16. Žálčík (M. Jandus, Divíšek), 33. Žálčík (Hamrlík, Divíšek), 55. Krejčiřík (V. Meidl, Březák) – 5. Žolobov (J. Müller), 20. Zd. Zabloudil (Foltýn, Trefný), 36. Morong (Wágner), 41. Chlouba (Kůs, Eliáš), 52. D. Zeman (Wojnar, Žolobov), 58. Kůs (Chlouba, Zabloudil)


    LHK Jestřábi Prostějov: Štůrala (Rochla) – Husa, M. Jandus, Mrázek, Muška, Hamrlík, P. Krejčí, Chujac – T. Jandus, Chlán, Ouřada – Hrníčko, Divíšek (A), Žálčík (C) – Krejčiřík, V. Meidl, M. Novák – Březák, Kalaj, Knap.
    SK Trhači Kadaň: Neužil (Wolf) – Trefný (C), Eliáš, L. Chalupa, D. Zeman, Foltýn, Poizl, Mert – Zabloudil, Kůs (A), Chlouba – J. Müller (A), Žolobov, Wojnar – Čech, Morong, Wágner – Homer, Rindoš, Zd. Zabloudil.

    Rozhodčí: Kopeček, Cabák – Hanzlík, Kleprlík.
    bahis siteleri